Komentari na vest

Tijago Mota: Vlahović mora da nauči da se nosi sa kritikama

L

LiLa

pre 2 dana

Hoće da mu smanje ugovor, pa i on smanjio broj golova.
S

Sf

pre 2 dana

Ma nek se nosi Vlahoglu , treneei nisu dobri inače bi se on nadavao golova.
T

Tln

pre 2 dana

Ovog nogirat iz reprenzetacije jer svakako ode u arabija, mozda cak u januaru. Treba Joveljica zvat, Jovelja je doktor
s

svilar97

pre 3 dana

Teska rupa u glavi, umisljen a loptu ne ume da smiri. Meni je neverovatno da on uzima 12m godisnje jbt... Lautaro uzima 9, Pavlovic skoro u Milanu vljd samo 1.6M
S

Sherlocked

pre 3 dana

Ma sta kazes , pa nije balavac od 10godina Ako nije do sada naucio , ni nece nikad.
G

GOROSTAS.BILI.BI.POLUFINALE

pre 3 dana

gk Rajković Rb Mimović CB Milenkovic CB Spajic Lb Pavlovic cm Ilić cm Segej re Radonjic lw Filip Kostić sa Luka Jovic CF Vlahovic. Osvajamo. Ali pošto neće igrati ova postava ne osvajamo.
G

Gorostas

pre 3 dana

Treba podrška i u reprezentaciji za Vlahovica, protiv Crne gore je dao dva komada lagana i to je i presudilo. Mitrovica treba da ide na klupu nije u piku Vlahovic mora da bude standardan, i Jovica SS videcete i dva krila Radonja kada se vrati u formu na levog beka Pavlovića, out Lukić ih kreativnost
@

@Gorostas

pre 3 dana

Lukic kod Piksija nikad nece zavrsiti na klupu, on ima da igra pa makar i da Rodri postane Srbin.
H

Heey

pre 3 dana

Taj Lukic igra u engleskoj i to do sada uvek kao starter. Ne znam cemu ova mrznja
@

@heey

pre 3 dana

Nije mrznja, decko ne zna
Л

Лазар

pre 3 dana

Зашто се у критикама изоставља Јилдиз, добио је десетку због два гола, Салернитани и Фрозинонеу, а дечко везе нема, онаквих попут њега су пуне румунска и пољска лига.
G

Gibgerr

pre 2 dana

Zato sto ima 18 godina, tijelo mu se i dalje razvija kao i mentalno stanje. Pokazao je klasu i potencijal za svoje godine i to je to.
1

149

pre 3 dana

Valja lalatović pljuvačina po Vlahoviću.
I

IskoAlarkon

pre 3 dana

nema dobru ekipu cinjenica i ostace zakovan i Juveu jer mu niko nece dati toliki ugovor Jako je arogantan a nije u situaciji da bude izuzev jakog ugovora,ima slifa mangup je al ona stiskanja vilice ili promasi ozbiljnu sansu i kao pokazuje igracima svaka cast za loptu itd dosta je bezobrazan mozda i proradi ali tesko yildiz konsesao gonzalez oni nemaju brzo krilo da mu se otvara malo prostor
Z

Ze

pre 3 dana

Kako ide od najvažnijeg igrača, oko njega se gradi igra, budućnost, tim , a na kraju će biti zakucan na klupu.
l

laker

pre 3 dana

nisu ga dovoljno tukli kad je bio mali, zato je sada uobrazen a veze nema, zalutao u Juve
l

lzzzr

pre 3 dana

decko je pun sebe i previse je umisljen, nas je al je bas iritantan.
M

Monza

pre 3 dana

Treba on da se nosi sa imenom nekog manjeg kluba
S

Saturn

pre 3 dana

Lepo je imati samopouzdanje , al treba biti i ponizan , Haland koji je najbolji napadac na svetu statisticki kao i timski cuti , radi , bori se , padne , ustane , nastavi , da gol , omasi , opet nastavi , radna etika ala robot...Ovaj nas ima misljenje o sebi kao da je Ronaldo , mnogo narciosidna osoba , mnogo se bavi sta ce obuci , kakva ce slika ispasti kakav ce utisak ostaviti i zato ga sputava , svaka mu cast trenira i on i jako je posvecen , al preceniti sebe nekad moze da bude i ogromna zamka...Kad god ga gledam nesto se duri , buni , negoduje , svadja , raspravlja i jako los utisak ostavlja na sebe a mislim da i siri losu energiju medju saigracima , ko je igrao timski sport mozes da budes najbolji ako imas takvo ponasanje niko te nece u timu a kod njega mislim da je to slucaj , previse sebe izdize... Zato Haland pre svih jer priseban i normalan..Jedan je Ibrahimovic u fudbalu , Dusan to nije niti ce ikad biti da da sebi za pravo da se tako ponasa...
?

??

pre 3 dana

Ibra te stvari sto je radio radio je sa stilom. Stoji mu takvo ponasanje i ibra je dobar covek pre svega
I

Ibrahim GOAT

pre 3 dana

Ibrahimovic je pre svega mnogo radio na sebi da bi dosao u tu poziciju da moze tako da se ponasa. Drugp, Ibra se na taj nacin vise mangupira nego sto ozbiljno to misli, ali opet ponavljam, rad, rad, rad, pa kad si najbolji napadac sveta mozes i korner zastavicom dupe obrisati ako ti je volja, ne moze ti niko nista. A ovaj sto da gol na svakom 16 mecu a misli da je CR7 blago receno jadno.
D

DG 44

pre 3 dana

Nije da ga branim, ali Ibra je isto sa 24 igrao u Juevntusu i na isto utakmica dao 10 manje golova nego Vlahović. Bio je Ibra i tad arogantan, a Vlahović igra u mnogo slabojem po kvalitetu Juventusu

KoRn

pre 3 dana

Nema nije to Fijorentina pa da se igra bez pritiska. Juventus je najpopularniji fudbalski klub u Italiji i tamo si uvek na meti novinara da li pozitivno ili negativno. Ako igraš dobro bices na naslovnim stranama,bices kao bog ali ako igraš loše ima da te razapnu. E sada koliko si jak u glavi da se izboriš sa tim pritiskom i koliko stvarno imaš kvaliteta.
G

Gostpoipoi

pre 3 dana

Kako mozete da kritikujete najboljeg napadaca univerzuma, a i sire? 🤣
r

rea

pre 3 dana

Jovića?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 dana

Odgovor za Rea Pa Jovića koliko su kritikovao i kritikuju ovoga neće do kraja karijere isto kao i Mitrovića. Jović da je na EP imao minutažu i odigrao kako je Vlahović odigrao novinari i navijači Partizana bi ga obesili na Terazijama a za Vlahovića ništa, čak ga i brane da on nemože da igra u tandemu sa Mitrović em. Jović da je promašio onu šansu protiv Empolija kao Vlahović na svim portalima bi bilo po dva video klipa njegovog promašaja i komentari da je promašio sport a ja taj promašaj Vlahovića ne videh ni na jednom portalu. Tako da malo realnosti i objektivnosti nije na odmet.
r

rea

pre 3 dana

@Zauvek zvezdaš, pa možda zato što je Jović olupina od igrača, a Vlahović je kvalitetan igrač? Jović iza sebe ima jednu solidnu sezonu u dresu Frakfurta u kojoj je dao 17 bundesligaških golova (Bundesliga je liga u kojoj pada u proseku 3.5 gola u po utakmici, elem), osim te sezone, on nema niti jednu sezonu sa više od 8 ligaških golova. Vlahović, s druge strane, koji je i mlađi cele 3 godine, iza sebe ima 2 sezone sa 20+ golova u Seriji A (koliko i jedan Andrej Ševčenko za celu karijeru), te jednu sezonu sa 16 golova.
G

Gostgost

pre 3 dana

@rea - Vlahovic Jovicu ne moze vodu da donese sto se fudbalskog znanja i umeca tice. Ono sto Jovic ima kad nije u formi, Vlahovic moze samo da sanja. Jedini razlog zasto Vlahovic igra vise od Jovica je taj sto je drugacije gradje. On je gradjen da igra sam u napadu, a Jovic ne, on je drugi spic, i njemu treba partner. Posto niko vise ne igra sa dva spica, Jovic se gura da igra sam, sto mu ni malo nije prirodno. Te sezone u Frankfurtu je igrao sa Aleom u napadu, i video si rezultate. Ali, cak iako igra malo i u neprirodnom sistemu, Jovic je imao prethpdnih sezona najbolji odnos minuta i postignutih golova iz igre, daleko bolji od Vlahovicevog.