Komentari na vest

Šveđani već raspoređuju Zvezdin novac, za Đukanovićevo obeštećenje dovode dvojicu

Г

ГостГост

pre oko 2 meseca

Искрено, ја бих прескочио овог дечка ако је једино крило које ћемо довести. Добра контрола лопте и ударац, али ми не делује ни близу брз као Букари или Радоњић.
B

Bojan Tovirac

pre oko 2 meseca

Ja garantujem za ovog momka!!!
s

sasa70

pre oko 2 meseca

jel Marin u opste ide da skautira igrace ili samo kupi sta mu neko turne ispod nosa?
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Ide, ali to ne znaci da ces da pogodis sa pojacanjima. Krasoa je gledao uzivo par puta pre nego sto je doveden. Dioni se kod nas nije pokazao a jel znas kakvu je sada imao sezonu iza sebe? Najlakse je pljuvati ljudi... Ja uopste nisam neki ljubitelj Olanjinke i voleo bih da nam dodje pojacanje na poziciji levog krila...
T

Taj isti

pre oko 2 meseca

Marin koga prozivas doveo Krasoa, Stamenica i Olajinku za dzabe. Kraso 1.5 mil, Stamenic 5.5mil a Olajinka oko 4mil. Znaci 11miliona uneto u klub kazi ga da su plate i bonusi za igrace i agentu provizija za 3 igraca sve ukupno 2 miliona to je 9 miliona cist profit. I opet ne valja, pa ne znam sta treba da valja i sta vise treba ova uprava Zvezde koja je iskreno imala dosta promasaja ali neverovatne uspehe u zadnjih par godina... Pobeda protiv Liverpula sa onakvom timom, Krasnodar, Salzburg, Jang bojs, dueli sa PSGom, Totenhemom, Bajernom, Napolijem.... Prvo mesto u Ligi Evrope u grupnoj fazi.... Ajde ne serite vise. Ozbiljan fudbal igramo!
T

Trike

pre oko 2 meseca

Gospodo ako ga skautirao MARKO MARIN znajte da je 0 od fubalera alo ima malko vise provizija i posao zavrsen a decko uskoro ide negde u BETON LIGU NA kaljenje
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Provereno je dobar igrač skautirao ga Kralj a procurela informacija do Marina
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Problem je jer mi nemamo nikakav skauting! Dečko je bio u Sutjesci ispred našeg nosa a mi ga nismo vidjeli!

Dorcolac

pre oko 2 meseca

U sutjeaci je bio pre 4 godine, u Buducnosti do pre godinu
M

Mađija

pre oko 2 meseca

Ne znaju oni da to terza plaća 2064 godine
p

prc

pre oko 2 meseca

Vidim Zvezdi zabranjeno da registruje nova pojačanja zbog zaostalih dugovanja.
c

comiliiiii

pre oko 2 meseca

Igrac je top za ove godine i te pare. Ima potencijala i Zvezda sa njim ima 3 godine sigurno levo krilo, posle verovatno prodaja. Tlenat je vidi se na prvu, treba ce mu jaci samo treninzi i to je to. Ali meni je samo smesan onaj Dalsio, nasta lici onaj sporac u sredini.Pa on cim dodje jaci mec ima da se krija iza Hvanga i drugih. Smesan igrac.
J

Just

pre oko 2 meseca

I drugi bonus Stranac
F

Forever Young

pre oko 2 meseca

Hoćeš da igraš ligu šampiona a dovodiš pojačanja kao se spremaš za konferenciju. Bacaš na deset igrača 20+ miliona evra, umesto da za te pare dovedeš tri dobra igrača.
C

Chiske

pre oko 2 meseca

za 5 miliona mozes uz dobar skauting da dovedes 5 vrhunskih igraca.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Može al za našu ligu,a ne za LŠ.
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Redovno dobijam psorijazu na nervnoj bazi kada procitam ovo "fudbalski biser". Dosta vise sa tim fudbalskim metaforma. Prosecan mlad igrac koji tek treba da se dokazuje, iz (ispod)prosecne lige, (ispod)prosecnog kluba, koji nastupa za (ispod)prosecnu reprezentaciju. Nista licno nemam protiv momka, da ne bude zabune, stavise radujem se njegovom eventualnom dolasku, ali ne razumem to bespotrebno uzdizanje u nebesa. Time se ovako mladom igracu samo nabija bespotreban pritisak. Pogledajte sta je uradjeno sa Sremcevicem. Daj Boze da se izvuce ulozenih 2 miliona evra, jer kako stvari stoje bice tek treca opcija u napadu ako se dovede jos jedan spic.
G

Gagi197

pre oko 2 meseca

Brate,poštujem tvoje mišljenje,ali ne razumeš se u fudbal,nemoj da ti se narod smeje
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Sremčević je bio investicija, bio je i planiran da bude 3. opcija pa ako zna nešto da se pokaže što na treninzima što kroz minute koje bude dobijao ali je on pokazao da je daleko kvalitetom od naprimer Mijatovića. U ovom trenutku više od 3. opcije ne sme biti.
a

ako je ko Jovanović

pre oko 2 meseca

bacićemo 3 miliona
h

halo

pre oko 2 meseca

I oni će na toj dvojici kasnije udvostručiti novac, a mi ćemo ovog pokloniti Mariboru za procente od buduće prodaje :)))
J

Just

pre oko 2 meseca

Prvi bonus Burkina Faso 3 mil placen drugi bonus Crnagorac jos skuplji
з

за две

pre oko 2 meseca

године ће да замени Мотику у Олимпији....
T

Tubeki

pre oko 2 meseca

Hamarbi trazi 15 miliona Besiktas je najbliži, pre toga Totenhem je hteo da ga dovede
K

Krstim se

pre oko 2 meseca

Kako vi sklapate price u vasoj glavi ... Neverovatni ste