Komentari na vest

TRANSFERI - NEMAČKA: Štede na struji, vodi, normalno da će i na pojačanjima... Može i jeftino da bude valjano

G

Gost54322

pre preko 1 godinu

Pa krizu i jesu kreirali Britanci prethodno su se naravno otkacili od zajednickog novcanika. Normalno je da sad najvise trose nastampan novac.
S

Skrtice

pre preko 1 godinu

Skrtice ostaju skrtice. Najveci stipsoni u evropi. Njihovi klubovi osim Bajerna, mogu samo da sanjaju o osvajanju Lige sampiona. Mada sad i Bajern nema sanse.
P

Pace

pre preko 1 godinu

Hahahaha.....da nije smesno bilo bi zalosno ovo sto si sada nalupetao!!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ili najpametnija poslovanja u Evropi ? Bajern ce definitivno biti jedan od najozbiljnijih timova za osvajanje LS, veliki je to klub, ozbiljan, prejak.
Š

Šta nije tacno

pre preko 1 godinu

neznalice jedna. Pojma nemas
M

Messijeste

pre preko 1 godinu

Bolje biti bilo ko i bilo sta nego nemac jer daleko im lepa kuca i njihov nacin zivota to bre sve gleda u 1 cent ,a i kultura im nije jaca strana. Ovo iz iskustva pricam a ne napamet
М

Митт

pre preko 1 godinu

Шта рећи о народу који се није бунио против Хитлера и који без поговора слуша све што им власт нареди? Част изузецима међу њима. ПС Немам ја ништа против фудбала у Њемачкој, готивим тамошњи нападачки стил, али говорим о њима као држави и друштву.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Odlican naslov! Neki bahati kkubovi bi trebalo da se ugledaju na nemce kao npr nasi crveno beli milioneri koji niti stede na struji, niti na vodi niti na plejadi promasenih debelo placenih pojacanja! Moze im se, jer penzioneri to placaju!
B

Brko

pre preko 1 godinu

Apsolutno nikakvog utjecaja na transfere nema trenutna geopolitička situacija. Sami ste sebe demantovali komentarom da su Nijemci tradicionalno štedljivi na fudbalskoj pijaci. Naslov nigdje veze, čak sramotan. Svejedno, dobar prelazni rok za Bayern i Leipzig. Dortmund također, šteta zbog peha sa Aleom. Da se on oporavi brzo.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

xaxaxa bas stede,bio sam u julu na Majorci,sve vri od Nemaca,ne milionera,vec od srednjeg staleza.Takodje sada u Grckoj.Uz Engleze najdominantniji su.Prepali se,samo o struji i gasu pricaju.Jedva neki koktel i po neko pivo izmedju da popiju. Koje nebuloze.
M

Moin

pre preko 1 godinu

Pa nije bas da se nisu prepali. Itekako pricaju samo o struji i gasu ali donekle ih razumem jer je struja skocila duplo, ja sam placao do ovog meseca 38e mesecno a od sledeceg cu 66e. Gas kazu isto 100-200% poskupeo, srecom to placa moj stanodavac. A Majorka, Krit i Rodos su jedine destinacije za koje Nemci znaju i uz to Hrvatska, zato ih i vidjas tamo. Inace stede dosta, dosta vise od nas stranaca.
G

Gost78

pre preko 1 godinu

Ajde, i ti sad preteruješ. Kada je ikoga u Srbiji interesovalo realno stanje stvari? :)
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Jel vam ovo vucicevic sastavljao naslov, mi zivimo u blagostanju a oni se ne kupaju svaki dan i zavrcu sijalice