(©fkradnik)
(©fkradnik)

Surdulička “Bombonjera” dobija novi tepih: Radnik krenuo u zamenu terena

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 15:16

Teren kluba sa juga Srbije proglašen za najlošiji u anketi Mozzart Sporta

Ispao je Radnik iz Mozzart Bet Superlige, ali to nije izbilo klubu volju za “životom”. Naprotiv, utisak je da u Surdulici kuju plan da se ekspresno vrate u elitni rang.

I dok ostali superligaši najavljuju radove na zameni terena, ali nikako da krenu, u Surdulici su radovi uveliko počeli! Na “Bombonjeri” je skinuta travnata podloga i krenulo se u proces zamene zelenog “tepiha”, o čemu je Radnik obavestio javnost preko društvenih mreža.

“Fudbalski klub “Radnik” iz Surdulice želi da obavesti javnost da su počeli radovi na promeni podloge na kojoj će naš klub u novoj sezoni igrati svoje zvanične utakmice.

Planirano vreme radova je oko dva meseca, posle čega će naš klub na stadionu u Surdulici imati podlogu sa najkvalitetnijom veštačkom travom, po najvišim FIFA standardima.

U budućnosti će navijači i simpatizeri našeg kluba moći da gledaju utakmice prvog tima, kao i selekcije omladinske škole FK “Radnik” Surdulica, na terenu kvaliteta na kojem se igraju utakmice grupnih takmičenja u Evropi.

U narednom periodu ćemo javnost obavestiti i u vezi velikih promena u okviru budućeg rada omladinske škole”, stoji u saopštenju Surduličana.

Podsećanja radi, pred kraj sezone u anketi Mozzart Sporta, teren Radnika je proglašen za najlošiji u Superligi. I to je bio znak čelnicima kluba, mada su i oni bili svesni problema, da krenu u rekonstrukciju, pa da borbu za povratak u elitu dočekaju na novom “tepihu”.


tagovi

Radnik SurdulicaMozzart Bet Superliga

Ostale vesti


Najviše komentara