(Star sport)
(Star sport)

Rastanak posle tri meseca: Trajković otišao iz Novog Pazara

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 12:00

Naslednik poznat do kraja dana

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Serija loših rezultata, u prevodu samo bod iz poslednja četiri kola i pretposlednje mesto u Mozzart Bet Superligi posle šest kola koštali su Nikolu Trajkovića daljeg posla u Novom Pazaru.

Izabrane vesti

Superligaš sa obala Jošanice i Raške objavio je na klupskim stranicama da je došlo do sporazumnog prekida saradnje, kao i da će ime novog šefa struke biti poznato do kraja dana.

Ispostavilo se da je kap prelila čašu u Bačkoj Palanci, gde je novajlija u eliti iz Odžaka savladao Pazarce sa 2:1. Prethodno je lučanska Mladost odnela čitav plen sa Atletskom stadiona (0:1), a posle poraza Plavih od Crevne zvezde u Beogradu (4:1), kojem je prethodio remi u Pazaru sa OFK Beogradom (0:0). Pobeđen je kući jedino subotički Spartak (3:2), dok je duel sa Vojvodinom na „Karađorđu“ odložen zbog evropskih obaveza Novosađana.

Trajković je treći trener koji je u uvodnom delu sezone ostao bez posla u elitnoj srpskoj diviziji, nakon Dejana Joksimovića u Lučanima i Ivana Radovanovića, koji je sa Jedinstvom iz Uba krenuo u premijerno superligaško bitisanje.

Novi Pazar je tako zadržao prasku brzih promena po pitanju struke, koja ne mimoilazi ni mnoge druge klubove u Srbiji i regionu. Trajković se na klupi zadržao čak i utakmicu više od Dragana Aničića, prošle sezone smenjenog posle četiri kola.

Novi trener, možda i neko od povratnika, trebalo bi da debituje narednog vikenda, kad u Pazar u derbiju začelja stiže Jedinstvo. Trajkovićevom nasledniku sigurno odgovara činjenica da posle tog meča sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije.




tagovi

Nikola TrajkovićMozzart Bet SuperligaFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara