Komentari na vest

To je ta prva elitna grupa Lige šampiona - pogledajte šešire i na koga sve može Zvezda

k

kobioi

pre 16 dana

Znači nema više iz Lige Šampiona u Evropsku ligu? 🙆‍♂️
H

Hxgjkkklcx

pre 16 dana

Sta je ovo?! Liga svega i svačega!
p

paralia

pre 16 dana

gde su grci
U

U

pre 16 dana

Grčkoj!
m

molim?

pre 16 dana

Ovde baš dosta zavisi od žreba, od protivnika do toga da li igraš kod kuće ili u gostima. P. S. U kojoj grupi je Partozan, plej of ili plej aut 😂?
E

Enzo

pre 16 dana

Jaci pot 4 nego pot 3
u

uhu hu

pre 16 dana

oky
P

Plavi10

pre 16 dana

Dajte Zvezdu da se igramo. Nebitno kuci il u gostima. Al na žalost taj je par Uefa vec blokirala, jer joj nije cilj zabrana gostujući navijaca.
Y

Yashin

pre 16 dana

Moras biti bolji od 12 ekipa, znaci treba da dobijes najmanje 3 utakmice i neka 2-3 neresena onda Si izgleda proso. Mislim da ce ove jace ekipe se cuvati izmedju sebe a pokusati da zdrobe ove slabe. Bice ove godine dosta iznenadjenja. Steta nema Manchester united Pa da vidimo Kako velikan ispadne. Sigurno ce jedna velika ekipa ispasti.
O

Ohica

pre 16 dana

Ima li prenos zreba na nasem voljenom javnom servisu?
S

Stevo Glogovac

pre 16 dana

Dinamo i Jang Boys iz drugog,Šahtjor i Club Brugge iz trećeg i Šturm i Brest iz četvrtog.I eto Zvezdi prilike za 10-12 bodova i plasman od 15-20 mjesta tj nokaut faza.
m

mehehe

pre 16 dana

opaaa lud si mi
K

Kombinacije kombinacije

pre 16 dana

Šanse da se sastanu sa tim timovima nepostoje pošto je žreb dirigovan. U grupi mora biti minimum jedan klub iz top pet zemalja a i to je vrlo mala relnost šanse za to su između 2,0-3,5%, čak i da dobije dva tima tima iz top pet su male šanse između 10-16%. Najrealnije je da to budu tri tima između 60-75%. Za četiri i pet isti procenti kao za jedan i dva tima. Toliko da znaš a i da znaju tvoji istomišljenici.
m

milo123

pre 16 dana

ljudi, niste svesni koliko je bilo vazno uci u ovu prvu LS. Jos ako bismo uspeli da capnemo koji bod, pa da ne ispadnemo odmah nakon prvih kola nego pokusamo da ostanemo sto duze. Sada se odvaja zito od kukolja. Jako je vazno sto je Zvezda veoma prisutna na Evrosceni zadnjih godina. Moramo nastaviti rast i biti uvek sa velikanima, gde smo uvek i bili. Ovi ostali nek se koprcaju u svojoj bari, gde su uvek i bili.
j

još neko klopa

pre 16 dana

ako sam ispravno razumeo, važno je što smo ušli u LŠ, a bilo bi dobro da osvojimo što više bodova. vidiš, to mi nije bilo na kraj pameti. lepo si primetio očigledno.
g

gost999

pre 16 dana

uz povoljan zreb: sesir 1 : svejedno gubimo obe sesir 2: gost gubimo kuci remi sesir 3: vost gubimo kuci pobeda sesir 4:gost remi kuci pobeda cenim da se sa 7-8 bodova moze biti od 9 do 24 mesta tj prolece u Evropi.
N

Ne moze

pre 16 dana

Odigrao sam u menadzeru 20 sezona u novom formatu i nikad timovi sa 2 pobede ne prolaze sem ako to nije 2 pobede 5 kikseva 1 poraza ili 2 4 2
S

SRUSITI AVION C.ZVEZDE

pre 16 dana

Prva elitna grupa lige sampiona? Kakav idiot karam ti cerku, ukanaljeno drustvo, nas fudbal prati jos poneka budala posle bruke na EP, skandala i kraha klupskog fudbala. Ali moroncina po uzoru na vucica pise PRVA ELITNA GRUPA jer kao ucestvuje zvezda..rod vam zatrovani jebem
1

11253

pre 16 dana

Ubiće te zlo!
a

arroyo

pre 16 dana

neko igra ligu šampiona, a neko sebe laže da je simfonija, nismo isti
P

Pixy

pre 16 dana

Ženina želja za 4 gostovanja: Real, Benfika, Seltik i Aston Villa. Pošto radimo u EU nemamo problema za vize. Ko zna, nekad se želje ispune.
a

ako padne stutgart i vila

pre 16 dana

iz zadnjeg sesira rekord od 0 bodova nije nemoguc
d

d. g.

pre 16 dana

Bitno je da nema Dinama, Lugana, Genta. Sa ovima je lakše.
R

REALni

pre 16 dana

Barselona u gostima INter BG Seltik u gostima dinamo BG Juventus u gostima Briz Bg Sturm u gostima Slovan Bg
L

Lionac

pre 16 dana

Zameni Barsu i Slovan lakse je otici u Bratislavu nego u Barsu ostalo je ok
G

Gost8299

pre 16 dana

Zvezda kod kuće: Leipzig, Benfica, Salzburg, Aston Villa Zvezda u gostima: Bayern, Shaktar, Dinamo Zg i Monaco
B

Bida

pre 16 dana

Dobice od vodje i lakovica najjlaksu grupu opet slucajno ko bode xaxaxs
o

osurac

pre 16 dana

A do juče bodo bio sila?
G

Gost1234

pre 16 dana

Realno prva dva sesira su liga sampiona ovo ostalo je rang ligr evrope,mislim da nikad gora liga sampiona nece biti
i

intertoto njet

pre 16 dana

Hehe ali zato nikad jači kupanjac na adi u avgustu
V

VeliborNP

pre 16 dana

Mozda da Gent ubace
B

BicuSlobodan

pre 16 dana

Kući Dortmund u gostima Inter, kući Briž u gostima Šahtjor, kući Jang bojs u gostima Celtic i kući Slovan u gostima Šturm.
1

1100

pre 16 dana

Odakle sad to..zar ne zelite najjace i najatraktivnije protivnike...zar niste krem de la krem...ako moze Djirona ili Slovan iz onog tamo sesira to bi bilo vrh.
M

Missisipi

pre 16 dana

Konacno zvezda ima sanse i u fudbalu kao i u kosarci da se bori za poslednja tri mesta u elitnom takmicenju.
D

Deki23

pre 16 dana

A za sta se vi borite?
A

Ajdne

pre 16 dana

Cuti brale kad se bar borimo i za to zadnje mesto, nego reci mi do kada je sezona na Adi, idete li malo grupno sa Stanojem na brckanje? Veliki sportski pozdrav iz LS.
š

štureKala jug

pre 16 dana

Eh, šta bi dali da sada možemo da se borimo za 3 reda najbliža moru da stavimo peškir na plaži.
T

Triton

pre 16 dana

I 3 Dinamo u BG Young boys u gostima ,4 Brest kuci ,slovan u gostima
P

PDK

pre 16 dana

Igramo sa avima po dve...tako da ne razumem sta gosti sta kod kuce?
R

Realno istina

pre 16 dana

Uzivajmo !!!! Vise nego zasluzeno.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Utakmice u januaru čista glupost. Što zbog vreme što zbog pauza skoro svih. Igraju samo Pirineji, Apenini i Englezi.
I

Ivan82

pre 16 dana

Mislim se nešto,ovaj Brest bi nam legao kao budali šamar...
T

Triton

pre 16 dana

Iz 4 sesira Brest u BG i Slovan u gostima
B

Bog Kocke

pre 16 dana

Svaka čast Zvezdi...Spajić i Điga najbolji pa onda konacno jednom i sudija Masa sudio perfektno i malo više za Zvezdu...Ovaj Bodo Romi dao 6 klepa se sa Milanom tako da danas na žrijebu samo da se uživa garantovano 20 miliona a sa bonusima karte i bodovi moze i 30...Lično moj žrijeb Po mom mišljenju ekipe sa kojima se mogu uzeti bodovi..1 sesir..BAJERN LAJPCIG LIVERPUL DORTMUND....2 sesir..BENFIKA BRIŽ ŠAHTJOR..MILAN..JUVE..ATALANTA...3 sesir.FEJENORD SELTIK DINAMO SALCBURG..LIL YANG BOYS..4 sesir svi su poželjni jer ZVEZDA JE 3 I TO IMA TEŽINU...tako da po mom mišljenju ZVEZDA LAGANO DO PLEY OFA I PROLJECA...ovo ce biti bas interesantno kako borba za prvih 8 tako i rat za 24...strasan potez uefe svi hepi...ako glazer bude spreman odbrana je najbolji dio zvezde veza i bokovi nije za bacit jedan dobra desetka i spic uz publiku mogla bi zvezda lagano do 16 mjesta...kaka ce klanica biti za top 8..REAL..SITI..PSŽ..INTER..BARSELONA...BAJERN..ATLETIKO..LIVERPUL...A JUVENTUS ..LEVERKUZEN..ARSENAL..MILAN..DORTMUND..ATALANTA..LAJPCIG..PSV...to je tek 16😂😂😂SPORTING strasan tim pa ASTON VILA..PA MONAKO I LIL to je 20...ZVEZDA 21..DINAMO 22...ostalo ko god oće...BRAVO TERZIĆU HASTLERU NAMAZANI...BRAVO MILOJE ...a mocartu pa dobicemo vam milioneeeee
o

old man tastaturash

pre 16 dana

Steta zbog izmene pravila da jedan deo ekipa ne nastavlja takmicenje u nize rangiranom kupu nakon ligaskog dela. Nama bi bilo vrh da se izborimo za to pa eventualno jos necem da se nadamo i u Ligi uefe, ovako tesko da cemo ici vise od tih garantovanih osam...
P

Pjer Karden

pre 16 dana

Potrebni su nam bodovi,od TSC-a nema leba ako 1 bod uzmu to će biti senzacija,nema mesta euforiji nas od sledeće sezone čekaju ako budemo prvi jako teške kvalifikacije a za 2 sezone moraćemo praktično od 1 kola i samo će nam zbog koeficijenta LK biti zagarantovana
N

Nenad1246

pre 16 dana

To je jo jo efekat. Od prvog kola možeš gomilu bodova uzeti na koeficijent to je 8 utakmica do grupe i ako se igra ozbiljno bez glupiranja kao protiv onih Finaca i Maltežana i slično to je 7-8 pobede to je 2 cela boda plus u grupama. I sad ako se Partizan uozbilji i prođe dva kola i ostala 2 bar jedno kolo eto nas opet gore.
D

Djape45||

pre 16 dana

Video sam Barselonu, Mančester i Rim, ali niko od njih nema to što imaš ti, stadion i navijače kao što smo mi, ZVEZDO ljubavii !
D

Deki70

pre 16 dana

Zvezda,Real,Barselona,Bajern i prvi put Pariz imaju obe selekcije u Champion league i Euroleague
I

Igorgost

pre 16 dana

Dajte bre Slovan, Briž i Lajpcig, da uradimo nešto, pa da "Nemamo levog beka" stručnjaci hvale igrače kao i večeras :)
P

Prti

pre 16 dana

Sad ce dovesti Radonjica i Arnautovica a resiti se Pume i Ndijaea. To bi bilo ok rezonski potez dobili bi veci kvalitet. Problem je ako ode Hvang tu zamene na LS nivou nema jer Ilic nije taj nivo. Drkusic - Djiga rokada koja se crta. Tanki na bekovima i dalje ostalo je ok. Mimovicu dati svih 8 da igra on ce svakim mecom samo rasti i nova je velika prodaja dok je Korejanac jako tanak igrac bez nekog ekstra kvaliteta kom smo se nadali.
d

dexiko

pre 16 dana

Napišite koliko zvezda dobija za desetogodišnji koeficijent.
n

neshha

pre 16 dana

Iz svakog sesira jedna kuci jedna u gostima.
n

neshha

pre 16 dana

Iz prvog sesira svejedno,svi su prejaki.Iz drugog Sahtjor i Briz.Iz treceg Dinamo,ali kuci, i Fejenord.Iz cetvrtog Slovan I Sparta ili Sturm.
D

Dejanii

pre 16 dana

Bilo bi vrhunski. Imali hu čemu da se nadamo
I

Iz sljivika

pre 16 dana

Sa takvim protivnicima neće biti ni 10 000 navijača u proseku.
n

neshha

pre 16 dana

Stvarno si iz sljivika!!!Pravi navijaci dolaze da gledaju Zvezdu a ne protivnike!Ali znam,tesko je tebi to da shvatis.

Aleksandar Trajkovic

pre 16 dana

Ako gledamo zbog prolaza nebi bilo lose da igramo kucu dva puta sa timovima iz 4 sesira. Iz 3 nemoze tu mora 1 kucu 1 gost a recimo iz 1 dva puta gosti. Al onda bi to bilo em neatraktivno em nema Zvezda tu srecu.
n

neshha

pre 16 dana

Iz svakog sesira jedna kuci jedna u gostima.
D

Dejanii

pre 16 dana

Nije mi jasno kako je Atalanta drugi šešir kada su uzeli LE. Ti klubovi su do sada uvijek bivali automatski prvi šešir
n

neshha

pre 16 dana

Objasnjeno u tekstu,vazan je samo klupski koeficijent.
D

Dejanii

pre 16 dana

Hvala, vidio sam kasnije
Г

Гост Зрењанин

pre 16 dana

Звезда може да узме највише бодова до сад,кажу теже а мало само среће од 8 у групи нека буду 3 евентуално лакша и ето 13,14 бодова .. Рецимо Интер,Реал,Милан,Бриж,Фејенорд,Лил,Штурм,Брест.. Из 1.шешира Аждаје у реду,2.шешир већ има њих што мршаве Милан нпр,3.шешир може да се игра а тек 4.шешир.. Сви за респект али може да се игра и откидају бодови и на Рајку по која победа..

DeRossi

pre 16 dana

Barselona, Inter, Juventus, Briž, Sporting, Slovan, Šturm. To je želja, a iskreno, malo me i boli uvo. Ušli smo, tu je novac, tu je prestiž, tu je Zvezda gde i pripada. Velike utakmice, pun stadion, najbolja atmosfera u Evropi, spektakl u sred Beograda… Srećno momcima pa šta uradimo uradimo.
P

Pa realno

pre 16 dana

Mogli bi se ubaciti tu do 24 pozicije uz malo sreće na žrebu. Za 24tu poziciju biće dovoljno 8-9 bodova. Kući da imamo iz četvrtog Slovan ili Brest, iz trećeg kući YB ili Seltik. Sa samo tim bi se mogli nadati da uđemo u doigravanje.
D

Drvo

pre 16 dana

Daj Šahtjor da osvetimo komšije što im šalju krš igrače na pozajmicu.

Aleksandar Trajkovic

pre 16 dana

Trebace i malo srece al hajde da napadnemo od 20-24 mesta ... Moze to Zvezda uz malo srece na zrebu. Slovan bi bio ok kao gost iz 4 ... Kuci samo ne Vila i Monaco. ,3 nikako Salzburg psv i lil. Pa ako bi pobedili 2 utakmice i izvukli makar jednu nereseno da se nadamo... Sve u svemu imamo sansi.
S

Saša_PFC

pre 16 dana

Realno stanje C.Zvezde po onome sto smovideli veceras je porazavajuce a siguran sam da ce takav i plsman biti.Siguran sam da ce se grcevito boriti izmedju 32 do 36.meta na tabeli.Nemojte da zamerite nikako podatak da ste proslu sezonu zavrsili kao najgori tim grupne faze.Veceras ste igrom protiv jedne idpod proseka ekipe zasluzili 35.mesto sto ce svaki plasman visi od te pozicije biti apsolutni uspeh.
e

e

pre 16 dana

Stvarno je porazavajucw,kad u plej ofu za Ls sutnes protivniku 14puta na gol za poluvreme,a on jednom ili dva puta.Rutiniralibih.
@

@SASA_PFC

pre 16 dana

Poražavajuće je da ti sediš dve godine i gledaš Zvezdu na tv. Umesto da kupiš kartu i bodriš svoj klub. Toliko!
J

Joey

pre 16 dana

1) Dortmund, Inter, Briz, Donezk, Celtic, Lil, Slovan, Sturm 2) Real, Barcelona, Leverkusen, Arsenal, Dinamo, Salzburg, Stuttgart, Villa
G

GABI GO

pre 16 dana

NE LUPAJ MOLIM TE.NEMOZE MENAS IME TIMA KAKO I KAD OCES.IME KLUBA JE JEDNO JEDINO STURM GRAZ.IGRACE U KLAGENFURT ZBOG KAPACITETA STADIONA.ZIVIM U GRAZU PREKO PUTA STADIONA .IDEM NA TEKME KAD MOGU.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Kaže se Šturm iz Graca i igrati u Klangerfurtu. Ne možeš nemačku gramatiku da primenjuješ u srpskom jeziku i obrnuto. I isključi kaps lok.
R

Rubikova kocka

pre 16 dana

Volio bih kući da igramo protiv Juventusa! Ajmoooo Zvezdo ❤️🤍❤️🤍💥
p

paa

pre 16 dana

Juve se bogme zategao, deluju ozbiljnije otkako je otišao Alegri
A

A ko zvezda osvoji neki bod biće čudo

pre 16 dana

Nijedan bod neće osvojiti
С

Сале2323

pre 16 dana

Сутра људи жреб спаја Звезду и Пургере... Најзад! Само да ли ће у Београду или Загребу бити утакмица, ће да видимо. Али ово је милина, игра се до јануара, осам утакмица, елита сва, 4 код куће, 4 на страни, по 2 противника из сваке квалитетне групе, ма екстра бре!

angry_chainsaw

pre 16 dana

Daj Bože - purgeri da nam dođu u naš "dom", da ih lepo ugostimo i da budu - zs dom spremni... Razbucali bi ih... Dovesti levog beka što pre - desne bekove imamo - Mimović i Seul i jednog dobrog zadnjeg veznog, makar na pozajmicu na godinu dana, sa mogućnošću otkupa... makar doveli i nekog mlađeg i talentovanog levog beka iz našeg podmlatka...
N

Nenad1246

pre 16 dana

Šta milina kad je kod nas pauza u decembru pa do februara. Kad će odvosti starlete na Maldive. Letnje pauze skoro i nema jer se kreće od drugog kola,a i sezona tad počinje,a neki će i od prvog. To sa utakmicama u januarj je totalni promašaj jer će biti klubova gde su zime tad ozbiljne plus klubovi koji tad imaju pauzu kao skandinavci, nemci, mi, ceo istok. Tad igraju samo englezi i južno od Slovenije.
J

Japp

pre 16 dana

Idu Serif i Glazer sada dolazi Arnautovic provjerena informacija
s

stam

pre 16 dana

pozajmica
Х

Х Х

pre 16 dana

Глазер не иде, Шериф иде вероватно.
W

WhoAmI

pre 16 dana

Pa u prevodu je nebitno u kojem si sesiru ili sam ja nesto lose razumeo?

Aleksandar Trajkovic

pre 16 dana

Nebitno... Iz svakog sesira po dva tima. Prvi kuci drugi gost.
n

neshha

pre 16 dana

Otprilike tako.

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Oce li opet magla da spasava Milan? Posto je ovo nikad jaci tim jos od barija update 3.2😂😂😂😂AHAHAHAAHAHAHAHAH
M

MNM

pre 16 dana

Što bi rek`o Oliver Mandić...I smejem se smejem se smejem se...a plakao bih😂😂🤣🤣
B

Bogi010

pre 16 dana

da si cutao ne bi znali svi da ces da crknes od muke
K

Kurta & Murta

pre 16 dana

Ma, super ti je, zato si i napisao 50 komentara. Nemoj više, svi smo shvatili da suze nisu od smeha.
A

Aca LJotic 89

pre 16 dana

Ujka Zitko Tebe ni Bog vise ne moze da spasi to se moze zakljuciti po svim tvojim komentarima.
Ж

ЖП

pre 16 dana

Да се мало играмо, бирамо противнике. За Лш: дортмундска Борусија и Интер из првог шешира ("резерва" тј трећи најпожељнији - Реал; нисмо одавно играли са њима): Бриж и Шахтјор из другог ("резерва" Милан слабији су, таман да им вратимо за скорашње испадање); Фејенорд и Динамо загребачки из трећег ("резерва" е овде имам више "резерви" - ЈБ да им се врати за прошлу годину или Селтик због атрактивности, а добра утакмица би била и са лисабонским Спортингом); Штурм из Граца и Болоња из четвртог шешира ("резерве" Брест и Штутгарт). За ЛЕ: Ајакс и Лацио из првог шешира ("резерве" франкфуртско Јединство и глазговски Пандури); АЗ Алкмар и ПАОК из другог шешира ("резерва" ЛАСК); из трећег овај Унион белгијски и Плзен ("резерва" Молде); из четвртог шешира Твенте и Андерлехт ("резерва" Атлетик Билбао, јесу јаки и тешко би и бод узели али била би одлична утакмица). Прилажем па да се после види колико се поклопило.😎
e

e ala si pglu

pre 16 dana

Pise fino, ne mozes igrati sa timovima iz svog sesira.
@

@ispravka

pre 16 dana

Ne procitah dobro...vrijeme je za spavanje
D

Dobra

pre 16 dana

Utakmica sa sportingom koji kanta sve u portugalu sa 4 razlike
b

bice dobro

pre 16 dana

Ovako mislim da je najbolje da iz prvog gostujemo interu, a budemo domacini lajpcigu, iz drugog briz kuci, milan u gostima. iz treceg bojsi kuci, a salcburg u gostima. Cetvrti slovan kuci, a brest u gostima. Protiv Milana smo igrali tamo i mozemo opet a salcburg u gostima vise nasih nego austrijskih navijaca. Bojse i slovan bismo sigurno dobili, sa brizom bi bilo tesno a lajpcig mozemo remi kuci. Brest mozemo bar remi na strani pa i da puknemo od milana i intera opet dovoljno za prolaz do 24.mesta.Mislim da ce sa sest bodova moci da se prodje
M

MNM

pre 16 dana

Neatraktivni za domaće utakmice svi od tih nabrojanih
n

neshha

pre 16 dana

@MNM Atraktivnost je relativan pojam,a ako si pravi navijac zelis da tvoj klub osvoji sto vise bodova pa i prizeljkujes protivnike protiv kojih imas sanse.Pravi navijac dolazi na stadion da gleda svoj klub,a ne "atraktivnog" protivnika!!!
Z

Zaza Paculia

pre 16 dana

Nemam bukvalno nikakvih zelja, osim da prvi kolo odigramo kuci protiv nekog velikog tima, da napravimo dobru festu, ne mora neko da nas bas demontira, ali bi voleo tipa Juventus.
A

Acozvzvz

pre 16 dana

Sturm iz graca se ne zove Tako u ligi sampiona vec Sturm Klagenfurt ,jer njihov Stadion ne ispunjava uslove za parking za ligu sampiona , glupi Ali istunito
J

Japp

pre 16 dana

Durante me bas odusevio veceras kako se par puta vratio u nas sesnesterac i sprjecio dvije kontre.Odavno nismo bolje izgledali

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Spavas li mirno Girona?😂😂😂😂
G

Girona

pre 16 dana

Ne
N

Nema sta

pre 16 dana

Nema sta to je to elitno drustvo kome osvajac lige sampiona Crvena Zvezda i pripada, a u Srbiji igramo pripreme
G

Gost89

pre 16 dana

Sve samo ne D. Zagreb i Sahtroj ne zbog njih vec zbog sigurnih incidenata.
S

Stevo Glogovac

pre 16 dana

Kakvi incidenti sa Šahtjorom?Oni su najpoželjnija opcija iz drugog šešira i neka bude gostovanje tj da se igra u Poljskoj.Tu bi mogli da se uzmu bodovi na strani.

Gradinaboys

pre 16 dana

Apsolutna uživancija.🍻 Igra se do kraja januara. Ovo je top. Volio bih Barsu, Milan i Dinamo. Ova dva prva su nam dužni. Milan za 90-u i onu korona sezonu, a Barsa za 96-u. Dinamo da vidimo jednom konačno ko je najbolji iz bivše nam države. Ostalih pet ko god dođe dobrodošao. 💪🇷🇸
8

888

pre 16 dana

Ne možemo protiv Dinama u istom smo šeširu ili ?
A

Aca Istoričar

pre 16 dana

Može brate i iz istog šešira. Iz svakog po 2 protivnika. Osam utakmica, 4 puta domaćini, 4 gosti.
I

Idiokratija

pre 16 dana

Možemo. Brate, sve ti lepo piše. Jel umeš da čitaš?
T

Tupson

pre 16 dana

Nikad jadnija liga šampiona
K

Komentator

pre 16 dana

Lepo si se opisao
P

Prti

pre 16 dana

Sto neki velikan fali ovde? 😅🤣
T

Tupson

pre 16 dana

Upravo suprotno. Mnogo zalutalih. Umesto da smanje broj klubova radi kvaliteta samog takmičenja oni ga povećavaju.

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Alo elitni krem fudbala,smete li presing protiv Srpskog bayerna?😂😂😂😂

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Neka vas se Nemacki bayern ponovo plasi!😂😂😂😂
S

Saša_PFC

pre 16 dana

Dakle veoma jasno je da C.Zvezda nebi smela da bude losije plasirana od 25.mesta ako zele da nastave igranje u Evropi.Zadatak je veoma tezak reklo bi se cak nemoguce ako imamo u vidu da je C.Zvezda proslu sezonu zvanicno proglasena kao najgori tim grupne faze LŠ.Ono sto smo videli veceras od strane C.Zvezde protiv jedne ispod proseka ekipe Bodo je porazavajuce...videli smo Šerifa kome lopta smeta da se normalno krece na terenu,videli smo C.Zvezdu koja nema snage na domacem terenu da odigra na maksimumu cak ni 75.minuta...videli smo Pumu i onog Angolca koji su zalutali u Srbski fudbal.Sve u svemu da je kojim slucaju revans veceras trebao da se igra na strani C.Zvezda nebi uspela da se plasira u LŠ.

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Neka vas se Barselona posle duzeg vremena ponovo plasi!😂😂😂😂
T

Triton

pre 16 dana

Zavist sija iz tebe
n

neshha

pre 16 dana

Barsa,Bajern,Real i Zvezda jedini klubovi koji imaju timove i u Ligi sampiona i u Evroligi!
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Trenutno nisam u mogućnosti da ostavim komentar, komentar ću ostaviti kasnije jer sam sada mnogo lud 🤪🙃🤪🙃🤪🙃🤪 Jooooojjjjjjj Zvezdoooooo ♥️🤍♥️🤍♥️🤍♥️

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Neka vas se penal madrid po prvi put plasi!😂😂😂😂
Ч

Чуме

pre 16 dana

Није ти ово тачно, Звезда је једном успела да елиминише Реал. партизн није. Нити ће.

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Neka vas se YB ponovo plasi!😂😂😂😂
D

Drvo

pre 16 dana

Moj drug grobar bio danas kod urologa, kaže doktore bole me Gentalije.
p

pfc pfc b

pre 16 dana

hahahahahah brate gasis ih, nemoj tako jako hahahah, car si majke mi. pogadjas u srz ima samo da se brukaju i da nam se svi smeju
G

Gost1234

pre 16 dana

I njih smo pravili i prasicemo ih opet ako se namesti. Ljudi izbacili Galatasaraj u Istanbulu, a ograničeni pripadnik žena u crnom se podsmeva...
s

samo

pre 16 dana

da nam ne zapadne gent dinamo kiev ili lugano sve ostalo nije problem
G

GABI GO

pre 16 dana

LJUDI NEMA GRUPA .I Z SVAKOG ŠEŠIRA PO DVA RIVALA.TO ZNACI MOZE DA DOBIJEMO RECIMO PSV I FEJNORD
B

Brankoni84

pre 16 dana

Ajde Terzinjo pozovi Ajntraht i dostavi ponudu🤑 za ovo levo krilo Bodea Jens Petter Hauge, i obavezno zadnji vezni Elšnik ne može da odgovori zadatku.😘
D

Deda11

pre 16 dana

Jer covek nije zadnji vezni, igra prinudno jer je neko napravio gresku sa Dalsiom koji ne zna gde je konja vezao 🤣

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Gvaridola opet najavio autobus protiv Srpskog bayerna!😂😂😂😂
b

b200

pre 16 dana

Ovaj lik ima dijagnozu.
p

pfc pfcb

pre 16 dana

Ima opet da primaju po 5,6 komada od Bayerna i Totnama samo da nas brukaju 😂😂😂
j

jebem ti majku u pičku

pre 16 dana

i moderatoru
G

Gost01

pre 16 dana

Bilo bi lijepo da nam dođete na Maksimir.
D

Delija NBGD

pre 16 dana

I vi na Marakanu 😎🔴⚪
g

glisha93

pre 16 dana

Lepo bi bilo.
d

dejanera

pre 16 dana

I vi nama na Rajka!
S

Sekundarac

pre 16 dana

Spremio keš za singlove u LŠ,laka lova
Ч

Чуме

pre 16 dana

Не бацај паре, ионако их немаш.
F

Fbbfbf

pre 16 dana

Koje su ovo budalaštine, šta napraviše...

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Neka vas se Leipzig ponovo plasi!😂😂😂😂
l

lol12

pre 16 dana

Nek vas se Radnicki Mali mokri lug ponovo plasi
I

IdemoDelije 1989

pre 16 dana

Kako goris veceras , a ? Ima li vatrogasne blizu tebe? Koliko si ono golova najavljivao? Kompleksasu.
D

Daj Bože

pre 16 dana

Bayern,Barsa, Juve,Arsenal,Feyenord,Sporting,Monako, Slovan!
M

Mutommbo

pre 16 dana

Sada uživanje. Biće poraza i lakih i teških, ali biće i pobeda. MARAKANA puna, tunel i velika tradicija. Možemo do 24. mesta od 36 i onda još jedan dvomeč Vladana Milojevića, možda i dva. I još da čestitam Pixiju što je dobio još jednog desnog beka za reprezentaciju, a kaže da može i levog da igra ako treba Ognjen Mimović.
c

cv

pre 16 dana

nece mi biti uzivanje ako bude 5 0
B

Bulee

pre 16 dana

Inter-Borusija-Briz-Sahtjor-Dinamo-Brest-Slovan grupa po meri.
K

Komentator

pre 16 dana

Mnogo je bolji ovaj format žreba. Više utakmica, više protivnika
A

Ajax Junajted

pre 16 dana

Sad kreće rasprodaja terze,ostaće samo rep od zvezde
S

Streptomicin

pre 16 dana

Upravo suprotno. Sad krece kupovina.
M

Ma neka

pre 16 dana

padne bilo koja ekipa,uci u svaku utakmicu hrabro i jako ........
i

ick

pre 16 dana

Kući Real Madrid,Šahtjor, Dinamo z SlovanB, a na strani Lajpcig, Klub Briž,Jang bojs, Đirona
D

Delija NBGD

pre 16 dana

Daj nam Real, Bajern, Juve ma ko god u zvezdanoj noci mu nema pomoci ❤️🤍
e

esteghlas

pre 16 dana

Idealno je ovo 1.sesir Real kuci, Dortmund gosti 2.sesir Briz kuci, Atletiko gosti 3.sesir Dinamo kuci, Seltik gosti 4.sesir Slovan kuci, Sturm gosti
l

lol12

pre 16 dana

Koji bre Dinamo kuci pa da nam posle toga zatvore stadion na godinu dana