Komentari na vest

Tanjga isprozivao Piksija: Najmanje se bavio trenerskim poslom, svuda je video zaveru

N

Nikola79

pre 14 dana

SRPSKA POSLA..DOK SU BILI ZAJEDNO NIJE BILO DRVLJA I KAMENJA E SAD 1 OSTAO,DRUGI STRADAO AJD SAD UDRI...A LEPO IM BILO..BILI U LJUBAVI..ZNAJU S I DOBRO KO CUVA PIKSIJA..S I OSTALI SU TOTALNO NEBITNI OKO NJEGA..KOD NAS JE UVEK BILO KONTRA PRICA,RACUNICA I CINJENICA .BROD TONE ALI KAPETAN OSTAJE

vodja voli iskusne radnike$$$

pre 15 dana

Cesto se setim vremena kad je iznenada jednog jutra sazvao konferenciju za stampu i rekao, ja vise nisam trener zvezde.Istog dana je odleteo za japan zajedno sa 10 mil. evrica.
S

Skid81

pre 15 dana

Za sve postoji jednostavno resenje - provera imovinske karte i dokazivanje porekla imovine. I cao svima.
Ž

Žocara

pre 15 dana

Kako može Piksi da se bavi fudbalom kad nema blage veze o istom. Verovatno jedini čovek za koga se može reći da manje zna fudbal od Duljaja pekara, Ser Alexa of Shamrocka, i Kratka Ostanića.
а

армата

pre 15 dana

док се узимала лова био вам је добар. Шурба и Тањга чиста Терзина прича. Поштени сте када би се лагали.
S

SKAPA

pre 15 dana

A ovaj bio"Direktor Reprezentacije"!!Kakva funkcija...samo glasao kako mu se kaze,primao platu i sad kad toga nema pametuje
A

Aлександар1

pre 15 dana

Фудбал је рефлексија нашег друштва. Пиксију је најјачи адут што је селектор - партијска књижица. Не треба заборавити Пиксијеву изјаву да није битно колико он зарађује, јер то нису народне паре. Вероватно није упућен д
P

Partymaker

pre 15 dana

Svi ste vi isti, nema tu neke razlike. Kao i svaka ustanova i institucija u državi, sve preko veze, kombinacije, partija, mafijanje, korupcija...
A

Allianz

pre 15 dana

Piksi, sa bogatom igračkom a i trenerskom karijerom . Tragedija od lika
a

a ti

pre 15 dana

Tanjga si isto bio dizac ruku za Dzajica zar ne? I Joca Surbatovic i Piksi ali to nije dovoljno, sad se posto ste takvi bijete medju sobom, ako tako i treba kad niste bili za zdravu opciju.
A

Aleksandar1988

pre 15 dana

Ko si sada ti ?
C

Czvbgd

pre 15 dana

Kad se setim šta je uradio Zvezdi dok je bio predsednik kluba.... Bilo ne ponovilo se! I onda, nakon svega neko ga postavi za selektora?! Da ne idem dalje i pominjem samu repretentaciju, to je samo dodatni šlag na tortu ali buđavu. Takođe, kažu za dotičnog da je izuzetno loš čovek!
m

metalika moj dobar

pre 15 dana

sta je uradio ?? proguto si placene medijske poruke. Covek igrao u marselju, Japanu pa on je u tom momentu imao vise para nego zvezda na racunu nego nije hteo da placa sipku, kupuje koreografije, baklje i da mu neko kaze ko da igra i koliko pa ga najurili ovi sto vam vode klub. Pravo je cudo da na severu svi al bas svi zive lepo i nemaju zamerke na vladu ! pitaj se zasto ? Tvorza vas je ojadio za bilione, pazi ne milione vec bilione to kad shavtitie bice kasno pa ce opet sampone da daju igracima
K

Krme

pre 15 dana

O piksiju sve najbolje Ali covek nikako da Nam objasno sta Mu se desilo od Katara Pa do danas??? Valjda saznam za jedno 30 godina!!!
P

Premudri

pre 15 dana

Ma,sve je to šljam...
G

Gost137

pre 15 dana

Iskreno kao nekome ko je Van svih zbivanja Mi je tesko da komentarisem bilo sta jer je srpski fudbal u tolikom mulju da se dno ne vidi, raduje me cinjenica da se svadjaju jer je to dokaz da postoji nezadovoljstvo rezultatima Sto i jeste cinjenica .Cinjenica je da je piksi preporodio srpski fudbal kad je dosao i podigao igricu na visi nivo e onda je dosao Katar i cinjenica je da odntada konstantno nazadujemo i kraj se ne vidi !! Mister nikako da Nam objasnoi sta se desava . Sta reci o uhlebima Koji Su vec decenijama tu tipa zeka,bjeka, dzaja, graja itd, Koji Su doduse vec odavno paravan , uzivaju u blagodetima dok ih smart of fotelja ne razdvoji nije u interesu srpskog fudbala Ali to nazalost nikako da naucimo a i kako bi kad Samo Jos zarobljeni tamo negde u 1945 godini proslog veka!!!! U svakom slucaju neka Nam je bog upomoc Ali srece Ni izdaleka!!!!!
D

DP

pre 15 dana

Da pojasnimo. Ovde se ne radi o ljudima koji rade od 7 do 3 da prehrane porodice i koji moraju da slušaju i trpe gazdu. Svi oni su manje ili više puni para i ne moraju da rade ono što ne žele. Ali, ipak rade kako im se kaže, što nas dovodi do toga da se radi o ljudima koji su obične gnjide. Nisu to samo ova dvojica, svi su redom takvi- za malo privilegija i rođenog oca bi prodali. .
m

mikuli

pre 15 dana

Istina je da ga zovu svi mister i da je pored plate koja je 120 hiljada eura kupio dva telefona sebi i zeni na racun saveza ,a zena mu je muz u tom braku ljakse parekselans
S

Sneki Metropol

pre 15 dana

To da mu je žena muž je jasno,pričao mi drug koji je igrao u Japanu! A to da bi se j..o za 5e znaju svi,neviđena 0 od čoveka!
N

Nebitan10

pre 15 dana

Tanjga ovo smo svi znali, samo je sada postalo zvanicno.
L

Lzzzr

pre 15 dana

Navodno je smenjen jer je zeleo Slavisu Jokanovica za selektora sto je Piksija uvredilo naravno

The KING sa Sportske

pre 15 dana

Piksi je los covek ne treba uopste da ga poznajes da izvedes taj zakljucak. Tip je pun sebe vidi se da kroz zivot gleda ljude sa visine.
К

Кљаки

pre 15 dana

Један од многих проблема је што не знамо значење позиција. Нпр "Директор Репрезентације" Каква је то позиција? Његова задужења? Како да проценимо Тањгу или било кога другога у савезу кад не знамо чиме се конкретно баве? Генерални секретар? Чиме се бави,задужења? Све недефинисано пливање у мутном.
@

@@@@

pre 15 dana

Ima istine.
T

Tika Špic

pre 15 dana

Toliko mi se zgadio FSS, da reprezentaciju uopšte ne pratim! Sutra igramo sa Španijom u Beogradu, a ne želim čak da gledam ni prenos utakmice. Pre tri godine je FSS doneo odluku o skraćenju lige, a onda je vrhovni vrač, rekao da toga neće biti i ovi klimoglavci u FSS, nisu ni reči rekli. Saglasili su se! Od tada nam se fudbal naglo strmoglavio!
d

dnodna

pre 15 dana

Isto. Da nisi napsao da sutra igramo ne bih znao da je sutra utakmica... dotakli smo dno i pokusavamo da ga probusimo...
g

gost77

pre 15 dana

Nisu rekli nista jer su bili ucenjeni, pitali su ih za koga grade stadione mada vidim da 2-3god ni jedan sip nisu zaboli za novi stadion a skoro i nece koliko mi se cini . Onaj krs u surcinu ni ne racunam za stadion jer ne znam ko ce da igra na njemu i sta ce da se odrzava tamo nisam video neki pokretni krov da moze i zimi ili po kisi neka manifestacija znaci rupa bez dna, Za te pare su mogli da srede i JNA, marakanu , karadjordje , cika dacu , nis (prioriteti i zbog tradicije i broja stanovnika ) a za kusur mogli su da poboljsaju uslove na svim stadionima koji se takmicenje u super ligi, ali megaloman mora da tera po svome jos i stadion da se zove po njemu da ne ode brzo u zaborav, kaze svaki put zivela srbija ja bi pre rekao jadna si srbijo
F

Fakti

pre 15 dana

Pa dobro Tanjga covece ne pljuje se u tanjir iz koga si jeo. Jasno je da Piksi nije neki trenerski ekspert i da je malo zaludjen svojim velikim egom, ali ti si radio zajedno sa njim u istom taboru. Piksi te je vodio sa sobom na sva gostovanja, primio te je kao svog, a ti ga pljujes po novinama. Realno, ljigavo je to. Nekako deluje da vam je svima krivo sto ste vi smenjeni a sto je Piksi ostao. Nefer je to sa vase strane. Ista prica i sa Surbatovicem.
S

Sedorf10

pre 15 dana

Ovde je situacija dosta komplikovana. Tanjga je u pravu sto se Piksijevog trenerskog znanja tice. Ono je skromno, to se vidi na postavci ekipe, pogotovo u odbrani. Piksi takodje ima i problem sa egom, preveliki je. Sebe postavlja u prvi plan, nikako da izadje iz tih igrackih dana. Ali isto tako je taj Tanjga sedeo u tom Savezu sa Piksijem vise od godinu dana, i tada mu nije smetalo Piksijevo neznanje,vec je uzivao u putvoanjima po svetu sa reprezentacijom. Takodje, Piksi je odveo reprezentaciju koja je bila u blatu na 2 velika takmicenja i to iskljucivo na svoj autoritet medju tim igracima. Piksi je inteligentan to mu se ne moze osporiti. Zna kako da se ophodi sa ljudima. Nije glup. I nikome ne dozvoljava da mu se mesa u sastav tima. To je bilo kljucno, jer su igraci znali da o sastavu ekipe odlucuje iskljucivo Piksi. Tako je i dan danas. To Piksija i drzi jos uvek na klupi. Igraci se boje kad bi Piksi otisao da bi se moglo desiti da opet padnemo u blato i da reprezentacija ponovo bude birana od strane menadzera. A to je najgori moguci scenario za ceo srpski fudbal. Tako da za sada je Piksi tu da drzi prakticno ceo Savez, jer osim njega tu ne postoji bilo koje ime koje ima neku tezinu u svetu fudbala.
,

,95

pre 15 dana

Au brate u kakvim oblacima živiš
B

Belgrano

pre 15 dana

Cekaj, ti stvarno mislis da se Piksiju niko ne mesa u sastav? Druze, sta je slucajem Darko Lazovic? Nemanja Jovic, Bazdar, Stojic, Mijailovic, sve cisto jel? Kakav crni autoritet, ogadio je se apsolutno svima, da ima samo trunke obraza otisao bi sam.
U

UpravaNapolje

pre 15 dana

Nemanja Vidic nije valjao, niste se tada culi.
N

Neko iz fudbala

pre 15 dana

A šta si ti radio za platu od 800.000 dinara mesečno???
T

Trampy

pre 15 dana

Ovo je isto kao kod Predsednika Trampa. Pre 25 godina me silom... Ćutala sam ali sad (zbog para) ne mogu. E, Šurbatoviću i signore Tanjga. Koliko ste dobili za odlazak Katar na SP i Nemačku? Više od igrača!
D

Dachazvezda

pre 15 dana

"OBOŽAVAM" ove likove, koji, dok im je dupe u fotelji, ćute, smrde, slažu se, al kad ih smeniš E ONDA SE SETE da to ništa nije valjalo zadnje dve godine?!???!? Videli su i znali SVE probleme, ZNAJU I DA IH REŠE, ali se to znanje i stručnost javi tek po smeni ???! 🤮🤮 Sad vrati plate u zadnje dve godine i reci "ja sa gadjenem ODBIJAM taj novac"!!! Nešto nisam video nijednog da ima toliki ponos!!! A počinje pismo sa "radi zaštite integriteta"?!?! 🤮🤮🤮🤮 DAJ BREE, OLOŠI, SVI STE ISTI!!
S

Smederevo23

pre 15 dana

Kako si ga dobro provalio. Tanjga je licemer veliki. Ako ti nevalja Piksi, sto nisi dao ostavku odmah, vec moraju drugi ljudi da te smenjuju. I onda ti pljujes po njima. Ne radi se to tako Tanjga. Za Piksija si u pravu, ali dzaba sto si u pravu kad te je on prakticno doveo u reprezantaciju, a ti ga sad pljujes. Bas nekorektno.
y

ymd

pre 15 dana

Zašto si ćutao do sad? Progovorili ste i ti i Šurbatović tek kada su vam izmakli fotolje! To govori o vama kakvi ste ljudi! Svi znaju da je Piksi fušario i da se i dalje vozi na talasu pobede protiv Portugala u kvalifikacijama za SP. Isto ste ćutali i kad su dovodili kriminalca Kokezu ili izlapelog Džajića za predsednika FS. Zato i idete na đubrište fudbala u Srbiji. Jedan je Nemanja Vidić !!!
s

savetnik savetnika u savezu

pre 15 dana

Čini mi se da obojica niste dorasli svojim pozicijama!
S

Savetnik mladjeg savetnika

pre 15 dana

Mladi su, uče se.
L

Laker

pre 15 dana

Kada Zvezdan Terzic bude prestao da gura svoje igrace na Piksijevom spisku imacemo neku nadu
N

Nikola44

pre 15 dana

Realno Terzic ne mora nista da gura u reprezentaciju, jer dovoljno je pogledai prvi tim Partizana, tu nema ni jedan igrac koji bi mogao da primirisi reprezentaciji. Tamo su na zalost sve panjevi. A u Zvezdi cela omladinska i kadetska reprezentacija Srbije. Tako da ce u buducnosti igraci u reprezentaciji biti iskljucivo Zvezdini jer je Zvezda pokupila po Srbiji sve sto valja. Nazalost cuvena Partizanova skola je totalno urusena. Nekada je izbacivala po 4 igraca godisnje za prvi tim i bar dvojicu za A reprezentaciju. Sada ne daje nista.
m

mikuli

pre 15 dana

Nikola 44 znas ti dobro zasto je urusen , ne pravi se lud, dok je ovo zlo na vlasti bice urusen
U

Udario

pre 15 dana

Delija na Deliju, komedija.
R

Retro

pre 15 dana

On je tu I tako moze da se ponasa dok ima vucica iza ledja. Kad ne bude imao ode I on. Valjda je to jasno a nisi smeo toliko da kazes. Onda jbg
V

Voždovac

pre 15 dana

Priča "a što to nije rekao ranije" ne pije vodu, jer moraš da poštuješ radni ugovor i na pijaci, a kamoli u FSS. Tanjga je samo dokazao ono o čemu se piše i priča godinama. Piksi je podguzna alkoholičarska muva i 1 od grobara srpskog reprezentativnog fudbala.
B

B.C

pre 15 dana

Ništa nije rekao što mi obični ljudi već ne znamo! Pa to pišu ljudi po komentarima već 2 god i više! Al očito to tako odgovara pojedincima! Zato reprezentaciju više ni ne pratim!
1

11040

pre 15 dana

Piksi odavno nije ono što je bio. Koliko je bio dobar igrač toliko je loš trener. Očigledno da on vedri i oblači u savezu. Lako bi mogao da bude prvi kome će oduzeti status Zvezdine zvezde. Jer biti Zvezdina zvezda nije samo biti dobar igrač već podrazumeva i neke ljudske kvalitete. A on ih nema
S

Sto, sto

pre 15 dana

Da mu se oduzme, pa svi su se pomirili, eno gledao i na Marakani utakmicu sa Bodom.
1

11040

pre 15 dana

Može da gleda ko hoće, ne znači da su se pomirili. Ne sećam se da je neka Zvezdina zvezda toliko radila protiv Zvezde kao Piksi. Prvi bih podržao takvu inicijativu
D

DSP

pre 15 dana

Piksi je Zvezdu unistio..pobegao u Japan da ne ode u zatvor..Piksi trener…nema veze 😂jedno sa drugim..splet srecnih okolnosti to svi znaju i igraci i svi oko njega..u Kataru ga ivraci molili da malo pojacaju treninge😂😂😂😂..u kljucnjo utakmici sa Svajcarskom…njegov odgovor…gde da nas dobiju ovi skijasi🙌
G

Gooost

pre 15 dana

Nije ovo za izjavu “Sto tek sad prica, a nije pre” Kada si u radnom odnosu fokusiran si na rad i da probas nesto da promenis. Kako kod sebe i drugih, tako i u sistemu. Otkud vi znate koje oni razgovore imaju izmedju sebe, mozda se bas popick*raju.
k

kako ne

pre 15 dana

A mozda samo primaju par hiljada eura mesecno i ispunjavaju svoje svakodnevne duznosti. Ne mlati molim te.
S

Svilar97

pre 15 dana

Piksi je amater i naredjuje mu se koga da zove. On sigurno ne bi zvao Stojica, Spajica i Mijailovica na EURO. Morao je otpasti recimo Erakovic i Simic, zatim nije zvao Topica i Belica koji su sestice a Gudelj bio povredjen dugo. Topic i Belic imali su odlicnu sezonu u Portugalu i Holandiji i vrlo su blizu transfera u ligama petice i eto tek sada pozvao Belica a trebao je i Topica. Zukic 5ga u 5utakmica u Austriji, igrace i Evropu decko ne znam zasto ga nema.
F

Fakti

pre 15 dana

Ajde oladi covece bas lupetas. Zvao je i Belica i Simica, obojica su na spisku. Topic je tada klinac u prosecnom klubu u Portugalu. Covece ajde oladi malo. Bas si nerealan. Piksi je naravno posteno poveo momke koji su odradili kvalifikacije i izborili Euro. Pa nije idiot da ne zove ljude koji su igrali za njega i omogucili mu da ode na EP. Sada je zvao kostolomaca Belica, a realno nije treba da ga zove. jer to je igrac terhnicki los, nema smisla za igru. Nego igra vise da nekome uleti i polomi ga. To nije fudbal koji nasa publika hoce da gleda.
V

Valac

pre 15 dana

Bravo za komentar
S

Stvarno

pre 15 dana

Ne zaboravite da svi ovi ljudi koji su godinama kadrovali po FSS i bili fino uhlebljeni i masno placeni sada drze govore... zasto ih niste drzali kada ste oterali Slavoljuba kao poslednjeg zbog nabedjenog fudbalercica Sergeja? A sada branite sebe udarajuci po nestrucnom Stojkovicu kojeg ste vi zajedno postavili i pretplatili... jadni ste svi i tuzni. oj Srbijo
Н

Напредак

pre 15 dana

"Путуј игумане и не мисли на манастир". Ево и Драгана за тобом!
H

Hulio

pre 15 dana

Zecevic hoce u kss ili fss..strasno ..jedne te isti ne daju fotelju 30g Nikako ni Mijatovic (muljao u Realu) Savo Milosevic nikako prvo bio opozicija pa mu ponudili fotelju pa presao u vlast..znaci p sa dva lica Treba nam Nemanja Vidic,Sasa Ilic,Bata Mirkovic,Vladimir Jugovic....piksi je i Fk zvezdu dok je bio presednik zavio u crno
m

madridista

pre 15 dana

u pravu si druze, ali niko od ovih navedenih ne zeli da kalja svoje fudbalsko ime. Niko od njih ne zeli da ih povezuju sa sektom imaju ljudi dostojanstva nisu poltroni kao piksi
V

Veljko9

pre 15 dana

Zasto o ovome nije ranije pricao? Svi znamo koliki je Piksi egocentrik, misli da je Gvardiola i bivsi najboji fudbaler ikad ali ovaj i Suratovic sada kada lete nasli da iznose prljav ves..
B

Boogy

pre 15 dana

Kako me to asocira na jednog političara...
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 15 dana

Најсмешније је то што сви ћуте док су у ФСС и узимају кајмак.Када их избаце онда дигну глас, па зашто ниси дигао глас пре или после ЕП ??? Не подржавам ни Пиксија !
C

Cesk Fabregas

pre 15 dana

Zato sutra 20k dovedenih autobusima ce biti na stadionu
N

Nik Sloter

pre 15 dana

Cuj ovog partijskog clana.Koje si bre ti fudbalsko ime i velicina da se poredis sa jednim Piksijem!
T

Teški

pre 15 dana

Ti baš ne možeš bez autorima!Oni su uvek u pravu?
M

Mikooooioo

pre 15 dana

SINUCE SUNCE SLOBODE KAD TAD,SINUCE..Vidicu budi spreman..
B

Belgrano

pre 15 dana

Meni ovde jedna stvar bode oci, a sigurno ne samo meni. Pogledajte kako je isla smena ova dva klovna Tanjge i Surbatovica, i to vam sve govori koliko su nama savez, drzava, politika i sve ostalo poremeceni i jadni. Naime, ova karikatura od saveza je toboze sazvala sednicu. Niti je se pricalo o smeni alkoholicara i bezobrazne bitange na poziciji selektora, niti je dnevna tacka bila ostavka Surbatovica, koji je istu toboze ponudio posle sramote u Nemackoj, ali je to naravno bio samo takticki potez da bi se sklonio par nedelja i da bi se posle toga pravio kao da nista nije bilo. I onda se posle dva meseca konacno desi ta sednica, i oni uopste ne diskutuju o ostavci ili navodnoj ostavci generalnog sekretara?! A onda sledi nesto jos jadnije. Naredi im se "sa vrha" da moraju da odrze jos jednu sednicu, "putem telefona" (to im valjda znaci onlajn ili ne znam sta telefonska sednica inace treba da znaci) i oni ga onda smene?! Pa da li je moguce da ste toliko jadni? Da li je moguce da tu sede SAMO bezkicmenjaci, sline, poltroni, samo jadne amebe kojima je jedini i iskljucivi cilj da ostanu ispod radara, da se nikom ne zamere i da samo ostanu u fotelji i grabe dalje, da ih niko ne zna - pa da li je moguce? Isto vazi za ovu dvojicu, cutali su i skrivali se, radili istu stvar. Samo su radili sta im se kaze, uzivali u putovanjima i ugradjivanju u sve sto se moze, nije im smetao ni klosarski selektor ni ostale amebe iz saveza, a sad ajde vadi prljav ves. Najzalije od svega mi je sto su svi ostali koji su ostali isti kao vi, i sto ce vas naslediti takodje isti kao vi. A dok je tako, nema spasa ovom crnom fudbalu u Srbiji, koji je toliko crn da je pitanje moze li biti jos crnji.
V

Vidi prijatelju

pre 15 dana

Ne znam koliko imaš godina, ali svuda u Svetu se radi isto što i kod nas, samo je ovo mala zemlja i svi se poznaju i svi pričaju i onda se sve više zna nego što bi trebalo da se zna. Naravno da se svi na političkoj sceni bave time da sebi uzmu novac, samo kod nas je to malo više javno, to je jedina razlika. Čak i nije da se nije dešavalo da neko pošten dođe, ali onda neko nepošten ti kaže “Igraće ovaj moj” ti imaš opciju da ga pozoveš i da zaradiš neki dinar ili da ga ne pozoveš i da sebe i svoje najdraže uvališ u problem. Realno samo zaluđenik bi izabrao da umesto novca sebe i svoju porodicu izloži riziku. Tako da, da bilo ko dođe svi će klimati glavom.
4

454

pre 15 dana

Vidi prijatelju to što se to radi svuda u svetu ne znači da tako treba. Ne postoji gluplji odgovor. Hajde da probamo da budemo bolji
g

gost77

pre 15 dana

Nemojte zaboravite da je dosta njih u savezu bilo da se stojkovic smeni bez obzira na visoku platu . Njegovi lobisti su izgleda na jacim pozicijama posto su mu ponudili i novi ugovor ,plata manja a sa novim bonusima dodje na isto.U savezu sede ljudi po 20-30g nista novo nisu doneli ni poboljsali ovaj sistem funkcionise jos od 90ih, nije moguce da nema novih mladjih ljudi koji su sposobni da rukovode i unaprede sistem takmicenja da ne racunamo ove tatine sinove po klubovima.
S

Soko

pre 15 dana

Fudbalski savez se vodi sa nekog drugog mesta svi su oni u sluzbi.
М

Мачак

pre 15 dana

Ћутали су док су држали позиције и скупљали кајмак. Толико о Шурбатовићу, Тањги и осталим. Ко о чему...
t

tuga

pre 16 dana

Piksi je veliko zlo srpskog fudbala. Velika neznalica, bahat, bezobrazan, nestručan, egoista. Svaka čast za igračku karijeru i igračke kvalitete. Sve ostalo je jedna velika nula i kao čovek i kao "stručnjak". Samo nije on jedini problem, veliko problem su i podguzne muve u savezu, bez integriteta i časti da stanu na put svemu ovome!
h

hde

pre 16 dana

Realno bolje da i Piksi vodi savez nego ove lopurde, tanjga, surbatovic, lazetic itd....
P

Pedja577

pre 16 dana

Svi ste vi zalutali u FSS, tako nam i ide. Upropascena generacija koja je osvojila SP, smene i postavljanje nedokazanih trenera, doveli su do toga da igra nije nikakva. Moze da nam bude krivo, sto Hrvatska prolazi ali hajde realno da pogledamo stvari, nasi igraci bi mogli od njih da uce kako se gine na terenu za drzavni grb. Gde nestade patriotizam kod nas…
f

face to

pre 16 dana

Do juce jeli pili sad ga pljuje, ok mozda Piksi nije za selektora, ali druze do juce ti je bio najbolji, lossi covek Tanjga, a realno nibe ti mesto u savezu ni tebi ni Surbatovicu, a ni Lazeticu Nikoli
И

Исток

pre 16 dana

Имали савез или не, исто је, док не дође Видић. Са селектором је другачије, али док је Драган ту и то је исто.
D

Dule Vujosevic Salalalalalala

pre 16 dana

Taj Piksi alkos nije vise vredan pomena kao selektor.... Bezobrazluk prema novinarima uopste je njegov zastitni znak... Klasicna selektorska prevara postavljen od prvorodjenog....

KoRn

pre 16 dana

Piksi je parodija od trenera,imao neverovatnu srecu protiv Portugala i to je sve.Prošao kvalifikacije za EP a da je dva puta izgubio od Madjarske i dva puta igrao nerešeno sa Bugarskom. Još je i spin majstor po ugledu na onog koji mu je produžio ugovor i dao mu ogromnu platu.Zna se dobro ciji je on i zasto se ponaša tako arogantno.
B

Bnm

pre 16 dana

Čuješ, zatečen. Sine, pa takva je cela zemlja, jedan čovek odlučuje o svemu, institucija nema. Čitaš li vesti (ne režimske)?
N

Nemanja8989

pre 16 dana

Verujem da je sve sto ovaj lik prica istina… “Mister”? On Mister? On je sve samo nije Mister,obican iskompleksirani olos. Ne moze niko ocima da ga gleda,nadmena neznalica od trenera,kao covek smece…Da ima gram obraza sam bi otisao,jer narod ne moze da sa smisli,ali pare i kompleksi su veci od obraza.
B

Bodin

pre 16 dana

Ja ništa nisam ni čuo, ni video.... Pa na plaži smo zaboga!
t

tikit

pre 16 dana

Ne rise Tanjga,sad si poceo da ga pljikes a dok ste bili dobri zajedno ste pravili kombinacije, sad ispade ti posten, a znas da si lopurda
O

Oto

pre 16 dana

Upasti u FSS sa jednom motkom (znamo svi na koju motku msm), pa krenuti redom, od Nedimovica, preko Dzajića, a naravno treba pozvati i Kokezu, njega nikako ne bi smeli zaboraviti da i on dobije svoju porciju...sram vas sve bilo zajedno !
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 16 dana

Bravo gospodine Tanjga, našli ste prave reči, OSIONI I PRENAGLQŠENO BAHATI selektor Dragan Stojković. A tako se ponaša samo iz razloga jer je siguran u svoju poziciju i on i Džajić i svi ostali poltroni oko njega jer zna da ga je tu postavio i drži i održava lično AV , i zato piša u lice čitavoj srpskoj fudbalskoj javnosti. Bio je veliki igrač , spadao je u red vrhunskih najboljih igrača Evrope svog vremena, to mu se ne može oduzeti, kao trener i selektor JEDVA PROSEK, veoma sujetan ,licemeran, na konferencijama za štampu , više bedan nego smešan, skučenog rečnika , oskudnog obrazovanja, u trenutcima kada pokušava da bude duhovit i spontan izgleda kao klovn otpušten iz cirkusa..... čovek lišen bilo kakve samokritike, bez osećaja za realnost, ljut i srdit na sve oko sebe jer su ga prepoznali kao trenersku POTPUNU NEZNALICU. Tako nedovršen i površan težak je i sebi i još više svima oko sebe, a najteži iskrenim ljubiteljima fudbala u Srbiji.
c

c c c

pre 16 dana

Piksi, zlocin koji traje. Ali uvukao se u rektalni trakt dragog nam predsednika i to je to.
P

Piksi i Dzajone

pre 16 dana

Stare muljare opet u tandemu, umalo zvezdu nisu doveli do bankrota, sad ce reprezentaciju da dokrajce
r

renditesla

pre 16 dana

Kiksi sayonara! Ili treba opet delije da te teraju?
A

A sad

pre 16 dana

Se Tanjga pozabavi našom Vojvodinom gde si igračka legenda i potpredsednik uo. Prvo smeni sa elmerom sportskog tzv mar procenat. Pa se potrudi da dovedete pravog centarfora. Pusti sina da sam gradi karijeru kroz drugu ligu. Jer za Vojvodinu nije a nije prošao ni u omladincima Bolonje i Majnca. P. S. za fss si sve u pravu al iako nisi ovde bio godinama znao si il čuo kakvi muljavci već deceniju drmaju ovdašnji fudbalom. Bolje Vidića da si podržao neg što si sa ovima do juče svirao u diple
S

Slazem se

pre 16 dana

Sve si u pravu sto si rekao i to znamo svi ali kako si ti zavrsio u FSS, koje su tvoje reference da budes na mestu gde si bio?!? Osim sto si bio Mihin veliki i iskreni prijatelj i svuda te vodio sa sobom.
k

kendisport

pre 16 dana

Bravo Tanjga! Uvek javno i svuda govoriti da imamo poremecenog, pri tome i nestrucnog selektora. Koliko god da ga ne gotivim, Terzic je sve bio u pravu.
A

Ahahaha

pre 16 dana

Naravno. Doktor je uvek u pravu. Jer ne bi bio doktor da nije u pravu jel tako?
Ј

Јосиф

pre 16 dana

Пикси ја Алфа и Омега у савезу,сви остали си сигурен,то ке био Пиксијев услов да се уопште врати у савезу.Е сад што изгубени ликови као Тањга,који мисле да си директори који се за нешто питају,то ке њихов проблем!
T

Tanga

pre 16 dana

Ti si TANGA!
M

Mujagic

pre 16 dana

Sve sto sam video u vezi reprezentacije i Piksare od kad je dosao na mesto selektora, govori mi da Tanjga ne gresi
N

News

pre 16 dana

Ne volim Piksija ali gde je Tanjga radio da bude direktor reprezentacije? Tanjga gura svog sina u Vojvodini koji nema kvalitet ni za zonu. Napada Piksija a ni on ne preuzima odgovornost za rad saveza. Sta je Tanjga uradio dok je bio na funkciji osim sto je dobijao platu? Skoro svi ljudi iz saveza treba da budu smenjeni
р

рака гегенпресинг

pre 16 dana

сви гурају синове, па и Видић је код Лунета угурао свог сина, и о томе треба да се пише
g

gluposti

pre 16 dana

Pa to da vodi Piksi danas savez je govorio Terzic, Ali niko nije slusao ...a danas se protura prica da ustvari Terzic sve odlucuje sto je neverovatna laz
A

Ahahaha

pre 16 dana

Tako je. Ne bi doktor ekonomskih nauka tako nešto radio. Odakle te priče dolaze da mi je znati.
B

Blaki

pre 16 dana

Tanjga upravu 100%, Piksi je morao da bude smenjen posle Katara.
G

Gostgoat

pre 16 dana

Kakav je to kokosarnik, sa sve samim pilicarima. Ovi koji vise nece moci da ubodu po koje zrno se sad raskokodakali, sad ce da iznose prljav ves. A do juce su cutali, jer je bilo kukuruza i psenice i za njih.
S

Srdjan 67

pre 16 dana

Bravo za komentar
J

Junker

pre 15 dana

A mozes misliti sta ce tek biti kad jednog dana Visoki ode…
j

janjetina

pre 16 dana

sto ranije nisi to izjavio, nego tek posto si smenjen? svi ste skrnavi, ceo savez.. fuj