Totenhem je kupio pojačanje posle 18 meseci, Poketino ga odmah poslao kod “tate”

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 11:30

Konačni su i Spursi nešto pazarili

Dođe i kraj tom ludom periodu. Totenhem je konačno kupio fudbalera!

Posle 18 meseci i tri prelazna roka, londonski klub je izdvojio novac za novog igrača. U pitanju je Lidsovo mlado krilo Džek Klark koji je plaćen 9.500.000 evra i potpisao je ugovor do 2023. godine. Ali neće igrati naredne sezone za Spurse. Dogovoreno je da se Kalrk vrati u Lids i odiggao još jednu sezonu kao pozajmljen igrač.

Izabrane vesti

Maurisio Poketino je očigledno procenio da će Klark imati više prostora za napredak kod Marsela Bijelse. Poektino zna dobro ko je Bijelsa i kako radi sa mladim igračima. Starteg Lidsa se može nazvati Poketinovim trenerskim ocem, pa ovaj potez ne čudi. Klark će sigurno imati veću minutažu i bitniju ulogu na Eland Roudu nego što bi imao u Totenhemu.

Podsetimo, poslednja kupovina je pre 18 meseci bio Lukas Moura iz Pari Sen Žermena koji im se kasnije debelo ispaltio golovima u Ligi šampiona.

Međutim, ono pravo tek sledi. Očekuje se da Totenhem svaki čas potvrdi i dovođenje najskupljeg pojačanja u klupskoj istoriji – Tangija Ndombelea iz Liona. Spursi su prihvatili da plate 72.000.000 evra za francuskog vezistu koji je sinoć doputovao u London i danas bi trebalo da obavi lekarske preglede i parafira ugovor.

(FOTO: Tottenham)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara