Komentari na vest

Ten Hag mu veruje, Rašford uzvraća golovima i postaje Junajtedovo najmoćnije oružje (VIDEO)

I

I

pre preko 1 godinu

Da se ne lažemo ključna figura je Kazemiro, mnogo zatvara. Imaš napadačku četvorku Martial-Rašford-Bruno-Entoni, ni jedan nije nešto preterano požrtvovan u odbrani. Kazemiro zatvara koliko može, ali videće se protiv top timova da nije dovoljno. Mora Ten Hag da ih natera da igraju i kvalitetniju odbranu.
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Mislim da je vreme da Rašford pokaže sav svoj talenat.Mislim da dečko ima fudbal u malom prstu,ali fali mu nešto.Potez decenije junajteda je dolazak kazemira.Čovek je najbolji zadnji vezni već godinama na svetu,doktor fudbala.
B

Beks

pre preko 1 godinu

Mančester sinoć dobar, vrlo dobar. Čak ni Notingem nije bio loš, ali su ih tehničke greške i individualni kvalitet Mančestera "ubili". Ne treba žuriti sa ocenama, biće im pakleno protiv Vulfsa.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Da se ne lazemo Kazemeiro majstor fudbala!
r

roni

pre preko 1 godinu

smesni mancester daje gol ipo po utakmici i prima vise od gola po mecu u ovako smesnoj ligi.kakav cirkus od ekipe juhu entoni decko dao 3 gola,bez asistencije i ikakvog uticaja na tim a igra svaku.sanse nema da zavrse medju 4 sa bukvalno prosecnim i precenjenim igracima a vecinu ih je doveo upravo hag.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Kazemiro?
E

Engleski nogomet

pre preko 1 godinu

Casemiro je DOKTORČINA!!!
2

2232

pre preko 1 godinu

Cim nema onog egomanijaka sve izgleda mnogo bolje
g

gost99

pre preko 1 godinu

Notingem delovao smešno, Junajted gotivan izuzev trenera.
e

esex

pre preko 1 godinu

Odlazak penalda najvece pojacanje.svi su zivnuli.
P

Posebno

pre preko 1 godinu

Bruno hahahaha
G

Gost2345

pre preko 1 godinu

Dobra utakmica u svim segmentima 👍👍

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Timski lagana utakmica. Malsija je dečko skroz pogubljen delovao, Šou sasvim solidan na štoperu po meni bolje rešenje od Lindelofa i Megvajera, Entoni uvek kontakt više sa loptom, Rašford maestralno, Marsijal prilično dobro, vezni red odličan ponovo. Čak je i Fred dao gol. Sve u svemu lep dan. Sad fokus na Vulfse i nadam se nova tri boda.
K

Klinac

pre preko 1 godinu

Mislim da je Kazemiro najbolji igrač Mančester Junajteda. Sa Realom sve osvojio što je mogao. Igrač svetske klase. Rekao sam odavno, ćelavi Ten Hag zna šta radi, samo da ga ovi iz uprave ne poremete ili mu stanu na put. Ranije je Junajted ove utakmice dobijao na mišiće, nekad i nerešeno, a sada rutinski. Moguće je da završe u top4. Sportski pozdrav.
M

MUFC 23MJ

pre preko 1 godinu

Nece mu uprava stati na put jer se vlasnicka struktura u najvece menja ,prodaja kluba traje ,bice do kraja proleca gotova i onda novi vlasnici zeljni dokazivanja ulozice veliki novac ,i TH ce tek sledece sezone pokazati koliki je majstor ,a tacno se vidi da napreduju igraci ,mnogi koji su otpisani igraci,koje nismo mogli da gledamo prethodnih godina igraju sasvim solidan i neki kao i Dalot odlican fudbal,cak Bisaka sad deluje u ove 2 utakmice prihvatljivo ,ali ta sredina je pokretac svega ,i naravno da ce biti i padova ali gledacemo mnogo bolji Junajted i mnogo konkurentniji Junajted u periodu pred nama,uostalom igrali su sa svima iz big six ,i samo su od Citya izgubili ,tako da vide se odredjeni napredak ,i ako znam da TH nije jos ni blizu onoga sto planira da stvori
G

GGMU1988

pre preko 1 godinu

Molim za komentar onog "stručnjaka" koji je danas napljuvao Rasforda... Ipak je dao samo gol i asistenciju