Komentari na vest

Strelište: Hamarbi i LASK imali 51 šut ka golu Vojvodine i Čuke

n

nikosssssss

pre gotovo 3 godine

Cekaj, pa dokle vise da se pisu ovakve stvari? Nisam ni nameravao da komentarisem, ali kada sam video prva dva pasusa, jednostavno sam morao. Samo cu vas pitati dal uopste imate stida i trunku objektivnosti? Zvezda dozivela debakl od rena, a partizan izgubio od samroka? Pa to ispadanje partizan od samroka su 30x veci debakl nego ispadanje Zvezde, pa sve da je izgubila sa 7-0, a ne sa 4-0. Dalje, partizan je donekle izvadio stvari? Kako je izvadio stvari? Tako sto je upisao jos jedan neresen rezultat (dodao 0.125 na koeficijent) i zadrzao sanse za jos neke bodove u dvomecu u kojem je bio favorit? Samo malo objektivnosti i sve ce biti u redu. Pozdrav.
B

Bla bla truc

pre gotovo 3 godine

Ne bitno je kolika nam klubova ima liga kada se namesta. Evo primer: Partizan je za vreme Toleta igrao namestene utakmice sa 80% klubova,a liga nam je bila sa 12 klubova. Onda politicari u foteljama i kao predsednici saveza.Dva najveca kluba nam vode osobe koji su mutnije od Dunava. (Terzic i Vuletic).Fudbalski savez nam vodi Bjekovic (On je bio predsednik Partizana kada je igrao namestenu urakmicu sa Radom (Lotar Mateus)). Dok se ne izbaci mulj iz naseg fudbala ovakvo ce stanje biti. Onda 95% stadiona su livade.Infrastruktura nam je očajna,skauting ne postoji (Sigurno se dovode preko nekih rodbinskih veza).Postoje igraci u africkim ligama koji su predobri za našu ligu.Niko ne skautira igrace iz Okeanije (Novi Zeland(Sigurno imaju dobri igraci tamo).Toliko ima talenata po svetu,a mi ne mozemo da nadjemo nijednog i sve koje dovodimo igrace u nasu Cirkus ligu su sumnjivog kvaliteta.Najzvucnije ime što smo doveli u nasu ligu je bio Ailton i to sa 36 godina,Apia u Vojvodini sa 32 godine,Bozinov u Partizan sa 33/34 godine.
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Naravno, napljuva ti Partizan, crvene ne pomenu, ciganska objektivnost.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ma dajte da ubacimo jos neki klub u prvu ligu i da jos ogranicimo strance i uvedemo jos bonusa!Mislim Cukaricki i Vojvodina su glasali za ove promene.
К

Ко јее још

pre gotovo 3 godine

Рачунао да воша и чука могу даље НИК
V

Vajti

pre gotovo 3 godine

Kao prvo nasi fudbaleri u ogromnoj vecini nisu u stanju da trce 90 minuta. Vec posle 40 im dusa u nosu. Kao drugo, Cukaricki je igrao sa deset igraca jer onaj decko Sapic, od 2,04 metra, on ne moze biti fudbaler, on prirodno ne moze da igra u odbrani i juri napadace brzance. Ne moze niko na svetu ko je 2,04. Sta on radi u odbrani Cukarickog je neobjasnjivo. Kao trece Vojvodina je upropascavana godinama i sad su konacno na dnu. Nema razloga cudjenju.
C

Coban

pre gotovo 3 godine

Neka nam ovako bude jos 100 godina. Dok politicari cuvaju lopove koji vode nase klubove nista bolje biti nece
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Političari ih drže tu da dele dobit. Zašto niko iz rukovodstva Partizana nije odgovarao za bunker na stadionu? Zašto se još uvek ne zna ko je iz svečane lože Zvezde vređao Ibru?
d

deki_kg

pre gotovo 3 godine

Samo se ugledati na Hrvate, liga sa 10 klubova i bolja ulaganja, znacajna TV prava. Da klubovi ne samo prezivljavaju nego i zive, imaju sigurna sredstva svake godine sa kojima mogu da racunaju. Pa mozda, ali samo mozda moze doci do nekog kontinuiteta. Plus, uporedite koliko se ulaze u CZV i PAR u odnosu na ostale ekipe i jasno je zasto samo oni nesto i mogu da urade. Liga nam je najdosadnija u Evropi a nadamo se nekom iskoraku svake godine. Sve dok je ovako CZV i PAR u grupnim fazama je nas maksimum.
Ш

ШТА ЈЕ ТУ ЗАНИМЉИВО

pre gotovo 3 godine

ТАЈ ДИНАМО ЈЕ 10 ГОДИНА БИО ПРВАК БЕЗ ДА ЛИГА ПОЧНЕ ПОТРЕБНЕ СУ ПРОМЕНЕ ОД САВЕЗА ПРЕКО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ДО УПРАВЕ КЛУБОВА ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СЕ ОТЕРА ТА ГАРНИТУРА ЛОПОВА
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Da, Da, obavezno se ugledajte na Hrvatsku Ligu. Eto Osijek i Hajduk su sjajno prošli u Evropi.
R

Realno stanje

pre gotovo 3 godine

I Partizan je mogao biti olako izbačen da ih ovi Rusi nisu previše respektovali i u prvom meču, a i u revašu, prosto se videla razlika u kvalitetu u svakom napadu su mogli doći kroz razmenu pasova u 16m. Bukvalno ceo tim učestvuje u građenju napada. Zvezda je podbacila jer je imala problema sa timovima koji su daleko ispod njih, kad kažem imala problema, nije ih imala ispred svog gola nego ispred protivničkog gola, imala je inicijativu ali jalovo, kako u Evropi, tako i u domaćoj ligi. Znao sam da će Čukarički da uđe u Švedskoj potcenjivački jer Hamrabi zaista ništa nije pokazao u BG. A od Vojvodine sam očekivao petardiranje tamo, istina i u NS sam očekivao poraz od bar 2 razlike.
G

Gost273739192

pre gotovo 3 godine

Koja je razlika Partizana i Zvezde i ostalih klubova. U kolikoj god da je krizi Zvezda je prejaka kao i Partizan. Taj Partizan je razbio Hamarbi 4-0 na JNA i prošao Jurgorden, eliminisao Šerif duplom pobedom od 1-0, prošao Sfintul od Moldavaca, a Zvezda je prošla Irske konobare iz Korka 4-0 u dvomeču, Slovake koji su kobni po Vojvodinu jer "mnogo trče" su eliminisali Partizan (Žilina, DAC), Zvezda (Trnava), iako su se i ranije dešavali kiksevi od Artmedije i Slovana. KIKSEVI. Zvezda je eliminisala Salzburg i Young Boys, koji je također Partizan pobedio. Neugodne Kazahstance koji su ubili Jagodinu i mučili Čuku su ispratili sa po 6-2 Astanu i Kairat večiti. Uvek neugodnu Steauu (kobma po TSC) je izbacio Partizan, koji se u periodu 2005-2010 sastajao mnogo puta sa Rumunima i nijednom nije eliminisan. AZ Alkmar i Molde su pali pred Partizanom, a bušili Čuku i Vošu. Mađari koji imaju jaku ligu su popili 4 komada kod kuće, a uvek neugodni Finci Jermeni Slovan Liberec i prejaki Gent su pali od Zvezde. Nemojmo zaboraviti blamažu OFK u Evropi od Galate, a pobede nad Malatijom, Sočijem, Olimpijakosom 3-1 u Bg kao i uvek neugodnim Azerbejdžancima koji izbušiše Mladost Lučane. Partizan ih je izbacio dok su se zvali Inter Baku 08-09 valjda ne sećam se, sada poznati kao Kešla. Estonska Flora je obrukala Radnički, a Partizan ih je početkom 2000 razbucao sa valjda 10-1 ili 10-0, a Zvezda prošla Levadiju. Ne kažem da Čuka i Voša pogotovo nemaju neke impozantne pobede, ali Zvezda i Partizan ma kakvi da su, jesu nivo Lige Evrope, a ostali nisu ni za konferenciju TAČKA.
T

Topola

pre gotovo 3 godine

I uvek kukanje kako ostali klubovi ne mogu nista da urade kod nas u ligi od Partizana i Zvezde kmee kmeee ne daju nam i onda ispadnu i napune ih poluamateri
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Prvo treba partizan da pobedi santa klaru posto kazete da imamo dva predstavnika na jesen u evropi, nadam se da ce to i uspeti jer nam ocajnicki trebaju dva kluba ne u grupi nego u nokaut fazi i nadam se da ce to uspeti. Ukoliko se ne bude napravio barem jos jedan klub da se ulozi pametno u vosu ili radnicki recimo nama mesto u 15 liga evrope ne znaci nista jer ce vosa, cuka, radnicki, metalac ili vozdovac da anuliraju sve sto zvezda i partizan budu uradili dobro u evropi. E sad zamislite kad se sa 4 bude preslo deljenje na 5.. Neka jedne godine partizan ili zvezda puknu u evropi sledi pad, ali to niko ne kapira. Nama to drugo mesto u kvalifikacijama za LS ne znaci nista jer nasi timovi u stazi nesampiona ne mogu nikoga da pobede.
M

Mile RS

pre gotovo 3 godine

Sad se vidi da sve preko 10 klubova je katastrofa. Odigrati dvokruzno prevenstvo , prvi 6 ekipa jos jedno dvokruzno doigravanje za prvaka, a 4 ekipe iz prve i 4 ekipe iz druge lige za popunu lige za sledecu sezonu.
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Moze neko da prica ostrasceno navijacki, ali objektivno jedino Zvezda i Partizan mogu da igraju Evropu i da se nadaju necemu. Hamarbi nista posebno od ekipe, ali igraju jednostavno, brzo i stalno pokusavaju da sutnu, za razliku od nasih koji bi da se usetaju u gol. Jedna velika mana za Cukaricki je Sapic, koji igra stopera, ali je zalutao u fudbal. Momak je toliko spor, nespretan, pored njega ce se mnogi nadavati golova. Vojvodina je ekipa koja se brani i ceka kontru, pa sta bude, ne zavisi puno od njih. Ako ih neko ovori sa dva gola, oni to ne mogu da stignu. I proslo kolo su prosli uz puno srece, da su im protivnici bili losi i ispromasivali se u zavrsnici. I Partizan je juce lako mogao da izgubi. Srecno dat gol u poslednjim minutima, a zatim Rusi propustaju dve stopostotne sanse u prvom produzetku i to je odlucilo.
S

S visnjom burek

pre gotovo 3 godine

Tuzno
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Za Vojvodinu i mogu da razumem što je ovako prošla.Primili su jeftin gol u Novom Sadu i onda odu na gostovanje gde su ih unapred svi otpisali,uspeli su nekako da povedu,drže se dobro i onda sudija svira penal,i kad je Lask dao drugi gol više se nikome nije igralo.Pitanje je šta bi bilo da je ostalo 1:0 za Vojvodinu na poluvremenu.O Čukaričkom ne treba trošiti reči,ispustili su dva gola prednosti za tili čas,moralo je to mnogo bolje da se odigra....
C

Chacarita

pre gotovo 3 godine

Ja kad sam pricao da je Cukaricki obican poligon za prodaju mladih decaka, ovde su lupali minuse i napusavali. Jedina razlika izmedju njih i seljackih klubova poput Dinama iz Vranja, Surdulice ili Javora, jeste da Cuka to lepse zapakuje, manje ocigledno kradu, ne prave cirkus na utakmicama ili kroz medijima, i tako i ne skrecu preveliku paznju na sebe. Taj klub nema ni stadion, ni infrastrukturu, ni navijace, niti ambicije - jedini cilj je prodaja mladih igraca i takvi klubovi su u Evropi prosto zalutali. Evo, dao im je Hamarbi 5 komada, a mogao je 9 - prosle godine protiv Moldea nisu sutnuli na gol, to je jednostavno realnost takvih klubova i da je jedan takav klub medju najuredjenijim u drzavi, mnogo toga govori o istoj drzavi i ligi. Sta tek reci za Vojvodinu, to je tek prica za sebe. Za razliku od Cukarickog, ovde postoji potencijal velikog grada i publike, tradicije, ali sta vredi. Godine nesposobnih uprava su dovele ovaj veliki klub na veoma niske grane. Gledam sinoc kako mucenici primaju od Laska sest komada, i dok Lask ih napada i ubija, Vojvodina izgleda kao neka bedna bunkeraska ekipa iz Jermenije. I sto je najjace, i u takvom stanju izbace jednog Kabica, ali sto je najgore, i to dete ce biti upropasteno jer ce ga na prvu ponudu prodati za 400K u neki Honved ili Samsunspor, trljace ruke par lopova i politicara, a za klub i njegove pristalice koga briga. To je srpski fudbal i sto pre ljudi shvate tu realnost, to bolje.
S

Sve u vezi

pre gotovo 3 godine

Čukaričkog što si napisao su same gluposti. Prvo Čukarički nije jedini tim koji prodaje mlade igrače nego cela liga pa i Partizan možda i najviše jedino Zvezda neprodaje jer ih i nema. Drugo Čukarički tačno nema dobar stadion ali to nije do kluba i vlasnika jer postoji projekat za izgradnju ali nema građevinsku dozvolu jer se vodi sudski spor i to više od pet godina a sledećeg meseca se donosi konačna odluka i na jesen počinje izgradnja stadiona (kapacitet 12.000 mesta). Treće istina je Čukarički nema navijača tj gro navijača starije generacije koji su dolazili na utakmice više nisu među živima a na opštini Čukarici koja ima nešto više od 200.000 stanovnika čak više od 180.000 ne samo da nisu Čukaričanii nego nisu ni Beograđani (Banovo Brdo, Čukarička padina, Sunčana Padina, Golf naselja, Cerak... puno je ne ljudi iz unutrašnjosti Srbije nego izbeglica iz bivših EX YU repubika gotovo dvotrećinski) i da se kojim slučajem Čukarički u evrotakmičenjima sastao sa Borcem iz BL, Radnik iz Bijeljine ili Leotarom bio bi pun stadion koji bi navijao za goste. Četvrto što se tiče jučerašnje utakmice Čukarički nije potcenio Hamarbi nego jednostavno povrede su bile jače jer gotovo veći deo odbrane nije igrao (MIjailović koji čini 30% odbrane, Stevanović, Tošić i Puškarić od ranije, a Šapić je igrao pod povredom koju je zadobio još u Azerbejdžanu a u Lazarevcu je samo pogoršao a protiv Hamarbija još i više posle udarca u stativu još u 20 minutu utakmice) a Tanasijević nije mogao sve te rupe da pokrije, a Drezgić nažalost nema dovoljno utakmica i minutažu jer ove sezone u prvih 7 utakmica tj tri prvenstvene i četiri evropske ima duplo veću minutažu nego celo prošle sezone. Naravno ovo nije nikakvo opravdanje ili alibi za lošu partiju daleko od toga da ih branim ali jeste jedna olakšavajuća činjenica. Nažalost ceo srednji red je podbacio i sve kritike na njihov račun. Videlo se i Lazarevcu da je odbrana populjana tj da škripi na sve strane duva "promaja".
S

Sramota

pre gotovo 3 godine

Posle ovoga predsednik da se zaista zapita, zašto gradi stadione po Leskovcima, Zaječarima itd... kad klubovi koji su među četiri najbolja u ligi doživljavaju ovakve debakle. Neka se dobro zapita, ali više i ne gura taj svoj nos gde mu nije mesto, jer nema pojma o sportu i fudbalu. Fudbalska Superliga ne sme ni pod razno brojati više od 12 klubova. O zid 12 je jako teško sakupiti. Možda čak i 10... Ali 16 i 20... Pa Bundesliga koja je svetlosnim godinama ispred nas, te ju je neumesno i staviti u isti rečenicu sa našom ligom, broji 18 timova. A Superliga je prošle godine imala 20 klubova... Dakle oni smatraju da nemaju kvalitet za 20, a mi zato imamo. A i stadioni su nam bolji nego nemački, pa šteta da propadaju.
G

Grobar Nish

pre gotovo 3 godine

Vojvodina i Cukaricki su obrukali samo tako nas fudbal! Jasno je da plate ne primaju na vreme, stadioni uzas, pomocni tereni i svlacionice isto, ali to ne moze da bude opravdanje. Od Hamarbija i LASK-a da onako gube je dno, cigani isto, utakmicu nisam gledao, zato igrace ne mogu da komentarisem, ali ne moze onaj Stankovic samo da bude kriv, verovatno su plate problem, a i ne igra im se vise u zvezdi, a i nasa liga da se ne lazemo... Onaj francuz napadac cisto sumnjam da ga je hteo Stankovic, plus nijedno pojacanje nije dovedeno da osvezi ekipu, a i verujem da vecini igraca Terzic nije dao da odu, a verujem da su neki imali ponude... Kad sve to spojis, katastrofa... Onaj Selmani kako talentovan decko, i onaj plavusan Ludvigson, obojicu bi ih doveo u Partizan da se pitam nesto...
B

Brukaaaa

pre gotovo 3 godine

Osrednji klubovi ih napune kao da su igrali protiv PSG... Brukanje
S

Steff

pre gotovo 3 godine

Pritom treba dodati da su Lask i Hamarbi odlicne ekipe ,ali daleko od toga da su za nase uslove nepobedive ,pogotovo Hamarbi koji nikada nisu igrali grupnu fazu nekog takmicenja. Lask jeste imao odlicne rezultate u evropi i ranije . Ali hocu da kazem da te ekipe nisu dobre koliko su Cuka i Vosa losi. Kakve greske njihovi igraci prave. Evropa to kaznjava. Opet ,nista cudno jer godinama bodove za koeficijent nam donose veciti rivali i treba da im bidu zahvalni ostali sto ce za godinu dve ici osvajac kupa ici direktno u grupnu fazu LK.
S

Serbzilla

pre gotovo 3 godine

Mozemo se ljutiti koliko hocemo, sto zelimo ne samo Zvezdu i Partizan da nas predstavljaju u evropi, ali od toga nam nema vajde. Bez Zvezde i Partizana nista...realno...
S

Sinergija

pre gotovo 3 godine

Neka se igra fudbal širom Srbije,od Soombora di Vranja,neka igraju Dubočica,Loznica,Timok,za šta se bezveze grade stadioni..reče neko,a za kvalitet ko mari,može liga i od 40 klubova kao u Brazilu,zato su nam velesile našeg fudbala Vojvodina i Čuka prošli kako su prošli..sve dok politika odredjuje kolika treba liga da bude.
G

Gon

pre gotovo 3 godine

Iskopati velike rupe umesto domacih travnatih terena. Tipa 2 ili 2.5 metra dubine. Smanjiti malo golove i duzinu. Betonirati ili udariti plocice po zelji. Napuniti vodom. Isto kao fudbal samo se igra rukama. I svi srecni.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Koliko je Čukarički prošle nedelje prijatno iznenadio, toliko je juče razočarao. Za Vojvodinu se realno, posle prvog susreta, i nije očekivao prolaz
L

Led

pre gotovo 3 godine

Naravno da nam treba 2 prestavnika u LS zbog zvezde i partizana jer su to jedini timovi koji mogu nesto da urade u evropi...
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Spor fudbal od pre 30ak godina igramo, zato se sve ovo desava