Komentari na vest

Topovski udar na Zvezdinu ložu? Povređeni Mitar Mrkela i Nebojša Milošević

VecaBg1971

pre 13 dana

A cemu ovaj znak pitanja u naslovu? Niste sigurni da je bio topovski udar ili sta? E moj mozzarte...
k

kg.

pre 13 dana

Ono što su radili "navijači" Radničkog, moji sugradjani, je sramotno. Kao što je sramotno kako je Ilić delio "pravdu". Ne mislim na crveni karton Gluščeviću, verovatno je nešto rekao sudiji, i ovaj najslabiji akter meča(Ilić) je uzeo crveni karton. Mislim na onaj prekršaj(meni se činilo Djiga,ali u novinama piše da je to bio Mimović) nad kragujevačkimnapadačem. Ono je čist penal,a Ilić je dosudio faul u napadu!!! Radnički je uvek imao dobre odnose sa Zvezdom . Mislim da su oni poremećeni onom izjavom Dudića o Zvezdi (nepromišljena) i sada su "delije" zbog toga besne!~ Ali, svako ima pravo da iskaže savoj stav, zašto to pravo se uskraćuje Dudiću, pa juče ona sramna vredjanja Dudića. Da odmah budemo načisto: ja sam Zvezdaš, za nju navijham od kako znam za sebe,ali sam i veliki navijač Radničkog i sa Zapada stalni posmatrač. Volim Radnički ,navijham za njih, ali hoću da iskreno govorim bez namere da ikoga vredjam. Čemu topovsjki udari na teren, djavoli, pa i na ložu, na zvaničnike gostujućeg kluba!? Radnički je zbog toga platiti ceh, visok, koji će se nekadiztvno odraziti na njegovu borbu u prvenstvu. Zar uprava Radničkog stoji iza takvih "navijača".Ja ih se stidim. Navijanje - da, topovski udari, plastične flaše - ne. A vi sada koji se predstavljate kao stvarni "navijači" Radničkog lupajte minuse, komentarišite kako hoćete ,ali ovako nešto Radničkom nije potrebno.I jedno pitanje za te tkz.,"navijače",ali i Upravu: zar nije Radnički već nekoliko meseci miljenih medija?Hvalospevi, čak i veoma nerealni na stranicama novina i portala,pa i u komentarima tokom utakmice, po nekada su na ivici dobrog ukusa,a to možće da nekima "udari" u glavi. Tako i zbog toga su se i ovi "navijači" ponašali. Moramo, takodje, da budemo realni: Radnički je uputio samo jedan šut na gol Zvezde, jeste dobro igrao u polju,ali fudbal se igra za golove. Hv ala na prostoru,najdobronamernije,od gledaoca sa Zapada koji decenijama prati Radnički iz treće lige i kada je prolazio kroz silne nevolje.
k

kendisport

pre 13 dana

Konacno jedan pravi navijac i pravi ljubitelj fudbalske igre iz Kragujevca. Svaka cast za komentar, plus se vidi poznavanje materije i da pratite Radnicki i fudbal u Srbiji. Nisu svesni sta ce da im se desi ako se za ovo Terzic mnogo naljutio, isterace ih iz lige sudjenjem kroz prvenstvo.
Ц

ЦЗ НС

pre 12 dana

Браво за коментар. "Навлачење" судија (неуједначен критеријум код прекршаја) за ЦЗ и ФКП против осталих у лиги је уобичајена појава (тако је уосталом и у Шпанији, Њемачкој.......) и то се неће вјероватно ни промјенити. За споран недосуђени пенал за Раднички бих волио погледати неку камеру која није приказана у преносу меча јер по виђеним није јасно уочљиво осим за необјективне посматраче!
Š

Šumadinac i navijač Radničkog sa zapada

pre 12 dana

Bas bi voleo da znam ko si,jer da sediš u mišljenju na dve stolice ne može..ipak si ti njihov,i za koga navijaš kada igraju ova dva kluba(za njih 100%)😀😀😀…mada komentaru možda i znam ko si😂😂😂
M

Markoniiii

pre 13 dana

Sve će biti više I više ovog,neće više niko da trpi Zvezdinu torturu godinama....Sudija šta je napravio Radničkom, ono je za ZATVOR
r

renditesla

pre 13 dana

Oce oce, sad kad vas Zvezda namesti ko Pazar pa svako malo bez publike ima da igrate, a posebno protiv Zvezde uvek bez publike ima da igrate!
F

Familija

pre 13 dana

Možda si u pravu posle ovoga ništa isto biti neće mi ne kukamo mi se organizujemo majstore jedno da ti kažem NIŠTA RUKE

VecaBg1971

pre 13 dana

Stvarno je bruka kako vas unistavamo decenijama u svakom derbiju ali se nekako uvek iscupate bez petarde
Л

Лаик

pre 13 dana

Карма за "потлачене", "угашене" и тастатура "јунаке" зове се Мирко Иванић!
R

Renditesla

pre 13 dana

Vidi ih al se zale ovi iz KG a zaboravljaju kako su prosle godine poklonili Zvezdi bodove u sred Kragujevca ubacivanjem igraca van protokola.
s

samo

pre 13 dana

Na utakmici koju su inace izgubili.Ko ti date tastaturu,tako pametnom.
K

Kendisport

pre 13 dana

Sta se ovi navijaci Radnickog zale na sudjenje kad je to dogovor njihovog prvog coveka Slavka Perovica i Santraca, sad da daju Zvezdi, a narednih pet utakmica da se gura Radnicki po starom receptu iz prosle sezone, evo videcete vec od naredne runde.
T

Trenercina

pre 13 dana

Sve ovo sto se desava je pokazatelj ekstremnog propadanja ne samo fudbala nego celog jednog drustva.Decenije ce nam trebati da se oporavimo i vratimo u normalu ako i to budemo mogli!Drzava,red ,zakon,postovanje su misaona imenica.Najvise pogadja to sto se desava sa narodom,omladinom ,decom !Mi smo toliko zatupeli da se to granici sa idiotizmom .Stadion je postao bas slika Srbije.Navijacke grupe instrumenti u rukama mocnih.Neoseca se ljubav sa tribine samo bes i mrznja.
M

MICURA

pre 13 dana

Izdrzi Mito
C

Cacak

pre 13 dana

Srpski fudbal je davno trebalo svesti na amaterski nivo, da se igra samo iz ljubavi prema sportu, bez novca.
D

Dskv

pre 13 dana

Ovo je napad na drzavu,tako nesto uraditi nasoj CZ.
X

X

pre 13 dana

ĐAVOLI ❤️
M

Marko Srbija

pre 13 dana

Strasno...mrznja se uvukla u nas.Kao da vapimo za gradjanskim ratom.Deca nam stradaju i ostaju bogalji...neverovatno.Zasto jebote?Pa to je samo sport!Jel moguce da nemamo snage i volje da ih zastitimo?A j.... nam m... viseee!!!
Р

РОЖИНАЦ

pre 13 dana

Јесте фудбал спорт, али да ли то знају ови ликови са досијеима из звезде за које фудбал бизнис и сваки дан рачунају милионе колико се слива а подела?????
?

??

pre 13 dana

Hoce nam preziveti mrkela? Taman je hteo da dovede ekstra pojacanje, sad je zaboravio i koja mu je uloga u klubu i kako se zove
s

stubina srpstva

pre 13 dana

namerno su na drkusica bacili jer se zna da av-ds-coop ne podrzava igrace iz exyu a posebno iz ba i hr sa izuzetkom robinja prosineckog.
4

474747

pre 13 dana

Zato vode Bojica dr od 100 god
M

Max alegri

pre 13 dana

Delije i Lepi Mica ne vidim razliku, a Zvezdu ne treba komentarisati, dati titulu njima, ofki kup a ostale pustiti da igraju fudbal u Srbiji a ne da gledamo ovo pokazivanje moci. Novinare treba da bude sramota sto cute na silovanje fudbala u Srbiji sve ove.godine al bitno da se cude i kritikuju kad reprezentacija ili ekipe dozive neuspeh.
a

aleksa1247

pre 13 dana

Koe pokazivanje moći!? Za onkao žučne proteste,a videle su se i psovke, u Evropi se dobija žuti karton. Zvezda pokazala moć protiv Bodea kada je obezbedila 4. LŠ u 6 sezona. U Srbiji je odavno pokazala da je najbolja. Vidi se da ne propuštaš lupetanja Željka Pantića.
K

Kazni ce

pre 13 dana

Kazni ce Novi Pazar garant😃
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Ima li gde Koline da nam objasni da nije bio penal za Radnicki?!
a

aleksa1274

pre 13 dana

Naravno da nije bio.
k

kendisport

pre 13 dana

Bolje za popravljanje gol razlike u eliti, nego da se konobari iz Mornara Bar fudbalski izivljavaju nadamnom, ali mali lazni trener i lazni navijaci to ne mogu da shvate
F

Fici

pre 13 dana

Zbog skandiranja Dudicu sever treba zatvoriti neko vreme. Isto i zbog političkih transparenata. A navijačima Radnickog zabraniti ulaz duže vreme. Mladom Glusčrvicu izreci vaspitnu meru.
s

samo

pre 13 dana

Zbog Dudica,ne mozes da zatvoris Marakanu,nego eventualno zabranis odlazak na gostovanja,a koji ti tacno transparent smeta?
S

SRETA NUMERA

pre 13 dana

A šta traži julovac Bojić u Zvezdinoj loži ??? 🤢🤮
T

Tugaljko

pre 13 dana

Ne opravdava ovaj vandalizam ali zašto opet sudi ovakvu utakmicu zvezdin derbi sudija pogotovo kada se očekivala zvezdina slabija igra posle Lš.i Radnički koji se vraća u formu i očekivala se agresivnija igra domaćina.A što se tiče poruka navijača Zvezde krajnje su smešni kada se vrlo dobro zna ko je ljude na Kosovu doveo u ovaj položaj ali ne možeš da napadaš onog ko te plaća ne ide
M

Mutommbo

pre 13 dana

Agresivnija igra je ok. Ali ne da tuku i onda se non-stop žale. Kako su Pumu povredili samo?
d

dzoniiiii

pre 13 dana

ko je doveo? sta to treba da delije urade pored hiljade tranaparenata i pozivima da se spreci iseljavanje Srba
b

bljak

pre 13 dana

oni sto su godinama pricali kako se svašta baca na igrace jsd u kosarci sad podrzavaju gadjanje igraca zvezde sta vise pozivaju na jos vece gadjanje jos bolesnijim metodama,zamislite kakvi su to licemeri, isto ovaki su u derbiju gadjali topovskim udarima
S

Sta se sa nama desava?

pre 13 dana

Podsetite me od koga je ispao mocni Radnicki u evropskim kvalifikacijama? Isto tako, posto vidim da srbujete (sto je po meni normalno)...prijatelji, braco...nosite komunisticko ime kao i 90% lige, a ponasanje vam lici na sve, samo ne na srpsko domacinsko. Uopste niste jedinstveni i utapate se u ovdasnji mulj. Mentalitet nam je uzasan, nemamo grama obraza prema svom poreklu.
u

uzicanin

pre 13 dana

A da velicaju slugu AV ,Zvezdana Terzica ...sta mislis kuco?
A

Akot

pre 13 dana

Samo se Novo Pazar kaznjava🙂da se desilo u Novom Pazaru bilo bi 10 utakmica bez prisustva publike i 10 mil .novcane kazne😃i plus bi brujali portali da je bio pokusaj drzavnog udara😃dvostruki Arsini.Vazno je da se skandira kosovo je Srbija i ratko mladic 👌sve drugo nije vazno.
b

bolesni

pre 13 dana

oni sto su godinama pricali kako se svašta baca na igrace jsd u kosarci sad podrzavaju gadjanje igraca zvezde sta vise pozivaju na jos vece gadjanje jos bolesnijim metodama,zamislite kakvi su to licemeri, isto ovako su u derbiju gadjali topovskim udarima
b

bas si pametan...

pre 13 dana

citam ovde razne komentare,narocito nerealnih navijaca zvezdane,i sve se nesto uvija i ponosno se prica kako je to udar na zvezdu..."veliku" zvezdu,a niko da pomene uzrok nezadovoljstva stanjem fudbala,sudijske organizacije,i generalno ophodjenjem fudbalskog saveza prema svim klubovim u srbiji koji nisu zvezdana!!!Privatizovali.ste ligu,zatvorili sve sudije,policiju,sudstvo,"navijaci-kriminalci",svima je to dosadilo,pocelo da smeta celoj srbiji,krenuo je BUNT i znajte da ce ovo nezadovoljstvo da se siri po celoj srbiji,najgore sto ce da se stvori mrznja menju narodom i frustracija koja dugo nece moci da se zaleci!!!I hvala bogu sto ne volim ni zvezdanu(komuniste)a ni franjevce,zivela srbija bez Beograda!!
S

Selotejp

pre 13 dana

Bas si mnogo pametan pa 90% tih navijaca su grobari .
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Eee sirotoo🤭🙈.... Pa rasparcali su Nas(kao narod)... I onako... Lagano nestajemo... A istocni pristižu i kuce se... Ako nemaš nikog svog iza sebe... Dobro je.. Zabole te😉
D

Djavoliii

pre 13 dana

Jel Mrkela ostao bez srednjeg prsta posto ga je sinoc dosta koristio?? Sledeci put ce biti jos jace!
k

kendisport

pre 13 dana

Oces ti da je bacis ili?
e

e

pre 13 dana

Imao sam ja jednog kao ti u timu.Kad igramo kuci "ubija",psuje,preti,ma "najjaci "na svetu,a kad se posle ide na revans,povredjen,ima svadbu,roditelji mu bolesni,a mi ostali beremo kozu na siljak.Samo doslo vreme kad se nismo mesali u njegove "poslove" ni na domacem terenu.Brzo je dobio sto je i zasluzio.
Š

ŠumadijaKG

pre 13 dana

Bravo poznavače srpstva, kod žvale po sendvič a Krcnu na grob cveće idnesi.
S

Samo Radnicki KG

pre 13 dana

Alo Vuckove podguzne muve vi sa severa mracne rupe, Riotintasi, izdajnici srpskoga roda, sram vas bilo!
K

KOSARKAS100%

pre 13 dana

Dajte im 10 bodova naknadu za pretrpljeni strah... a da ne mora, moze to onaj čikica u zutom sve da sredi
D

DOPISNIK LESKOVAC

pre 13 dana

..... a šta traži julovac Bojić u Zvezdinoj loži ???
D

Dzoniiii

pre 13 dana

oni sto su godinama pricali kako se svašta baca na igrace jsd u kosarc sad podrzavaju gadjanje igraca zvezde ,isto ovaki su u derbiju gadjali topovskim udarima
K

KninJeNas

pre 13 dana

Zbog ovakvih i sličnih ima Zvezda još dugo dugo da vlada Srbijom!
B

Bl rs bih

pre 13 dana

Ja se ponadao delije krenule protiv uprave kad ono....
P

PDK

pre 13 dana

Samo kamere, drakonska kazna i zabrane prisustva. I onda kad se ocisti bagra lepo ce da dolaze ljudi koji vole sport.
N

NE ZNAŠ ŠTA PRIZIVAŠ

pre 13 dana

Ako se to uvede, biće ukinuta Crvena zvezda a sever ceo pohapšen. Podržavam u suštini.
A

Aljekovi sa severa

pre 13 dana

Zvezdina uprava u Partizanu koju drzi najveći partizanomrzac na svetu se ne oglašava da ne izvadi zvala iz fioke nesto i da nastavi da ih drzi na funkcijama 🤣 ..posle ovakve pobede oni nista
R

Rtanj

pre 13 dana

Direktno odlucen mec sudijskom odlukom da ne svira penal za Radnički i davanje crvenog za mos misliti prigovaranje Gluscevicu sto se ni u ludilu ne bi desilo u obrnutom slučaju
K

KendySportiććć

pre 13 dana

Tu li si @Kendy My dear sick friend 😁 Bilo 10, sad je 12, sutra 15 a do kraja septembra biče 100 soma mesečno. 😄 Kol'ko je tebi, moj napaćeni brate dobro @Kendy Misli ti o ovoj raspaloj svojoj državnoj instituciji sa budžeta 🔴⚪ što će služiti za popravljanje gol razlike za 15 tak dana u Ligi Šampiona. 90% normanih navijača tvog kluba, vidi da tu kvaliteta nema, ljudi pozivaju na odgovornost, zašto je to tako. Sprcalo se 20+ miliona na pojačanja, a likovi nemaju kvalitet ni za Radnički. Dalcio , Puma , Gepardi, onaj mali Korejanac 😂 jedino što vredi otišlo - Hwang a ti pišeš MESECIMA o Feđi Dudiću. Shvataš, kol'ko tebi @Kendy napaćeni brt rođeni, zapravo nije dobro.
j

jbg

pre 13 dana

Kad se na istom mestu nađu seljačine iz provincije i Beograda, uvek bude "Priredba sa pucanjem".
P

Pravda za Arijagu

pre 13 dana

Gde su sad borci za pravedni srpski fudbal Nemanja Vidić i prepušteni Poledica sa tri i po utakmice.Da osude divljaštvo u Gornjem Mikanovcu. Nema.Nema ih.Znate zasto. Zato sto je takvima cilj da pričaju kako nista u našem fudbalu nevalja.Zato sto takvi kad bi dosli bilo bi jos gore a njih samo zanima fotelja i nista vise.
К

Куп је битан

pre 13 dana

Ово је удар на државу и на Ултракоп.
P

Popsi

pre 13 dana

Izbacite ih u 3. ligu, seljana ne može da igra prvoligaški fudbal.
Ћ

Ћелави преотенко

pre 13 dana

Делије - османска паравојска из Босне, иако носи српске барјаке и изговара пароле које пријају српском уху, у пракси су доживљени као модерне дахије, а ово је само почетак савремене буне на дахије. Време је да Дахије и Партизани-црни врани оду на сметлиште српске историје. Анти-Звезда, анти-Партизан, само Србија и локал патриотизам!
н

нс бој

pre 13 dana

Што би рекао Радован трећи да побијем .....

angry_chainsaw

pre 13 dana

Lucas Pino, Diego Romero, Santiago Cartagena, Franco Catarozzi, Kevin Ramirez, Johnathan Franco, Franco N. Pizichillo - sve odlični i mladi, a pre svega, jeftini igrači iz južne Amerike, a kvalitet - puca... Takva imena se dovode a ne Puma, Dalsio, Milson, Endiaje itd...
S

SRETA NUMERA

pre 13 dana

@ Apsolutno tačno prijatelju, ali pored njihovog talenta potrebno je da imaju i menadžera spremnog za okretne igre sa terzićem i građevinsko-ugradne kombinacije takođe sa terzićem , ali sad pošto je Zvezda ušla u LŠ ,tek sad ima da se krade na tone, sad on misli ne može mi niko ništa, mogu da dovedem još 3 pume i 5 kulibalija i svi mogu da bleje ko ovce do mile volje.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Jeftini? Zar misliš da ih Siti grupa ili RB nebi pokupili da su tolko dobri,a tolko jeftini da budu pojačanja za male pare nama.
O

O34

pre 13 dana

Ti dobri i jeftini su izgubili od Mornara a ovi naši "skupi i loši" ušli u ligu šampiona. Toliko o tvojoj logici i pameti

KS1989CZ

pre 13 dana

Još uvek bole zastave iz 2017. Nja nja nja nja. Od muke gađaju nedužne fudbalere i članove uprave.
M

MegaBot

pre 13 dana

U prošlosti je bilo i smrtnih slučajeva zbog takvih gluposti. Pamet nema. Sramota je da država još uvek sve ovo dopušta i pored zakona a jedino od tih kazni živi fudbalski savez, svi ostali imaju štetu.
@

@magabot

pre 13 dana

Ne dopusta bas svuda🙂Novi Pazar je svake sezone kaznjen po 10 utakmica bez prisustva publike😃
D

Djape45||

pre 13 dana

Ljudi moji, jedno je psovanje, zviždanje, vredjanje i ne znam šta al kako iko može da opravdava ovo gadjanje topovskim udarima, to je napad i zato mora u zatvor da se ide. Ništa se ne razlikuje dal gadjas nekoga topovskim udarom ili nožem i kamenom.
B

BokiUSA

pre 13 dana

Druze malogradjanstina e to je to... izbacuju frustracije na utakmicama. Vidis da ih fudbal ne zanima. Igraju da povrede isprovociraju a na tribinama haos. Politika brate. Zato treba policije da bude I to u finom broju. Pa ispraznis tribinu sve u autobuse I na razgovor. Postave se kamere I kvrc. Po grbaci. samo tako se leci muka...
r

rnduljo bre

pre 13 dana

Ako mogu da kažnjavaju N.Pazar po 15 utakmica bez publike, sad bi i ovi što im MTS sipa lovu trebalo da dobiju zabranu bar na 10 minimum.
а

а Ти би друге

pre 13 dana

да кажњаваш,а бели медведу???
I

Iksokss

pre 13 dana

Bice vam sve gore i gore,unistile ste srpski fudbal!!! Igrajte sami ligu sa vasim ofk beogradom!!!
e

e

pre 13 dana

A sta cete vi onda,da prodajete papriku na Zelenjaku,posto ste ispali iz svih takmicenja?
X

Xxxaja

pre 13 dana

Sve što si mislioni pisao se oʻdonosi na vaš blizance
A

Alexzon

pre 13 dana

Dosao kockasti iz susjedne drzave i zavadio Zvezdu i Radnicki, reci cemo tipicni Srbi.
M

Miksea

pre 13 dana

Najnormalinija "kragujevačka" publika naoružana topovskim udarima na sportskoj priredbi. Samo u Srbiji.
P

Pixy

pre 13 dana

Neki bi rekli Šejtani, a ne Đavoli.
e

exeee

pre 13 dana

Besramno ste napisali da je topovski udar na lozu ,reakcija na sudjenje ,a sta je onda na drkusica? jel mozda i to "reakcija" koliko ste bolesni
R

Rtanj

pre 13 dana

Drkusic je bio 2 metrae od top udara i eventualno je moglo u uvetu da mu zazvoni malo...dok Vasi navijaci imaju dozvolu od vodje da ubiju i nikome nista
e

ejjj bre

pre 13 dana

Besramno ste napisali da je topovski udar na lozu ,reakcija na sudjenje ,a sta je onda na drkusica? jel mozda i to "reakcija" koliko ste bolesni
P

PoyyyDjavoli

pre 13 dana

Čika Dača je počasni predsednik Crvene Zvezde. Poyyyy
m

mimi34

pre 13 dana

Znacka traz ti li si... e moj grobar amnezija je cudo. Ja se nesro ne secam da ai se bunio kad je tadic visio u areni i navjjao za vas...
m

mikuli

pre 13 dana

Visio hahahahha covek bio na jednoj utakmici hahahahaa ali visio hahaahha
C

Cipiripi LE2

pre 13 dana

Gde su sad Poledica i svi veliki borci za srpski fudbal da se oglase kada su igrac i clanovi strucnog staba i uprave povredjeni? I to ne domaci igrac nego reprezentativac Slovenije je gadjan u glavu topovskim udarom, igra nije prekinuta, je l treba neki igrac da pogine da bi se utakmica prekinula i akteri zastitili?
R

Rodman93

pre 13 dana

Ovo je udar na državu 😂
P

Ppp

pre 13 dana

Sutra na rts-u atentat na Vucka 🤣
B

Bolesno

pre 13 dana

Zapamtite ove bolesne komentare gde se navija i zali sto nisu stvarno pogodili igrace zvezde, i ostale bolesti pa kada njihove budu gadjali npr novom pazaru sve im vratite...pogani su strasno, ZLO
o

odvratni ste

pre 13 dana

Zapamtite ove bolesne komentare gde se navija i zali sto nisu stvarno pogodili igrace zvezde, i ostale bolesti pa kada njihove budu gadjali npr novom pazaru sve im vratite...pogani su strasno, ZLO
I

IPAK JOŠ IMA NORMALNIH

pre 13 dana

Bilo bi zabrinjavajuće suprotno - da svi žale udar na nedodirljivu mafiju šabana. Ovo je dobar znak, a ti se zapitaj zašto podržavaš zlo, i zašto te kući nisu vaspitali da je to loše.
k

kendisport

pre 13 dana

Plači tiše, daću ti maramice. Sad kad se Terza naljuti pa vam trenera kojem dajete 12.000 evra mesecno VASIH para vrati u Gosk Gabelu, a vas istera u trecu ligu jer ste nevaljali, e tad ces tek da kmecis kmekmekme
B

Bob.f

pre 13 dana

Bravo za Radnicki..Bravo...Niste se prodali kao Grobari Partizan...
Ц

ЦЗ НС

pre 13 dana

Ма браво момче, следећи пут бацати бомбе а не неке топовске ударе. БОЛЕСНИЦИ и ништа друго! Симпатије се завређују исказаном мржњом према Звезди. Ако мислите да сте вјечито покрадени у нашој пингпонг лиги онда то покажите у Европи елиминацијом барем једног противника!
k

kendisport

pre 13 dana

Prodaju se oni vrlo lako i to za 20-40e, pitaj ljude iz tadasnje BSK Borce. Nego su toliko mizerna grupa da vise niko nece ni 20 evra da ih plati + sendvic

Srpski samuraj

pre 13 dana

Od svih glodarskih grupa i frakcija, najgori i najjedinstveniji su Đavoli! Nekada Radovci, sada ovi!
L

Ludnarod

pre 13 dana

Ćuti nisu ultra-kop firme hahahahahahahaha. Prodane duše i obraza bez.
R

Rodman93

pre 13 dana

Imaju obraz i stav, svi ga takoreći imaju osim vas vaški.
B

Bob.f

pre 13 dana

Bravo za Radnicki..Bravo...Niste se prodali kao Grobari Partizan...
X

X

pre 13 dana

Postovanje za Djavole, jedino opozicioni grupu u Srbiji! ❤️
B

BokiUSA

pre 13 dana

Srami se komentara. Indijanci gadjaju igrace i lozu sa topovskim udarima. Nasrcu da povrede igrace Zvezde (ceo mec igraju na Ivica povrede) I to je Bravo? Mozda samo u tvojoj supljoj bolesnoj glavi. Politika ti se umesala u mozak. Zato sluze izbori. Ali jbg tu ne mozete da pobedite I onda razloga milion da povredite vecinu... srami se komentara.
С

Сале2323

pre 13 dana

Као прво, свиђа ми се што се родила нова независна навијачка група, односно пробудила се, па се не сагиње над београдским групама... Као друго, срамота је да се мржња према Звезди показује због спина олоша да је Звезда за све крива, да је Вучићева и сл. Није крива Звезда што остали примају по 5 комада од Израелаца, што се од Морнара испада, или 9 прима од Кијева. Криви су они што их воде. Никад виша пара у српском фудбалу није било, али никад више ни бараба које су то осетиле. Погледајте себе на шта вам клубови личе и ко их води.
G

Ggggjjj

pre 13 dana

E kako vas boli Mornar, a i Radnički je ovog ljeta bio debitant u Evropi. "Nebeski" narod - palanački mentalitet.
?

??

pre 13 dana

Bravo za svaku rec. Radnicki ovih godina ispisuje istoriju i belezi rekorde sto u transferima, gledanosti i jos sto sta. Sami kragujevcani su zadovoljni kako im uprava vodi klub. Ispadnu od mornara, onda im je kriva zvezda i postaju jedni od najvecih mrzitelja zvezde. Eno preko terena su bili oni na koje su trebali da udare, al ne lakse je na igrace zvezde i upravu zvezde. Drago je i meni sto se probudila jos jedna navijacka grupa, al ona stvar se ne pokazuje na ovaj nacin. To je kao da glumis nekog jakog baju i onda prebijes zenu, babu i dedu. Idi druze u kafanu pa tamo pokazuj kakav si baja. Prebijes prvog, drugog, treceg od cetvrtog dobijes po nosu
m

mikuli

pre 13 dana

Da li te je bar malo sramota, pa nisu vam vodu i struju iskljucili 4 godine, bila zabrana da vam se iskljuci, u kosarci vam izbrisali 18 miliona duga, olosi raspali
1

12345ss

pre 13 dana

Minimum 6 meseci igranja bez navijača. Sve drugo ako bude odlučeno bolje da ugase ligu odmah.
C

Chelsea1234

pre 13 dana

Nije to Pazar pa da se tako rigorozno kaznjava
n

norwegian 81

pre 13 dana

nije to nista, da vidite kako izgleda lobanja kad moji potomci hiruski otvaraju... PRAVDA ZA MOJE NASLEDNIKE NIKSHU I KONSTADINA KOJI SU SLUCAJNO KUNDAKOM POCESALI MENADZERA PO LOBANJI
P

Predlog

pre 13 dana

Da u ligi ostanu Gani, Gani II iliti ofka, imt, grafosi, tekstilac, ušće i železničar pančevo pa neka igraju stokružni sistem, ostali da istupe. Mogu i Ušće da pridruže pa da ima svako kolo jedan slobodan zbog premora.
S

Streptomicin

pre 13 dana

Sad ce kazne, pa ce doci sve na svoje mesto. Kragujevac je kao Zagreb, morace da im se objasni ko je ko u Srbiji.
R

Rkg

pre 13 dana

Oces ti da dodjes pa da nam objasnis!? :D
Х

Х Х

pre 13 dana

Зашто сте на ове бљувотине против Звезде искључили опцију да се реагује? Ви сте једна брука од сајта! Онај КК Партизан уздижете у небеса, јер сте им спонзор. ФК Црвеној звезди сте исто тако спонзор, а гори сте од Жељка Пантића! Објавите коментар, кад пуштате ове гробарске бљувотине
m

molim?

pre 13 dana

Po džepu, plus oduzimanje bodova.
r

rendytesla

pre 13 dana

Hahaha nisu svesni kako ce sad Terza da ih izbaci iz lige da ponovo igraju protiv Markovca i Velike Plane seoski djilkosi
1

12345ss

pre 13 dana

Upravo će to da im se dogodi
K

Krastaman

pre 13 dana

Crveni šejtani kg
R

Rik

pre 13 dana

Odmah izbaciti iz Lige seljačine! Mali, oterani, je prvo laktom udario Spaju, a onda u lice 2 puta žešće opsovao sudiju, koji je trebao balavci svezati dobru šamarčinu pre isključenja. A lijaba sa LCD TV na ramenima se ovde ku*či više nego u njegovom mu muslimanskom Sarajevu, alo bre čobane?
J

Jova1245

pre 13 dana

To si tardre.Nito ga je takao

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Crno vam se pise na svakom gosotovanju.A tek u Novom Pazaru.Ima da lete prema vama svetlece rakete! Narod vidi da ste podguzne muve i da se krijete iza nekih laznih parola.
e

ej bre

pre 13 dana

sta ti glumis nesreco jadna
1

12345ss

pre 13 dana

Uzmi bensendin biće ti lakše
Д

Далиборе,

pre 13 dana

бацај бомбе...
а

ако

pre 13 dana

ако....
M

Monteroo

pre 13 dana

Bacanje para ...topovski udar to je za proslave...morala je ići maljutka.
K

Kalistorealy

pre 13 dana

“Najprirodnije rivalstvo”… Sranotite profesiju novinara

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Svako dete zna ceo grad to zna.Da ste cave vi da su vam vodje sve sns!😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
S

Sikeeee

pre 13 dana

narod Otvara Oci !
d

donca19888

pre 13 dana

Sramote uništili ste srpsku ligu... Ušli ste u savez sudijsku organizaciju. Treba da vas pljuju gađaju. Kad ste g.....
N

News

pre 13 dana

Izbaciti iz lige
P

Protiv

pre 13 dana

Rio Tinta i napredne šahovnice!
T

Tandaramandara

pre 13 dana

Ostalo vam je samo da pišete o Rio tintu. Sve sportove smo vam razbili
S

Streptomicin

pre 13 dana

Rio Tinto je u Partizanu.
@

@Protiv

pre 13 dana

Pa nismo mi Delije, krivi sto su nam dresovi crveno beli u boji sahovnice,vec Krcun koji nam je za pocasnog predsjednika doveo barbu Slavka Komara iz Gospica.
R

Re

pre 13 dana

Glodari su šahisti, ovi drugi su samo napredni
K

Komsijano

pre 13 dana

Protiv nekrstenih ateista koji navijaju za Partizan.

Srpski samuraj

pre 13 dana

Protiv Ziđina, ujkica, ljigavaca, lažova i državnog crno-belog projekta!
B

Boranin

pre 13 dana

A ZiJin je dobar jel? De molim te stvari u Bor nekad, čisto da vidiš kako će cela Srbija uskoro da izgleda. To je vaš sponzor grobari.
Č

Ček malo

pre 13 dana

ZiJin koji je vaš sponzor ti ne smeta? Kakvo licemerje.
I

IVAN 82

pre 13 dana

POLAKO ali sigurno se budi Srbija,vide crveno zlo koje hara, ne haje za nikoga. Polako ali sigurno bice ovoga vise i na ostalim stadionima gde se klubovi jos nisu prodali!!!
C

CZV FAN

pre 13 dana

Srbija je probudjena odavno cim se Tole izgubio i kompanija! Zlo jedino su takvi poput tebe i tvoj klub Partizan! Zvezda 8 godina igra grupnu fazu LŠ ili LE! 5 klubova igra EVROPU iz Srbije zahvaljujući Zvezdi! 80 % Srbije navija za Zvezdu! Sine SRBIJA JE ODAVNO PROBUDJENA,a tek ce biti cim vise tvoje grobarsko zlo ne bude trosilo narodne i drzavne pare! Sve vam placeno i dato na lepe oci a pogotovo u kosarci sa sve vasim Zeljkom! Marš gnjido!
B

Big Beng BIG

pre 13 dana

E moj ti...zlo je crno,a crveno je boja ljubavi,sreće,radosti i veselja! Pojma ti nemaš grobarče! Poljubi Toleta i kompaniju,nikada više nećete krasti i otimati grobaru zapamti to! To sto si napisao je bilo za vreme vaseg Toleta i Tadića...nema vise i nikada vise nece biti! Sta te boli tacno? Uspeh EVROPSKOG i SVETSKOG PRVAKA CRVENE ZVEZDE? Ta Zvezda vam omogući da igrate kvalifikacije za LŠ! Sta ste vi uradili grobarče? Pa osramotili ste Srbiju za vek vekova ispadanjem iz svih kvalifikacija! Drzava vam trpa lovu i placa ave licence i kupuje igrace koje vasi treneri hoce,za kosarku ne treba ni pominjati nista! Vi grobari ste jedna sekta i jedno zlo koje hara Srbijom,zajedno sa vasim Partizanom muzete drzavne i narodne pare. Nije te sramota,inas li obraza imalo? Seti se 2014-te godine ako imas imalo obraza! Zahvaljujući Zvezdi imamo 5 klubova u EVROPI! A sta smo dobili zahvaljujuci vama? Jesi ti svestan da ste vi manjina u Srbiji? Ovde u ovoj nasoj prelepoj zemlji Srbiji 70% ljudi navija za pravi klub sto jeste CRVENA ZVEZDA! Bolje vam je prekinete sa vasim lazima,bicete raskrinkani uvek grobarče!
S

Streptomicin

pre 13 dana

Hoce, ali protiv Partizana.
1

12345ss

pre 13 dana

Ahahahhaa .... tupane
n

nema vama pomoci

pre 13 dana

opasno ste bolesni
D

Dell

pre 13 dana

Kako se nije budila pre 15 godina? Vi ste samo drugi deo slagalice. Probudiće se tek kada ne bude bilo blizanaca.
M

MileSenjakBg

pre 13 dana

Tako je Djavoli, tako svi moraju da idu vasim primerom i udare na najvece zlo koje hoda Srbijom od 45te. A za one bez dva zrnca soli u mozgu, Toletovo doba je jedino bilo u istoriji zemlje kad je bila relativna sloboda i crvena kamarila nije jahala
s

senseimaster

pre 13 dana

Eto do čega dovede izjava jednog trenera prošle sezone,od tada je tenzija na utakmicama ovih klubova.Ljudi koji vode klubove,treneri moraju da vode računa šta izjavljuju jer oni ne predstavljaju samo sebe već i klub u kome rade,a onda se to prenese na navijače i dolazi do sukoba.Šta će vam bolji primer od košarke,šta sve izjave uprave klubova,treneri i onda ti isti glume moralne gromade i pitaju se odakle mržnja,ko to stvara mržnju među navijačima,pa vi gospodo iz uprava a predvođeni sa začetnikom takve retorike-trenera bez rominga.
k

kendisport

pre 13 dana

Tako je! Taj trener ce sutra da pokupi prnje i ode da trenira Slogu Doboj, a ovde ostavlja haos nakon nepromisljenih izjava. Slavko teraj to dok nije kasno
K

Konačno

pre 13 dana

Reakcija poštenog naroda
S

Sta recd

pre 13 dana

Jesi ti decko tacan u glavu?
1

12345ss

pre 13 dana

Ahahahahahah ...
m

molim?

pre 13 dana

Reakcija poštenog naroda je da se baci topovski udar na igrača Zvezde? Bruka se ne pokriva frustracijama, a nasilju nije mesto na stadionu, naročito prema igračima bilo kog kluba. A ti silni junaci, tako pametni i jaki, zbrisali posle utakmice, i to baš brzo, nešto im se žurilo.
R

Rokstedi

pre 13 dana

Ubiše ih djavoli u pojam sa prozivanjem...
Л

Лаик

pre 13 dana

Штета је само што више немају застава за изгубити. Ђаволи више не постоје.
K

Komsijano

pre 13 dana

Jel si se krstio ?

XXXMAX

pre 13 dana

Trebali su raketu da im bace
p

pomrli dabogda

pre 13 dana

o da
M

Mnr1

pre 13 dana

Vole ih ljudi😁😁😁
M

Mali mrav12

pre 13 dana

Lopurde zvezdaske,pokradu svaku drugu utakmicu
z

zaks

pre 13 dana

Krademo i krašćemo kad nam se može.Crknite , puknite od muke jer ste mali klub.
H

HeroinKaGe

pre 13 dana

Vecina navijača Partizana je zapravo gladno. Vole heroin mnogo.
h

halo

pre 13 dana

Šteta što nisu bili precizniji.
z

zaks

pre 13 dana

Pa šta bi vi imali od toga i da ih pobiju, što je bolesno razmišljanje sa vaše strane, opet bi gledali Zvezdi u leđa, ne vrijedi vam ništa ?
h

halo

pre 13 dana

Da je ovo pravična država, pola ove lože robijalo bi doživotno, pa ne bi bilo problema, ali pošto nije, samo bomba može da reši problem njihovog postojanja. Pa nek je bolesno, bolesno je i da oni mogu noću mirno da spavaju znajući da otimaju direktno iz ruku i usta svojih sunarodnika, mnogi od kojih jedva sklapaju kraj sa krajem.
S

SilverSurfer

pre 13 dana

Da li je ovo u loži julovska gromada iz 90-ih Milovan Bojić?
n

neshha

pre 13 dana

Nazalost jeste!
D

Duconid

pre 13 dana

Da ,to je on....i sta je to problem
P

Preža

pre 13 dana

Da naravno. Stid me je ko nam je sve u upravi kluba.
N

NemanjaGlob1

pre 13 dana

Najseljačkiji klub na svetu, komunjare još od pre Tita. To što su "preživeli" revoluciju dovoljno govori o njima. O njihovim iskompleksiranim, frustriranim i nezrelim "navijačima" ne treba ni trošiti reči. Puna im usta petokrake, a navijaju za Radnički i to u gradu u kom se nalazi jedan od tri najstarija srpska kluba, FK Šumadija. Kluba koji za razliku od ovih ima prelepu, zdravu, pa i četničku istoriju i kluba koji je osnovao Čika Dača, čovek po kom se zove stadion u Kragujevcu...
R

Rkg

pre 13 dana

Ti mozes malo samo da nam se sagnes... A rekao bih da si kragujevcanin, utoliko veca bruka je tvoja sto navijas za rezimski klub umesto za svoje.
1

12345ss

pre 13 dana

@rkg uskoro druga liga... vi stoko niste za bolje...
М

Мистер Но

pre 13 dana

Који си ти комплексаш.

Name631

pre 13 dana

svi znamo kako je krenula netrpeljivost ova dva kluba. Sto bi rekla ona stara, svi znamo ko ovde voli da krade. Delije veliki Srbi a glavni cilj poslednjih 10 godina da pogase navijacke grupe u Subotici, Cacku, Kragujevcu uz njihovo prepoznatljivo akcijanje...
r

renditesla

pre 13 dana

Krenula je kad su Delije upale na njihov stadion i uzele im njihove zastave, čak i onu glavnu. To je presedan u svetu ultrasa, da neko udje na tvoj stadion i tvoju tribinu i otme ti tvoju zastavu. Toliko o malim sejtanima
С

Сељаче мало

pre 13 dana

А што не кажеш онда зашто су их одучили цигани од навијачког живота? Или не знаш зашто а правиш се паметан или знаш а прећуткујеш што је још горе. Узгред, нигде у Србији нисам видео да се секу гуме са бг таблама осим у том кг, тако да ту вашу малу искомплексирану групу треба ђоном и само ђоном, за боље нисте свакако...

Name631

pre 13 dana

stvarno poslednjih godina u Srbiji tesko biti hrabri navijac Zvezde. proci ce i vase vreme...
d

d. g.

pre 13 dana

Meni liči da se groblje pomešalo sa navijačima Radničkog. Inače svoj klub ne gledaju.
@

@d.g.

pre 13 dana

Pa Radnicki je uvek bio naklonjen partizanu, a navijacka grupa “djavoli” je u stvari grupa navijaca partizana iz Kg. To se zna odavno 🤷🏻‍♂️
Ч

Чокот

pre 13 dana

Не да личи, него је све то гробље. Више их је било ту него на јна пашњаку.
E

Eseks

pre 13 dana

Sramota za ponasanje kragujevcana,i igraca i navijaca..Posle se cudimo sto neki poznatiji stranac nece da dodje u Srbiju.Treba ih dobro kazniti za primer svima.Sudija skoro bez greske
L

Lažna avangarda

pre 13 dana

Šabani iz KG prepisali recept iz Humske.... Od 1. minuta krljaj, udaraj, valjaj i skači na svaku odluku sudije... Igraš na nekoj njivi , posed 30:70 , imaš 1 šut za 100 min i to van gola , 3 krštena dodavanja nemaš.... ali si , naravno, POKRADEN 👍 I onda ti dođu Mornar , Lugano , Šamrok ili Zaglebje ... i nastane muuuk ... Lepo da spremite semenke i svake druge srede pred tv ekran.... ♥️🤍♥️
R

RKG

pre 13 dana

Ocemo, uzivacemo da gledamo kako vas pune do vrha hahaha
@

@rkg

pre 13 dana

Pa jedino mozete da se nadate da ce nas puniti, ali i da nam svi daju po 10 golova, opet je to manji neuspeh nego ispadanje od Mornara… Sta ces kad se mali, seljacki klubic
R

RKG

pre 13 dana

Mozes samo da se sagnes malom seljackom klubu! Mi kad smo igrali fudbal, vi niste postojali seljaci iz BG!
1

12345ss

pre 13 dana

@ rkg Seljacino kragujevacka po*ebasmo vam sve žene u kg. Svaki vikend dolaze da se rokaju kod nas
r

renditesla

pre 13 dana

kako glupavi djavoli (nadrogirani lepkom i pijani klinci, jedan im se cak na tribini onesvestio) prave magarecu uslugu klubu, sad kad ih Terzic uzme na zub poslace ih nazad u trecu ligu bez milosti
s

sd

pre 13 dana

To što Terzić može nekoga da uzme na zub a da to ne bude hleb od juče u zatvorskoj menzi, to je problem!
V

Verkovci

pre 13 dana

A sendviči iz autobusa koji vozi prema Borči da navijaju đavoli za BSK?
d

dzoni191041

pre 13 dana

nije mu nista, pokazivao srednji prst nakon toga necete pustitinkomentar klasika :)
Č

Čobani

pre 13 dana

Šta je trebalo,da šalje poljupce?
d

dzoni191041

pre 13 dana

mhm da se zahvali jer u ozbiljnim sistemima bi za ovo isao na ispitivanje jos veceras, a ujutru bi mu se sudilo hvala na komantarima :)

RICE

pre 13 dana

mrzim Beograd...to im je jedino što znaju...
F

Fontana9

pre 13 dana

Pa i treba ,nije BG Srbija vec i druga mesta i gradovi
z

ziks79Rs

pre 13 dana

Kakva sramota,divljaci sami takvo ponasanje prema sampionu.A Radnicki laprda ,a igrao bunker cijelu utakmicu,sto se niste otvorili igrali muski pa onda komentarisite?
g

gost111

pre 13 dana

vi ste lazni sampioni
S

Sta reci

pre 13 dana

Pogledajte samo ove bolesne grobarske komentare pa onda vi navijajte za JSD u evropi kada ste slepi navijaci zvezde ...Pa oni da se pitaju mi ne bi postojali toliko su bolesni
K

Kabasti

pre 13 dana

Ne podrzavam ovo bacanje topovskih udara... ALI.. Celu utakmicu nas kradu, kako se blizi kraj sve jace i jace i samo cekas crveni ili penal kad ce sa svira. I normalno da ce coveku da prekipi i uradi nesto nenormalno! Sta treba, da im apludiramo!?
2

20evraRentaDjavoliBSK

pre 13 dana

Evo ga jedan od zadriglih nevaspitanih iz parking servisa.
S

STRASNO

pre 13 dana

Pogledajte samo ove bolesne grobarske komentare pa onda vi navijajte za JSD u evropi kada ste slepi navijaci zvezde ...
t

trike

pre 13 dana

Izvinite pravi i posteni navijaci ali ovi divlaci iz Kragujevca a i ovi BEEEEEEogradjani su tipicni HULIGANI I njih apsolutni ne interesuje igra na terenu oni su tu da prave nered to je pravo lice manjegsloja ljudu u nasem drustvu TUCE NEREDI demostracije maltretiranje postenog naruda, TO JE DANJASNJA SRPSKA TAKOZVANA DEMOKRATIJA
m

miki33

pre 13 dana

Nadam se da cete sad da ih kaznote da im ne padne na pamet vise ovo da rade...novi pazar za mnogo manje stvari popio ogromne kazne a ovi divljaci veceraa nisu ni zasluzili da imaju klub u super ligi.
T

Trtmrt

pre 13 dana

Zašto vas zovu " crveni šejtani"?
М

Мистер Но

pre 13 dana

То ови турски коњушари - Делије, на њиховом језику се каже шејтан. Они тако причају.
d

dale23

pre 13 dana

Sveze izdepilirana. Posle u motel Radmilovac sa doktorom....
S

Sramota

pre 13 dana

Pogledajte samo ove bolesne grobarske komentare pa onda vi navijajte za JSD u evropi kada ste slepi navijaci zvezde ...
T

Trokrilni

pre 13 dana

Bas lijepa slika Mrkeline depilirane noge.
s

skadar321

pre 13 dana

Ne razumem čemu izvrtanje istine ?! Ko je kome šta poklonio ? Dovoljno je da se pogleda statistika i pametnom dosta . E sad , po meni u slučaju da se ne pohapsi ekipa navijača Partizana iz Kragujevca zbog izazivanja nereda i rasne i verske mržnje , ministar unutrašnjih poslova treba da podnese ostavku . Ovo je bruka za državu ! Zahvalite se samo Aleku jer da je Srbija pravna država ovo nebi smelo ni da se pomisli a kamoli da se dogodi !
K

Kurir djoka

pre 13 dana

Da se ovo desilo u Engleskoj, onaj ko je bacio topovski udar na licu mesta bi dobio zatvorsku kaznu, klub bi bio kaznjen da 10 godina ne moze da se oporavi, a doticni bi prode dobio dozivotnu zabranu prilaska bilo kom sportslom objektu
R

Rtanj

pre 13 dana

Ovo je klasicno skretanje pažnje sa kradje,necuvene u današnjem svetu fudbala ,a ne fali nikome nista tamo nego znaju sta su uradili sa sudijama veceras 🤣
t

tisikaomadjija

pre 13 dana

Posle 20 sezona kradja od sudjija za klub ace srbina protivnici poceli cak i da se bune.zanimljivo....
G

Gost "

pre 13 dana

Tek smo na pola puta od 20 😂😂😂
H

Hermano7

pre 13 dana

Steta, nije zavrsio gde je bio namenjen
P

Pedja108

pre 13 dana

Ogroman primitivizam Kragujevcana. Kakav su klub dovoljno govori i kada su ispali od Mornara. A danas jedan sut nisu uputili. Da sd ovo desilo u Novom Pazaru, dobili bi 3 meseca bez publike. Treba najostrije kazniti, nije fudbal za provincijalce.
M

Miki 2

pre 13 dana

Koja je ovo fora da prvo idu negativni pa pozitivni lajkovi
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Negativni ti vise tu ceo dan... A razuman dođe,baci poglsd,preleti i živi svoj život dalje🤷‍♂️
P

Pavel NEdved

pre 13 dana

A šta je trebao sudija da ga pusti da psuje jel? nema deset ozbiljnih utakmica ali zna da psuje sudiju za faul na 35 metara od gola svaki sudija bi za to isključio.... Koju grešku je sudija napravio u celoj utakmici? Šta je radnički hteo da pobedi sa 0 šuteva u okvir i jednim van okvira sve statističke kolone prazne sem faulova jer su sve vreme sekli igru.... Da su zvezdini navijači ubacili topovski udar nekome zaratilo bi se ovakvi smo onakvi smo a ovi koji navijaju za klub koji posle jedne solidne sezone i sramotne evrope utripovao kako je veliki i kako oni imaju rivalitet pa više ljudi navija za večite u jednoj zgradi nego što radnički ima na tribini sa sve braćom iz zemuna
t

tisikaomadjija

pre 13 dana

Ma vas kradu svake sezone, oce aca srbin da vas ugasi. hahahaha... ako ste vi normalini...
R

Rtsnj

pre 13 dana

Ne lupaj sendvič boy..na kojoj to utakmici bilo gde se ne psuje sudiji ceo Mec svasta 😂?! jednostavno bez zvale ste nula
A

Alex20

pre 13 dana

Bravo za komentar.
d

d. g.

pre 13 dana

O rivalstvu piše autor teksta i to je glupost. Organizacija utakmice ravna nuli i za to moraju biti kazne. Ne komentarišem crveni jer ne znam šta je Gluščević pričao. Baš si potcenio navijače Radničkog.
@

@tisikaomadija

pre 13 dana

Ko je reko u celom komentaru da smo pokradeni čitaj malo bolje zadojeni
A

AI rekapitulacija komentara

pre 13 dana

Navijac Crvene Zvezde brani sudiju posle sumnjive pobede.
m

milan900000

pre 13 dana

ljudima dosadile njihove kradje
M

Mornar

pre 13 dana

Kojim ljudima? Grobari ljudi? Bože svašta. Jednom grobar uvek lažov bilo i ostalo!
s

seksi topovski usar

pre 13 dana

SLEDECI OUT JOS JACE!
S

Seljačine

pre 13 dana

Sledeći put vam ne bih bio u koži!
g

gostvv

pre 13 dana

jel ce da prekvalifikuju tu ranu na nozi u teske telesne, vecu ranu imam kad zanokticu otkinem
M

Mozak

pre 13 dana

Pa takva razmisljanja i dovode do ovakvih situacija.Zar su trebali da ga ozbilnjie povrede da bi neko shvatio ozbiljnost situacije.
P

Podrška Vidiću se ne oprašta

pre 13 dana

Kaznite Metalac, na njegovom stadionu se igralo 😂😂😂
K

Kragujevac

pre 13 dana

Pomesaj ove noci crnu i zlatnu...
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Ma trebali su da ćute dok ih kradu?!Bravo Djavoli!Svaka vam dala u hotelu Kragujevac!
M

Millllan136

pre 13 dana

Bas ti je fobar komentar....po tebi trebali su pistolje da povade????e zbog takvih ste i zatupljeni kako i jeste....zato nema naprijed...bravo ti ga🤔
L

Lopovska druzina

pre 13 dana

Dobra ti ideja ti za pistolje.. Sa lopovima i ne mozes drugacije, kao onaj predsednik PAOK-a onomad. Da grobari nisu unisteni u ovoj ligi bi pistolji odavno radili.
g

gost111

pre 13 dana

sta su ti ukrali
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Izvinjavam se,al nema gorih od naše stoke🤭🙈...
Z

Zvezdale

pre 13 dana

Seljana iz Kga.Opaliti im sada nekoliko utakmica bez publike
d

d. g.

pre 13 dana

Kažeš seljana, a viri ti crni luk iz zadnjice.
K

KGKG

pre 13 dana

Ma sledi osam opaljivanja(da ne kažem redaljka) u LS, smešan tim, mada reko Terza da ste nikad jači🤣
J

Jodas

pre 13 dana

Uzmi titulu odmah i jedi 184 stavke na akciji
R

RKG

pre 13 dana

Dok je ta seljana igrala fudbal vi niste postojali gluperdooo!
g

goat

pre 13 dana

Šteta. Trebalo je to preciznije
z

znamo ih

pre 13 dana

Grobarska go..vna u svom punom sjaju..
T

Tttttt

pre 13 dana

Zali Boze promašaja,Jos da im je bio usnati najveći navijac da gajba piva ode..bravo za Kragujevac
Ј

Јјј

pre 13 dana

Колико има добила који ово подржавају то је страшно, ја бих волео вама да бацају у вас топовске ударе а ми остали да се смејемо и да коментаришемо штета што нисте погинули
d

diki23

pre 13 dana

Pa od njih mozes samo takve gluposti da ocekjjes. Mene vise brine ne reagovanje delegata i drzave na ovakve stvari. Vanja nije mogao da nastavi utakmicu zbog ropovskog jdara decko povredjen i ko ce da odgovara? ove treba isteratti iz lige.
A

Advokat

pre 13 dana

Je l ono Milovan Bojić ex jugoslovenska ljevica u stubu srBstva? Odličan izbor u duhu zvijezdaske tradicije.
r

renditesla

pre 13 dana

Oduzeti im 6 bodova, kazniti 10 utakmica bez publike i novčano 2 miliona dinara, pa nek bacaju opet sledeci put mandovi kragujevacki
m

mare fkv

pre 13 dana

Moze, ali prvo vas retroaktivno za svako sra*e koje ste na tribinama napravili u poslednjih 20+ godina, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede.
L

Lepi mica1

pre 13 dana

Sve cete uraditi da legalizujete kradju😆

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Vidi ovog bojica podguzna muva svake vlasti.Bivsi julovac i sluga slobodana milosevica! LOPURDA!!!!
Ј

Јјјј

pre 13 dana

Па то су дебили, из прве руке знам да су црвени ђаволи невиђени наркомани и ово није ништа чудно мада је чудно што полиција не реагује мада д обзиром да је то дачићева полиција ништа чудно, не да су ови с друге стране нешто бољи али ово је превршило сваку меру
s

sta je cudno..

pre 13 dana

Grobarska napredna go..vna..Nista cudno..Malo su grobari , malo djavoli a najvise hrvatske izdr..kotine..
P

Ppp

pre 13 dana

Znas ciju sliku na zidu drzi Terzic?
B

Bulee

pre 13 dana

Mi namucimo jedan Mornar tek na penale ispadnemo od njih a nasa braca grobari odigraju egal utakmice sa Dinamom,Luganom i Gentom i onda dodajte vi da nas pokradete a jedva ste prošli tamo neki Bode.

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Koje ogavne lopovske face!!!! 🤢🤮
@

@ujak

pre 13 dana

Mogu samo da zamislim tvoju njusku, sigurno lepota epskih razmera... 🤣
D

Djoka iz bloka

pre 13 dana

Kad vide tvoju bude im lakše...
G

Goust

pre 13 dana

Šta će ova JULovska majmunčina u Zvezdinoj loži?
K

Kardiohirurg

pre 13 dana

Inace čovek je kardiohirurg, sta si ti?
s

stega

pre 13 dana

sto nisu poginuli
K

Komentator

pre 13 dana

Druže, tebi treba lekarska pomoć. Kako možeš bilo kome da želiš smrt ? Ovo je strašno koliko ima ludaka i sa jedne i sa druge strane
@

@Pazi sta zelis drugome

pre 13 dana

Au brate kakav bolestan komentar. Ajde da nekog ne volis, pa cak i mrzis (ni to nije dobro, a ni normalno), ali da nekom zelis smrt.
!

!!!

pre 13 dana

Sto pustate ovakve komentare stoko jedna?
M

Mornar

pre 13 dana

Nek tebi i takvim kao ti, prođe naj miliji i naj rođenji pa i deca ako je imate! Što drugima miskili nek vam se vrati kada je tako lepo.
K

Komentator

pre 13 dana

FSS bi trebalo da kazni Kragujevčane sa oduzimanjem bodova

Kontraudar

pre 13 dana

Naravno cvećke jedne. Samo fali da se pojavi i Lazarević sa masnicom. I Petrušev u policiji. I ode krađa u drugi plan. Inače kada je onaj spržio žandara, koja kazna beše za Zvezdu?
D

Daki...

pre 13 dana

kaznio ih sudija ne mora i fss
1

12345ss

pre 13 dana

6 meseci bez navijača.
O

O cemu pricas...

pre 13 dana

Onaj sto je sprzio zandara, koji je potego pistolj na njega, pritom upao na tribinu medju navijace dobio 10 godina plus ovaj ostao bez vecih povreda.
H

Hristo

pre 13 dana

Za kradju bi trebale da slede kazne, ne izvrcite vise stvari! Sram vas bilo lopurde beogradske!
R

River plejt

pre 13 dana

Onda ne salji decu u taj isti Beograd!!!
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Sami ste sebe pokrali,več pre utakmice!!!... Danima se je ovo spremalo.. 🤷‍♂️
@

@River

pre 13 dana

Sta ce moja deca u tu smrdljivu seljaniju. Mi zivimo u prvoj pravoj prestonici Srbije KG-u, zbog toga nas i mrzite, ljubi cika!
R

River plejt

pre 13 dana

Nesto mi pun grad vasih iz kg kao i ostalih mesta ,a sve nesto pljujete...
R

Radde

pre 13 dana

Jel vas i Mornar krao?
k

kendisport

pre 13 dana

Kazniti ovaj seljacki klub da igraju 10 utakmica bez publike kao sto kaznjavate Pazar. Sve je zakuvao dudic svojim izjavama prosle godine, a klub im vodi okoreli zvezdaš. Uh kako će sad Terza da zavrće uši po Kragujevcu nadrljali su
K

Komentator

pre 13 dana

A to jeste realno, razočarenje su zaista
G

GostKg1975

pre 13 dana

Aaaaa boli sto se konacno pojavio neki klub koji ima navijave i voli svoj klub a mrzi blizance. Bice toga jos sto veca vasa kradja nasa jaca podrska.
R

Rkg

pre 13 dana

Terza ovde moze ovde u kg samo malo da nam se sagne..
k

kendisport

pre 13 dana

@gostKg sledeci put cemo da krademo jos jace, da places vise
L

Lazeta

pre 13 dana

Pazi ovu Terzinu botino jbt... Cepaj sendvic i tisina bre pajseru
М

Мистер Но

pre 13 dana

Није Терзић Аркан, мада би ти шврћо то волео.
G

GHOST0402

pre 13 dana

Ako,trebali su i kasikaru baciti
@

@ghost

pre 13 dana

Pravi primerak tastatura huligana, kladim se da petardu nikada u zivotu nisi bacio a pominjes neku kasikaru... kakav 🤡
T

Tocilo

pre 13 dana

Ovim buntom i protivljenjem Oku Svevidećem - Radnički je sebi potpisao smrtnu presudu, ima da ih iskasape sudije ove sezone.
J

Jöle 39

pre 13 dana

Večeras nema parizera
J

Joooj

pre 13 dana

Dobro Mrkela, taman da nam ne dovodis "pojacanja" vise
T

Trebinje

pre 13 dana

Sav sam se potresao