Komentari na vest

Tetovaža na vratu kao predskazanje: Arsenal otkupio Raju za 31.900.000

d

djalminhaa

pre 3 dana

solidan golman,martinez bio bolji,verovatno i ramzdejl,ovaj doveden zbog bolje igre nogom,ali zbog te njegove igre su primili par golova,direktno iz njegove greske....korektni su mi i jedan i drugi,ali mi nije bio vau potez sto je dosao pored tada dobrog ramzdejla,za 32 miliona na kraju,a napadaca nismo doveli tada.
K

Koje ludilo

pre 3 dana

Šta je on demonstrirao za tu cifru?Kao što moj prethodnik u komentaru reče,iza one trojice nije teško biti bar dobar.
J

Japi

pre 3 dana

Zlatna rukavica zahvaljuci Salibi,Rajsu i Gabrijelu. Ova prva dvojica demonstriraju klasu i na EP. Moj komsija da je branio imao bi najvise utakmica bez primljenog gola. 8 mečeva nije imao ni jedan jedini šut u okvir gola.
A

ApsolutnoJa

pre 3 dana

Bravo. Ispodprosecqn golman. Remzdejl bolje da ide negde gde ce da brani da ne traci vreme sedeci na klupi.
Z

Zvezdas1989

pre 3 dana

Nepotreban,i dalje mi nije jasno sto su ga dovodili kad je Remzdejl daleko bolji igrac,ovaj samo nogom bolje igra.Umesto da su ove pare iskoristili da kupe spica koji im fali dve sezone
И

И

pre 3 dana

Nisam siguran da je pisac teksta pratio Arsenal. Navijači su i dalje veoma podeljeni. Ne kažem da je Ramsdejl bolji, već bih samo o Raji. Branjenje veoma prosečno, Unai Simon brani ispred njega u Španiji, a igra za Bilbao koji je ipak nivo ispod Arsenala. Arsenal je u ovom momentu u top 8 timova Evrope po kvalitetu, a nisam siguran da je Raja ni u top 20 golmana. Verovatno nije ni Ramsdejl. Tako da je ovo bacanje para bez da imaju pravog golmana.