Komentari na vest

Stres je Partizanovo drugo ime: Za godinu dana 17 golova u nadoknadi

J

JeNeaH

pre oko 2 meseca

Kečina na Dinamo
b

batabane

pre oko 2 meseca

Tagi Nikolić, jedan odličan potez, (prijem lopate u šesnest, onda odlično vraćena lopta), i 18 grešaka. Ako to može da prodaje i vredi Partizanu, onda ok. Šćekić, vezni igrač, bez iznošenja lopte i dobrih odigravanja unapred, a obilaze ga kao da ga nema. Ako i to može, onda i to je ok. Filipovića na beku, obilaze kako hoće. Kallulu, ne zna šta hoće, gde bije. Vidi li to neko, tj Stanoje Đurđević mi deluje sigurno. Pravovremene reakcije na svaku loptu.
N

Naopako

pre oko 2 meseca

Vosa vam uterala samo tako
B

Bida

pre oko 2 meseca

Pitanje za vv upravu ko vam je naredio da napredak cz 100 posto filijala binic midkovic dantana igra na jna i zasyo
Z

Zato

pre oko 2 meseca

što to u ovom trenutku odgovara Partizanu. Kao fol gostuješ a domaćin si. Ne putuješ izbegneš troškove a zadržiš privilegije i kao činiš uslugu Čarapa ima. I kada se okrene prvi krug opet ti dolazi Napredak u goste.
@

@Zato

pre oko 2 meseca

Tupavi pa kako ne cinis Napretku kada ce da igra nekoliko utakmica na Partizanovom stadionu dok mu se ne zavrsi teren i jos mu Partizan izasao u susret da ne placaju nista sto koristi teren za utakmice, dal moguće da ste toliko ograniceni ili samo bezobrazni.
N

Nema

pre oko 2 meseca

ništa za džabe,samo naivni mogu tako da razmišljaju.
9

96%

pre oko 2 meseca

Komentari Zvezdaši... ne spominju penale u svoju korist, isključenja... kad Vojvodina izvede drugi tim protiv njih, to je sve normalno. Za njih je juče Napredak pustio gol jer Partizan ne može da pobedi pošteno. Koliko je trajala nadoknada 5 min strašno.... pogledajte malo premier ligu. Partizan godinama namešta da bude drugi ili četvrti ili... a oni jadni prepošteni, uvek prvi. Dajte jedan tekst o tome koliko je bilo penala i isključenja za Zvezdu poslednjih godina, ili još bolje poređenje oba kluba u tim parametrima.
P

Pa

pre oko 2 meseca

Po njima je i deda Dragan navija za Partizan i pomaze Partizanu da Napredak igra na Partizanovom stadionu.
S

Samo

pre oko 2 meseca

opušeno šta te briga čiji su komentari. Igra je zabrinjavajuća. Treba biti korektan i priznati.
V

Vama se

pre oko 2 meseca

pomaze da bi nekako skinuli Zvezdu sa trona,jer mislite da ćete od ucesca u LŠ napraviti dobar posao ucI ce pare u klub. Izjeda vas mržnja a nemate kvalitet ni za LKonferencije.
g

garinca

pre oko 2 meseca

96% a kad je to Zvezdi sviran penal u 98 minutu za pobedu kao sto se vama svira?
D

DDF

pre oko 2 meseca

Dinamo-Partizan je utakmica stvorena za kladionicare koji igraju golove...na Dinamo dom.3+,dom.4+,dom.2+1-2+2,itd...
G

GorostasNeuki

pre oko 2 meseca

Ja sam maloumni navijač Partizana koji nije krsten i najvise voli albansko primorje
s

srka

pre oko 2 meseca

A sada zaboraviti sve i maksimalan fokus usmeriti samo ka utakmici protiv Dinamo Kijeva. Znam, reći će svi, kako druže sa ovakvom igrom i timon nečemu da se nadamo. Slažem se, ali verujem Stanojeviću. Znam da je on maksimalno izanalizirao protivnika, u skladu sa tim, sastavile i startnih jedanaest za ovu prvu utakmicu. Ogromna je značaj ovog dvomeča, jer nam prolaz omogućava grupnu fazu Lige Evrope. Već se znaju i potencijalni protivnici u trećem kolu, ako prodjemo ovo drugo. Sutra je žreb, a mogući rivali su nam Glazgov Rendžers, Slavija Prag, Salzburg i Lil. Po mom nekom mišljenju, sa Rendžersom i Slavijom, možemo da se takmičimo, Salzburg je teška priča, a o Lilu ne smem ni da razmišljam. Tu bi na šanse zaista bile minimalne. Ali ajde da sada to ostavimo po strani i da se maksimalno skoncentrišemo na Dinamo Kijev. Jer, ukoliko njih preskočimo, to nam može biti veliki elan i pogonsko gorivo za čitavu sezonu, uopšte, jedna velika prekretnica u funkcionisanju kluba. Verovatno bi stiglo još neko pojačanje. Promenila bi se krovna slika celog tima i dobili bi veliku satisfakciju za nastavak sezone.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Partizanovo drugo ime nije stres nego Igokea. Samo činjenice.
S

Ssssssss

pre oko 2 meseca

Problem je samo kad u toj nadoknadi ne daju gol, onda krece prvenstvo da bude namesteno itd...
ј

једандеветседамнула

pre oko 2 meseca

Дао бих све те голове само да нам се не понове Аугзбург и АЗ, каква нам је разочарења овај клуб приредио добро смо живи остали
E

Eh

pre oko 2 meseca

Koja tuga kada ova crvena boranija pocela da napada FSS i svog deda Dzaju.
g

grastion

pre oko 2 meseca

Citanje komentara na vestima o Partizanu na ovom portalu moze dovesti do stetnih posledica po zdravlje
G

GorostasIzKafica

pre oko 2 meseca

Partizanovi navijači su nekulturni i zaostali u razvoju.
k

kondor007

pre oko 2 meseca

Grastion , ti ne moras da se brines za zdravlje citajuci komentare o FKP . Ti ne mozes dobiti posledice citajuci komentare , zato ste nemas cime da mislis , to je jedino za tebe spas . Uzivaj !!!!!!!!!!
s

scarecrow

pre oko 2 meseca

која је демагогија у коментарима, човек би помислио да је Партизан узео 7 титула за редом колико кукају о суђењу
P

Pa kada

pre oko 2 meseca

je to očigledno. Svi vide osim vas ostrasnjenih.
P

Pozdravio

pre oko 2 meseca

te Tole.
S

Stankovic

pre oko 2 meseca

Ovo sto smo gledali u petak bice slika partizanove ieseni . . . pritisakna sudije , na FSS, kuknjava na sve i svasta najvisr na Zvezdu, golovi u 93 minutu , penali u 87 min. i tako ce izdzati nozda do marta . . .
M

Mdneksjjsjs

pre oko 2 meseca

Mnogo ranije i ubedljivije bi oni to resavali ali ih mrze sudije a evo na primer zvezda juce bi sigurno izgubila da ih sudije nisu gurale..Stanoje se bori kao lav ali je moze protiv sudija i ocajne zvezde koja namesta od prvog kola,Partizan je pokazao evropsku klasu protiv Napretka..
D

Da, da

pre oko 2 meseca

Se smeni ceo Crveno-beli FSS jer pomazu Partizan.
G

Gorostasa

pre oko 2 meseca

Bjeka i Falji i njegov Živković
D

Da, da

pre oko 2 meseca

Bas se oni nesto tamo pitaju u Crveno-beli FSS nego ajde da čame kao neki fikusi tamo da ne bude bas niko iz Partizana.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Dobric potpisao za Zvezdu a u Laktasima MUK!
l

lool

pre oko 2 meseca

To nije stres to je bruka i sramota
e

ehoo

pre oko 2 meseca

mali sns klub ,djubre od kluba
R

Raša P

pre oko 2 meseca

SPS
N

NUMEJU EVROPLJANI

pre oko 2 meseca

Šteta što u Evropi nema takvih finiša za Crvenu zvezdu i Partizan, takvih nadoknadi, takvih penala, jednostavno, Evropa mnogo kaska za Srbijom kada je suđenje Partizanu i Crvenoj zvezdi u pitanju, sigurno bar 100 godina kaskakju koliko su zaostali.
N

NeMesati

pre oko 2 meseca

Upoređivati Zvezdu i Partizan u Evropi takmičarskih sta Zvezda a sta Partizan po jačini i kvalitet protivnika ravno je teškom neznanju. To je ono idu dve porodice na more 10 dana,jedna ide na Sardinju druga u Sutomore. I obe na moru su.
D

Dečko se

pre oko 2 meseca

Zaje*ava, malo samo da se razume ironija i sve ok :)
@

@Ne Mešati

pre oko 2 meseca

A sta treba uporedjivati kada Zvezda deset godina nije igrala Evropu od 2007-2017,a Partizan igrao i ligu sampiona i ligu Evrope sta tu treba uporedjivati kanal Dunav-Tisa-Dunav sa rekom Dunavom i Tisom bitno da se zove Dunav i Tisa nebitno sta je sta i koja je namena kanala.
R

Red Star Belgrade

pre oko 2 meseca

@@Ne mešati Koje lige šampiona ? koje lige Evrope ? 1 LŠ i osvojenih 0 bodova 3 Luge Evrope - Nijednom prodjena grupa Zvezda od 2017 do sada ima 3 Lige Šampiona i 4 lige Evrope = 3 puta igrali prolece. Od 2000 do sada Partizan ima 2 lige šampiona= 3 boda Crvena Zvezda 3 Lige šampiona = 8 boda Partizan 5 lige Evrope = 2 prosli grupu Zvezda 5 lige Evrope = 3 prosla grupu.
N

Napisite

pre oko 2 meseca

Da su svi ti golovi pali uz sudijsku pomoc, nepostojeci penali, crveni, 10+ minuta nadoknade, slobodni udarci na 16m ako ne mogu da udju u 16 da svira penal itd....
J

Ja napisah

pre oko 2 meseca

Pre neki dan sam u 90 min ukljucio arenu da vidim rezultat pa kad sam cuo da se igra jos 5 min ja pobego da ne gledam jer sam znao da ce minut pred kraj da bude il penal il sklanjslica il nesto trece pa nisam hteo da se nerviram. E nadobijah grdne minuse tada, a pogodio sam
k

kondor007

pre oko 2 meseca

Ja napisah , da se ti nemas cime da nerviras i to te spasava . Uzivaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
g

grobarii

pre oko 2 meseca

jedino tad smeju dati gol
r

riđobradi

pre oko 2 meseca

pa šta? svedoci smo da svugde u svetu masovno pdaju golovi u 90+...CZV je svake godine rekorder i šampion u broju penala u svoju korisz i crvenih kartona protivnicima...to je nameštanje utakmica i sudijsko podmićivanje. da FKP namešta, ne bi čekao 90+. zna se dobro ko namešta utakmice , da li u dogovoru s klubom da li sa sudijama
M

Mayor11089

pre oko 2 meseca

Ne zove se to stres, nego namestanje...
P

Pa da

pre oko 2 meseca

možda zbog domaćeg terena. Ali mislim da je očaj bolje rečeno od stresa ili možda stres i očaj.
m

merin

pre oko 2 meseca

PARTIZAN, več par godine ne liči na Partizan koji, je bio bar drugi u državi, sad u ovom trenutku može da jih pobjedi i i onaj tim koji je zadni na tabeli, vidjecemo katastrofu u Euro klafikacijama. 🤪😪😪😪🖤🤍🖤🤍🖤
G

Guh

pre oko 2 meseca

UZ POMOC SUDIJE,PENALA I PRODUZAVANJA MECEVA PO 10-15 MIN SVAKO BI DAO 17 GOLOVA!
V

VAR

pre oko 2 meseca

Ako ga partizan ne da u nadoknadi, protivnik će sigurno, jer bi inače igrali 100 minuta produžetak
K

Kaj ne

pre oko 2 meseca

strano telo iz zg-a bas dominira sta fali
a

ahhwhs

pre oko 2 meseca

Ja sam osoba sa koeficijentom inteligencije 17 ne znam da se staram o sebi ne koristim toalet papir jer sam mnogo konzervativan jedem jugoslovensku gibanicu koja kaplje niz usta i navijam naravno za partizan
s

stresno

pre oko 2 meseca

Sudija var soba fss bjeka konj zeko lopove tole lopove sud udruzenog rada uprava vodovoda kadijevic curkovic domoljub dacic rasim ljajic kakav crni stres 🤣
v

vroom

pre oko 2 meseca

Ne zove se to stres, nego guranje i moranje....igraca u crnom i delilaca pravde u crnom....
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Pa do nove god se vestacki odrzavaju u nekoj kao trci s nama zbog mira u kuci al posle Zvezda iz druge ubaci u cetvrtu i ode na +15 lagano...
D

DrugoImeJepartizanskaGurka

pre oko 2 meseca

Ova statistika nikoga ne iznenađuje. Svi znamo kako jako pošten klub u crnom koji samo priča o svom poštenju radi i funkcioniše. Starac Natho prima ogromnu platu da bi širio ruke i skakao na sudije sve dok mu ne daju penaltik. Sledeća faza kada igrači neće da se sklone crnim dečkima je da im sudija da crveni iako nisu napravili prekršaj ni za žuti. Na kraju sa igračem više ide takozvano vreme sudijske gurke kada sudija produži dok crni nekako ne daju taj jedan gol. Vrhunac poštenja je bila poslednja utakmica gde su crni igrali kao gosti na svom terenu i tako nešto je sigurno neviđeno u bilo kojoj drugoj ligi:))))Onda ide Evropa i Šamrok ili Flora pokažu koliko je poštenje crnih:)))
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Stres traje još od kada je odigran prvi derbi. A što se tiče golova u nadoknadi naj poznatiji je onaj u Ljubljani. Nije postojala nadoknada a ipak uzeše titulu u 113.minutu.
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Nije u 113. već u 143. Jel' ti sada malo lakše? Bar da nam je te '76 Zvezda bila konkurent za titulu, pa da mi bude jasno zašto kukaš?
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

A da dodamo golove posle 80. minuta u ovu jednacinu? Prilicno sam siguran da bi tas pretegao na Partizanovu stranu, i to lagano. Koliko su samo golova dali (cesto iz penala) posle. 80. minuta i to skoro redovno ili na neresenom ili na negativnom rezultatu, to samo Bog zna. Kako bas nadjoste da samo nadoknadu gledate... A kad smo vec kod nadoknade, koliko prosecno traje nadoknada na utakmici Partizana kad Partizan ne vodi?
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

17 golova u nadoknadi 🤢🤢🤢 katanac partizane katanac 🔒
G

Gundjalo

pre oko 2 meseca

Od toga polovina izmisljenih penala,slobodnjaka itd. Pustite nam gol za 3:2 protiv Surdulice. Kakav cirkuzantski penal mati draga. Igrac Partizana gurne igraca Radnika koji ocese drugog igraca Partizana, penal u 90+6 minutu za preokret sa 0.2 na 3:2. Natho daje gol cinicno se smeje a navijaci Partizana pevaju zasto kukate p...e ciganske,. Inace na toj utakmici je pre toga jos jedan penal bio dosudjen koji nije postojao jer je bio faul na ivici kaznenog prostora ali ga je Natho promasio. I onda oni takvi nekome pricaju o postenju,guranju,bla bla bla. Covece,tri uzastopne utakmice su odigrali kladionicarski prelaz kao niko nikada do sada a njima je to drugi put bio.
M

MilojeRadoje

pre oko 2 meseca

Gol iz gol auta
C

COOL

pre oko 2 meseca

Ne znam šta su gledale sudije u var sobi,možda neku drugu utakmicu? Zbog takvih odluka je Radnik ispao iz lige.
g

gunđalo

pre oko 2 meseca

Ne kradi tuđe nikove....smisli svoj, ne budi rom. Ovaj koristim već 3 godine
H

HektorNS

pre oko 2 meseca

Neko bi rekao rekao jako čudno .,.
2

2305

pre oko 2 meseca

Duljaje otimaj...
a

ahahhhaah

pre oko 2 meseca

ma ne bi oni nikad
H

HumskiMajstori

pre oko 2 meseca

Jos da se dopuni,vecina u 97 minutu,sklanjalica,penal ili slobodan udarac sa 17 m. I napisite koliko je Zvezda dala za isti period golova u 95m. JA CU reci - Nula,0,zero. Mislim na pobedosne golove. A možete i od 2007 me tek statistiku. Tu je tek bruka.

Leki

pre oko 2 meseca

Nemoj molim te,po 20 penala vam se sudi,prema tome Cigane ne seri...Indjija 2x penali sa 20m 😅🤣🤣🤣
N

N.T.sd

pre oko 2 meseca

Tako je, Pokradi u startu da ne cekas kraj tako rade giganti
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

gledao sam samo prvo poluvreme ...nikakvu razliku nisam video izmedju nas i Napretka ! oni momci igraju za par hiljada mesecno ovi nasi prave po 200-500 soma godisnje !! sramota

Miki

pre oko 2 meseca

Rade sudije...
P

Pa da

pre oko 2 meseca

Zmači bilo je 17 nameštaljki. Hvala za info.
D

Di Marko

pre oko 2 meseca

Stres? Mislim da ima drugo ime za to....
N

Naopako

pre oko 2 meseca

A koliko puta igrac vise?
c

czk

pre oko 2 meseca

treba napraviti racunicu svih klubova da vidimo ko je na prvom mestu, znamo svi koji klub je najvise krao
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Ovo i pokazuje kako Partizan uglavnom osvaja bodove i zasto se to desava u nadoknadi. Nekad sudija iskljuci protivnickog igraca i onda je naravno daleko lakse. Napredak recimo ne bi primio gol, da su bili u ravnopravnom polozaju. Onda ide na gurku, udara se protivnik po nogama, gura, sudija ne svira nikakav faul za protivnika, ali svira svako i blago odgurivanje igraca Partizana. Onda slede fantomski penali itd. Ovde novinar pise o preokretu protiv Radnika 3:2, a ne pise kako je Radnik pokraden i to brutalno. Sudija bukvalno ne svira faul za njih, nego svira penal za Partizan i poklanja pobedu. Partizan nema nikakav tim i zato u Evropi, gde se svira svaki faul i dele kartoni po zasluzi, oni primaju po 6 golova od juniora. U nasoj ligi su zasticeni kao beli medvedi. Setite se onog penala protiv Spartaka sviran posle 5 minuta. Ili najdrasticnija kradja protiv Novog Pazara pre vise godina. Gosti igrali sa samo 11 igraca, nisu im dali da registruju ostale, dok se to kolo nije odigralo. I onda igrac Novog Pazara odbrani gol tako sto ga lopta pogodi u ledja, a sudija mrtav ladan dosudi penal i dade coveku crveni karton. Bilo je posle nekih komentara kako sudija nije video, pa kad nije video kako je onda dosudio penal? Nije smeo ni da ga svira, ako ne vidi.
A

A ne,ne

pre oko 2 meseca

vrlo je odjektivan novinar samo ti ne navijač za Partizan. Onaj penal za Partizan je bio pokazna vežba da sudije shvate kako treba svirati. JSD je to moj brale.
T

Tolmači

pre oko 2 meseca

Biće tako dok je sponzor ovaj. I onda Stanoje kaže da ima mnogo para. Niko ne pita odakle, jer, zna se. Novinar je tu da opravda. A Evropa? Nordsjeland deca?
S

Ssl

pre oko 2 meseca

Ova statistika je zaista fenomenalna. “Smatra se da je partizan dobitnik u nadoknadi, ali nije baš tako”. Kako nije? Naveli ste tri utakmice u kojima su primili golove posle 90. minuta, jedna od kojih je derbi gde je prekid regularnog dela trajao 15 minuta ili više. Ako prosečno na dve utakmice mesečno partizani preokrenu rezultat u nadoknadi, valjda je jasno do koje mere to nije normalno. Redovno, kada “favorit” ima nepovoljan rezultat, u nadoknadi kreće jurnjava, sudije prestaju da sude faulove na sredini terena, VAR se gasi i utakmica postaje ragbi dok ovi ne uteraju loptu u gol, nogama, rukama, penalima itd. I samo nemojte da pominjete derbi, gde ste odvaljeni od fudbala.
C

Cacak

pre oko 2 meseca

Ne vole ih sudije 😎
G

Gost Gro Bar

pre oko 2 meseca

Drugo ime Partizana je smehotres, a ne stres !
b

bakicar

pre oko 2 meseca

Partizani preuzeli njemački mentalitet.
B

Brukaa

pre oko 2 meseca

Igranjem kuci a ne u gostima liga je vec postala neregularna
Š

Šljaka

pre oko 2 meseca

Partizan nema da kupuje pojačanja od četiri Miliona,to zna i Vučić i Terzić i njihove sluge iz Humske ulice al izgleda tako i treba. Partizan trpi velika poniženja da Vojvodina i neki tamo Tsc budu ispred,da bi se dokazalo navijačima Partizana kako su nebitni.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Za 17 apsolutnih mukova u železniku
G

Gost 2602

pre oko 2 meseca

Za godinu dana sedamnaest golova u nadoknadi vremana"! Da li je u pitanju kvalitet Partizana ili "kvalitet" suđenja? Uzgred još jedno pitanje: koliko minuta su prosečno trajale nadoknade vremena na Partizanovim mečevima ( pročešljajte arhivu - iznesite i taj podatak)?!
X

XD

pre oko 2 meseca

Stres drugo a nameštanje prvo ime.
Z

Zvrndov

pre oko 2 meseca

Prepostena avangarda.
B

Bljuc

pre oko 2 meseca

Morao je sudija da da crveni karton da bi nekako dosli u sansu da pobede
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Neko bi rekao slucajnost

Bojank91

pre oko 2 meseca

Znamo sve
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Sve im je omogućeno. Džabe.
2

290591

pre oko 2 meseca

Ne zove se to stres, nego navlačenje.
N

Nije to...

pre oko 2 meseca

....stres,tu su sudije...
C

COOL

pre oko 2 meseca

Kako si to lepo rekao. Svaka ti čast. Čestitam.
L

Logicno

pre oko 2 meseca

Igra se dok Partizan ne da gol, rekorderi po broju golova u produzetku kao i po broju penala u produzetku. A naravno i tim koji gostujoce utakmice igra na svom stadionu. Ali drzava ih gasi
A

A1

pre oko 2 meseca

Tek stres ovih crvenih pojeli se zbog Saldanje u 93 minutu, toliko su opterećeni da mukice samo se tese ostavljajuci bolesne komentare, valjda im tako lakse.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

ZA GODINU DANA CAK 17 GOLOVA UZ POMOC SUDIJA I PENALA!
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

ZA GODINU DANA CAK 17 GOLOVA UZ POMOC SUDIJA I PENALA!
S

SamoNaivniVerujuUSlucajnost

pre oko 2 meseca

Ko ne zna ko su crni dečki možda i poveruje da je ovaj podatak slučajnost. Svi već znaju za čuveni bata Muljaj štit koji ne prestaje da radi i koji ne dozvoljava da crni konačno odu u drugu ligu gde po kvalitetu pripadaju. Čuvena partizanska gurka gde ide prvo skakanje Natha na centru terena i širi ruke dok sudija ne da penal. Zatim ide crveni za igrača koji neće da se skloni avangardi i na kraju idu produžeci dok crni dečki nekako ne umuvaju jedan gol:))))Avangarda je prevazišla sebe kada su rešili da igraju kao gosti na svom terenu:))))Ništa drugo i ne može da se očekuje od kluba kome su najbolji igrači Mujaga i Jure i koje predvodi stručnjak najuren iz svakog kluba gde je radio:)))
J

Jagnjilko

pre oko 2 meseca

Najogavniji klub koji krade i namesta a optuzuje druge....PFC iliti prevarantski fudbalski klub. Odvratni su
D

Djovani

pre oko 2 meseca

znaci ne predajemo se nikad ni u poslednjoj sekundi, e to je za pohvalu!!!
G

Guh

pre oko 2 meseca

uvek bio lopovski klub
y

yoek

pre oko 2 meseca

Moralo je da umesto u gostima da se igra kuci da bi dobili, e to je namestanje
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

A da dodamo golove posle 80. minuta u ovu jednacinu? Prilicno sam siguran da bi tas pretegao na Partizanovu stranu, i to lagano. Koliko su samo golova dali (cesto iz penala) posle. 80. minuta i to skoro redovno ili na neresenom ili na negativnom rezultatu, to samo Bog zna. Kako bas nadjoste da samo nadoknadu gledate...
P

Psi ho

pre oko 2 meseca

prevedeno najvise namestenih utakmica ima...
G

Gundjalo

pre oko 2 meseca

Od toga polovina izmisljenih penala,slobodnjaka itd. Pustite nam gol za 3:2 protiv Surdulice. Kakav cirkuzantski penal mati draga. Igrac Partizana gurne igraca Radnika koji ocese drugog igraca Partizana, penal u 90+6 minutu za preokret sa 0.2 na 3:2. Natho daje gol cinicno se smeje a navijaci Partizana pevaju zasto kukate p...e ciganske,. Inace na toj utakmici je pre toga jos jedan penal bio dosudjen koji nije postojao jer je bio faul na ivici kaznenog prostora ali ga je Natho promasio. I onda oni takvi nekome pricaju o postenju,guranju,bla bla bla. Covece,tri uzastopne utakmice su odigrali kladionicarski prelaz kao niko nikada do sada a njima je to drugi put bio.
S

Stanoje dunster

pre oko 2 meseca

Naravno sa dunsterom od trenera i sa igracem vise jedva pobedjujemo na silu,
G

Guh

pre oko 2 meseca

uvek bio lopovski klub
G

Guh

pre oko 2 meseca

nogometni klub nema granice kriminala
L

Lopovi juf

pre oko 2 meseca

sad sledi serija namestenih utakmica ako je Duljaj imao 17 ovaj ce imati jos duzu, teski kriminal
G

Guh

pre oko 2 meseca

I hrvatska se odrice ovog kluba
b

buhahahah333

pre oko 2 meseca

Igra se dok partizan ne pobedi..
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Lopovski klub
G

Guh

pre oko 2 meseca

kladionica i namestaljke su drugo ime njihovo
K

Koje

pre oko 2 meseca

Je vase FMP1 ili FMP2
U

UPDP

pre oko 2 meseca

JTMUP
C

Chivas

pre oko 2 meseca

Sad kad Joksa krene o mini Atletiku opet...