Suze, a onda svet pod noge: Dečak je došao da postane Kralj! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 14:18

Madriđani predstavili buduću zvezdu svetskog fudbala...

Mic po mic, i biće to zaista novi Galaktikosi... Godinu dana nakon što su pazarili u tom trenutku najtraženijeg igrača na svetu - Džuda Belingema, Madriđani su napokon predstavili Kilijana Embapea; a evo nekoliko dana kasnije na Santijago Bernabeuu priređen je i velelepan doček za jednog od najboljih mladih igrača na planeti.

Brazilac Endrik (18) obukao je belo po prvi put i stao pred oko 30.000 navijača. I - nije izdržao pritisak. Zaplakao je. S prvim aplauzom navijača Reala, kanule su suze mladog momka, koji je poručio kako mu je ispunjena životna želja.

Izabrane vesti

"Dobar dan", bilo je prvo što je kazao Endrik, a kad je Bernabeu zagrmeo, dečak se slomio. Kao da se radi o oproštaju od Reala posle godina i godina igranja, te na desetine osvojenih trofeja, a ne o početku, veruju svi, nečeg posebnog.

"Veoma sam srećan. Od detinjstva navijam za Real Madrid. I sada sam ovde... Ne mogu da verujem. Ovo je suludo. Nemam reči da opišem... Hvala vam svima puno".

Suze su ga nadvladale još jednom, pa je reč preuzeo Florentino Perez:

"Ovaj momak rođen je da igra za Madrid", izjavio je veliki gazda i uvis podigao ruku mladog asa. "Sa njim nastavljamo politiku da ovde kod nas imamo i najbolje igrače na svetu, i one što će to tek postati, zvezde u nastajanju".

Podsetimo, Endrik je tek napunio 18 godina, a već ima ozbiljno iskustvo igranja u brazilskog Seriji A. Debitovao je čak i za A selekciju Brazila. Niko ne sumnja da će već u prvoj sezoni zajedno sa Kilijanom Embapeom, te zemjacima Vinisijusom i Rodrigom činiti ubitačan kvartet u navali Reala.

Real je Endrika platio 47.500.000 evra Palmeirasu.


tagovi

EndrikLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara