Komentari na vest

Superligaška transfer bomba: Bamidele iz Niša u Novi Sad za 300.000 i procente!

S

Stara garda

pre oko 2 meseca

Bićemo kao francuska reprezentacija , ali ne jaki nego.....sve crnci i jedan belac. I to trener.A naša deca neka idu za tepsiju ribe kod čergara.
S

Slavensky

pre oko 2 meseca

Bruka... nemam šta reći, bolje da su ga poklonili... banda obična
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Ovaj tim je trebao da bude napravljen u leto 2022, bojim se da je sada kasano kada nije obezbedjena LK. Vosa, posto nije povlascena, pitanje je da li ce se ikada domoci neke grupne faze evropskog takmicenja. Sve sto je Zbiljic uradio, uradio je kasno. Najveci uspeh ovog tima ce biti da uspe posle 12 godina da pobedi konacno Zvedu makar jednom. Sve ostalo su zelje i izgubljene nade za Evropom i titulom nazalost.
N

Nenad Novi Sad

pre oko 2 meseca

Iskreno je top igrač I veliko pojačanje za nas, ali pošto protiv fudbal i dešavanje kod nas mogu da kažem i pohvalim bivšeg sportskog direktora u Nišu, Bratislava Ristica što je bio za kratko vreme napravio dobru ekipu i doveo Bamidelea i realno je on taj koji ga zaslužan što je Radnicki uzeo novce.
I

Igor Matic BG

pre oko 2 meseca

Tako je, decko zna da radi taj posao i vidim da isto sad u Pančevu pravi dobru pricu sa Savicem trenerom. Doveo je dobre igrace i oni ce biti hit nove sezone 100%.
N

Neznalica

pre oko 2 meseca

Nikakve veze Ristic nema sa Deleom. Osim što je bio direktor u momentu kada je ovaj došao. Niti je on našao Delea. Niti bilo šta. Čovek je teška neznalica.
N

Nišlijaa

pre oko 2 meseca

Iz Niša su ga najurili jer je hteo da gura svoje kombinacije. Nista on dobro nije uradio. U Želji se ne pita nista. Zna se ko tamo odlučuje. Nebitan tip totalno.
K

Kombina

pre oko 2 meseca

Ovo garant Propadalo gura neku svoju kombinaciju sa Vojvodinom. Ubedljivo najgora ponuda koju su dobili za Delea!
S

Spa

pre oko 2 meseca

Da li je realno da za Dele-a se dobija 300.000e? Ovo je najgori transfer u istoriji Radničkog iz Niša. Čovek dao 6 golova i 5 asistencija, tek došao i upoznao tim. Kakva sramota za grad i klub. A ove iz uprave da ne komentarišem, samo bukagije za njih su dobre.
S

Sta te cudi?

pre oko 2 meseca

Od tih para Propadalo ce 30 000 bar uzeti. Toncev 100 000. Dovesti za ostatak neku "bombu" tipa Skrbica vratiti i to je to. Ili Makarica. Slobodan je
@

@ernesto

pre oko 2 meseca

Ernesto je Maradonina podguzna muva iz inostranstva.
p

prijatelj

pre oko 2 meseca

Sičenje ozvaničen, Dele nije hteo u Kazahstan već u Vošu i to je dogovoreno. Medojević ne ovog leta, Bisoli i Eduardo su bile patke. Carević ne želi da ide, biće problem tu sa Rosićem. Radulović čeka MLS, Bjeković i Giorbelidze raskid ugovora.
s

samo vosa

pre oko 2 meseca

Rosic je bolji gosa od Carevica..
K

Kimarica

pre oko 2 meseca

Au al ubijate sa Medojevićem svaki prelazni rok, lik ima 100 godina...
C

Chiske

pre oko 2 meseca

Po meni nema tu nekog problema sa Carevicem, lepo ga skines sa gola, ma sta sa gola iz prvog tima pa nek ne ide nigde ako mu to odgovara. Ima resenje za sve...
A

Adrian Mutu

pre oko 2 meseca

Radnički se sistemski uništava jedan klub koji dolazi iz okoline koja ima nekoliko velikih gradova dozvoljava ovo svake godine poklanjaju najbolje igrače a dovode mnogo gore radnički ima upravu koja hoće da ga vrati u srpsku ligu i dok se to ne desi neće stati stadion ruiniran zvrji prazan grad od 350 hiljada stanovnika ne može 500 ljudi da skupi jad i beda jer nišlije neće tončeva a on i pored sramotnih rezultata neće da se pokupi i ode...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa uradite nešto po tom pitanju. Koga čekate?
Č

Čekaj

pre oko 2 meseca

Pa kakav je problem vratiti klub u niže rangove. To mogu kad hoće, naprave krš ekipu i gotovo. Čudna ti je teorija.
A

Adrian Mutu

pre oko 2 meseca

Pa radnički već sezonama i ima krš ekipu ali uvek ima gore vidiš da svake godine zadnje kolo izbore opstanak ili baraž jedva izvlače se pare a ne ulaže se ništa... I ne budi bukvalan klub se uništava tako što se postepeno isvrpljuje na sve strane i onda se samo pusti niz vodu a radnički je bukvalno na kolenima
K

KombinacijaA

pre oko 2 meseca

Onaj ko gura ovu vest pravi debelu kombinaciju sa Vojvodinom. Jer je predhodno odbio daleko bolju ponudu od Astane!
N

Naopako

pre oko 2 meseca

Nije hteo da ode tamo. Odma se znalo da bece ici. Isto ko Zuka sto je odbio bolju ponudu iz amerike.
S

Stop!!

pre oko 2 meseca

Znam Delea licno igrali smo zajedno i apsolutno jeste hteo da idu u Astanu. Transfer su stopirali u klubu. Očigledno nego želi da ga natera na kombinaciju sa Vojvodinom za male pare.
C

Chiske

pre oko 2 meseca

@Stop!! Ne lazi!
m

miile

pre oko 2 meseca

njemu od transfera 300€ mesečno i kilo banana
U

Uauuu

pre oko 2 meseca

Jako si inteligentan pre svega. Iz svake reci se vidi
G

Gostionik43

pre oko 2 meseca

Sta bi sa onim spicem sa Tajlanda, Bissolijem? Prica mi ortak Brazilac da je fenomenalan spic, gol igrac pravi, cudi ga da nije negde u Belgiji, Holandiji zavrsio. Dobro bi dosao Vosi, mada vidim da pored Ivanovica i Vukanovica izgleda ne smeju da pojure jos jednog spica. Jel zna neko sta je sa onim Bolignijem?
p

pfffcccc

pre oko 2 meseca

Znam da je bio bolestan,problemi sa plucima,to se desilo tipa pocetkom oktobra,rekli su da ce u martu ponovo biti na terenu,qli od tada ni jedna vest o njemu...Šteta,dobar špic za Vošu
L

Liman FCV

pre oko 2 meseca

Bolingi najverovatnije neće nastaviti sa fudbalskom karijerom.
P

Priča mu....

pre oko 2 meseca

......ortak brazilac,Bože dragi....ovom ortak,onom strina,ovom ujak,onom tetkica,onaj ima pouzdane iformacije ali neće da kaže,čoveče baš sam ljubomoran ......
A

Aeez

pre oko 2 meseca

Zasto Vojvodina ne uzme Kings Kangwu na pozajmicu od zvezde, covek je majstor doprineo bi vojvodini mnogo
З

Звезда падалица

pre oko 2 meseca

Dognimani Yacouba Silue из Лучана је за три класе бољи од овог дечка из Ниша.
I

Ista im je tuga

pre oko 2 meseca

Isti agenti vode Bamidelea i Siluea
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Zašto ne napišete kog su prodali?
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Ovo raduje kad ima transfera unutar nase lige izmedju timova i relativno solidna cifra i dobar transfer. Voša je prodala Zukića za 900 hiljada evra pre dva dana u Austriju, svakako sada reaguju, doveli su par dobrih igraca, pa i ovog iz Radnickog. Nadam se da ce igrati dobro u evropi, jesu naletili na Ajax u LE, ali u LK mogu biti konkurentniji. Finale kupa izmedju Zvezde i Vojvodine po atmosferi, novom stadionu, igri i fudbalu je u rangu jacih liga, ja se nadam takvoj buducnosti u nasem fudbalu i Vosa je prosle sezone bila jedan od primera kako klub treba da izgleda, nedostaje samo bolji stadion u NS.
Z

Zubus72

pre oko 2 meseca

Ako je tačna vest , dobili smo sjajno pojačanje !
P

Prevaranti

pre oko 2 meseca

Zanimljive činjenice. TSC je nudio 350k i procenste za Delea. Niš odbio. Astana nudila 550k i procente za Delea, Niš odbio. I sada navodno prihvatili najmanju ponudu od 300k. Tu ima samo logike ako to gura neko ko ispod stol hoće sebi da uzme pare i ošteti klub. Stavite prst na čelo!
J

JuznaPruga

pre oko 2 meseca

Astana nije nudila 550, tj. ne klubu. TSC na 3 rate i 3 godine.
V

Vojvodinaš je

pre oko 2 meseca

Voša nudi što niko ne nudi a to je da igrač može da ode posle 1 g ako dobije platu veću nego što ima, uz obrštećenje koje je uglavnom nešto veće od onog što je plaćeno predhodnom klubu .To TSC ne da ni u ludilu jer klub vode profesionalci i gledaju pre svega interes kluba.
J

JedinaIstina

pre oko 2 meseca

@juzni Astana apsolutno jeste nudila taj novac. Znam provereno. To što neko ovde mulja debelo to je druga stvar. Ponuda Vojvodine je duplo lošija i za klub i za igrača. Ali očigledno da neko ko tu ima lične interese gura ovu vest u medije kako bi izvršio pritisak!
B

Bilbao

pre oko 2 meseca

Marko dobar za Kenijca, izvisio za Nigerijca.
@

@DeepPurple

pre oko 2 meseca

Sta je bio bizaran razlog za nedostatak potpisa Delea? Maradona izmedju redova hteo da bude dobar za dolazak Deleovog brata iz Obazza? Dok je Maradona radio na dolasku, bilo 550 i 30 posto, Zbilja zavrsio za 300 i 10, od toga 20 posto Nis mora da posalje prethodnom klubu u portugalu.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Jooooj ispade Pogba lično po komentarima. Tako su i Nedeljka iz Čuke letos hvalili i kukali što nije u Zvezdi bla,bla,bla... kad eno njega završio u našoj južnoj pokrajini.
k

kendiša

pre oko 2 meseca

Fake news, iz Niša je potvrđeno da nikakav dogovor nije pao, a to što se prenose lažne informacije koje bi u Novom Sadu voleli da se dese, to je drugo.
Z

ZilaviVern

pre oko 2 meseca

Izvor?
N

Nesvrstani

pre oko 2 meseca

Oduvek simpatije Vojvodine i navijača. Od Anselm Žike Delile iz Gabonac preko Kizita Uganda Abu Kamerun.. A danas Seri Obala Slonovače pa Nigerija Kenija. Pa da mogli bi naša Vojvodina da traži da odigra par sezona ligu Kenije i da osvoji bar još jednu Titulu. Nesvrstanih. Kad je ovde već 34 godine nemoguća misija.. Još malo
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Ja sam mislio da posle prodaja Cumica, Lazara Randjelovica i Stefana Mitrovica za po 500,000 da ovi ne mogu gori transfer da naprave, kad ono. Dele je lagano najbolji stranac van Zvezde i Partizana. 300,000 okruglo je smesna cifra za njega. 300,000 od kojih dajes 20% njegovom bivsem klubu je tek sramota.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Јесте смешна цифра,као и те претходне,поготово што их продајете (делите) по нашој лиги,тако нећете напредовати и развити се.Тончев се куне у поштење а разара вам клуб,морате дићи притисак јавности у Нишу,показати да вам је стало и да знате шта ради. Није Збиљић сјајан,продаје све што може,ал и доводи,најгоре што му се узима за зло је сарадња са цз,ал не пита се он ту много.Нема 00 да их отера,вероватно би онда имао пословних проблема,овако мало спусти главу,добије вредне послове,нама баци неку јефтину спику,титула за две највише три године,биће стадион,биће Тадић,све ће бити.
Л

Лулк

pre oko 2 meseca

Богами, више него коректна екипа у Новом Саду. Првих 11 Царевић-Бутеан, Кораћ, Сичење, Барос-Петровић, Полетановић-Деле, Величковић, Сери-Ивановић делује и више него пристојно, дефинитивно ћу чешће долазити на стадион, чак бих купио и сезонску, само ћу за то сачекати да видим колико ће се утакмица играти у Новом Саду и колико ће се реновирати Карађорђе...
Z

ZvezdasMKD

pre oko 2 meseca

Meni je Rosic bolji, pouzdaniji golman od Carevica.
A

Archie

pre oko 2 meseca

To ti je 5 stranaca u prvih 11.
Л

Лулк

pre oko 2 meseca

Бутеану има пасош ЕУ, не рачуна се као странац
A

Archie

pre oko 2 meseca

Nisam ni mislio na Buteana. Carević, Baros, Sičenje, Seri i Dele nemaju ni srpski, ni EU pasoš.
@

@Archie

pre oko 2 meseca

A Carevic inace ima pasos Antigve i Barbude,Sent Kits i Nevisa,jel da legendarni majstorinjo??
I

I

pre oko 2 meseca

onda dodje promesana Zvezda i bude 0:4.
A

Archie

pre oko 2 meseca

Carević nema srpski pasoš već samo crnogorski, a Crna Gora nije član EU. Nemoj se sramotiti.
S

Stavljas

pre oko 2 meseca

Novog stopera u jedanest, a pojma nemas kakav je , niti si ga gledao nekad , bitno da je stranac i da je crn , ko sve komentarise....
.

........

pre oko 2 meseca

Ako ostane Radulović desno, onda je ovo odlično pojačanje, da postoji i 3 igrač sličnog kvaliteta u rotaciji na poziciji krila, a definitivno je kvalitetniji igrač od Campbella koji je za isti novac otišao iz Vojvodine. Još vezni ( D. Aleksić) i napadač i Vojvodina je napravila ekipu koja može da se bori za vrh.
Z

Zukaa

pre oko 2 meseca

Odbio TSC i Astanu. Veliko pojacanje.
D

Dele Yusuf

pre oko 2 meseca

Nije Dele odbio Astanu. On je prihvatio uslove iz Astane. Ponuda od Astane je bila bolja i za Niš. Od ove navodne koja se spominje od Vojvodine. Čudno jako da Niš odbije ponudu Astane od 550k, a prihvati od Vojvodine 300k!
B

Bravo

pre oko 2 meseca

Kenijac stigao na pozajmicu i Marku 10% od dalje prodaje
z

zmagole

pre oko 2 meseca

Ove informacije u najmanju ruku nisu bas najtacnije, tojest ovo su polu informacije xd
s

sailor983

pre oko 2 meseca

Управа Фк Раднички Ниш, сместа напоље!! Ви сте толико болесни да то нема нигде!!! Топоница плаче за вама, а и КПЗ Ниш!!!
Z

Zeljafcv

pre oko 2 meseca

Najjaci transfer lige! Zivi bili, pa videli! Zbiljic je ovo zavrsio, a ne sportskim deo. Marko hteo Sasu Jovanovica.
D

Dele Yusuf

pre oko 2 meseca

Koja je logika da prihvate 300k i 10% od Vojvodine, a odbili su 550k i 15% od Astane?!
z

zmagole

pre oko 2 meseca

Logika u tome da ova vest nije tacna
J

Juzna Prugaa

pre oko 2 meseca

Dele nece u Kazakhstan, hoce da igra ozbiljan fudbal i lige petice. Neko iz Nisa ima komb sa Kazahstanom.
G

GigaMoravac

pre oko 2 meseca

550, ali ne klubu. Plata samo pola igracu.
D

Dele Yusuf

pre oko 2 meseca

Apsolutno 550k je bila ponuda od Astane za Radnički. Nikoga drugog. Plus procenti od dalje prodaje. To je uprava i Niša odbila. Jedino sa kim oni imaju kombinaciju je Vojvodina. Ukoliko je ova vest tačna i prihvataju skoro duplo lošije ponudu.
D

DekSpNija

pre oko 2 meseca

Izmedju zabiti u Kazahstanu i ŽIVOTA u Srbiji, za sasvim pristojan novac odluka je poprilicno laka.
G

GostMeraklija

pre oko 2 meseca

Hahahaha, ima izgleda i ovaj nas racun u Nemackoj
g

gostiVAR

pre oko 2 meseca

kako neko sa prezimenom Poletanovic moze da igra fudbal? može eventualno balet da igra, da poleti.
M

MikiMorison

pre oko 2 meseca

Bolji od Bukaria, Severine, Jovanovica, Pume, Radulovica. Pregazi rivala, Vosa sa njim i Seriyem ima najbolja krila lige! Nedostaje 10ka
S

Srle1

pre oko 2 meseca

Doveden velickovic za 400k, bonus i igra desetku
3

3112

pre oko 2 meseca

opravdajte ocekivanja navijaca grupnom fazom LK
C

Cane_

pre oko 2 meseca

Najbolji stranac lige, bez ikakvog razmisljanja. Igrao je sa 60-70 posto pripremljenosti u raspad timu. Jak mentalitet, gladan golova i igre, bez respekta i odustajanja. Ako u NSu dobije podrsku, postovanje i ljubav, bice veci i bolji od Abua 100%. Ponuda Astane bila je znacajno veca, ali svestan je bio da moze da zaboravi tad lige 5ce. On je ubedjen da ce biti reprezentativac svoje zemlje. Marko, Gruja out!
p

prijatelj

pre oko 2 meseca

Ovo nije nikakvo pojacanje sportskog direktora i skauta, Malajac bi pronasao Delea, samo da ima para. Poslati Gruju i Maradonu sa Lanetovim u cz. Na stranu to, Dele je dobro pojacanje i trazio da sa njim dodje u klub i mladji brat iz akademije gde je i on poceo. Pa, da ide na pozajmicu, bez nekih fin uslova. Tu je Maradona pokusao da odigra na %.
T

Titula sve je blize

pre oko 2 meseca

Kakav tim pravi Voša, ozbiljan i to baš. Seri i Bamidele kao krilni tandem zvuče premoćno. Rosić-Lukas-Sičenje-Korać-Butean-Poletanović-Njegoš-Seri-Veličković-Bamidele-Ivanović. Uz još 2 jaka pojačanja na špicu i veznom ova Voša bi bila premoćna.

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Uuuu, jbt!
P

Pitanjce?

pre oko 2 meseca

Nisam ga pratio ali ne mogu da razumem ove iz Niš!Zar je moguće da dajete najboljeg igrača za 300.000?Zar je toliko zaglibilo da vas ta suma vadi?
Č

Čudilo

pre oko 2 meseca

Prateći tekst u stvari je Radnički dobio 240.000 a ne 300k (jer 20% ide Estorilu). Meni lično uz štopera Jamkama ključni igrač. Sreća što su i toliko dobili, nego me Jamkam brine, istekao mu ugovor, ništa se ne priča o produžetku.
L

Lfcc

pre oko 2 meseca

Ozbiljna prica, citam juce komentare o Zukicu i ne verujem kolko se ljudi ne razumeju u fudbal, dizanje u nebesa i njega i Bjekovica koji veze sa ozbiljnim fudbalom nema, oba odlaska su pojacanje za klub
K

KakoDruze

pre oko 2 meseca

Zukic prosle sezone 12 golova i 7 asistencija u Vosi, ne postoji 10 igraca u ligi koji su imali bolji ucinak, a vi pricate kako se Vosa pojacala njegovim odlaskom, kako???
@

@KakoDruze

pre oko 2 meseca

Pa i Mitrovic je najbolji strelac u istoriji reprezentacije, a u prajmu igrao drugu ligu. Poenta je da efikasnost i kvalitet ne idu ruku pod ruku.
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Da je vise Milana Mandarica u svim bransama u Srbiji...

Sakur

pre oko 2 meseca

Al pazi pocetak teksta zvezda tsc i Partizan zar Partizan nije bio drugi na tabeli mozarte?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Jednom drugi, jednom četrvri, a TSC drugi i treći pa ti vidi.
R

Realnno

pre oko 2 meseca

Bio je drugi ali nezasluženo!Ovo je redosled po jačini klubova a tu ste treći sa tendencijom da budete osmi!