Erik ten Hag (©Reuters)
Erik ten Hag (©Reuters)

Ten Hag ima zamerke: Nismo uspeli da dovedemo top devetku

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.20. | 18:16

Trener Ajaksa o prelaznom roku

Mnogo prometa je bilo u Ajaksu tokom letnjeg prelaznog roka, ali kada se crta ispod učinjenog podvukla, trener Erik ten Hag je ostao samo delimično zadovoljan.

U Ajaks su došli Entoni, Mohamed Kudus, Dejvi Klasen, Šon Klaber i Marten Stekelenburg.

Izabrane vesti

Prvo moram da kažem da sam zadovoljan što su ostali Andre Onana i Nikolas Taljafiko. Oni su definitivno igrači koje čeka iskorak u karijeri, ali mi smo srećni što su i dalje sa nama“, ocenio je Ten Hag.

Otišli su, pak, neki vrlo bitno igrači iz Ajaksovog tima u poslednje dve godine.

Ostali smo bez Hakima Zijeha, Donija van de Beka, Seržinja Desta i Džoela Veltmana, koji su odlični igrači. Ipak, vrlo smo zadovoljni što smo na njihova mesta doveli mlade fudbalere kakvi su Kudus i Entoni“.

Ipak, ostaje najveća zamerka zbog neostvarene želje. Neko je rekao da je to Luis Suarez, mada trener Ajaksa to nije potvrdio.

Ono što nismo uspeli da uradimo je da dovedemo „devetku“. Bili smo izbirljivi, jer nam je trebao top igrač na toj poziciji, ali na kraju nije bilo ostvarivo da dođe. Ne želim da govorim o imenima, ali jeste u pitanju bio fudbaler te kategorije kao Suarez“, rekao je Ten Hag.

Kada se podvuče crta ispod prelaznog roka vidi se da je Ajaks od prodaje igrača ovog leta zaradio 101.000.000 evra, dok je na nove fudbalere potrošio oko 40.000.000 evra.


tagovi

Erik ten HagAjaksHolandija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara