Komentari na vest

Sve gluposti Partizanovih fudbalera u Evropi

U

UvekIstaKomedija

pre oko 1 godinu

Moglo je i da se napiše koliko titula su ovako smešni partizani osvojili i ko je zaslužan da klub koji u Evropi izgleda smešno ovde lagano bude šampion? Ovde su se šetali i imali penal kad požele i igralo se i po deset minuta produžetaka da bi partizani dali gol.
V

Ventinove

pre oko 1 godinu

Asvako danas ima internet i piše komentare.Ljubi ze Motika od 3 milona!:(((
S

Soichiro

pre oko 1 godinu

U sporty vrhunskog I prosecnog igraca ne razdvaja tehnika vec inteligencija... Fizikalije su podrazumevaju...
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

kad dovodis "svoje " igraxe i one koji nisu za nivo Partizana onda takve gluposti i ne iznenadjuju . Fejsa ne moze nigde da vise sem kod nas, Belica si izvukao odakle , Zivkovic polu igrac , Pantic nigde nije igrao nikad sem u Partizanu , raznorazni Jojici,Scekici ,itd igraci koji samo upravi prave pare .Sta se bre cudimo
S

Sani Boj

pre oko 1 godinu

Sve tačno, ali...Ovo sto je uradio Saničanin nije zabeleženo, čista namera, trzaj rukom da udari loptu, znaci nije ga lopta slucajno udarila. Slicno je uradio Jojic protiv Zvezde, namerno igranje rukom i jos podiže ruku kao u košarci. Znaci ne moze se govoriti o bilo kakvoj slučajnosti, namera je jasna, a zbog čega, to bi trebalo neko drugi da ispita. Igrao sam davno fudbal u brogradskoj zoni, verujte da od ovoga Sanicanina je bilo bar 10 štopera, nekad halfova, mnogo boljih. Bruka uprave i trenera da jedan takav poluigrac igra u Partizanu.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Nije tacno... Ovo sto je sudjeno Sanicaninu nije nekad bio penal. Pogledaj sta je uradio Miljkovic protiv Genta. On hoce ramenom ali sklizne lopta. Nikad ovo 90-tih nije bio penal. Ovo jeste problem odbranbeih igraca, kako ovde odigrati. Mozda glavom u vazduh, ali moras dobro odigrati, jer si posle na zemlji. A taj kvalitet imao ona Ajala iz Valensije.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Nije tacno... Ovo sto je sudjeno Sanicaninu nije nekad bio penal. Pogledaj sta je uradio Miljkovic protiv Genta,.a nema Vara. On hoce ramenom ali sklizne lopta. Nikad ovo 90-tih nije bio penal. Ovo jeste problem igraca odbrane, kako ovde odigrati. Mozda glavom u vazduh, ali moras dobro odigrati, jer si posle na zemlji. A taj kvalitet imao ona Ajala iz Valensije.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Nije tacno... Ovo sto je sudjeno Sanicaninu nije nekad bio penal. Pogledaj sta je uradio Miljkovic protiv Genta,.a nema Vara. On hoce ramenom ali sklizne lopta. Nikad ovo 90-tih nije bio penal. Ovo jeste problem igraca odbrane, kako ovde odigrati. Mozda glavom u vazduh, ali moras dobro odigrati, jer si posle na zemlji. A taj kvalitet imao ona Ajala iz Valensije.
D

Del Horno

pre oko 1 godinu

@no name Nije Ajala nego Raul Albiol.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Ma bre 90-tih Ajala igrao finale sa Valensijom finale lige sampiona 2001.Mada mislio sam da je igrao i 2000. Leteo u vazduh vise od Pujola. Isti Ramos u svojim najboljim god. Osvoji i 2 titule u Spaniji sa Valensijom. Igrao dobro kao centralni bek i za reprezentaciju Argentine. I 2006 u Nemackoj.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Kakav tendeciozan tekst. Ali ima nesto i drugo. Da naši igrači ne prave gluposti, i Partizan i C.zvezda bi imali kvalitet da igraju polufinale lige šampiona i prodavali bih za 50 miliona evra hahaha. Da krenem sa AEL, bili smo zbunjeni sa svim tim crncima, prvi put nekako su nas pojeli, ali sa obe 1:0 Ima tu neznanja, ali i bezorbrazluka. Protiv Genka, imamo igrača više, Babovic pravi drugi žuti karton da u 50 min izjednačimo 10 :10. haha. Ono Miljkovic isto bezobrazluk u revansu 1:0 važi gol u gostima otvorenom šakom ka lopti, a poluprilika je. Ožegovic isto, mada možda se zbunio mislio je da nije u 11 metara živi zid. Protiv Auzburga, Andreja Živkovic je dobio namerno drugi žuti karton u 80-min, neko igranje lopte ruku na polovini terena isto bezobrazluk,( nigde nema snimak) kod klizanja igrača mogao je neko drugi da interveniše, golman ili drugi igrač odbrane.(valjda timska igra?)Auzburg nas je lepo nadigrao, njih sve htelo Partizan nista prečka jos 2 prilike itd. Zato je Živkovic to uradio iz revolta. Da i ono Trajkovica protiv Ludogoreca čist bezobrazluk. O:2 2:2 34 min u 42 cr.karton. A sad kad je Partizan imao srece. 3 crvena kartona Az Alkamar u 4 različita meca, gde pobedjuje 1 mec gde nije bilo crvenog kartona, a na dva budu remiji. Partizan Andreleht, šutirali su penale sa vodom u ušima da ne idemo pre 2011. Onda Steaua 1:1 tamo u Bg mi 1:0 , oni 2:1, i glupi crveni karton u 48 min, čak Božinov maši penal, ali 4:2 za nas. Onda Tromso 2:3 daje mo gol u Bg 1:0 75min za ulazak u grupe liga Evrope. Maltaspor 3:1 iz penala u 89 igrac igra rukom, sto nas vodi dalje jer tamo gubimo 1:0. Molde gol u 80 min za 1:1 tamo, jer bi ispali u Bg 2:1 opet za grupe. I naravno za kraj Soči 2:2 u 90 min. Koliko Partizan pravi gluposti, toliko i drugi igrači prave gluposti. Za to je tendecizon tekst, i Partizan ima srece. I za kraj razlika je danas u crvenim kartonima, Belic je dobio i bez Vara, sudija video povredu igrača, ali sudija nije dobro video za Vujačića tek mu je Var pokazao. I ovo za Saničania nije hteo da sudi penal. Problem je sto je ekipa pala vec u 20 min, a 1:1 ima jos mnogo da se igra. To je razlika koju danas pravi Var, iz ničega može da bude gol. I to treba nauciti, a ne nista iz ovog tendecioznog teksta. I da Partizan je jedan mec sa igračem manje 0:2 uspe da stigne do 3:2, a nije izgubio, a na jednom meču je sačuvao 1:0 u gostima. Treba nešto i naučiti, daleko od toga da Partizan nije imao i srece u Evropi. Ali Var ume da napravi veliku razliku u odnosu na nekadašnji fudbal.
Т

Танасије ЦЗБГ

pre oko 1 godinu

Могли би и један текст и о нашим глупостима. Гобеља, Срнић итд итд... У ствари то не би био текст него би се писали томови, есеји...
G

Gostjdkr

pre oko 1 godinu

DAJTE HAJMO REALNO KOMSIJE SU BOLJE IGRACE POSLALE NA POZAJMNICE, NEGO NAS PRVI TIM STO IGRA. OVDE TREBA DETALJNO PODMLADJIVANJE EKIPE
Ф

Фикус

pre oko 1 godinu

Нисам и нећу прочитати овај текст, довољно је што сам изгубио тону живаца гледајући их. Јако добро знам какве смо све глупости правили и некако живим са реалношћу да ће их правити још много будућих генерација, јер нам је то у генетском коду. Зато ваљда постоји и она крилатица, није увек лако али је лепо навијати за Партизан!
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

treniram decu i desava se ...al na ovom nivou ,reprezentativac neke zemlje da uradi ovakvu glupost !!!!!!
Z

ZDj

pre oko 1 godinu

Gluposti su se zadnji put napravile u upravi i svlačionici,samo zato sto je Serif unapred otpisan posle prve utakmice pa se za dobrobit Srpskog fudbala tražila promena termina odigravanja utakmice sa Zvezdom. Jos Serif nije eliminisan a svi su pustili film kako su završili posao oko toga. Za neke trenere i vlasnike uprave pa i novinare je izgleda samo fraza da se ide korak po korak tj. utakmica po utakmica. Razanj na zaru e zec u sumi.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Sad kad se igra uz VAR, zaista je glupo uraditi ono sto je Sanicanin. Razumeo bih da ga je pogodila lopta u ruku, pa mozda ne bi bio kao napucana. Ali, on jos isturi ruku, zeleci da iskontrolise loptu, zaista neshvatljivo zasto. Drugi i treci gol krivice veznjaka koji gube loptu ispred gola, a treci je Popovic svejedno morao da brani. Ovi sto se cude zasto je Petric ubacio napadace pred kraj utakmice, razlog je jednostavan: Petric se plasio da ne primi jos koji gol, jer ova ekipa igra stalno bunker, brani se i ceka kontru. Zato ne uspevaju da stignu nekog kad vodi ili preokrenu, jer moraju da napadaju, a ne da igraju kontre.
G

GostNezvani

pre oko 1 godinu

Kako se ne bore ni za šta? Bore se za drugo mesto. Nisam siguran da su bolji od TSC i Čuke.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Nista se nije dasilo sto se vec nije desavalo poslednjih godina pa i decenija.Da ne idemo bas daleko u proslost ali evo samo u ovom veku Sale promasi prazan gol protiv Reala sa pola metra,pa onda Pjer Boja odlucujuci penal za LS,pa Trajkovic,sada Sanicanin.Neko napravi glup penal,neko da autogol,neko dobije crveni karton ali uvek ista prica,krenemo dobro,povedemo a onda na kraju potop,samo se menjaju tragicari,kraj je uvek isti.Nikako da nas ogreje prolecno sunce makar i u najslabijem Evropskom takmicenju.Uvek menjamo uprave,teramo trenere,nesposobne igrace i tonemo sve dublje.Sada i ovi sto su doveli Partizan do nivoa prosecnog Srpskog prvoligasa nece sami da odu a nema ko da ih otera.Dosli smo u situaciju da niko ne zeli da bude trener Partizana a nekad je za to mesto bila kilometarska kolona kandidata.Udarili smo u zid a niko nezna sta i kako dalje.
J

Jovanaki6

pre oko 1 godinu

Ja jos verujem u titulu i u ovu upravu. Treba im pruziti podrsku i dati jos jednu sansu. Ipak su oni napravili ovaj mocni partizan.
j

jAGNJILO

pre oko 1 godinu

Ispadanje od Samroka,Zaglembja,Sarloe,petardiranje od petah Tikve,pa kada ih je Tun rasturio 3:0 a moglo je biti 6:0, pa ih Atletik Bilbao petardirao,pa ih skoro Fejenord ponizio petardom a mogao je da im da osam u Beogradu,pa drhtanje od Anortozisa u Beogradu,pa ih namucio Harpun spasli se penalima,pa ih Flora dobila...I onda kazu kradu ih,ne daju im da budu prvaci :p :p
@

@jAGNJILO

pre oko 1 godinu

Pa vas je mučio Naftan, a ispadali ste od Slovana, Kajrata, evropu niste igrali 10 godina. Kako se to promenilo, zna se.

Aha

pre oko 1 godinu

Levadija, Ekeren Žerminal, Omonija, Kairat, Slovan, Šerif...

Milisav Rajic

pre oko 1 godinu

Kako pricas covek bi pomislio da nikada niste ispali od nekih sabana. Ne zna se ko se vise blamirao sa ko zna kakvim sabanima

Milisav Rajic

pre oko 1 godinu

Kako pricas covek bi pomislio da nikada niste ispali od nekih sabana. Ne zna se ko se vise blamirao sa ko zna kakvim sabanima

Sakur

pre oko 1 godinu

Al vucela kad kaze bio sam nesrecan posle poraza od serifa ali isto tako srecan posle pobede na kelnom ej kelnom,na sta su nam doveli klub kada nam je pobeda nad kelnom ono wau
K

Kragujevac City

pre oko 1 godinu

Vec godinama unazad Partizan sam sebe laze da su najbolji,da su nekakva timcina a prva iole ozbiljnija ekipa kada naidje ona ih ponizi. Oni misle d aako se pojave na derbiju i odigraju nereseno da su po kvalitetu slicni Zvezdi,imaju neke svoje bajke od racunica tipa: " Mi smo pobedili ovoga a on je pobedio onoga sto znaci da smo mi jaci od ovoga". Jednostavno ne zele da priznaju sebi da je Zvezda na duge staze mnogo bolja od njih sto dokazuje i Evropa. Naravno,oni ce reci da su ove sezone duze igrali Evropu bla bla bla ali nece priznati da je takmicenje preslabo i da grupnu fazi tog takmicenja igraju Balkani sa Kosova, Vaduz iz Lihtenstajna, Riga iz Letonije, Zalgiris iz Litvanije, pa zatim redom Samrok,Dundalk,Fola Es, Linkoln Red, Slovacko,Pjunik,Flora...Partizan je samo imao srece da je izmisljeno to trece takmicenje u kojem pobeda nad prosecnim i poluprosecnim a takodje i amaterskim ekipama donosi isti broj bodova kao recimo pobeda Zvezda nad Liverpulom. Pa ljudi moji budite realni, pogledajte i krenite od sebe kako bi vam bilo bolje. Sest sezona uzastopno Zvezda igra Evropu,uskoro i sedma.Sve ukupno tri lige sampiona ce biti i ima cetri LE. Od cetri LE,tri proleca u Evropi uzastopno,dva puta rekordnih 11 bodova u grupi,rekordno prvo mesto u grupi kao niko nikada iz Srbije,u dve grupne faze lige sampiona i to kakve grupne faze gde Zvezdi padaju sampion Evrope i sveta Zvezda je do poslednjeg kola bila u igri za trece mesto i prelazak u LE,u drugoj ligi sampiona delilo je par minuta. Iz godine u godinu Zvezda je pobedjivala Krasnodar,dva puta Spartu Prag,dva puta Ludogorec,dva puta Keln,dva puta Gent,zatim Bragu,Trabzon,Rendzers,Ferencvaros i Kluz pregazila kod kuce,pa Olimpijakos,Liverpul.Izbacivala mnogo skuplje i bogatije ekipe Kopenhagen,Jang Bojs Salzburg...Remizirala sa Napolijem,Arsenalom u Londonu, Cska Moskvom,pa oba puta sa Milanom koji je nadigrala u oba meca cak i sa igracem manje umoba slucaja. Mislim takve rezultate porediti sa Florom,Anortozisom,rezervistima Kelna,nezainteresovanom Nicom i slicno je smesno.Kao sto rekoh,previse sami sebe lazete i verujete u to sto lazete.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Hahah sta sve ti napisa. Nema Partizan kvalitet za ligu šampiona, ali nema ni C.Zveda. Videćes vec. Ali mozda dovedete jos 10 igraca, puni ste., On je pun privatizova sve. Koliko neresnih si uveo Jang Boys, Kophengen, Salcburg sve je to nereseno bilo. I Milan Pavkov skoci daj gol protiv Makabia ,.2:7 protiv Psz 1:6 Benfice. Keln nije igrao sa rezevistima u Bg, u Kelnu je uveo sve poslednih 30 min. Ne lazi. Nici nisu igrali Remzy i Barky u Evropi, aNica je izgubila od Slovackog 1:2. Ali se oporavljaju. Slovacko dobilo Viktoriju Plzen 2:0. A sve sto si ti napisao uradila sa igracima koji vise nisu tu. Kanga, Katai i Ivanic su tu. Ben 2 protiv Salcburga. Ej imate 5 poraza u 6 godina, imate sad svog Toleta. Sad na leto jos 10 novih igraca galatikosi.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Hahah sta sve ti napisa. Nema Partizan kvalitet za ligu šampiona, ali nema ni C.Zveda. Videćes vec. Ali mozda dovedete jos 10 igraca, puni ste., On je pun privatizova sve. Koliko neresnih si uveo Jang Boys, Kophengen, Salcburg sve je to nereseno bilo. I Milan Pavkov skoci daj gol protiv Makabia ,.2:7 protiv Psz 1:6 Benfice. Keln nije igrao sa rezevistima u Bg, u Kelnu je uveo sve poslednih 30 min. Ne lazi. Nici nisu igrali Remzy i Barky u Evropi, aNica je izgubila od Slovackog 1:2. Ali se oporavljaju. Slovacko dobilo Viktoriju Plzen 2:0. A sve sto si ti napisao uradila sa igracima koji vise nisu tu. Kanga, Katai i Ivanic su tu. Ben 2 protiv Salcburga. Ej imate 5 poraza u 6 godina, imate sad svog Toleta. Sad na leto jos 10 novih igraca galatikosi.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Hahah sta sve ti napisa. Nema Partizan kvalitet za ligu šampiona, ali nema ni C.Zveda. Videćes vec. Ali mozda dovedete jos 10 igraca, puni ste., On je pun privatizova sve. Koliko neresnih si uveo Jang Boys, Kophengen, Salcburg sve je to nereseno bilo. I Milan Pavkov skoci daj gol protiv Makabia ,.2:7 protiv Psz 1:6 Benfice. Keln nije igrao sa rezevistima u Bg, u Kelnu je uveo sve poslednih 30 min. Ne lazi. Nici nisu igrali Remzy i Barky u Evropi, aNica je izgubila od Slovackog 1:2. Ali se oporavljaju. Slovacko dobilo Viktoriju Plzen 2:0. A sve sto si ti napisao uradila sa igracima koji vise nisu tu. Kanga, Katai i Ivanic su tu. Ben 2 protiv Salcburga. Ej imate 5 poraza u 6 godina, imate sad svog Toleta. Sad na leto jos 10 novih igraca galatikosi.
Н

Никола

pre oko 1 godinu

Ау брате, чему оволико времена на небулозе?
n

no name_

pre oko 1 godinu

Haha C.Zvezdi Keln priznajes u 11 bodova, i to poslednji na tabeli u bundes-ligi. A Partizanu ne priznajes. Lepo. Uhvatili smo ih kad nisu bili u formi. I da Serif je u formi, igraci koji zele da se dokazuju namučiće Nicu.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Haha C.Zvezdi Keln priznajes u 11 bodova, i to poslednji na tabeli u bundes-ligi. A Partizanu ne priznajes. Lepo. Uhvatili smo ih kad nisu bili u formi. I da Serif je u formi, igraci koji zele da se dokazuju namučiće Nicu.
C

Comi81

pre oko 1 godinu

Zaboravili ste moćni Šamrok! Od onih konobara i ribara je bilo umeće ispasti! !
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Ljudi,nije Saničanin momak kriv.Kriv je onaj ko ga je doveo u Partizan i omogucio mu da igra.Kao i najmanje 50 procenata drugih.

Kontraudar

pre oko 1 godinu

A zaštitni znak su bili Strajnić i Kovinjalo. Kad čujem da oni prenose, već mi se čini da smo izgubili utakmicu.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Ovaj Popovic je dobro loš. Neka ga se rešavaju dok je na cijeni ako hoće rezultat u Evropi. On je imao i kikseva gdje je nakon toga Partizan imao sreće da nije primio gol. On je prosjecan golman za nasu ligu. Nosi ga to sto je u Partizanu i to sto je ga udarilo glavu da je golman Partizana. Nadam se da će Partizan na ljeto da dovede nekog iskusnijeg golmana koji gazi tridesete. To su idealne godine za tu poziciju. Ali opet dzaba sve u Evropi ako će uprava da izvuce profit i ako će Partizan uvijek izgledati isto igrao ili ne igrao Evropu.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Vrlo je jednostavno - nema kvaliteta. Kvalitetan igrac ne gresi tako. Ista je prica i u Zvezdi, svaki pad je pracen individualnim greskama. Samo sto Zvezda ima malo realniju perspektivu, manje se lozimo, i onda ni uticaj nije toliko veliki. Jos jedna stvar je karakteristicna za ove Partizanove utakmice, a to je da su odigrane daleko iznad realnog kvaliteta tadasnje Partizanove ekipe. I onda su sve ove greske i kiksevi rezultat povratka u realnost.
a

akica 1982

pre oko 1 godinu

Moje pitanje za trenera,zasto nijesi na poluvremenu zamijenio Sanicanina,zasto nijesi 20+minuta ubacio ofanzivnih igraca,nego zadnjih 5 minuta on ubaci napadaca?Sve po treba oterat.
Z

Zato

pre oko 1 godinu

sto zna da ne znaju zato nisu ranije usli pa bi Serif dao Jos neki gol kada krenu svi grlom u jagode.
c

carapan

pre oko 1 godinu

nema kraja..........
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

Samo neka se nastavi tako...
G

Gost777

pre oko 1 godinu

Sve vi ovo zasluzujete a I mnogo gore...
Z

Zoc 9EL

pre oko 1 godinu

Albatrosi su malo izvadili stvar ako me razumete
S

Sraman

pre oko 1 godinu

Tekst jos sramnijeg novinara.Igrači Partizana su takvi kakvi su,isti ovi su prošle godine u februaru imali +5 u odnosu na nepobedive i nedodirljive Zvezdine zvezdice i tada su bili dobri,odlični itd...Natovarili ste se Fejsi,Sanicaninu,Markoviću,Belicu...evo konkretno ovaj momak Sanicanin je dao pogodak za prolazak protiv Santa Klare pa ga niste okivali u zvezde kao sto ga sad blatite.Napravio penal,bas čudna stvar,nelogično pomerio ruku...Lako je pisati gde se sme a gde se ne sme ćutite kao da ste nemi!
K

K1996

pre oko 1 godinu

Rešili su Vas nepobedivi na terenu prošle sezone.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Сезона траје док се не заврши, гробари то никако да науче.

Milisav Rajic

pre oko 1 godinu

Covek je rupa ,sada sto je dao gol za prolaz je sreca , generalno prosle sezone je igrao tu i tamo , a ove zali boze vremena igrac vise za protivnika.
G

Gost4445

pre oko 1 godinu

rezultat sudijske pomoći
K

Karampolistu

pre oko 1 godinu

Gde ga KALCOPOLISTA da na ovu vest prosipa mudrost i prodaje m..a za bubrege.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Kad ih ovde puštaju da se laktaju i razbijaju glave protivnicima bez sankcija.
N

News

pre oko 1 godinu

Ne znam zasto se pominje poslednji 15 godina kad fokus treba da bude na nekoliko poslednji godina. Partizan i Zvezda su primali smesne golove jer vecina igraca nema kvalitet za vecite.
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Prvo promeniti upravu pa golmana odbranu i vezni red što se ržtiče napada koliko toliko je zadovoljavajući.Popović Saničanin Fejsa Pantić Jović pod hitno u Teleoptik a dovesti klince od 16-17 godina iz naše škole od njih gori neće biti sigurno.
@

@Ćopa

pre oko 1 godinu

Pa pola ovih gluposti su pravili ti i takvi klinci koje prizivaš. Sećam se debija Miljkovića i kako poklanja gol Sampdoriji. Najveći problem i Zvezde i Partizana je ograničenje stranaca i onda imaš razne Saničanine, Gobeljiće, Miljkoviće koji moraju da igraju a realno veze nemaju.
H

Hidro

pre oko 1 godinu

Da dodam: Miljković na debiju protiv Sampdorije asistira Deseni, Šćepović protiv AELa od centra trči sam sa loptom i nije sposoban da da jedan na jedan, Marković na Meaci promašuje jedan na jedan i iz sledećeg napada primamo gol i gubimo, Sikimin penal protiv Fenera, Miljkovićevo čuvanje Karadeniza protiv Rubina kad je izašao u gol aut, bravure Damjanca protiv Rapida, pa i Ilićev i Drulovićev promašaj protiv Reala...ima još, ovo je na keca što sam se setio, možete dodati još.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Za sve se slazem ali protiv Fenera ono penal? Pokrali nas uzasno u tom dvomecu. Cist gol Bogunovica ponisten
2

2442

pre oko 1 godinu

Jevtovicev crveni protiv bate borisova, promasaji Djurdjica I Mihajlovica protiv Zaglebja u prvom mecu, Mileticev kiks protiv Az alkmara u prvom mecu u Bg,protiv Sarloa isto neki ziceri promaseni kod 1 : 1 pa glupo naprevljen slobodnjak u produzecima, mada bi tu ispali na penale,protiv genka 2011. pored crvenog Babovica I penala Miljkovica Stojkovic u prvom mecu lobovan a stajao maltene na gol liniii, pa artmedija petrzalka 2005, pa posle makabi petah tikva,pa Livorno I Amelija 2006
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Dobro zaboravili smo da je miljkovoc takodje proriv Genta, skrivio penal pa smo ispali u trecem.kolu kvalifikacije za ls, Vidim.u tekstu da nije nLisano i protiv Slovackog kada smo igrali u Beogradu da je Popovic kiksnuo takodje gde su oni dali gol.i kostala nas 8-finala lk, pa smo dobilo Serif za 16-finala, sami sebe pobedjujemo u svakoj utakmici!
H

Hidro

pre oko 1 godinu

@Mop Stoji da smo pokradeni protiv Fenera, pogotovu u Turskoj kad je Mehuto poništio Luganov autogol, ali opet Sikima mi je po svojim bravurama ostao u sećanju, pa sam zato i njega ubacio. Čovek debitovao sa dva autogola :D
M

Mop

pre oko 1 godinu

@Hidro jeste i to. Kritičan je bio. Ali kad pogledaš njega i onog Saničanina ovaj je Rio Ferdinand za njega. Ovaj kao da nas buši od kad je došao. Strahota. Bio srećan kad je došao ali ovo je žalosno kako igra.
s

sa lica

pre oko 1 godinu

Joksicu obrisi suze
i

istina .....

pre oko 1 godinu

Mnogo nedostaje najbolji centerfor Tole Karadzic u evropi
G

Gost7787

pre oko 1 godinu

Ahahhahahaha karma je cudo
G

Gost444

pre oko 1 godinu

Nema domaćih sudija i evo vam rezultata...
V

Vala bas

pre oko 1 godinu

Ma vi imate rezultate ni taj cipiripi kup niste mogli da igrate, a imate najskuplji i najbolji tim posle Barija.
G

Gostivojevic

pre oko 1 godinu

Kada ti je liga UEFA cipiripi kup onda te molim da mi kazes kada si poslednji put igrao sa nekom ekipom lige petice koja je bila sampion ili druga na tabeli a pri tome izasla u najjacem sastavu.