©Reuters
©Reuters

Superliga maniri: Iz Foresta podigli glas zbog sudije - stavili ste navijača Lutona da nam sudi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 21:43

U klubu sa Siti Graunda besni na suđenje sa utakmice protiv Evertona

Kada se nešto nesvakidašnje i nimalo pohvalno desi u Mozzart Bet Superligi, najčešći komentar na društvenim mrežama bude - 'samo u Srbiji'. Međutim, saopštenje na račun sudija kakvim nas zasipaju sa obe strane Topčiderskog brda uoči i posle večitog derbija stiglo je ovog popodneva i iz najjače lige na svetu - Premijer lige.

Nezadovoljni odlukama sudijskog sastava na utakmici sa Evertonom, iz Notingem Foresta su se posle poraza javno požalili na suđenje, istakavši tri odluke kao vrlo sporne. Čelni ljudi kluba sa Siti Graunda doveli su u pitanje integritet Stjuarta Atvela, jednog od sudija iz VAR sobe na utakmici protiv Evertona, zbog čega razmatraju tužbu protiv Zvaničnog odbora za profesionalne sudije (PGMOL).

Izabrane vesti

U Forestu smatraju da su u porazu od Evertona (2:0) oštećeni za tri penala. Glavni arbitar Entoni Tejlor nije video nijedan, zbog čega u klubu tvrde da je trebalo da ga pozove Stjuart Atvel, glavni sudija u VAR sobi, i natera da makar pogleda

"Tri izuzetno loše odluke - tri nedosuđena penala - koje jednnostavno ne možemo da prihvatimo. Upozorili smo PGMOL pre utakmice da je VAR sudija navijač Lutona, ali ga nisu promenili. Naše strpljenje je testirano više puta. Klub će razmotriti svoje opcije", navodi se u saopštenju engleskog kluba.

- SPORNE SITUACIJE POGLEDAJTE OVDE -

Zanimljivo, u svakoj od tri sporne situacije našao se desni bek Evertona Ešli Jang. U prvoj iz 24. minuta sa leđa je u kaznenom prostoru sapleo Đovanija Rejnu, u drugoj pred kraj poluvremena rukom zaustavio centaršut Kaluma Hadson Odoija, da bi u 55. minutu istog igrača srušio sa leđa.

"Ne razumem razlog i odluku Entonija Tejlora ili VAR sudije Stjuarta Atvela. Ne razumem, jer vidim slike. Ali mogu da pričam sa vama. Pokušavamo da ignorišemo sve ovo, ali se toliko puta ponavljaju loše odluke protiv nas... Teško je kontrolisati sve to. Razumljivo je da se ovako ponašamo kao klub jer želimo da ispravimo stvari. Ne želimo loše sudije, želimo dobre odluke. U redu, ako smo danas izgubili bez incidenata, u redu, prihvatamo. Ali radili smo stvari kako treba u pravim trenucima. Bili smo razočarani tim odlukama", izjavio je trener Vulverhemptona Nuno Espirito Santo.


tagovi

Premijer ligaNotingem Forest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara