Komentari na vest

“Teatar apsurda”: Ten Hag ostaje u Mančester junajtedu i dobija novi ugovor

v

voxi

pre 3 meseca

to breee idemo sredina tabele
C

Clown fiesta

pre 3 meseca

In your fecking dreams.
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

GGMU!
A

Amerikanos

pre 3 meseca

Hahah uzmeš kup i kupiš srce amera
S

Soppik

pre 3 meseca

Krajnje je vreme da se junajted prestane smatrati velikanom , bili su nekad velikan kao deportivo lakorunja,ne vidim da iko deportivo naziva velikanom sad ,nema ih nigde ni na mapi ni u engleskoj ni u evropi preko 10 godina , oduzimanje epiteta velikan mora da bude kazna za njihovo loše vođenje i poslovanje kluba
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Ne volim junajted, Ali molim te nemoj porediti la korunju I njih, to su dve razlicite galaksije.
K

Khanbg

pre 3 meseca

Na osnovu cega ovaj lik ima ikakav kredit, a i Manchester kao klub? Ovde kukaju kako se pljuje UTD, a momci zavrsili osmi, ej, osmi! I to sa vise nego bednom igrom. Pa jednu Barselonu svi pljuju i podsmevaju se nesto, a oni pred bankrotom. Drugi u primeri, dogurali daleko u LS. Smesno
T

Trololo

pre 3 meseca

Prosto je, u Spaniji imas dva i po kluba (Real, Barsu i Atletiko) i to je to, top 3 je Barsi obezbedjen, cak i sa svim problemima koje imaju dok je u Engleskoj mnogo veca konkurencija.
K

Khanbg

pre 3 meseca

Aha, pa dobro kad je prosto... sigurno imas i objasnjenje kako je MU ispao u bednoj grupi a Barselona dosla do cetvrtfinala? Bukvalno ste mi smesni vi koji branite tezu da je jaca konkurencija u Engleskoj. A spanci pometlali sve evropske trofeje godinama unazad.
L

Leo Lerinc

pre 3 meseca

Vlasnici su vidjeli da gore od ovoga ne može biti tako da su odlučili da nastave projekat.Novi trener,sve ispočetka i opet gubite 2-3 godine.Ovako Ten Hag je već proveo par godina sa ovim igračima i naredne sezone će to sigurno bolje da izgleda.
E

Eiš

pre 3 meseca

Jel baš to sigurno?
t

teatar gluposti

pre 3 meseca

solskjer i murinjo ovakve krsine odveli u ls i dobili otkaz. ten hag ih polako ali sigurno salje u cempionsip.
A

Adriano Inter

pre 3 meseca

Ovo se cekalo hahaha ggmu i da ten haag ostane na klupi dugo kao ferguson hahah
S

Spider67

pre 3 meseca

Dno dna....moj omiljeni klub izgleda sve jadnije i jadnije
n

nidza1981

pre 3 meseca

jeste uzeo trofej ali igra je bila ispod svakog kriterijuma, cak UTD posle 2 godine nema igru.... Igraci ne napreduju, a upravo oni koje je on doveo iz Holandije su najgori... Drugo je pitanje moze li UTD dovesti neku zamenu koja garantuje rezultat. Imalo bi logike pustiti ga ovu godinu da zavrsi ugovor pa videti sta je uradio ali produziti mu je uzas...
I

Internazionale

pre 3 meseca

ahahahah...komedija od kluba.
P

Pixy

pre 3 meseca

Šta uradiše Amerikanci od Man U?! Nije ni privatizacija rešenje ako gazda ne voli taj klub.
m

misko123

pre 3 meseca

Nije problem u Ten Hagu..problem je u Glejzerima..
J

Jagg

pre 3 meseca

Dotakli su dno, očigledno može još gore..šta reći..
A

Anđusara

pre 3 meseca

Kako će Ten Hag ove godine da natera Mozart da piše objektivne tekstove...
1

135

pre 3 meseca

Ali taj Martinez je bio bolji od bilo kog štopera koga su imali. Kamo sreće da se nije povrijedio i da su imali još jednog takvog. Konstantno poslije fergija je problem trener, eto mjenjali su ih pa šta su napravili.
D

Deniz

pre 3 meseca

Siti sampion i peti put za redom.
S

Samo kazem...

pre 3 meseca

Pa sigurno ih United sa novim trenerom sprijecio u tome...
D

DonKyo

pre 3 meseca

Zasto apsurda? Uzeo je trofej, tesko da je mogao vise. Pored ovakvog Sitija nemoguce je uzeti nesto vise. I to ja kazem, koji nisam nikakav simpatizer nijednog kluba
F

Fer1

pre 3 meseca

Da, na putu ka tituli isprečio im se samo Siti 😂 nisu završili sezonu sa gol razlikom u minusu, da nije moćnog Sitija, Junajted bi uzeo nešto više.
p

peel session

pre 3 meseca

neko bi pomislio da su sezonu završili kao drugi, jer eto Siti je prejak.
B

Blues

pre 3 meseca

Kako sad varan i kaza kazemiro istroseni xaxaxaxa do juce vanserijski.real ih uvalio junajtedu,pisao sam sto puta o tome,ovaj hronicno povredjen,a drugi ostarao i uzeo pare kao da je u arabiju.
D

Deportivo

pre 3 meseca

Šta radi Jedinstvo iz Mančestera, nema tu još dugo boljitka...
z

za bolje sutra

pre 3 meseca

i Ferguson je bio 8mi i bio pred otkazom pa je posle osvojeo sve i postao legenda nad legendama, tako da apsolutno zasluzuje sansu kod nove uprave jer realno sta mozes da uradis sa timom kakav junajted ima, svaka cast Varanu i Casemiru al oni su siti osvajanja dosli u Junajted, Megvajer, Rashford i vecina nisu igraci za velika dela, sem bruna od iskusnijih igraca Junajted trenutno nema, Garnacho i jos bisera treba da se afirmisu, 8mo mesto deluje i realno kad se sve uzme u obzir, sa novom upravom ako krenu da grade tim oko nekih mladih mogu da se vrate medju najjace a nasumicno skupa pojacanja je samo marketing
P

Povoljno prodajem

pre 3 meseca

Tačke. Do početka EP snizeno 50%.
G

Gostz12352

pre 3 meseca

Nije do njega, Manco se kao klub vec odavno pretvorio u marketinski brend. Godinama su bili najbogatiji sportski kolektiv na svijetu, navijaca u Aziji napretek. Nazalost uspjeh na terenu ni celnike ni ljude zaposlene u klubu vise ne zanima. Sjecam se da su prije desetak godina potpisali ubjedljivo najbogatije ugovore sa Adidasom i Chevroletom, ni Real nije imao takav ugovor. Najbolje za njih je trenutno da se ekipa drzi zajedno jer Ten Hag uopste nije los trener. Promjena trenera bi donijela samo nove turbulencije i novi nacin igre
И

И

pre 3 meseca

Tačno je što ljudi pišu da su problemi u Junajtedu daleko dublji, ali ne možemo reći da je malo kriv trener koji nagovori klub da plati 100 miliona za Antonija na primer. Pritom to nije igrač koji je došao negde iz Intera, već igrač koga je on lično trenirao. Ako nisi sposoban da proceniš nivo igrača koje ti lično treniraš, vredi se barem zapitati da li si dovoljno dobar trener. Da ne idemo u to da je trener koji lako ulazi u sukobe i tako dalje. Mislim da je problem i organizaciji celog kluba, ali takodje i da trener nije dorastao. Svaka čast na FA kupu, ali bolje je za klub biti i četvrti u ligi i ne osvojiti ništa, ali igrati LŠ, nego osvojiti kup i igrati za nivo Junajteda cipiripi evropska takmičenja naredne sezone. Ispade da su zbog tog kupa imali bolju sezonu od Aston Vile na primer.
T

Trololo

pre 3 meseca

Sve zavisi kako gledas. Kakva je ta uprava kluba, koja dozvoli takav transfer? Kao da ja tebe nagovorim da mi kupis auto, to je taj fazon. Zna se ko je glavni, ali jednostavno nisu postupili kako treba. Mislim da sam cak citao da ga Ten Hah uopste nije ni trazio, ali ajde, neka bude da jeste. Dalje, ulazi u sukobe? A sta treba, igraci da vode glavnu rec? Tako je bilo godinama i vidi gde je Junajted sada. Apsolutno je dobro postupio u svakoj situaciji, samo je jos ranije morao da zakuca Rasforda na klupu, ne bi li se ovaj opametio. Cisto radi poredjenja, da li je Gvardiola usao u konflikt sa recimo Kanselom? Na cijoj si tu strani? Mora da je Kanselo bio u pravu, a Gvardiola je konfliktna licnost u toj prici. Sto se tice uspeha, 2 trofeja u 2 sezone za ovakav Junajted je odlicno. Da, veci je uspeh FA kup od Vilinog plasmana u LS, iz prostog razloga sto Villa nema teoretske sanse da osvoji to takmicenje, a Junajtedu ostaje trofej. Pritom je imao bas previse povreda, toliko, da je Evans morao da bude redovan stoper i da Casemiro pokriva tu poziciju, a da levog beka igra desni bek, i to ne jednu, vec dosta utakmica. Dalje, sto se samog teksta tice, on je tek sramotan i cista pljuvacina! Pa Ten Hag ima bolji statisticki ucinak od Artete i Klopa i njihove prve dve sezone, zasto to niko ne spomene?
N

Nanas

pre 3 meseca

Zasto teatar apsurda ??? Ovde ste feljtone pisali o tome koliko Liverpul gubi odlaskom Klopa,iako je Klop amaterski vodio Liverpul u ovoj sezoni, ovaj covek je izvukao maksimum od limitiranih igraca,osvojio FA kup...,mozda nije sjajan,ali svi gore navedeni koji bi ga eventalno nasledili,su mnogo losiji treneri od njega..
M

Maksimum

pre 3 meseca

Sa timom od 800 miliona zavrsiti zadnji u grupi ls iz koje je jedan kopenhagen otisao u osminu finala ahahaha pritom nikad ni jedan tim iz top 5 liga nije primio golova u grupnoj fazi koliko je junajted ove sezone jujuju sta pises ti pa samo to je bilo za otkaz u novembru...
A

Andre

pre 3 meseca

Odlican izbor, nema dobre zamene trenutno, imao je nenormalan broj povreda cele sezone, 90% sezone bez odbrane igra. Jedini apsurd su konstantne pljuvacke vesti prema Junajtedu na ovom sajtu.
A

Andre

pre 3 meseca

Takodje, sa novim dealom, transfere bi trebala da preuzme nove struktura, tako da tu Ten Hag nema sta da mesa prste vise, na njemu je samo da trenira i prenosi ovima koje pozicije mu trebaju itd.
J

Je l' i u sezoni 22/23

pre 3 meseca

imao nenormalan broj povreda?
G

Gostica

pre 3 meseca

Vise od pola redakcije fanovi Arsenala ostatak fanovi Liverpula, sta ocekujes, milion komentara mi namerno nisu objavili, totalni neprofesionalizam, zato sam i prestao komentarisati i uopste pratiti ovaj sajt.
A

Andre

pre 3 meseca

@Je l' i u sezoni 22/23, sta fali toj sezoni kada se uzme ceo kontekst? Ta sezona je bila odlicna kada se pogleda sta je imao. Ako ti ocekujes da novi trener dodje u ovako turbulentni klub i ima mnogo bolju sezonu od te, to je vec tvoj licni problem.
R

Realan komentar

pre 3 meseca

Ten Hag je najmanje kriv, on uopšte nije loš trener. Problemi u Junajtedu su mnogo dublji, on je tu najmanji problem.
R

Rale78

pre 3 meseca

U pravu si moj otac mladen je doveo goluba antonya martineza od 1.45 cm