Komentari na vest

Torino dva puta vodio u derbiju, Juve okrenuo - 4:2; Jurić uveo Radonjića pa ga izbacio 13 minuta kasnije (VIDEO)

G

Gost19

pre preko 1 godinu

Juventus na kraju ce biti 4ti jer ovi drugi nemaju kontinuitet pobeda 1 dobiju drugu ili x ili izgubee
E

El Capo

pre preko 1 godinu

Očigledno je da je Vlahoviću samopouzdanje na najnižem nivou još od vremena kada je počinjao da ulazi sa klupe u Fiorentini. Osim toga, čini mi se kao da je nesrećan zbog razvoja situacije u i oko kluba, plus toga, mislim da mu polako sve više smeta što mora stalno da glumi mantinelu okrenut leđima od gola, a u šesnajstercu ga jedino Kostić gađa loptama. Malo gol šansi ima u ovom sistemu i to ga čini nervoznim i frustriranim. Nadam se da će na leto da nađe bolji klub za sebe ili da Alegri ode iz Juvea.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Torinu ocigledno fali Sasa Lukic da je on tu sve bi bilo drugacije.Inace ovo definitivno nije bila utakmica za Radonjica slabije se snalazi u jacim utakmicama a Juventus je dobar tim.Naravno ima onih koji se ne bi slozili sa tim.
A

AminA

pre preko 1 godinu

Mali Ilic se polako oporavlja od povrede,dugo ga nije bilo. Kostic standardno,Vanja nije kriv ni za jedan gol dok Radonja cccc
c

cileee

pre preko 1 godinu

Kostic i Ilic dobri. Vlahovic se gubi, dok Radonjic sam protiv sebe radi
S

Simicmacan

pre preko 1 godinu

Trener koji uvede igrača u 60. minutu i izvede ga 13 minuta kasnije.... Jedan od njih dvojice mora odmah da ide iz kluba
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Ako su iole normalni ne mora. Pa Murinjo je to uradio Matiću pa su obojica jedva čekali da sarađuju u Romi.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Radonjizam
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Radonja da menja sport na atletiku sprint na 100m to je sve sto mu jos ide
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Дајте само 7-8 везаних утакмица за уигравање, наравно без повреда, овом Јувентусу са СВИМ здравим играчима који су били планирани првотимци на почетку сезоне 22/23 и видјећете шта значи фудбал.
P

Pjer

pre preko 1 godinu

Ne znam koliko je Juventus pravi tim za Vlahovica, decko danas sem one lopte kada je pogodio precku nije dobio..A ako on treba da primi loptu od golmana i da sam sebi stvori situaciju onda okej.. Potez Jurica jako los i psihicki i mentalno za tim, koliko god da je bio los(mada ne vidim toliko da je napravio veliku gresku, on je zapoceo akciju kad je Torino pogodio precku)
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Cepaju me minusima kad kažem sledeće ali neka: Dušan SILNI zahteva ekipu koja radi za njega. Da je ostao u Fiorentini igrali bi LŠ ove godine a on bi u roku od metar dana bio u Barsi ili Junajtedu. Juventus je smejurija. Tragikomedija. Jadno je koliko se on bori da bi neki tamo crnci i poljaci skupljali jeftine golove zbog njegovih duplih flastera.
O

Objective

pre preko 1 godinu

Dušan jedan od lošijih na terenu. Ako on probudi volju za timskim, onda se i njemu smješe golovi.
v

vitkoo

pre preko 1 godinu

Pjer, decko je bezobrazan i nevaspitan. Pritom ,sem brzine ne kapira ovu igru. Nazalost. Neka uci od mladog Ilica kako da se ponasa i igra. Primer mu je i Kostic
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Nas "najbolji" napadac, u 4 gola svoje ekipe ucestvovao samo kad je izgrlio Rabioa
p

pogledajbolje

pre preko 1 godinu

Kod prva dva gola učestovao, pogledaj malo bolje, nije poenta samo u pasovima i driblinzima ali ne vredi neko razume a neko samo komentariše..
G

Grande Juve

pre preko 1 godinu

Odlican detbi i vrace se veliki Juve. BRAVO
G

Gost583

pre preko 1 godinu

Ujko ovde ispao kreten, pogotovo sto mu je psovao majku, pa sta god da je uradio, Radonja kom tu red star bro!
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

"Ujko" kako ti kazes nikada, ali nikada nije bio nacionalista. Ima ih tamo poprilicno, ali Juric tu ne spada. Uvek je pruzao priliku srpskim igracima.
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

Прва ствар не знам зашто се ствара толика негатива око Радоњића и ти надимци као сплавар итд.Није ни први ни последњи генерално спортиста,а поготово фудбалер који излази,сви они излазе.Ви заборављате очигледно да су сви они људи,а не машине.Па није свако Роналдо,да има војничку дисциплину.Друга ствар знамо ми сви колики он потенцијал има,а ако то не оствари шта га боли к то је његова ствар.А ова јурићева измена,је чиста глупост.Ако си га већ увео остави га до краја,па га онда више не убацуј.Он му је крив баш јер му је тим добио 4 комада.
b

bajča

pre preko 1 godinu

Apsolutno opravdavam Jurićevu sankcijsku meru, čak i da je revoltna, a svakako da je u osnovi pedagoška. Pokušava da ga prene na razne načine, ali izgleda da kad si terasa, ne pomaže baš puno ni očinski tretman.
t

top river

pre preko 1 godinu

Ocajan je. I ko zna sta se krije iza zavese,nije ovo trener tek tako uradio.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Pravi potez trenera svaka mu čast, da neko konačno pokaže Radonjic da nije Ronaldo koga pokušava da glumi. Dečko igra već dugo loše a trener ga pokušava da vrati a on to ignoriše i tera po svom.
b

bistro11

pre preko 1 godinu

Radonjic je problematicna osoba,Juric trener koji trazi disciplinu i trener koji svima daje sansu, pogotovu Srpskim igracima. Radonjic ne postuje nikoga i nista. Mozda je Juric problem trebao da resi van terena
O

Objavite komentar LJUDI

pre preko 1 godinu

Radonjić na delu. Juriću trebalo 5,6 meseci da shvati, o kakvom je ULIČARU I NEVASPITANOM NESOJU reč. Umišljeni frajer, sa 3 razreda osnovne škole, ljubitelj pevaljki, splavova i sličnih pojmova njegove Turbo folk kulture, kojoj i sam pripada. Jurić gde god da je radio, dovodio srpske igrače, davao im šansu, forsirao ih, čak je i ovog mentu 🤯 u početku gurao, ali očigledno da nije problem Jurić, već ULIČAR iz Niša. Pozdrav
J

Junker

pre preko 1 godinu

Tacno apsolutno. Javno stao u odbranu Lukica kada se sukobio sa upravom. Trazio Ilica da mu dovedu. Radonjic je sve ono sto ide kao stereotip uz fudbalercica. indijanac mali.
b

bajča

pre preko 1 godinu

Šta fali turbo-folku?
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Vlahović opalo samopouzdanje
L

Luciano Moggi

pre preko 1 godinu

Opalo bi i tebi da aLEGRI trenira,najveca trenerska prevara.
m

murinjo

pre preko 1 godinu

nazalost radonjic nikada nece dogurati bar u nekim klubovima pri vrhu tabele. decko ima situaciju da vrati povratnu na 5 erac, krece da dribla. pa opet isto, danilo ga odnosi, i onda gubi cistu loptu na polovini terena i otvara kontru juveu. mislim 3 greske koje direktno lose uticu na igru tima... decije bolesti i dalhe su tu. vlahovic pogresi ali odnah trci trudi se, profesionalizam. a radonja, decko ima pristup kao da je omladinac jos uvek.
b

bistro11

pre preko 1 godinu

Murinjo,svaka cast na komentaru.Ilic utrcava ispred njega nema igraca i naravno Radonjic nefudbalski odigrava,glup potez. I svaki bi trener poludeo
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Naši sem Kostića se nisu baš istakli, Vlahović sve lošiji i sve više deluje da je prelazak u Juve bio promašaj. Radonjić je fenomen sam po sebi, dečko se bavi fudbalom i igra na prilično visokom nivou a to ga izgleda uopšte ne zanima. Momak je došao Torina i Marseja dakle ozbiljnih klubova sa nula zalaganja i uloženog rada. Njemu je možda i najbolje da se vrati u Zvezdu jer ovde bar igra sa nekim motivom. Kostić je jedini na nivou i meni prosto nije jasno kako lik koji izgleda često kao top 5 krilo u Evropi toliko loše igra za reprezentaciju.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Kostic se izborio za prostor, dobija cesto lopte, igraci mu veruju. Decko je fenomenalan, nikad neki bes na licu, uvek profesionalna faca, skoro svaki centarsut mu je opasan, u odbrani je solidan, timski je igrac, retko gresi. Dajte mu ofanzivni prostor na levoj strani i u svakom timu moze da ima zapazenu ulogu. Vlahovic ne moze da igra to sto Alegri hoce, uzasan je sa loptom i pasevima, on je igrac sesnaesterca i tacka. Mali Ilic deluje super.
V

Vivivi11

pre preko 1 godinu

Mitros,i Ilic je solidan bio. Decak koji izlazi iz povrede. Dugo ga nije bilo na terenu,ovo mu je ako se ne varam treca utakmica od Svetskog
m

monterooo

pre preko 1 godinu

Hahahha povuce kontru40 m,i kad je usao covek u ofsajd on mu doda loptu,to ni juric nije mogao da podnese izbacio ga...sreca pomocnik ga odvuce na tribine...brat bi ga mozda i nabo... Dobar je torino ...falji salje sve balkance kod jurica....svima dobro....
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

rekose nemaju sanse za 4 mjesto ili eventualno LE ,pa kako vidim prednost se topi ubrzano,za lacijom 10,romom 9 i atalantom 6 a sad bitna utakmica protiv rome u gostima i 14 kola do kraja
Z

Znik

pre preko 1 godinu

Vlahovic ide putem Jovica. Golove daju defanzivci, dok on salje vatrice na instagramu pevacicama.
M

Mad Max :)

pre preko 1 godinu

Pravi derbi ali opet preveliki broj gresaka u dodavanjima. Dobili smo na suvi kvalitete nista vise, ali ni Alegri nije za sve kriv sa ovom ekipom od ovoga ne moze bolje. Da nas nisu kaznili sad bi bili drugi iza ovog nemoguceg Napolija :))))))))))))
b

bajča

pre preko 1 godinu

Bio je osakaćen povredama, to stoji, ali mnogim porazima je kumovao isključivo Alegri. Što se tima tiče, kad su svi zdravi, uz Milan imaju najjači tim u Italiji. Napoli melje, to stoji, ali oni su italijanski Lester. Nakon ove sezone njihova realnost će ponovo biti ljuta borba za izlazak u LŠ, a o tituli više niko neće ni razmišljati.