Komentari na vest

Ten Hag kao pokvarena ploča: Nema razloga za paniku! Dokazani sam pobednik, trofeje osvajam u maju

G

Gost...

pre 27 minuta

Gledao sam trening Uniteda igraci se smiju zezaju koda nist nije bilo, kao da su oni pobjedili za vikend, al svi samo je trener kriv nemora biti tako Ten da uzme Roja Kina da uvede strogocu pa kad im uleti u svlacionicu nece se smijat, ovim igraca to treba i odbijat od plate za izgubljene utakmice pozzzz

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Ten Hag je distsnciran hladan covek bez emocija vodio. 3-0 ili gubio 3-0 on ima iste reakcije mislim da ce nakon poraza za vikend od Aston Vile popiti otkaz.
F

FT

pre oko 3 sata

Lagan trening za Porto i Aston Vilu u najavi
B

Baldie

pre oko 3 sata

Daleko je on od lošeg trenera. Ne bi njegov Ajax igrao onako da je tako. Ko kaže da pojma nema nema veze o fudbalu. Mislim da je jednostavno problem što je United preveliki pritisak za njega i možda bitniji razlog, ne može svoju ideju da prenese na igrače zbog nedostatka komunikacije. Drugačije je kada je to radio na svom maternjem jeziju u Holandiji. A videli smo da njego Engleski nije baš najbolji. Kako god, svakako je razlaz najbolje rešenje za obe strane.

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Potrosio je 660 milona od kad je na klupi Junajteda. Kako dovodis tog De Lihta kad ocito nije bio dobar za Juventus i Bajern kad su ga oba kluba prodala ili tog Ugartea koji kod Luis Enrikea zavrsi u rezervama nakon godinu dana od dolaska ti puknes 60.miliona to nije ozbiljan trener.
T

Tln

pre 43 minute

Tako je. Moraju naplatit fergusonovu eru
V

Vagon

pre oko 3 sata

Ovoga će biti teže oterati nego Vazuru i Vučelića :D
B

Baggio

pre oko 3 sata

Teh Hag ima nešto u fioci o vlasnicima Man Utd, drugačije ne mogu da objasnim njegovo ostajanje na klupi tog kluba.
7

73

pre oko 4 sata

Ne kapiram, nicim poduprtu, demagogiju...
G

Golemac

pre oko 2 sata

Kako nicim poduprtu. Pa vidis da na svakoj konferenciji ponavlja kako je osvojio 8 trofeja za 6 godina :D
r

rsczz

pre oko 4 sata

Treba ovom liku objasniti da trofej Liga kupa ne predstavlja nikakav uspjeh za klub kao sto je MU. Junajted treba da se bori za Premier Ligu, za Ligu Sampiona.
И

И

pre oko 4 sata

Тако и ја имам колегу са којим морам да сарађујем јер смо обојица иста функција, пословође. Док ја имам став да смо сви људи, да сви грешимо, он је апсолутно убеђен да не греши, чак је то и изјавио. Од тада само пословно у кратким цртама. Шта дискутовати са човеком који са 40 година живота изјави да не прави грешке. А брљотина колико хоћеш. То су неки поремећаји, лепо је имати самопоуздање, али кад самопоуздање ремети рационално размишљање, настаје проблем.
S

Spot on

pre oko 3 sata

Tacno da ne moze tacije, neki vid psihoze
К

Какаламба

pre oko 3 sata

То се зове нарцисоидност, и нажалост све више има таквих
R

Realnosstt

pre oko 4 sata

I Čempionšip je trofej
S

Saturn

pre oko 4 sata

Gospodin Den Hag se ponasa kao nas Predsednik