Svetozar Marković (©Star sport)
Svetozar Marković (©Star sport)

Sveta Marković na ceni: Češki velikan zagrejan za kapitena crno-belih

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.24. | 15:49

Viktorija traži zamenu za Roberta Hranača kojeg je prodala Hofenhajmu

Klubovi su se javljali, ali je Svetozar Marković uprkos velikom interesovanju ostajao u Humskoj. No, kako se bliži kraj prelaznog roka tako i šanse da kapiten Partizana napusti crno-bele rastu, jer je broj udvarača sve veći.

Rusija mu se kao opcija nije dopala te je još ranije odbio nekoliko tamošnjih timova, Rajo Valjekano ga je privukao samom činjenicom da bi mogao da se testira u 'ligi petice', a u razmišljanje bi mogla da ga baci češka Viktora.

Izabrane vesti

Tamošnji infotbal.cz piše da je klub iz Plzenj vrlo zagrejan za 24-godišnjeg srpskog defanzivca, sve pošto je ostao bez važnog fudbalera u odbrani. Viktorija je juče prodala Robina Hranača Hofenhajmu za 8.000.000 evra te se ekspresno bacila u potragu za zamenom, a Marković im je navodno vrlo interesantan.

Doduše, nije jedini. Isti izvor dodaje da šestostruki prvak Češke ima i opciju B. U pitanju je domaći igrač Karel Spačil, 21-godišnji defanzivac Hradec Kralove u koji je stigao zimus iz drugoligaša Prostejova i partijama u najvišem rangu brzo skrenuo pažnju na sebe.


tagovi

Svetozar MarkovićFK PartizanViktorija PlzentransferiLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara