(©MN Press)
(©MN Press)

Svetozar Marković: Umirili su nas posedom, posle smo bili pasivni

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.24. | 22:32

“Imamo još jednu utakmicu“, kaže štoper crno-belih

Nije katastrofa kao protiv Dinama, ali nije ni dobro. Svestan je toga i Svetozar Marković posle minimalnog Partizanovog poraza u sudaru sa Luganom.

Izabrane vesti

Do tog gola smo kontrolisali makar defanzivni deo utakmice. Pokušavali smo na neke tranzicije da ugrozimo gol. Imali smo i neke polušanse i šanse još u prvom poluvremenu. Prvo poluvreme je mnogo bolje izgledalo. U drugom smo u toj niskoj zoni bili nekako pasivni. Nismo bili dovoljno agresivni da oduzmemo loptu i da idemo u tranziciji što nas je na kraju koštalo primljenog gola“, rekao je Marković posle utakmice.

Priznaje, nije bilo lako kad je lopta maltene sve vreme bila u nogama Švajcaraca.

Ne znam koliki je posed lopte bio, sigurno na njihovoj strani. Teško je bez poseda u našim nogama izdržati. Više se umaramo i trošimo kada lošpta nije kod nas. Tako su nas umirili. Ali ima Lugano kvalitet kojim su nas spustili niže. Mi smo čekali kontre koje nosmo iskoristili... Više smo izglednijih šansi mi imali nego oni, nismo im dozvolili da budu konkretni“.

Sledi revanš, prilika za popravni.

Imamo još jednu utakmicu, ništa još nije gotovo. Imamo iskustva i na toj veštačkoj travi, igrali smo sa švajcarskim ekipama, sa Nordsjelandom. Biće drugačiji fudbal. Sledeće nedelje ćemo vrr trenirati na veštačkoj travi“.


tagovi

Svetozar MarkovićFK PartizanLugano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara