Komentari na vest

Ten Hag okupio decu iz Ajaksa za pet godina mature, malo su poskupa i imaju šmek minhenske memle

2

24.04.1902.

pre oko 1 mesec

GGMU!
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Video sam dole mnogo ružnih komentara o Mazraujiu i De Lihtu i iskreno sam zgrožen. Obojica su odlični fudbaleri i biće od koristi MU. Mazrauji može da igra i levog beka ako zatreba, zaista odličan defanzivac, za one sa slabijim pamćenjem samo da napomenem da je zaključao Rodriga i Saku (u revanšu kada ga je čuvao) prošle godine u LS. Ne kažem da je Mazrauji najbolji bek na svetu, nije, ali biće pojačanje za MU. Što se tiče De Lihta, najbolji stoper Bajerna prošle sezone, ali ne uklapa se u Kompanijev sistem, a kada se na to doda i velika plata, došlo se do zaključka da je transfer najbolje rešenje za obe strane. Ko je gledao Bajernove pripreme ove sezone mogao je da vidi da Kompani igra visok presing, kao Klop nekada u Liverpulu i tu De Liht nema šta da traži. De Liht ce sačuvati Halanda i slične kao iz sale, mnogi će se prijatno iznenaditi.
Š

Štaee

pre oko 1 mesec

De lihta iako je grdosija upravo odlikuje visok presing,ja ne znam o čemu ti pričaš,možda u bajernu nije tako igrao jer nisu to tražili prošle sezone al u juventusu jeste,i mnogo je neuračunljiv bio,zabijao se u igrače kao kostolomac,napravio milion bespotrebnih kartona i penala i zato su ga i prodali jer lik nema samokontrole
M

Mitrovičćš

pre oko 1 mesec

Poštujem svačije mišljenje ali nešto mi tu ne štima. Kažeš bio je u Bajernu prošle sezone ubedljivo najbolji stoper a lik bio starter u samo 15 od 34 kola ,a još su imali toliko problema sa povređenim stoperima. Nisam pratio ni njega ni igru mu ali brojke govore drugačije,ili je tuhel bio toliko glup da mu ne igra ubedljivo najbolji stoper.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

@Staee, Kompani je procenio da ne moze da igra u njegovom sistemu i da zeli da ostane Upamekano, a ne De Liht. Sad ako ti znas bolje od Kompanija, onda ok. Sto se tice tih nekontrolisanih startova i velikih kikseva, u Bajernu ih nije bilo. Najbolje je igrao kod Nagelsamana u sistemu sa 3 pozadi.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

@Mitorvićčš De Liht je bio povredjen gotovo ceo prvi deo sezone, konkretno ako me sećanje dobro sluzi od kraja septembra do sredine oktobra, onda se vratio (bilo mu je tesko da odmah bude starter, zato sto su se Kim i Upa uigrali), pa se ponovo povredio i nije igrao od početka novembra do sredine decembra. U drugom delu sezone je bio standardan, docekao je svojih pet minuta kada je Kim otisao da igra onaj kup u Aziji i igrao je sa Dajerom odlicno na mestu štopera do kraja sezone. Kim je nakon povratka sa tog takmičenja bio van forme, a Upa je delovao skroz dezorijentisano, pa su nastavili do kraja sezone da igraju Dajer i De Liht kao standardni štoperi i to je delovalo super. Imao je jos jednu povredu u trajanju od 10-ak dana pred prvi mec sa Realom u LS i po mom mišljenju je to bio kljucan detalj za epilog tog dvomeca (da stavimo po strani sudije i povrede ostalih bitnih igraca), morao je da zaigra Kim koji nije imao minute do tada u drugom delu sezone, bio je van forme i neuigran sa Dajerom i to je uticalo da Vinicijus odigra protiv Bajerna onako kako je odigrao. Pitaj bilo kog navijaca Bajerna, svako ce ti reci da je bio najbolji stoper prosle sezone.
C

Clown fiesta

pre oko 1 mesec

De Ligt jako dobar u Bayernu, bio u Bundesliga tim sezone, navijači ga obožavaju, prave peticije da se ne proda, Bayern ga bukvalno prodaje samo zbog finansija i oslobađanje platnog spiska jer ima jednu od najvećih plata tamo. A Mozzart komentari: "rUpEtInA oD iGrAčA bAyErN gA uVaLiO jUnAjTeDu". Samo ovde takve gluposti mogu da pročitam.
B

Betoven8675940

pre oko 1 mesec

Bacanje para. ostavili su na klupi potpuno nedoraslog čovjeka za taj posao.
P

Psihozza6

pre oko 1 mesec

Ovaj de Lift samo tone...kad se pojavi svi su ga hteli pa je Juve bacio na njega 85 mil. Zatim ga prodao Bayernu za 67 mil, da bi ga ovi uvali kome drugom no M. Unitedu za tih 45 mil. Za par sezona eto njega u Feneru za 15 :D A možda i grešim...
l

l009

pre oko 1 mesec

bukvalno

Bojan Lordinho

pre oko 1 mesec

Alarm ti je navijen u 05:45 h.Pozdrav.
D

Dobar Loš

pre oko 1 mesec

I veliki dio novca od Zirkzea je otišao u Bayern. De Liht nije loš igrač, problem je što nije konstantan, povrede česte i padovi forme. Sa prodajom ove trojice, Bayern uspio izglaviti pare od kupovine De Lihta
w

wtf

pre oko 1 mesec

de liht ako je zdrav je ok pojacanje narucito koga junajted ima na stoperima, mazraui totalni promasaj
A

Antonii

pre oko 1 mesec

Ajax United 👹
G

Ggwp

pre oko 1 mesec

Opeljušio ih bajern ,ovo ni lud čovek ne bi platio

Nenad Miskovic

pre oko 1 mesec

Pa Bayern ovog beka doveo iz Ajax samo zato što mu istekao ugovor i evo uvalili ga ovima... Stvarno brate njima Varan i Casemiro promasaji a dovedu ovog beka i on će kao da im valja. Malacia isto ne znaju šta će sa njim. Umesto te pare od Antony da su još dodali i kupili pravog špica koji rešava utakmice,oni opet troše brdo para na igrace koji realno nemaju taj kvalitet za Utd.
P

Perinco

pre oko 1 mesec

Skidam kapu menadzeru od Mazrauija!Samo Mancester moze da dovede raspalog igraca!
d

duci001

pre oko 1 mesec

kad United pokrade neki tim i jeftino dovede onda muk, a kad preplate onda ide sto komentara i prozivki haha, jasno je da nova uprava radi dosta pametnije, ovo ljeto su najbolje odradili prelazni rok, bas su pokrali bayern
N

Nemanja08

pre oko 1 mesec

Odlicna dva transfera, ili bolje receno cela faza je odlicno odradjena.. jos jedan vezni fudbaler i to je to.. Realno, neko od mesta za Ligu Sampiona ne bi trebalo biti problem a sledece godine uz ponovo par novih igraca i prodaju ovih starih, mogu mozda zakomplikovati gradskom rivalu borbu za titulu. Sve u svemu raduje da takav gigant u fudbalu se polako vraca na pravi put..
N

Neugodni 3

pre oko 1 mesec

Bas sve obrnuto..nis od njih,kupuju fudbalere u silaznoj putanji,sa takvima nema uspjeha osim na fm
r

ribok

pre oko 1 mesec

proslu sezonu zavrsili sa negativnom gol razlikom, Ten Hag opet potrosio 200 miliona evra, al eto vracaju se na pravi put.
S

Srrrrr

pre oko 1 mesec

Kakva budala i prevara je ovaj Ten Hag. Lik je neznalica, napravio od Mancestera Ajax. Sta se desilo sa velikanom od ovog kluba, na sta su spali. Pa samo na onog Antonija je dao 100 miliona koji je bio licno njegova zelja.