Šveđani već raspoređuju Zvezdin novac, za Đukanovićevo obeštećenje dovode dvojicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 19:44

Krilni fudbaler u centru pažnje posle vesti da je na listi želja šampiona Srbije

Letnje pripreme praktično su iza Crvene zvezde koja će se narednog vikenda otvoriti sezonu protiv Jedinstva iz Uba, a na listi želja su još pojačanja na pozicijama štopera, krila i napadača.

Mnoga imena su se pominjala kao opcije, a među poslednjim u nizu kandidata za dres šampiona Srbije je crnogorski biser iz redova Hamarbija Viktor Đukanović.

Izabrane vesti

Prva ponuda šampiona Srbije od 3.000.000 evera ispostavila se kao nedovoljna da u Ljutice Bogdana stigne pozitivan odgovor, a mediji iz Švedske istakli su da je Hamarbi postavio cenu od 4.000.000 uz još 1.000.000 evra kroz bonuse.

Iako crveno-beli nisu napravili novi korak, interesovanje Zvezde za crnogorsko krilo ne jenjava, dok je iz Hamarbija indirektno stigla potvrda da klub računa na Đukanovićevu prodaju ovog leta.

"Transferi su deo fudbala. Uvek će biti prodaja, ali je suština iskoristiti ih da budete bolji. Na primer, možemo umesto Đukanovića da dovedemo Augusta Mikelsena... Da se pitam, radije bih zadržao Viktora, ali moramo da budemo svesni činjenice da onda ne bismo imali novca da angažujemo štopera što je važno da uradimo", istakao je šef stručnog štaba Hamarbija Kim Helberg.

Trtenuto, Crvena zvezda je jedini klub koji je preduzeo konkretne korake u pregovorima sa švedskim klubom, međutim interesovanje seu pokazali i pojedini timovi sa zapada Evrope, a procena je da će se budućnost krilnog fudbalera iskristalisati u narednim danima.


tagovi

FK Crvena zvezdaViktor ĐukanovićHamarbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara