Stojke u svom stilu: Teško je držati koncentraciju kad nema posla

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.09.19. | 21:35

Kapiten Partizana kaže i da su crno-beli iskoristili umor rivala

Blista Vladimir Stojković posle još jednog trijumfa Partizana nad večitim rivalom. Ovaj večeras od 2:0 će posebno pamtiti jer ga je izvojevao sa kapitenskom trakom na ruci, a posebnu težinu partiji daje činjenica da je ostao neocenjen što znači da nije imao posla
"Teška utakmica jer nema posla i treba držati koncentraciju. U svakom momentu postoji mogućnost polukontre ili kontre, treba biti koncentrisan 90, 100 minuta. Iako nije bilo posla, za mene su teže ovakve utakmice nego kad ima 20 šuteva ka golu", prokomentarisao je meč Stojković.

Zvezda zaista nije imala nijedan udarac u okvir gola večitog rivala, mada su Miloš Vulić i Marko Marin imali dve izgledne situacije iz kojih su šutirali preko prečke Stojkovića.
"Nema šta, momci su odigrali kompaktno, do perfekcije i hvala im na tome. Znali smo da ćemo biti opredeljeni napadački i da ćemo igrati na pobedu i istrajali smo do kraja", napomenuo je Stojković.

Izabrane vesti

Na pitanje da li je očekivao defanzivnu igru Crvene zvezde, golman crno-belih odgovara:
"Sigurno da smo očekivali da oni neće rizikovati, posle teških utakmica i naših i njihovih u Evropi, iz razloga što su premoreni i tu smo videli našu šansu", zaključio je golman Partizana.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara