Azedin Unahi (©AFP)
Azedin Unahi (©AFP)

Stigla prva ponuda za Unahija: Lester poslao paket od 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.12.22. | 11:25

Međutim, 10.000.000 će francuski klub dobiti jedino ukoliko se Lisice plasiraju u Ligu šampiona...

U Anžeu trljaju ruke. Prelazni rok samo što nije, a interesovanje evropskih klubova za Azedina Unahi je sve veće. Dan uoči otvaranja fudbalske pijace na stadion Rajmon Kopa stigla je i prva ponuda. Barem prva poznata javnosti. Ekip javlja da je Lester na zapad Francuske poslao paket od 30.000.000 evra.

Isti medij je sredinom decembra pisao kako engleski klub planira da izdvoji čak 45.000.000 evra za 22-godišnjeg vezistu koji je oduševio na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, ali jasno je nakon poslednjih informacija francuskog dnevnika da čelnici Lestera žele prvo da opipaju puls kolegama iz Anžea.

Izabrane vesti

I otud znatno niža ponuda, duplo manja od prvobitno najavljene, jer se prema saznanjima Ekipa ona sastoji iz dva dela. Fiksnog od 20.000.000 evra i drugog, teško ostvarivog od 10.000.000 koje bi francuski klub dobio ukoliko se Lester plasira u Ligu šampiona!? Da li ove ili nekih narednih sezona ne navodi se, ali kako god bilo, teško da bi Anže dobio taj novac. Posebno ne ove sezone pošto se Lester nalazi na 13. mestu sa 13 bodova manje od četvrtoplasiranog Totenhema od kojeg pride ima i meč više.

Ipak, niko Lesteru ne može da zabrani da pokuša sa Unahijem. Liga 1 se u poslednjih desetak godina za Lisice ispostavilo kao odlično tržište, a Rijad Marez, Engolo Kante, Juri Tilemans, Vesli Fofana najbolji su primeri.

Anže ne mora da žuri sa donošenjem odluke, mada će sasvim izvesno ponudu odbiti. Ionako se očekuje da pristižu u talasima...



tagovi

Azedin UnahiLesterZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara