Komentari na vest

Trange-frange kombinacije premijerligaša: Sramni kupoprodajni savezi i štelovanje cena

S

Sherlocked

pre 2 dana

Pa jesu li prekrsili zakon ? Nisu. Hvala , dovidjenja. U ostalom skoro svaka cena je relativna , neko bi dao sve sto ima za neku stvar , a neko ni pet para za istu. Sramna je UEFA sa dvostrukim arsinima.
F

Finansista

pre 2 dana

Je li po zakonu? Jeste. Jesu li klubovi krivi za manjkav zakon? Nisu. Da se razumemo, ne volim ni ja to što je fudbal danas postao, mada je odavno samo biznis, i ništa drugo, ali jbg.
m

mmmjjj

pre 2 dana

kad smislis glupo pravilo normalno da ce nalaziti resrnja
m

mare fkv

pre 2 dana

Kako ide ta Resavska skola? Uzeli i prepisali tekst, bez trunke kriticke misli i sopstvenog pecata. Da je to sad tekst sa Atletika, pa da kazes eto, prepisali su zapravo kvalitetan tekst, nego su prepisali neku Big 6 navijacku baljezgariju, verovatno Junajtedovu, posto se oni najvise bune zbog toga sto je Everton to uradio, kako ne bi morao da im proda Brentvajta ispod cene.
R

Razmisli malo

pre 2 dana

Bas ovakav komentar sam ostavio danas na vestima o tranferu Brajtona
P

Pedja108

pre 2 dana

Vazno samo da je Siti cist. Sve trkeljisu, a kod njih ne smejju da zakucaju. Meni je medjutim interesantno kako jedan klub kod nas uprkos zabrani UEFA, dovodi skoro svakodnevno neke nove igrace. Da li su platili dug, pa im je dozvoljeno, ili je neko drugi platio za njih, to uopste ne znamo niti se izgleda novinari usudjuju da pisu. Inace je taj isti klub vec dobijao tokom godine pare od drzave, bez ikakvog razloga i povoda, kao poklon. Klubovi kao TSC i Cukaricki koji posluju bez gubitaka, nisu nikad ovako nagradjeni od drzave.
A

A sta ima siti

pre 2 dana

Da se kontrolise za transfere?Pa zadnja 3 leta su jos i u plusu koliko su samo fudbalera koje su mnogo manje platili a duplo prodali(zincenko,zezus,tores,sterling,sane,laport,marez...)

Marko Pavlovic

pre 2 dana

Pa kad vule stoji iza zvezde i sve može. Koja zabrana njih mo. E da spreči da sipaju miliona para od poreza
K

Krme

pre 2 dana

Stalno smo vam na pameti. Hvala na tome. I nos u svoju supu.
1

1982Mz

pre 2 dana

Jel znas nesto o 17mil duga jednog kluba prema postanskoj stedionici?
S

Samo pitam

pre 2 dana

Da li moze za sve ove godine jedan tekst o nasim transferima, i malverzacijama u nasem fudbalu, ili ste jaki samo druge kad kritikujete? Kod nas nema malverzacija? Ili ste novinari na baterije?
K

Krme

pre 2 dana

Previše očekuješ od kladioničarskog portala.
L

Logitech

pre 2 dana

Kako su poslovali kad je prelazni rok poceo danas?
П

Паун

pre 2 dana

Могу они да послују током целе године, али се званичан прелазак играча обавља тек отварањем прелазног рока.
S

Scaloneta

pre 2 dana

Vazno je da maltretiraju Mancester Siti zbog nekih gluposti a ovo se toleriše.
S

Suza mi podje

pre 2 dana

Da, da, po 150 tacaka raznih gluposti... Jadni Siti, nisu oni nista stelovali...
K

Khanbg

pre 2 dana

Minteh-a ne mozete staviti u istu ravan sa ostalima. Brajton ga jeste platio puno, ali je on igrao odlicnu sezonu u Fejnordu i postao je reprezentativac Holandije. Sto priznacete, ne moze biti peglanje knjiga.
S

Srbenda 77

pre 2 dana

Sve je to lepo,ali o našoj ligi i stubu srbstva ni reci,oni koji direktno finansiraju,ofk.imt,zelez. Tekstilac nikom nista,voždovac izbačen samo što se usudio da ih pobedi
h

hahahh

pre 2 dana

Kakve bajke, pazi sad "Vozdovac ispao zato sto je pobedio CZ".
R

Razmisli malo

pre 2 dana

Vozdovac je ispao samo zato sto je prodao najvaznije na polu sezoni bez da su ista posteno doveli.
M

MileSenjakBG

pre 2 dana

Pa da tako zvezdoslavci prepošteni i bogobojazni uvode još par svojih naprednih filijala i najviši rang
G

Gost999

pre 2 dana

I naravno samo protiv juvea se vodio postupak za transfer pjanica, a kod engleza se svi prave ludi. Italijani stalno sebi pucaju u noge postupcima koji pokrecu protiv svojih klubova , za razliku od engleza. Vecina ovih transfera bi pala kada bi se pokrenuo postuoak i uporedila cena igraca da transfermarketa u odnosu na prikazanu cenu kod transfera igraca
П

Паун

pre 2 dana

Све си у праву, само што Трансфермаркт није званично мерило цена играча. То одређује потражња клуба који продаје, тако да не видим начин на који оваквим манипулацијама могу стати на крај.
s

svasta

pre 2 dana

kakve veze imaju cene na transfermarketu ? to je samo specijalizovani sajt .. ukoliko neko ceni svog igraca 200 mil i neki klub zeli da ga kupi za toliko, kakve veze ima ako je na sajtu njegova cena 5m?
V

Viii

pre 2 dana

Nek narod opet pljuje po svojoj ligi i drzavi... "ovakve muljaze ima samo kod nas"... "treba ukinuti fudbal u Srbiji". Kako ne, svuda je isto - pare i interes.
Č

Čuj isto...

pre 2 dana

Samo što u Engleskoj ne uzimaju pare iz državnog budžeta da bi zaluđivali/anestezirali bedni narod sportom, ''samo'' ta mala razlika.
Л

Лазар

pre 2 dana

Даглас Луиз је играчина, и један од бољих Јувентусових послова у задњих 6-7 сезона
N

Niste stavili ovakav

pre 2 dana

naslov posle poraza od Madjarske, Rusije itd. nego ste lozili masu pred EP citatima iz filmova, serija i pominjali Prvi srpski ustanak i slicno, pisali hvalospeve o Piksiju i reprezentacivcima...
N

Nenad1246

pre 2 dana

O čemu ti?
M

Maestro

pre 2 dana

Nisu krivi klubovi,vec zakon koji im to dozvoljava!
2

2233

pre 2 dana

andersen vredi 40m
s

supersuperliga

pre 2 dana

nista se ne pise za nasu ligu. cudno,
N

NR

pre 2 dana

Sve je ovo smesno za razliku sta zvezda ovde u Srbiji radi. Sve je ovo smesno.
Č

Četka ili metla

pre 2 dana

🧹
B

Banja_Slatina

pre 2 dana

Nema vise Hajduk Kule, Metalca, Banata, Bsk Borce, Smedereva i ostalih, pa nesto ne ide sa titulama? Nema istih ljudi u UO Partizana i na celu drugih klubova? Nema vise da igraci Partizana sude penal kako hoce? Nema da se Milijasu ponisti go u derbiju zbog ofsajda a dva igraca Partizana ispred njega? Nema odmaranja igraca protiv Partizana da budu spremni za Zvezdu u sledecem kolu? Nema Toletov barjak? Kako je nekad fudbal bio cist.
B

BussinesDeal

pre 2 dana

Veliki klubovi su u biti, megakompanije. I nisu ovim manevrima napravili ništa, što ne rade i druge megakompanije, samo iz različitih branši. Opran novac,i izbjegavanje plaćanja poreza i kazni.
G

GOSTSD

pre 2 dana

I posle neko pljuje Mančester Siti što je iz svog džepa kupovao igrače i ima kao neka dugovanja.. Zato je ovo pravilo i glupo, ako neko želi svoj novac da uloži u klub i bude na gubitku, to je NJEGOV novac i tako on želi, ne troše oni pare građana kao Zvezda i Partizan.
E

Eseks

pre 2 dana

Pokusava se stati na put milijarderima i njihovim kupovinama kako bi se sprecilo veliko raslojavanje kvaliteta i kako bi timovi bili koliko toliko slicnih kvaliteta..Premijer liga je pre sitija bila zanimljivija jer se nije unapred znalo ko ce biti sampion(junajted,arsenal,liverpul,celzi)..Ne kazem da su uspeli u tome jer se sad zna da ce siti biti sampion al to je poenta..
П

Паун

pre 2 dana

Да, јесте његов новац, али сутра кад тај власник оде из клуба из било ког разлога терет свих тих трошкова пада на рачун клуба који је питање да ли то може да приушти. ФФП је осмишљен пре свега да заштити клубове.