Aleksandar Pavlović (©FC Bayern)
Aleksandar Pavlović (©FC Bayern)

Svako zlo za neko dobro: Aleksandar Pavlović 2029! Priča u Bajernu tek počinje

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 10:43

“Moj san o Euru je srušen zbog upale krajnika, što me je rastužilo. Ali, sada sam veoma srećan što sam produžio ugovor”, kaže nemački reprezentativac srpskih korena

Kao malo koga poterao je maler Aleksandra Pavlovića prethodnih meseci. Za Nemačku je debitovao, međutim, nizali su se peh za pehom. Poslednji ga je izbacio iz konkurencije za Evropsko prvenstvo. Vukao je povredu noge, nedeljama nije mogao da bude u standardnom režimu, a na kraju je sa spiska Julijana Nagelsmana – bio među putnicima – skinut zbog upale krajnika.

Snovi su mu puki kao mehur od sapunice, no svako zlo za neko dobro. Čim je napustio trening kamp Manšafta, vezista srpskih korena je seo za pregovarački sto sa ljudima iz minhenskog kluba. Lako su pronašli zajednički jezik: Aleksandar Pavlović je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Bajernom!

Izabrane vesti

Dakle, po novom bi momak koji je rođen i odrastao u Minhenu trebalo na Alijanc Areni da ostane do 2029. godine. Njegova priča u Bajernu tek počinje.

“Nažalost, moj san o Euru na domaćem terenu je srušen zbog upale krajnika, što me je rastužilo. Ali, sada sam veoma srećan što sam produžio ugovor sa Bajernom do 2029. godine. Ukazano mi je veliko poverenje i želim da se odužim. Bajern je moj klub, u srcu mi je. Ponosan sam, srećan i zahvalan, želim da osvajam trofeje sa timom i da napredujem na ličnom planu”, rekao je Aleksandar Pavlović nakon što je parafirao.

Oduševljen vezista srpskih korena, oduševljeni i svi rukovodioci u Bavarskoj.

“Bila je divna priča za sve nas, gledali smo Aleksandra Pavlovića poslednjih meseci kako se razvija. U prvoj sezoni se etablirao kao stalni član prvog tima i postao je nemački reprezentativac. Uprkos njegovim godinama i tome što je mlad, zrači smirenošću i timu daje sigurnost. Bajern nosi u srcu, biće dosta lepih i zabavnih momenata sa njim”, poručio je Kristof Frojnd.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

Sve mlađe kategorije minhenskog kuba prošao je Aleksandar Pavlović, ušao u prvi tim i izborio se za mesto. Nije puki epizodista, već neko na kome u Bajernu temelje budućnost. I njegov primer bi trebalo da slede momci iz akademije nemačkog giganta.

“Aleksandar Pavlović je igrač kakvog želimo, kakvog žele navijači Bajerna. Rođen je u Minhenu, od malih nosu je u Bajernu i stigao je do prvog tima. Treba da bude uzor i model svima kako da dođete i etablirate se na ovom nivou. Igrači kao on su identitet Bajerna i predstavljaju vrhunski primer kako mladi treba da se razvijaju u našoj akademiji”, podvukao je Maks Eberl.




tagovi

Letnji prelazni rok 2024Bajern MinhenAleksandar Pavlović

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara