Topovski udar na Zvezdinu ložu? Povređeni Mitar Mrkela i Nebojša Milošević

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.09.24. | 22:07

Iz Crvene zvezde tvrde da sportski direktor ima ranu na listu, a pomoćni trener na stomaku

Nije to baš najprirodnije rivalstvo imajući u vidu tradicije klubova, ali poslednjih meseci razvila se nekakva netrpeljivost na relaciji Radnički Kragujevac - Crvena zvezda. I videlo se to i u sudaru sedmog kola Mozzart Bet Superlige.

Tenzija je mogla da se oseti i pre no što je utakmica počela, a kasnije je samo rasla i zaista je na trenutke ličilo da će se meč teško i završiti.

Izabrane vesti

Jedan od detalja koji je zakuvao atmosferu - mada nije bio prvi - svakako je onaj iz finiša prvog poluvremena, kada je topovski udar pukao na nekoliko desetina centimetara pored Vanje Drkušića, koji se u nastavku nije vraćao na teren, jer se osećao loše, kako kažu u Zvezdi.

Slovenački reprezentativac požalio se da ne čuje dobro, na bol u glavi, kao i da mu trne ruka.

Međutim, to nije bio jedini incident na stadionu u Gornjem Milanovcu.

Topovski udar je bačen i na ložu u kojoj je sedela uprava Crvene zvezde. Bila je to reakcija na odluku sudije Milana Ilića da zbog prigovora pokaže drugi žuti karton Matiji Gluščeviću što je izazvalo žestoke proteste kragujevačke publike.

Prema tvrdnjama iz gostujućeg kluba, tom prilikom je ranu na listu noge zadobio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela što su i "dokumentovali" fotografijom. U Zvezdi kažu da je sličnu ranu zadobio i pomoćni trener Nebojša Milošević.

Izvesno je - za ovakve stvari slede kazne.



tagovi

Mitar MrkelaNebojša MiloševićFK Crvena zvezdaRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara