(©fkradnik)
(©fkradnik)

Surdulička “Bombonjera” dobija novi tepih: Radnik krenuo u zamenu terena

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 15:16

Teren kluba sa juga Srbije proglašen za najlošiji u anketi Mozzart Sporta

Ispao je Radnik iz Mozzart Bet Superlige, ali to nije izbilo klubu volju za “životom”. Naprotiv, utisak je da u Surdulici kuju plan da se ekspresno vrate u elitni rang.

I dok ostali superligaši najavljuju radove na zameni terena, ali nikako da krenu, u Surdulici su radovi uveliko počeli! Na “Bombonjeri” je skinuta travnata podloga i krenulo se u proces zamene zelenog “tepiha”, o čemu je Radnik obavestio javnost preko društvenih mreža.

Izabrane vesti

“Fudbalski klub “Radnik” iz Surdulice želi da obavesti javnost da su počeli radovi na promeni podloge na kojoj će naš klub u novoj sezoni igrati svoje zvanične utakmice.

Planirano vreme radova je oko dva meseca, posle čega će naš klub na stadionu u Surdulici imati podlogu sa najkvalitetnijom veštačkom travom, po najvišim FIFA standardima.

U budućnosti će navijači i simpatizeri našeg kluba moći da gledaju utakmice prvog tima, kao i selekcije omladinske škole FK “Radnik” Surdulica, na terenu kvaliteta na kojem se igraju utakmice grupnih takmičenja u Evropi.

U narednom periodu ćemo javnost obavestiti i u vezi velikih promena u okviru budućeg rada omladinske škole”, stoji u saopštenju Surduličana.

Podsećanja radi, pred kraj sezone u anketi Mozzart Sporta, teren Radnika je proglašen za najlošiji u Superligi. I to je bio znak čelnicima kluba, mada su i oni bili svesni problema, da krenu u rekonstrukciju, pa da borbu za povratak u elitu dočekaju na novom “tepihu”.


tagovi

Radnik SurdulicaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara