Komentari na vest

Ten Hag potvrdio da je Mančester doveo špica i razočarao navijače zbog drugog Holanđanina

M

MUFC 23MJ

pre preko 1 godinu

Wehorst je u klupskoj karijeri dao 171 gol,sto i nije tako lose,a najbolji ucinak ima u Wolfsburgu gde je dao 70 golova na 144 utakmice ,tako da za nekog ko je backup ,ko je solidan igrac ima odlicnu statistiku
M

Mastoviti ten Hag

pre preko 1 godinu

Presusio bunar sa Holandjanima kuci, pa ih poceo dovoditi iz Turske.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Tako je, Kazemiro, Eriksen, Martinez i Antoni sve sami Holandjani!
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Pa decko nije kalibar za ManUTD. Ali koliko se klubz srozao mozda i jeste taman taj vrh za njih. Samo ono drvo Megvajera uvaliti bilo kome. Ali bilo kome. 5x bi jaca odbrana bila. Mozda saznamo jednog dana ko stoji iza tog momka i dozvoljava mu da radi nevidjene stvari ne samo u klubu nego i u reprezentaciji. Da l ga cuva Kraljevska porodica , MI6 , Vatikan , Iluminati , Kamora , N'Dragenta , Templari , Americka administracija na celu sa Obamom iz senke... to je neverovatno.
T

Ten Hag

pre preko 1 godinu

Veghorst je solidan centarfor old school tipa ali je daleko od neke svetske klase i nekoga ko bi pravio prevagu u Engleskoj ligi i ligi šampiona (ako se uopšte i plasiraju u nju). A što se tiče Van De Beka loša vest je sa zdravstvene i ljudske strane jer daleko bilo da se ikome desi bilo kakva vrsta povreda a kamoli neka teža. Ali sa fudbalske i sportske strane to nije loša nego odlična vest za Mančester Junajted jer čovek od kako je došao u klub nije pokazao apsolutno ništa pa ne vidim nijedan razlog što bi baš ovu polusezonu procvetao i pomogao klubu u bilo kom segmentu igre. Sporstki pozdrav!
b

bel

pre preko 1 godinu

Van de Bek je igrac koji se sjajno krece izmedju protivnickih linija,sjajno cita igru,igra na jedan ili dva kontakta,puno trci i vrsi konstantno presing,daleko je on od prevare na tom mecu gde se povredio je bio odlican.Kako je u Ajaksu igrao u LS one sezone necu da komentarisem...
D

DarkoKi007

pre preko 1 godinu

U pravu si da je preplacen,al nam je bio potreban,na toj desnoj strani imao samo njega koji je zglavan,Elanga jos mlad i nekonstantan,Grinwuood znas gde je😁..
.

...21

pre preko 1 godinu

Kao simpatizer junajteda moram priznati da mi nije bas drago zbog ove novosti ali sa druge strane sam isto tako siguran da trener zna zasto ga dovodi.Do sada nije promasio ni sa jednim pojacanjem i konacno deluje kao neko ko je cvrstom rukom stao za uvek vrelo kormilo crvenih djavola.Martinez uneo potrebnu srcanost i vrelu krv u odbranu,Malasija sasvim solidan a verujem da ce tek biti igracina.Sta reci za kazemira,najbolji tranfer(uz bruna) mozda u citavoj prethodnoj deceniji junajteda ako ne i jace.Jedino mi se ne dopada(mozda zato sto je preplacen) narocito Antoni.Nije los ali mozda nije bio neophodan toliko junajtedu.I naravno da ne zaboravim Eriksena na koga ne treba trositi previse reci.Sve u svemu konacno se u tim uvode karekterni igraci ,a deluje mi da je takav i ovaj novopeceni napadac.