Komentari na vest

Totenhem obara klupski rekord za Solankea

A

AFC

pre oko 1 mesec

Kako je već godinama deficit dobrih napadača, ovo je odlično pojačanje za Totenhem. E sad, da li i koliko vredi određuje tržište, a ne igrač. Pod uslovom da su svi zdravi i u formi, trebalo bi da bude dovoljno za 4 mesto.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Smesni su ovi englezi, nakaze.
h

heston

pre oko 1 mesec

20% transfera ide Liverpulu, valjda ce sad konacno nekoga dovesti.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Realno za borbu za top 4, morali su da dovedu napadaca, da li su uzeli dobrog, jesu, da li vredi ovoliko, svakako ne, ali to su trenutne cene. Solanke, Son, Medison, Kulusevski, Dzonson, Risarlison... Imaju kako da daju gol.
T

THFC 1882

pre oko 1 mesec

Valjda znaju šta rade, u kontekstu da je doveden kao zamjena za najboljeg centarfora u istoriji kluba je pomalo razočaravajuće. Pogotovo kad se uzme u obzir cijena od 70 miliona za igrača koji je sa 26 godina imao 2 odlične sezone, prošlu u PL i 21/22 u nižem rangu. Sva sreća pa je Richarlison odbio transfer u Arabiju, jer kad je zdrav je odličan. Sada su bar dvojica na toj poziciji uz to da je ovaj klasičan centarfor, ali Solanke za 70 miliona?
M

Makks

pre oko 1 mesec

Ocigledno je da si veliki poznavalac fudbala. Solanke je bas ono sto treba Totenhemu jer Risarlison nikad nije bio centarfor ni gol igrac, niti ce biti.
J

Ja sam ja a ti?

pre oko 1 mesec

Jest se usrećio. Izabrao da nikad trofej ne osvoji.
v

vlada1951

pre oko 1 mesec

ogromna većina fudbalera nikad u životu ne osvoji nijedan trofej... I ti sad hoćeš da kažeš da samim tim njihovo celoživotno zalaganje i treniranje nema nikakvu vrednost?
r

rea

pre oko 1 mesec

Za ovaj novac dovedeš suvi kvalitet, koji nije Englez. Reci dodaš 20-25 miliona i uzmeš Lautara. Solanke je igrač Burmut nivoa, isto kao i Brenan Džonson koji im je trenutni rekorder.

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Xa xa xa. Lautaro... Dobar sarkazam
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Sjajan igrac, veoma zahvalan, ako se ostvari transfer bice pun pogodak za pevce, razigrace se i Ricarlison i Son uz njega, werner ako nije otisao. Bingo transfer za totenhem
d

duci001

pre oko 1 mesec

da ga je united uzeo za te pare svi bi ih ismijavali, ovako je oke haha
L

Lzzzt

pre oko 1 mesec

Da nije englez 30m