(©Starsport)
(©Starsport)

Svi će strahovati od Vošinog napada: Lazar Ranđelović novi kapitalac Novosađana

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 16:22

Ugovor na tri godine, potpis večeras

Nije dobro počela sezona po Novosađane. Rano su im srušeni evropski snovi, koji su prouzrokovali domino efekat i u domaćem takmičenju, od kojeg je naposletku stradao trener Božidar Bandović. Karađorđe je uskoro napustio i Mihailo Ivanović (istina za rekordnu svotu) i usled povrede Alekse Vukanovića, Voša je ostala bez klasičnog centarfora.

Ali ako nešto može da obraduje navijače Vojvodine u dosadašnjem delu sezone, onda je to završnica letnjeg prelaznog roka njihove Stare dame. U rasponu od četiri dana u Vojvodinu su stigli bonus igrač, centarfor, a sada i krilo – i to kakvo! Letom iz Atine večeras će na beogradski aerodrom sleteti Lazar Ranđelović, ali se brzonogi krilni igrač neće zadržavati u prestonici, već će direkt na TC „Vujadin Boškov“ da odradi medicinske preglede i potpiše trogodišnji ugovor sa Lalama.

Izabrane vesti

Momak iz Leskovca, koga ljubitelji fudbala sa ovih prostora pamte iz vremena kada je nosio boje Radničkog iz Niša, već duže nije u planovima grčkog velikana. Bilo je pitanje vremena kada će da napusti Pirej, ali niko nije mogao da pretpostavi da će mu sledeća stanica u karijeri biti Novi Sad. Napadač koji je zabeležio 75 nastupa za Olimpijakos i postigao sedam golova je osim Vošine imao ponudu i kiparskog Apoela, koju je, po saznanjima Mozzart Sporta, odbio.

Umesto toga će Ranđelović, koji je u prethodni period proveo na pozajmicama u Španiji i Rusiji, postati novi kapitalac Vojvodine, baš kao Nikola Čumić pre dve godine, kada je odlučio da Pirej zameni Novim Sadom.

Kao da Seri i Bamidele nisu sami po sebi zadavali dovoljno glavobolja protivničkim odbranama širom Mozzart Bet Superlige, sada je na tu navalu došao i Ranđelović, kao i špic portugalskog Žil Visentea Depu.

Uz to Lale su vratile Dragana Kokanovića sa pozajmice iz Mladosti i otkupile od AIK-a ugovor Kolinsa Sičendžea i time zaslužile čistu desetku za kraj prelaznog roka u Srbiji.

Piše: Konstantin Mlađenović


tagovi

Lazar RanđelovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara