(©Reuters)
(©Reuters)

Svi parovi plej-ofa za Ligu šampiona: Vešović i Janković na Dinamovom putu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 23:32

Trebalo bi da pršti u nešampionskoj stazi…

Računanja i kalkulisanja šta bi bilo bolje, odnosno koji protivnik bi bio bolji da padne, više nema. To je što je, poznati su svi parovi plej-ofa za Ligu šampiona, biće spektakularnih dvomeča.

Bode Glimt je eliminisao Jagjeloniju, udariće na Crvenu zvezdu u plej-ofu i pokušati da ostvari ono što nije pre dve godine na Maksimiru – da postane deo fudbalske elite. A, kada se svi parovi pogledaju, možda je upravo Dinamo dobio najmanje atraktivnog protivnika po imenu, ali i najdalje gostovanje i tim kojiigra na sve ili ništa. Ukrstiće koplja sa Karabagom.

Izabrane vesti

Gurban Gurbanov je izbacio Ludogorec posle produžetka, a u revanšu su Azeri dali čak sedam golova! i prethodne sezone je Karabag igrao izuzetno lepo i atraktivno, teškom mukom ga je Bajer Leverkuzen izbacio u Ligi Evrope. Ništa manje dopadljivo ne igra sada.

Na Dinamovom putu biće Marko Janković i Marko Vešović, još jači parovi u šampionskoj stazi su Jang Bojs – Galatasaraj i Malme – Sparta Prag. Veljko Birmančević će udariti na bivši klub. Najmanje impresivno i inspirativno, na prvu loptu, deluje duel između Midtjilanda i Slovana iz Bratislave.

Nešampionska staza bi mogla da ponudi veća uzbuđenja. Trebalo bi da pršti, da puca od intenziteta fudbala, pošto će kijevski Dinamo izaći na crtu Red Bul Salcburgu. Dve napadački orijentisane ekipe, što važi i za drugi par, koji čine Lil i praška Slavija.

Još dve nedelje visokog napona…

PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA, PAROVI:

STAZA ŠAMPIONA:

Jang Bojs (Švajcarska) - Galatasaraj (Turska)

Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Karabag (Azerbejdžan)

Midtjiland (Danska) - Slovan Bratislava (Slovačka)

Bode Glimt (Norveška) - CRVENA ZVEZDA (SRBIJA)

Malme (Švedska) - Sparta Prag (Češka)

STAZA NEŠAMPIONA:

Lil (Francuska) - Slavija Prag (Češka)

Dinamo Kijev (Ukrajina) - Salcburg (Austrija)

***NAPOMENA: Prvi mečevi se igraju 20/21. avgusta, a revanši 27/28. avgusta


tagovi

Red Bul SalcburgDinamo KijevSlavija PragLilMalmeSparta PragSlovan BratislavaMidtjilandGalatasarajJang BojsKarabagDinamo ZagrebBode GlimtFK Crvena zvezdakvalifikacije za Ligu šampionaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara