©Starsport
©Starsport

Trajkovićev naslednik ekspresno ozvaničen: Sivić se vratio u Novi Pazar

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 13:32

Kraj Jošanice u dva sata se oprostili od dosadašnjeg i obelodanili novog šefa stručnog štaba

Pričao je Sivić nedavno za Mozzart Sport da će u septembru u Srbiji biti posla "koliko hoćeš" i - bio je u pravu. Nove radne obaveze se prihvatio već u avgustu.

Malo se premišljao, ali je ipak prihvatio. Tomislav Sivić vraća se na adresu koju je napustio u proleće 2022, kad je u furioznom finišu osnovnog dela sezone sa Pazarcima, a posle dvomeča baraža sa IMT-om, izborio opstanak u srpskoj elitnoj diviziji.

Izabrane vesti

Tada je trenerski vuk izvadio kesten iz vatre, što mu predstoji i u drugom pokušaju kraj Jošanice i Raške. Ovog puta ima mnogo više vremena na raspolaganju i sigurno će dati sve od sebe da Plave vrati na put koji žele - na stazu plej-ofa i eventualnu borbu za neku od evropskih viza.

Više puta je tokom karijere pokazao je da ne beži od velikih izazova. Jednostavno, to je ambijent na koji je 57-godišnji Subotičanin navikao.

Dolazak Sivića potvrdili su u sportskom sektoru Pazaraca, te se nekadašnji trener mlađih reprezentativnih selekcija Srbije na novom poslu očekuje već u ponedeljak.

Posle odlaska iz Pazara, Sivić je vodio niški Radnički, pa u dva navrata lučansku Mladost, takođe i Železničar iz Pančeva.

Na klupi Novog Pazara pre dve i po godine zamenio je Dragana Gagu Radojičića, kao četvrti pazarski šef struke u nizu tokom 2021/22.

Sada je nasledio je trenera Plavih sa početka tekuće sezone Nikolu Trajkovića, s kojim je klub u nedeljnom matineu sporazumno prekinuo saradnju, a nakon samo jednog osvojenog boda u četiri poslednje prvenstvene runde.

Sivićev povratak takmičarski će biti ozvaničen predstojećeg vikenda, kada na Atletskom stadionu sledi debi začelja između pretposlednjeg, 15. na tabeli Novog Pazara i "fenjeraša" Jedinstva iz Uba. Potom je na redu dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije, što će biti prilika za bolje upoznavanje novog trenera i momaka u plavim dresovima.



tagovi

Tomislav SivićFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara