Komentari na vest

TRANSFERI – ITALIJA: Kraljica Vučica! Juve najzvučniji, Milan investirao, Inter sabotiran, Sampdorija najgora

elmagico

pre preko 1 godinu

sto bi reklk englezi delusional
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ono što je sigurno je da bi se Juventus sa iole ozbiljnim trenerom lagano prošetao do drugog mesta, sa Alegrijem nisam siguran. Milan će nikad lakše do titule, to je jasno kao dan. Biće borba za 3 i 4 koje vode u LŠ, Atalanta, Roma, Lacio, Napoli, Inter.
j

juventino10

pre preko 1 godinu

Eto sad milan velesila haha. Najzalosnije sto ce ono ... alegri da uzme titulu. Pogbi, di Mariji i kijezi ne treba trener. Ja inace ne navijam vise za nas sve dok je ona .... Na klupi. Forza Roma
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ono što je sigurno je da bi se Juventus sa iole ozbiljnim trenerom lagano prošetao do drugog mesta, sa Alegrijem nisam siguran. Milan će nikad lakše do titule, to je jasno kao dan. Biće borba za 3 i 4 koje vode u LŠ, Atalanta, Roma, Lacio, Napoli, Inter.
D

Demichelle

pre preko 1 godinu

Možda se Iervolino i ne razume u fudbal ali ako neko u ranim četrdesetim proda polovinu svog biznisa za milijardu evra,onda se itekako razume u biznis. A fudbal je,naravno,veliki biznis. Klub koji je kupljen za tričavih 13 m evra,danas vredi 150. Čak je i Sabatini pre neki dan,kao da nisu pale teške reči,nahvalio Danila i upravu kluba za odličan prelazni rok... Početak sezone im daje za pravo da su na pravom putu..
S

SS. Samo Sarri

pre preko 1 godinu

Juve je odradio najbolji posao. Doveo startere(Bremer-Pogba-Di Maria-Kostić). Roma,ne razumem kako "ništa nisu potrošili" kad samo za plate Dybale-Wajnalduma-Matića-Belotija i povećanje plate Zaniolo treba da keširaju 25 m godišnje!!!! Inter je doveo Lukaka,Acerbija koji će Inzaghi iskoristiti na najbolji način. Lazio se oslobodio preko 15 igrača i samo u platama od igrača koje nije koristio je uštedeo preko 20 m, uštedeo i od onih koji su otišli (Leiva-Strakosha-Reina-Ramos) 7.5 m. Doveo Romagnolija kao startera, Cassale/Gilla ubrzo, Vecina kao igrača koji će svaku utakmicu imati minutažu,Antonia kojeg su i Mourinho i Gasperini pokušali da uzmu. Svi(osim Cassala i Cancilierija su igrači koji su igrali u 433). Napoli je ekonomski odradio fantastičan posao,ako uspe da pređe grupu u LŠ i bude u prvih 4 sledeća sezona je njihova.
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Mijesas babe i zabe.... Plata ne ulazi u cijenu transfera,a i manje novca ce se ove godine dati na plate nego prosle jer je poslo znatno vise igraca nego sto ih je doslo iako svi imaju visoke plate...limitirale su se plate na 5 milki, bonusi su individualna stvar i treba ih zaraditi, sto znaci da se treba dokazati i izboriti se za njih...Napoliju hvali trener sa pobjednickim mentalitetom jer Spaleti to definitivno nije a mi romanisti to dobro znamo...Interu hvali da Inzagi pokaze muda, kao i Juveu Alegri sto su i jedan i drugi danas pokazali, plus Juveu je odbrana kriminalna... Mislim da ce Viola zakinuti neke od najjacih ekipa ali je upitno koliko mogu da guraju, 6-7 mjesto im predvidjam... Lazio dobar, Sari iskusan lisac koji za sad drzi sve pod kontrolom,ali cemo vidjeti kad krene da se svadja sa Lotitom.... Milan odlican, mlad tim, persprektivan, pun samopouzdanja iz prosle sezone sa par dobrih pojacanja! Vidket cemo koliko moze Atalanta, mislim da kad krene jaci tempo da ce poceti da prosipaju bodove.... A Roma sigurnija nego prosle godine u mecevima sa malim ekipama, to rutinski privodi kraju, ali vidjet cemo nas na derbijima, tu moramo uzeti znatno vise bodova nego proslih godina... DAJE ROMA!!!
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Inter i Juve daju ludacke provizije za slobodne igrace, tako da to komotno moze da se ubaci kao obestecenje

bojke

pre preko 1 godinu

Mozda nisam bas objektivan s obzirom da sam navijac juvea, ali smatram da je juve odradio fantastican prelazni rok. Resili su se vecine igraca koji su imali velike plate , a nisu imali veliki uticaj. Ostavili Fagiolija i Miretija, uz dovodjenje Paradesa, Pogbe, Di Marije, Kostica i ostalih stvarno dobar rok. Naravno ostala je bekovska pozicija da se sredi, ali mozda bi bilo previse i da su to uspeli u ovom roku. Sa druge strane mislim da se transferi Rome previse hvale, okej je sto su uzeli dibalu ali vezni red i odbranu su morali mnogo bolje da pojacaju ako planiraju napad na titulu, osim pelegrinija u veznom redu nemaju klasu sad kad se vajnadlum povredio, slicna prica je i sa odbranom gde je jedina klasa smoling i spinacoza, mali zvalevski ima potencijal , a ostali nista specijalno
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Nemaju klasu? U najmanju ruku Matic je barabar pojacanje kao Di Marija, Di Marija vise ne bi mogao da igra u ligama gde se igra brzi fudbal, zato je i dosao u Italiju, ista prica je i Maticem, sad stvar je u tome sto Di Marija i dalje ima neku brzinu ali nema telo koje to moze da isprati.
M

Ma sjajan

pre preko 1 godinu

Prelazni rok sjajna politika pre svega...das kulusevskog koji gazi u premier ligi da ji doveo di mariju nesporno velikog igraca ali 35 -ogodisnjaka koji jednu sezonu moze odigrati.Dobijes zakariju odlicnog igraca za sitne pare i prodas ga posle 6 meseci...resis se de lihta romera demirala da bi ti baba bonuci glumio stopera
L

Leao

pre preko 1 godinu

Mislim da cemo i ove godine do titule. Milan je najmladji tim u ligama petice, svake godine moze da bude samo bolji, sto se pokazalo u poslednjih 3 kada smo zavrsavali peti, treci i prosle prvi. Inter definitivno nije konkurent. Jednostavno to nije to. Juve bi uz boljeg trenera verovatno bio dominantan, ovako tesko da ce vise od 3 mesta. Roma deluje kao najveci izazivac, murinjo zna kako se uzimaju titule. Napoli nema sampionski gen, iako ima odlicnu ekipu.
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Ovo sve deluje super na Pesu, ali sta ce biti na terenu... Juventus je doveo Bremera sto je super, ali za drugog stopera ima samo Gatija, ostalo je beda. Danilo i nekako, ostali bekovi skupljeni sa ulice, nikad se nisu bavili fudbalom. A tu je i Alegri da zakopa. Roma ima Murinja, a skeptican sam da je Dybala pojacanje, narocito Vajnaldum. Inter nije nista slabiji nego prosle sezone, Milan-to ce se videti za par godina. Fiorentina je morala otkupiti Toreiru, ovako...mada imaju odlicnog trenera. Slicno je i sa Torinom, odlican trener ali sastav tima ne obecava. Lacio je mozda potrefio sa Vesinom, a ostala pojacanja nisu za borbu za top 4 i po obicaju nemaju klupu. Sasuolo je zadrzao Fratezija a ne Frabotu. Deluje da ce se Bolonja i Sampdoria boriti za 17.mesto i da bi neko od njih mogao ispasti. Kremoneze i Monca se vracaju u Seriju B.
G

Gost678

pre preko 1 godinu

Baksuzi, sva velika imena koja su stigla su se odmah povredila.
G

Gost679

pre preko 1 godinu

Zato što su propali bivši igrači.Jedino je Milan doveo veliki evropski potencijal i talenat DeKetelerea ,a ovi lukaku,pogba,paredes,matic sve bivši igrači koji su više bili van terena nego na terenu