Komentari na vest

Sudija Radaković prijavio Igora Duljaja zbog uvreda

J

Jeneah

pre 30 dana

Prepošteni Duljaj? Ma nemoguće...
Г

Гост Ад

pre 30 dana

Голман је имао контакт са лоптом. Голман је дошао до лопте да ли је играч пре тога био у поседу лопте није разлог да би се досудио пенал.
z

zaks

pre 30 dana

Nemoguće.Pa oni su najfiniji, najkulturniji i sve naj, naj.
P

Peki30

pre 30 dana

Čist penal nije sviran nad Nikolićem, sklonio loptu pre golmana, koji mu je ušao u telo i oborio ga. I umesto da sudija svira penal ili VAR interveniše oni ništa. Umesto da kazne sudiju kažnjavaju Duljaju. Dokle više?
C

COIL

pre 30 dana

po kojim je ro oravilima penal? Da nije možda pi tvojim?
N

Nenad1246

pre 30 dana

Šta lupaš? Gde je sklonio kad je golman zadnji dirao loptu?
P

Peki30

pre 30 dana

Valjda se gleda ko je prvi došao do lopte, a ne zadnji. Nikolić dolazi do lopte pre golmana, koji mu ulazi u telo bez kontakta i obara ga. Čist penal
z

zaks

pre 30 dana

Moj Peki, nemaš ti pojma o pravilima ove igre, idi prati neki drugi sport.
A

Advokatska komora

pre oko 1 mesec

E sad ćemo mi da sastavimo prijavu protiv dotičnog sudije i suđenje na pomenutom meču.....Pa da vidimo ko je naredio da se Partizan onako pokrade......Ovo u Tanzaniji nemaaa
m

markoniks.

pre oko 1 mesec

Svi treneri Partizana se ponašaju ili ponašali kao uličari. Umesto da daju primer tim mladim ljudima oni ih huškaju na sudije čast izuzecima. Nameštanja, sklanjalice i sudije poput Srđana su im glavni aduti a ne igra. Već nekoliko godina tužno i ružno je gledati kako dolaze do bodova. Siluju sudije i igrače protiničkog tima, pisane i štampane medije da pišu neistine što im uistinu odmaže da vide pravo stanje stvari. Tome je jednom moralo doći kraj.
A

Antir

pre oko 1 mesec

A vaši sve Bečki dečaci, počev od Lalata, "grofa",...
N

Nezvani gost

pre 30 dana

@Antir Dzaba je njima bilo sta objasnjavati, oni zive u nekom paralelnom svetu, gde se veruju samo u ono sto 2 doktora kazu. Takvi su od osnivanja. Njihove parole su, otmi, ukradi, slazi, samo bahato, prskaj, necu jedan necu dva itd. a onda puna usta moralisanja. Takav mentalni sklop je za psihijatriju. Problem je sti ih ih je puna Srbija takvih.
m

muljaj uck

pre oko 1 mesec

Pa nije za dzabe muljaj izjavio da mu je idol Fadilj Vokri,iver ne pada daleko od klade!
P

Podrska za Nikolu

pre oko 1 mesec

Ja sam skolski drug Nikole Radakovica i rekao mi je sve sta se desavalo,ako vas zanima zasto je odlucio da tuzi duljaja recicu vam samo ovo,psovao mu je mrtvu majku i pozeleo mu da mu deca izgube zivot,takve psovke i kletve su nesto najgore sto postoji!
S

Sjjsjs

pre oko 1 mesec

Radokovicu ti i si
J

JF ulica

pre oko 1 mesec

Taj Radaković je završio karijeru....Neće biti sposoban više da namešta mečeve po direktivi odozgo....
N

NijeRadioStitNemaBodova

pre oko 1 mesec

Izgleda da je štit bata Muljaja baš zakazao, a ni Penaltko nije uplašio sudiju širenjem ruku:))))Kad već nije dosudio penaltik za Natha mogao je da produži sudija desetak minuta dok crni dečki nekako umuvaju bar izjednačenje:))))Mnogo bodova su ove sezone sakupili ili preko Penaltka ili preko produžetaka i jednom je moralo da se to prekine!!!!
S

SaMo tako

pre oko 1 mesec

Pazar su kaznili bez prisustva publike sto su vredjali duljaja.duljaj mislio da u Novom Pazaru svi obozavaju njegov partizan I pred mec izjavio da je pazar crno-beli grad🙂 ,Ali je video da dole ljudi vole svoj lokalni klub I da ih ne zanima partizan,zvezda I bilo koji drugi klub.oni postuju partizan jer mnogi Pazarci su igrali tamo nekad,Ali partizan je protivnik kao I svi ostali kad igra sa Novim pazarom.
R

Radko

pre oko 1 mesec

Ovaj meč vidi se iz vazduha da je namešten da Napredak dobije. Kao što su i sudije nameštene što na terenu, što u var sobi da se ništa ne svira u korist FK Partizan. Pre nego što je pao gol za Napredak, sudija nije očigledan faul nad igračem FK Partizan svirao, faul nad Ovisom. Drugo igranje rukom igrača FK Napredak u njegovom kaznenom prostoru, trče Nikolić je stigao pre golmana FK Napredak, udario loptu, gde ga je golman FK Napredaka ruši, penal čist kao suza. Ali FK Partizan se ne dozvoljava da osvoji titulu, jer dok Glavonja namešta da njegov FK C. Zvezda mora da osvoji. Glavonja nije rešio za šta ga je narod izabrao, a rešava nešto što ne treba da ga zanima.
@

@radko

pre oko 1 mesec

Jel bilo namesteno protiv radnika, imt, cukarickog da partizan dobije, amnezija a ?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Golman je odbranio šut Nikolića. Kraj.
N

Ne kapiram.

pre oko 1 mesec

Kako se to namešta za Zvezdu kad je bez dileme najjača? Gledali ste dervi valjda, jasno je da ste imali sreće kao niko. Dajte molim vas razlika u kvalitetu je evidentna, samo dunster to ne vidi.
N

Ninibhvt

pre oko 1 mesec

Sudiju nazvo telefonski manijak Pomfritije!
Г

Горан Гоги

pre oko 1 mesec

А каква су правила ако неко није пријављен а седи на клупи???
@

@gogi

pre oko 1 mesec

Bravo za pitanje.Mislim da je upisivanje 0:3 ekipi gostiju.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

I treba. I treba da se Partizanu sudi po pravilima, a ne da im se konstantno gleda kroz prste. Jer je trebalo odmah crveni da mu da, a ne da se sad seti da ga prijavi.

Zoran Berić

pre oko 1 mesec

Hocemo i mi svog Segrta,kad moze zvezda sebi da da bira podobnog sudiju,ne vidim razlog zasto i mi sebi ne mozemo da boramo,podobnog,iako je sav savez i sudijska organizacija obojen u crveno.
B

Bjbub

pre oko 1 mesec

Bari/ Tokio! Kolko ti zvečiš?
I

I ovog

pre oko 1 mesec

Sa brojem 10 treba spustiti na zemlju, ja nisam Video igraca da toliko raspravlja sa sudijama ali bas svaku utakmicu.
N

Nula

pre oko 1 mesec

Sa postovanjem pricaj o broju 10! Taj lik ima osvojenih titula koliko i ti!