Komentari na vest

Suarez sprečio srceparajući kraj Bjelsinih Urusa, medalja posle 13 godina ide u Montevideo

v

vladano79

pre 2 meseca

Dr Luis Suarez
Д

Дугоушко

pre 2 meseca

Гледао утакмицу, хоће човека лопта то је невероватно у претпоследњем нападу човек себично шутне уместо дода на другу сам човек, и већ следећи напад добије на тацни, све у свему јако јако добар нападач био и остао пред пензију, може он још бар 2 године
r

rsczz

pre 2 meseca

Moj omiljeni napadac poslije Zube Ronalda a moze se reci da je i ovaj Zubonja.
J

Jambb

pre 2 meseca

Mozda i najbolja devetka nakon 2010-e god, tu su jos i Levandovski, Aguero, Ibrahimovic i Benzema.
E

El Stefanel

pre 2 meseca

Luis Suarez je sad bolji jednom nogom u penziju nego li Nunez u najboljoj formi.😂
К

Кљаки

pre 2 meseca

Суарез где год да је играо играо је одлично. Холандија,Енглеска,Шпанија. Небитно који систем игре ко је тренер ко су саиграчи Суарез даје голове. Свака част! Капа доле мајстору фудбала.
K

Ksavijer

pre 2 meseca

"Drvo javorovo"??? Mislite "javorovo lišće" (maple leafs)??? "Drvo javorovo" su pre neki drugi koji su zadnji u grupi, a ne ljudi koji su polufinalisti, čega god.
S

Saguenay

pre 2 meseca

Kanada do pre 10 godina je bila 122 reprezentacija na fifinoj listi. Danas je to zemlja koja je dosta ulagala u mlade, stvorila 3 profesionalna MLS kluba I formirala kanadsku fudbalsku premijer ligu. Deset godina kasnije rad je krenuo da se isplaćuje. Polufinale Kopa Amerike je veliki pomak.
L

Lac St-Jean

pre 2 meseca

Tako je. 2026 idemo po titulu
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Urugvaj je bolji tim i to se vidi i pored toga sto se Kanada isprsila i imala vecu zelju za pobedom. Da je utakmica potrajala jos 15-ak minuta, Pistolero bi dao jos jedan gol jer je odbrani Kanade vec krenula da pada koncentracija. Ove kamere sa centra igralista prilikom izvodjenja penala su bezveze. Ko na video igrici. Ko da se namerno trude da ogade ljudima fudbal sa ovim novim pravilima.