Komentari na vest

Svi će strahovati od Vošinog napada: Lazar Ranđelović novi kapitalac Novosađana

K

Kalabasas

pre 4 dana

Dobro pojačanje,.dogodine ako povuku mornar mesto maribora možda i prodju u pretesku ligu konferencija... Sad su popunjeni na svim pozicijama... Ko i u zbiljicevoj firmi što si nesposobniji to si podobniji...
V

Vojvodina sad

pre 4 dana

Da zaređa sa pobedamai približi se berzancma a onda i da ih pobedi posle 7 godina
S

Spacebound

pre 4 dana

I da dobijes 7 na loto
v

vladano79

pre 4 dana

eho svima se tresu gace od raspale Vose
s

samo cu reci

pre 4 dana

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Proficap

pre 4 dana

Ne znam kako ga Anceloti nije primetio, sreca pa ga je uzela Vojvodina. Rasni napadac koji je na 75 utakmica dao 7 golova. To je 9.3% golova u odnosu na utakmice. Pa dobar stoper da toliko golova posle kornera. Nema cak ni prosek od 1 gola na 10 utakmica, vec manje. Strasno, vec se svi plase.
V

Verovatno

pre 4 dana

Misliš na pumu,La paru,pićinija i ostale bubašvabe.
P

Pedja108

pre 4 dana

Evo vec svi drhte. Bice opet pazi, Vosa gazi. A sve poraz do poraza. Taj Randjelovic se polakomio na pare i kad je otisao u Grcku imao je 21 godinu, kad su talenti uveliko razvijeni. Sad ima 27 godina i nista nije odigrao do sada. Sledeci klub ce mu biti IMT, Vozdovac.
N

Nikola1008

pre 5 dana

Covece kako oni dovode te bombe od ispusenih mustikli, i svake godine superligasi vraćaju te igrače koji su zaboravili i ono što su znali. I onda oni tu glumetaju neke doktore fudbala, promene svake godine nakon toga jos par superligaskih klubova kobajagi kao neki globtroteri koji doprinose nesto, a ustvari samo unazadjuju ovaj fudbal. Igraju bez smisla, bez forme, i naravno deci koja treba da dobiju priliku zauzimaju mesto jer su oni to Bože zvezde i samo idemo u rikverc, niti klinci u klubovima imaju igračke uzorke da stasavaju, nego sve neke splavare, profesore fudbala koji jedan drugog tapsu po ramenu. I kad letnja zora zarudi, operu ih svi u Evropi, cak i Crnogorci. I tako u krug
A

Alberto Bueno

pre 5 dana

Zanimljivo je da svi pričaju kako su zvezda i partizan na državnim jaslama a nikko da spomene vojvodinu koja ima srbija gas poštansku štedionicu itd u odbojci imaju para u košarci rebrača im dovodi bivše nba igrače šta ćeš spartak se malo više potrudio pa im izmaklo mesto u aba ligi u rukometu se jedino u njih i ulaže ostali su prepušteni sami sebi u fudbalu ko sve ove igrače plaća nisu to male pare a ni malo ne učestvuju u koeficijentu niti ikako doprinose ali znaju da kukaju
S

Slanina

pre 4 dana

Svi su klubovi na drzavnim jaslama osim Cuke i Vozdovca. Mozda ima jos neki. Tsc na madjarskim jaslama, ostali na nasim. Okruglo 0 klubova je profitabilno i opstali bi par meseci da ne sisaju narodne pare. Ono sto kod Zvezde i Partizana bode oci je da oni dobijaju vise nego svi ostali zajedno.
M

Mator

pre 5 dana

Od Vojvodine je ostalo samo ime.
P

Partymaker

pre 5 dana

Evo svi se usrali u gaće
н

нс бој

pre 5 dana

Не знам што Моцарт допушта овакве уличарске коментаре.Срозавате свој портал а вређате 98% нормалних .
@

@nsboj

pre 5 dana

Izvini doktore, nisam te prepoznao
K

Kasapin

pre 4 dana

Slaninari su seoski tim, a vi po zadatku pišite bajke.
K

Kasapin

pre 4 dana

Slaninari su seoski tim, a vi po zadatku pišite bajke.
?

??

pre 5 dana

Tacno da je kraj prelaznog roka odradjen za cistu desetku, al se postavlja pitanje zasto kraj, a ne malo ranije. Ove godine je vojvodina imala otvoren put u lk, tesko ce se to ponoviti. Igrace kvalifikacije sledece sezone,videcemo dal ce zadrzati ovaj tim i nadograditi ga sa nekim pojedincem ili ce ga rasprodati na pocetku leta
G

Gost Rajder

pre 5 dana

Vojvodina je protiv Ajaxa dokazala da može da igra u visokom ritmu, sa dosta trčanja, organizovano taktički i tehnički. Ne može niko da me ubedi da ne "umeju" tako da igraju u prvenstvu. Stvar je u kvazi stručnjacima, motivaciji, pripremi i odnosu prema protivniku. Zato svaka 3 kola nek menjaju trenere, uvek će biti na istom.
P

Pedja108

pre 4 dana

Kakav bre Ajaks covece? Sansa Vojvodine je bila sto Ajaks nije ni poceo da igra tada. Slicno kad je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 4:0, jer ovi tek poceli pripreme. U revansu za nedelju dana dobili 2:0 Italijani. U normalnim okolnostima bi ih odvalio Ajaks.
6

6oje

pre 5 dana

Hahahaha koliko samo hvalospeva i narucenih Zbiljicevih tekstova o timu koji je ispao iz Evrope u sezoni kupanja dok u prvenstvu zauzimaju ČETRNAESTO mesto a doveli su boga oca i propali, hahahaha, ko će od njih strahovati tugo moja 😂
н

нс бој

pre 5 dana

Слажем се,диже се хајп а Напредак нас победио.Реално би било да се каже да нас чека велики рад и питање је да ли ће Кртолица то знати да склопи на најбољи и најбржи начин.Има доста познатих имена ал за резултат је потребно много више.
k

kikoman

pre 5 dana

moje misljenje je da posle zvezde imaju najjacu ekipu...bolji od partizana u veznom redu i napadu svakako, Seri, Bamidele i Randjelovic su za Kalulua Riberi i Roben...
J

Jole al pravi

pre 4 dana

Strahovace samo partizani..
T

Tocilo

pre 5 dana

Ovi dok se uigraju, ne dovedu pravog trenera i ne udju u neku seriju bice play off, i jedno -15 bodova u odnosu na Partizan i Cuku, odnosno -30 na Zvezdu. Onda krece kmecanje ovih par nazovi navijaca sa portala kako se "blizanci" guraju, sudije protiv njih itd itd, a kakav kadar imaju samo im jos neki Toma Mona fali u upravi.
A

Archie

pre 5 dana

Partizan još veći raspad od Vojvodine.
н

нс бој

pre 5 dana

Ми сад од њега очекујемо да буде нови Чумић и фудбалски а поготово људски,срећно му.
К

Косингас

pre 5 dana

Кад читаш овак текст, рекао би свако да Војводина игра Лигу шампиона. Кад они у доњем делу табеле Суперлиге са свега пет бодова. Мало реалности не би било на одмет.
P

Preža

pre 5 dana

Sve je to i dalje bleda senka one stare dobre Vojvodine. Na kraju krajeva borba za drugo mesto, pošto se ovde odavno zna ko i kako dominira godinama. Zato nema potrebe za ovako teatralnim naslovima, tobož, Voša može biti prva.
S

Srpska Atina

pre 5 dana

Dobrodošao na Karadjordje Lazare, da budes bolji i od Cumica u vosinom dresu...

Ујка Житко ПФК

pre 5 dana

Kad vam tvorzic bane sa gangom naoruzani do zuba.Pa da vidimo ko ce tu da strahuje😂😂😂😂
U

Ujko

pre 5 dana

Ne kenjaj
Л

Лазар

pre 5 dana

Може ли само једном у задњих 5 год да се напише "Војводина" а не "Воша"? Хвала.
T

Tocilo

pre 5 dana

Ovi dok se uigraju, ne dovedu pravog trenera i ne udju u neku seriju bice play off, i jedno -15 bodova u odnosu na Partizan i Cuku, odnosno -30 na Zvezdu. Onda krece kmecanje ovih par nazovi navijaca sa portala kako se "blizanci" guraju, sudije protiv njih itd itd, a kakav kadar u upravi imaju samo im jos neki Toma Mona fali. Sranje od kluba.
V

Visente Del Boske

pre 5 dana

Ovaj je bolji od svih partizanovih krila.

Napad na isteku

pre 5 dana

I puklo je konačno, radi se na još jednoj bombi, ali je malo vremena.
S

Srpska Atina

pre 5 dana

Josip Drmic???
н

нс бој

pre 5 dana

Дрмић би био права бомба
N

NoviSad021

pre 5 dana

Dobro dosao u Srpsku Atinu
S

Sherlocked

pre 5 dana

Pa to "i to kakvo " nije nista posebno jer od njegovog fudbala ostalo je ime , a ime ne igra. Ne igra godinama u kontinuitetu , nije napredovao. Dok on postigne bar optimalnu formu eto ga Decembar i ona ludacka pauza do Marta. Isto tako nas Radonjic koji se zaj....ao celo leto po Kalemegdanu , "trenirao " i tvrdio pazar sad je kao pojacanje. Treba ipak biti realan. Pa nije isto kad dva meseca ne pipnes zenu pa se vidite i traje 45 sekundi ili si sa njom svaki dan po 25,30 min jer svakodnevna vezba radi svoje.