Komentari na vest

Ten Hagov zločin traje: Smeje se, a Junajted ne može da stvori ozbiljnu šansu

F

Falični Tom 1989

pre 38 minuta

Koliko sam mrzeo ovu reprezentativnu pauzu toliko sam sad zahvalan. Tačno će da odu igraču dve nedelje da ih treniraju pravi treneri. Ovo je sramota da posle tri godine ti tražiš vreme, ulupao si Boga oca u tim a niko nema predstavu kakvu igru Junajted igra, osim očigledno negledljivu. Igrači kao po kazni po terenu, bez volje za životom. Dođeš u situaciju da ti je Evans najbolji igrač na utakmici a on čovek zreo za penziju i u najboljim godinama nije bio kalibar za Junajted. Bolje ga odmah otpustiti i dati šansu Van Nistelroju u suprotnom, potpuno sam ozbiljan, Junajted može vrlo lako da ispadne iz lige.
F

FT

pre oko 1 sat

Nakon pauze reprezentacija će popiti od Brentforda 2 komada u prvih 10 min, a Murinjo će u Instanbulu da ih išutira ko kantu
Š

Šejn85

pre oko 1 sat

Situacija u Junajtedu je vrlo delikatna. Izjave da posle sitija je junajted sa najvise osvojenih trofeja i da je potrebno vreme za rezultate a pritom da u prvih sedam kola imaju datih pet golova deluje krajnje neprofesionalno i vrlo cinično. Svakom ko se malo razume u fudbal je jasnon da je danas Junajted dosao po bod, delovali su sasvim letargično u napadu bez imalo želje za pobedom. Tu se vidi slabost mentaliteta Ten Hagove igre.Igrači su slabog morala, slabe forme.Mislim da će Ten Hag imati rok do decembra da poboljsa igru i rezultate u igri, tada će se verovatno odlučiti o njegovoj sudbini.
G

Gost300

pre oko 1 sat

Provuce se chelshit do boda,ali valjace u borbi za ligu konferencija
S

SimoSims

pre 32 minute

2 Lige šampiona i 2 Lige Evrope, 1 Svjetsko prvenstvo. Sve ovo Arsenal nikad neće osvojiti
c

celshit,propali junajted,luzerpool

pre oko 2 sata

celshit pobedio danas?
i

iPhone

pre oko 1 sat

Čekaj da se javi veliki "stručnjak" King sa Sportske da nam da elaborat koliko je Čelsi u stvari moćan klub i da je jači od Arsenala, Sitija i Liverpula hahaha
S

Slaba odbrana

pre oko 3 sata

Kakva tužna i žalosna utakmica.Do 40 minuta nije bilo šuteva u okvir gola.dva sata ničega.Dovoljno je pogledati ko sve igra za Mančester i ko im je trener pa onda nije ni čudo što imaju ovakve rezultate.Na šta su spali to je neverovatno,ne treba nikoga žaliti,kao da ne žele da se išta promeni već godinama.Njima Megvajer još igra,dobio čovek žuti i još se čudi,slika i prilika Mančestera,simbol propasti istog...
I

Iskreno

pre oko 3 sata

Junajted je sve blizi dole zoni ispadanja u drugu ligu
C

Comi81

pre oko 3 sata

Po meni ovdje ništa nije iznenađenje,možda jedino što Vila nije dobila. Vila je ozbiljna ekipa,mnogo ozbiljnija od Junajteda.
P

Pedja108

pre oko 4 sata

Za svaki tim treba vremena. Dodje trener, sledeci prelazni rok odabere igrace. Oni dodju, uigraju se, prodje neko vreme i to je to. Ali, Ten Hag je trecu sezonu u Mancesteru i prica kako treba vremena. Covek pojma nema. Neverovatno je da je jos uvek trener. Mislio sam da nema goreg od onog posle Fergusona, ali ovaj je sve prevazisao.
s

stara kajla

pre oko 3 sata

Ferguson nista nije osvojio 4.god.po dolasku,pa mozda razmisljaju u tom pravcu.
4

46

pre oko 4 sata

Kakav je beton Notingem Forest. Milenković je tenk, pojeo je Džeksona, iako sam fan Čelsija, skidam kapu za borbu, dobra utakmica sa obe strane. Na kraju su šou ukrali golmani neverovatnim odbranama u poslednjim trenucima. Može da kaže ko šta hoće za Maduekea ovde, da je sebičan, itd... Ali je dečko konkretan u napadu, jedini koji je uspevao da ih probije, dribla, centrira, šutira, pomagao je i u odbrani... Odličan je ove sezone, a mislim da su ga doveli za neke smešne pare iz PSV-a tipa 20ak miliona. S druge strane umišljeni novi kapiten od 120m evra Enco Ne Znam Gde Se Nalazim Fernandes im je prodao svaku moguću loptu koju je dobio, sve šanse koje je imao Forest usledile su posle njegovih grešaka i kolege mu kamiondžije Kaiseda, bukvalno su igrali za njih. Ovu pojavu zvanu Erik Ten Hag ne znam ko više može da gleda očima, osim njega samog u ogledalu jer je samo u njegovoj ćelavoj praznoj glavi on neka trenerčina i ima dobre igrače, samo mu je potrebno vreme... Ako uprava Junajteda i dalje guta tu priču, oni su još luđi od njega. Šteta što ih Vila nije razbila, ali ni njima nije bio neki dan posle onog trilera protiv Bajerna.
H

Hazard

pre oko 4 sata

Hoce li neko vec jednom skupiti hrabrosti da zakuca ovog cirkuzanta Enca Fernandeza na klupu? Covek ne moze da se sastavi od kad je dosao u Celsi, danas 3 puta gubi loptu bez pritiska, sva 3 puta izbija opasna kontra protivnika, i zamalo pada gol. Izvodi 2 kornera u 5 minuta, oba puta ne moze da digne loptu, jedva se do peterca dokotrljala.

The KING sa Sportske

pre oko 4 sata

Notingem Forset najveca smecarska ekipa koja je ikad krocila na Stamford Bridz, Stouk Siti je za ove umetnicko klizanje zadnjih 20.min bukvalno se nIje igralo od njihovog valjanje po terenu ovo do sad nije vidjeno u PL… Dabogda ispali iz PL ako ne ispadnu bar 3.noge slomili🤮
z

zasluženo ste uzeli bod

pre oko 2 sata

Evo Vam gostovanja Liverpulu u sledećem kolu, oni nisu kostolomci i ne valjaju se po terenu, biće neka sudijska krađa protiv Vas, sve u cilju da odalje Čelzi od zasluženog osvajanja prvenstva. Nabiće Vam Liverpul 5 komada a posle sledi Njukastl, Junajted i Arsenal, taman da se vratite na sredinu tabele, gde realno i pripadate.
k

kako da ne

pre oko 1 sat

zaustavili i otkinuli bodove a bogami mogli i ceo plen najboljem, najlepsem, najbogatijem, najuigranijem i sve ostalo naj naj timu na svetu hahahah smesan ovaj matori pubertetlija koji nikako da odraste
A

Aleksejko

pre oko 1 sat

😂😂😂😂😂 Kakva trauma tebe i tima od 60 igraca vrednog 2 milijarde, pa vas i Mancester utd bi trebalo izbaciti iz lige jer ste skrcali po 2 milijarde za par sezona a igrate kao Luton
R

Radem

pre oko 4 sata

Sta reci za ekipu koja na 7 utakmica da 5 golova. A lagano su mogli da dovedu Osimena, ako nista onda na pozajmicu. Bojim se da od Hojlunda ne bude nista. Al ako mu je za utehu nije jedini.
D

Dachazvezda

pre oko 4 sata

Ko je gledao ovu utakmicu... Izgubio je sva sata života!😵‍💫 Zuce - Guncati je bila jača utakmica od ove... Plus na tribinama, garant ima boljih likova nego ovde!
G

Gost1234

pre oko 3 sata

Ovu nisam gledao, ali sam gledao Celzi, I stavio ga nažalost na tiket))) Kakve sirovine u današnjem fudbalu zarađuju milione to je tragično... Bukvalno cepanice i sirovine. Sa par izuzetaka kao što je Palmer, ili Milenković.
D

Dejanii

pre oko 4 sata

Ten Hag jeste prelos, ali igrali su protiv Vile, a ne protiv Lutona… Vila dobila Bayerna neki dan. Šta je tu problem? Nije ni Vila bila konkretna..
a

at

pre oko 3 sata

Dobili Bajern, a ne mogu strasni Junajted.
I

Izgled

pre oko 4 sata

Izgleda da i Junajted ima svog Vazuru

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Vila odlicno igra,Junajted ne,ali su veliko ime.Ocekuje se dobar mec,i onda Arena uprska izborom komentatora.Milicevic ce raditi ili Zvezdu ili Psg,Nesa Milovanovic moguce Milan,ali Arena ima Sretena Raskovica,imaju odlicnog Filipa Markovica,koji je sasvim moguce trenutno najbolji nas komentator.I sta uradi Arena,odaberu Minju koji ubije utakmicu nacinom komentarisanja,bojom glasa itd.Ipak,Minja je jedan od urednika,nije samo obican komentator,pa mozda moze i sam sebe da stavi gde hoce.Jako los komentator,Minja,Radulovic,sto stalno kukaju na gromadinim utakmicama,Strajnic,Aca Informacija....
V

Veron.

pre oko 4 sata

Iako sam da kazem simpatizer junajteda odgledam svaku 5 utakmicu bas iz ovog razloga.Majko Bozija ,pa skoro nisam zaspao.Danas sam gledao jer sam se nadao da ce Villa srediti otkaz egoisti ali nisu ni oni bili nista bolji.Na sta je spao generalno fudbal a narocito Junajted.Kada se setim samo kako su leteli po krilima Ronaldo i Nani,kakve su driblinge pravili.Skolsove hiruski precizne paseve i bombe pod precku.Danas kao niko da ne sme van 16 da sutne.Da ne pricamo o Vidicu i Ferdinandu ili fizickoj spremi i hladnokrvnosti Valensije.Ovi danas igraci nit imaju neki veliki kvalitet,niti iskazuju neku preteranu zelju.Ko placa ovo da ide da gleda iz nedelje u nedelju stvarno mislim da nije normalan a niti da zeli dobro klubu.Bojkot ,da krene malo da se steze kais pa ce se u tom mulju odvojito zito od kukolja.
P

Prcko33

pre oko 4 sata

Kazu Terza "ne zna" , "uvaliti" Kostu za one pare Aston Vili pa to je najvece moguce sportsko dostignuce ! Ne pamti se kvalitetni ji i bolji posao nekog sportskog radnika!
m

moni

pre oko 4 sata

čime je ten hag zaslužio ovoliki kredit, kada ovaj junajted izeda jadno...
H

Haxer

pre oko 4 sata

Kako je krenulo, imace Junajted jedan od najgorih napada u ligi i ponovo negativnu gol razliku..
2

24.04.1902.

pre oko 4 sata

GGMU!
8

8201

pre oko 4 sata

kako je danas igrao bruno kad je proslo kolo dobio direktan crveni?

Bojan Zdravkovic

pre oko 4 sata

Ponisten mu je kasnije
P

Prdoje

pre oko 4 sata

Pa ovi maheri iz federacije su mu ukinuli zasluženi crveni karton, nije uspeo da protivniku slomi nogu.

Milos Kos

pre oko 4 sata

Poništen mu je crveni karton žalbom. Sudska arbitraža odlučila da start ipak nije bio za crveni karton
a

abrakadabra

pre oko 4 sata

FA mu je skinula suspenziju zato sto nije bio crveni :)
H

Haxer

pre oko 4 sata

Ulozili su zalbu i prihvacena je, stoga automatski suspenzija je ponistena
M

MarkoDJ1987

pre oko 4 sata

Uložio je žalbu Junajted na kaznu od 3 meča i uvažena je, jer nije ni bilo za crveni. Ali eto dobio je direkt crveni i imali su igraca manje na tom meču ali ne i da važi suspenziju na sledeća tri meča.
D

DidierDrogba11

pre oko 4 sata

Žalili se i poništen.
c

celshit,propali junajted,luzerpool

pre oko 3 sata

isto kao i trosard protiv sitija.