(©Reuters)
(©Reuters)

Tijago Silva blizu povratka u Seriju A: Ponuda je 8.000.000 za dva godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.08.20. | 12:16

Pregovori u odmakloj fazi

Tijago Silva će u nedelju sa kapitenskom trakom na ruci povesti Pari Sen Žermen ka prvoj tituli prvaka Evrope u klupskoj istoriji a posle finala sa Bajernom će se oprostiti od fransuskog kluba. Ugovor mu ističe i PSŽ mu nije pronudio produžetak saradnje.

Želeo je da se vrati u Milan, ali na San Siru nisu bili raspoloženi za tu opciju. Agenti su ga nudili Čelsiju, a Simone Inzagi ga je zvao u Lacio. Anćeloti mu nudi 6.000.000 evra godišnje u Evertonu. Ipak, sve su prilike da će karijeru nastaviti u Fiorentini koja je najkonkretnija i pregovori su u odmakloj fazi.

Izabrane vesti

Vlasnik italijanskog kluba Roko Komiso je ponudio Silvi dvogodišnji ugovor vredan 4.000.000 evra po sezoni. To je tri puta manje od onoga što trenutno zarađuje Parizu gde mu je godišnja plata iznosila 12.000.000 evra, ali jasno je i njemu da u ovim godinama ne bi nigde mogao da napravi sličan ugovor. Ono što mu Fiorentina nudi deluje kao najbolja opcija jer on preferira život u Italiji. Zato je insistirao na ugovoru od makar dve godine i nije želeo jednogodišnju saradnju.

Brazilac je Fiorentini rekao da će odgovor dostaviti posle finala Lige šampiona, ali s obzirom kako je odgrao Ligu šampiona i u kakvoj je formi, ne bi bilo čudo da se pojavi neka još bolja ponuda. Fiorentina čeka... 


tagovi

Tijago SilvaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara