Komentari na vest

Tadić kao selektor? Definitivno, ciljevi su moj voljeni Ajaks i Srbija

N

Nikolau77

pre 2 meseca

Ti si momak najvece smece tima! godinama se ti pitas, a rezultati NULA! ZAVRSIO SI SVOJE ZIDAJ SAD ZGRADE.
B

Baba Stanojka

pre 2 meseca

Sta ti decko pises? Pa da nam nije njega ne bi videli ni jedno veliko takmicenje. Pa on nas je sam odveo u Rusiju na SP. Ucestvovao u skoro pa svakom golu u kvalifikacijama. Odveo nas sa Mitrom na sledece SP. Pa nas odveo na EP. Pa sta bi ti hteo? Skrajnut je iz ekipe bez razloga i sad ti je on krivac za lose vodjenje tima od strane Piksija!? Ma pali.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Hoćeš da budeš trener? Hoćeš da traješ? Ok, onda po redu, bez preskakanja "razreda"! U prednosti si što može da "pečeš" zanat među najboljima, u Ajaksu! Kreni sa klincima, uči zanat i polako gradi karijeru! Igranje fudbala i trenerski posao su 2 različite stvari!
S

Sekadraga

pre 2 meseca

A ego,sujeta... Gori od sadasnjeg selektora. Pokazivanje misica ...
N

Naopako

pre 2 meseca

Ajd po redu Duca! Prvo Vosa pa Ajax, mora negde da se ispece zanat i da se osvoji bar kup jer znamo da titulu mozemo samo u snovima da uzmemo. Srbiju u zivotu ne bih trenirao dokle god su ovakve spodobe u fss
E

Ej

pre 2 meseca

Da nosi vodu ajaks u -15 ekipi...
T

TADICU

pre 2 meseca

ako ikada budes selektor, kako ces reagovati kada ti se kapiten u medijima bude zalio kako zasluzuje vise da igra?
G

Gosttt

pre 2 meseca

A mozda ipak bolje ne?
Г

Гост 1914

pre 2 meseca

Овај док је ћутао и деловао је да има мозга,а од овог првенства само лупета,Ајде бре олади мало и гледај твој Ајакс,е какви смо ми Срби,па ваљда је Ф.К.Војводина твој вољени клуб !!!???
G

GostLazar

pre 2 meseca

Jeste, kako nije. Toliko voli Vojvodinu, ima 36 godina i kada su pitali za povratak u klub, jer je dosao Mandaric, pa da malo pomogne, kaze nije realno. Izvini, nije realno, jer ljubav kosta par miliona godisnje. Po tome se vidi ko je kakav. Dragovic mozda jeste grobarima nesimpatican, ali kapa dole da iz Leverkusena u 29-oj godini dodjes u Zvezdu i izgubis status reprezentativca, ali iz ljubavi dodjes. Imao je 800.000 evra, pa nije umro od gladi.
r

rea

pre 2 meseca

@GostLazar, iz koje crne ljubavi je Dragović došao, čoveka više ni roditelji nisu hteli. Da li ti misliš da je Austrija toliko neozbiljan sistem da bi vrhunskog štopera u najboljim godinama izbacili iz sastava samo zato što igra u Srbiji?

Realno123

pre 2 meseca

Samo nesto kenjate dizali smo Dusana u nebesa ogroman broj puta i vecina uspjeha ide na njegov racun a vi sada posle 3 utakmice koje nije odigrao cijele a opet namjestio je neke sanse ga omalovazavate
G

Gost442

pre 2 meseca

Da, naravno moj Dule. Vama inače reprezentacija služi za učenje.. Ma more, uzmi svoje stvari i učini mesto u reprezentaciji nekom ko hoće da izgara za naš sveti dres. Sikter!
D

Dzi

pre 2 meseca

treba nam taj gubitnicki mentalitet i to odsustvo zivosti. To mi inace trazimo i to nas kapiten ima u izobilju, kod nas nas se to zove stabilnost.
T

Tako

pre 2 meseca

Baš Duća Kapiten Selektor bar do i na SP 2026
N

Negost

pre 2 meseca

van Tadic - kapiten/selektor.