Komentari na vest

Tata Lakazet zapalio Velodrom i ugasio Amere! Olis pokazao zašto ga je Bajern platio 55.000.000

m

madridista

pre oko 1 mesec

junosama ? Kakvi su ovo izrazi, jesu li vas pokupili sa ulice?
Л

Лазар

pre oko 2 meseca

Лаказет, иако није суперстар, стварно је један комплетан играч, којем је тешко наћи ману. Али није нити ће икад бити суперзвијезда.
A

A zašto

pre oko 2 meseca

Reprezentacije na OI igraju sa trećim sastavom? Kad pogledamo košarku gde su svi došli sa najačim sastavima, nije mi jasno zašto se manje vrednuje OI u fudbalu?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Ekipe su u21 ili u23 nisam siguran. I van toga smes 3 starija igraca da imas. Pritom ni selektori nisu selektori seniora, vec mahom juniorskih ekipa
F

Fudbal pa ostalo

pre oko 2 meseca

Zato sto je fudbal vise od sporta, kao neka svezemaljska religija kojoj se svi klanjaju, svi je postuju i svi je razumeju...jednostavno, ne uklapa se ni u sta, kategorija za sebe, daleko iznad OI, a OI su tron.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

U fudbal pravo učešća imaju igrač U23 2001 godište i mladji i tri seniora.
D

DekiSum

pre oko 1 mesec

Zato sto najbolji fudbaleri sveta tokom godine se bore za 3-5 pehara i odigraju izmedju 40 i 60 utakmica po 90 minuta dok košarkaški se bore za 1-2 pehara i odigraju 40-80 utakmica po 40 minuta. Kada fudbalske lige i organizacije budu manje zahtevali od fudbalera možda se i nešto promeni na olimpijskim igrama tj da dodju najbolji igrači. O plus svetsko prvenstvo ima veći znacaj nego OI u fudbalu dok to nije slucaj u ostalim sportovima.