Komentari na vest

Surdulička “Bombonjera” dobija novi tepih: Radnik krenuo u zamenu terena

Z

Zveki982

pre 3 meseca

Vestacka trava je sranje i nije istina da u Srbiji zbog klime u nekom podrucju ne moze da se odrzava,mozda je u nekim mestima teze ali moze sigurno! Kako recimo u nemackoj,poljskoj,svajcarskoj... moze a kod u surdulici,ivanjici ne??? Mi kao da zivimo na antartiku! STOP VESTACKIM PODLOGAMA!
D

Dejooo

pre 3 meseca

U Nemackoj je klima dosta blaza i cesce su kise. Vrucina od preko 30 stepeni gotovo da nema.
u

unpamozzart

pre 3 meseca

I dok Željko leti iznad Pinka i ispaljujr rakete oni muku muče sa oranicom
P

Prekasno

pre 3 meseca

Sad ste se setili kada ste ispali u drugu ligu...
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Čuj "Bombonjera", Surdulica srpska Boka Juniors.😂
S

Stevan1100

pre 3 meseca

Pre je oblanda nego njera
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

stadion ko da je svaki navijac doneo komad od kuce pa skrpili tribine
G

Ggostt

pre 3 meseca

Šteta što je veštak makar bio i najsavremeniji.Ok odradilo se nešto ali zašto uvek neka falinka, kompromis.
?

??

pre 3 meseca

Najgora opcija je vestak. To treba zabraniti.
N

Na vreme

pre 3 meseca

Setili se...
T

Tegusigalpa

pre 3 meseca

Garantujem da nijedan klub u Superligi nece zameniti podlogu. Ne zato sto sredstva ne postoje Ili zato sto postoji neki problem vec zato sto su ljudi koji vode klubove totalno nesposobni.
G

GABI GO

pre 3 meseca

VRLO VEROVATNO SLEDECE SEZONE SE VRACAJU U LIGU ZEMUN SMEDEREVO RADNIK I VOZOVAC .SAMO JE PITANJE POREDAK KO ĆE BUDE 1.2.3.4 ,NEKO DIREKT NEKO KROZ BARAZ ,ZAPAMTITE OVAJ KOMENTAR. ILI SKRIMUJ TE
M

Msestro 1977

pre 3 meseca

Radim u Voždovcu. Klub nema ambicije da se vraća u superligu, gazda neće i ne želi da uloži toliko para. Pozdrav
Б

Блок

pre 3 meseca

Браво ,остали чекају...да л ће да буде ...е ипак ћемо на зиму ...е ипак ,снег ,не може сад да се мења ...на крају сезоне сигурно...
N

News

pre 3 meseca

Dzebe nekim timovima poput Radnika I vestacka ili hibrodna podloga kad sve mora da se odrzaje I sve ima svoj rok trajanja. Vestacka podloga je vrlo opasna za kolena I Bice mnogo vise takvih povreda.
K

Kg

pre 3 meseca

@news dečače razbacuješ sa Engleskim rečima i imenima a Srpski ne znaš. ODRŽAJE teren. Pobogu iz koje si selendre. Valjda se kaže ODRŽAVA teren. Pa svaki teren mora da se održava i svaki ima vek trajanja i šta ćemo sad. Da ostanu ovakvi. Neverovatno kakvih kontraša ima. Ništa im ne valja, kad se ne menjaju ne valja, sada kad se menjaju opet ne valja. Nit se terate nit se vodite. Bolje uzmi knjigu u šake i ne brini tudju brigu.

Mr 007

pre 3 meseca

🤣🤣🤣
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Stavljaju "veštak". Čitajte tekst! Novica preuzima Dubočicu?
B

Bingo 1

pre 3 meseca

To je problem većine, čitaju samo naslov. Lepo piše da je najsavremeniji veštački teren. Da li ga sami postavljaju ili im fss pomaže to ne znam ali znam da je doneta odluka da, se svim timovima superlige urade tereni, naravno nekima kao Zvezdi , Partizanu ili TSC koji imaju već takve terene ne i Voždovac na kom igra sad IMT ima dobar veštak verovatno ne. Ostalima se menja teren. Šta tu nije jasno.
k

kendisport

pre 3 meseca

Naravno da ne preuzima Dubočicu, Novica Tončev i njegov sin vode Radnik domaćinski jer su odatle, i to što su ispali iz lige ih neće sprečiti da nastave sa lokal patriotizmom jer je to njihov klub, a ne Dubočica.
B

Bingo 1

pre 3 meseca

Tako treba. Oni klubovi koji se nalaze u mestima gde je klima loša treba da imaju ovakve terene. Tu spada i Javor. Džabe njima teren sa prirodnom travom kada su vremenske prilike loše, plus slabo održavanje koje dosta i košta. Zato je najbolje kvalitetan veštak nego prirodna trava koja se upropasti za 6 meseci. Pogotovu jesenji i zimski period posle pauze u prvenstvu. Jednostavno u tim krajevima ima dosta kiše a bude i snega. Ovo je najbolje rešenje. Svi klubovi kojima fss radi terene treba da se izjasne da li mogi da pravilno održavaju terene ili ne, ako ne mogu onda kao ovaj u Surdulici da im se uradi. I obavezno da fss kontroliše kako ih i da li ih održavaju. Ako to ne rade dobro više nema pomoći, onda neka sami plate nov teren ali im nikako ne dozvoliti da igraju na lošem terenu. Dosta je bilo više ovih livada prepunih džombi i krtičnjaka.
G

Ggostt

pre 3 meseca

Nismo u sibiru ili na Alpima da stavljamo veštake koje ceo svet otpisao jer su loši za sam fudbal i igru pa mi daj parametar, argument po čemu je bolji veštak od hibridne ili prave trave?
1

123123123

pre 3 meseca

Zar vas nije sramota naslova?!!?!?!?!?!
S

Srbija12

pre 3 meseca

Mi smo stvarno cudni. Umesto da sredjujemo terene po super ligi, mi sredjujemo prvo ovi koji su van super lige. Logika kao sto su izgradjena 3 stadiona u gradovima gde se igra 2. 3. i 4. liga
N

News

pre 3 meseca

Radnik je dobio novac za teren kao I vecina klubova na pocetku 23/24 sezone.
L

Lee Addy

pre 3 meseca

Dace Bog uskoro da vas vidimo u zonu jug.
K

KarađorđeStadion

pre 3 meseca

Drugoligaši dobijaju novu travu a superligaši ne, šta se čeka. Pozdrav za upravu Vojvodine i grad Novi Sad. Stadion slavi 100 godina ne može travu novu da dobije. Evropske utakmice u Topoli. Sramota!
S

Sf

pre 3 meseca

Dobijaju svi ali vi nećete da pomerite zadnjicu. Jesi li sedeo na ušima, svi timovi superlige dobijaju novu podlogu sem Zvezde, Partizana i TSCa koji je već imaju. a ovi iz Surdulice su prvi odmah krenuli sa radovima dok čekaju novi veštak. . Ne postavlja se sine teren za 2 dana Šta čeka vaša uprava? limun. To njih pitajte. Zašto ne skidaju staru travu i ne rade pripremne radove.Ima tu puno posla pre postavljanja trave, drenaža, nivelisanje i slično. Nov travnati tepih se kupi i stignne začas. Da neće fss i grube radove da vam plaća. Lezilebovići samo kukate a ne znate ništa.