Stavljena tačka: Paulo Dibala ostaje u Juventusu

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.08.20. | 17:22

Argentinac deo projetka Andre Pirla

Paulo Dibala je bio i ostaje važan deo Juventusa. Andrea Pirlo sjajnog Argentinca vidi kao deo svog projekta, što znači da je i definitivno stavljena tačka na slučaj koji več više od 15 dana kruži italijanskim medijima.

Novi strateg Stare dame, danas je govorio o svojim planovima i poručio da je sa Gonzalom Iguainom dogovoreno da im se raziđu putevi, dok će se u slučaju Samija Kedire govoriti kada se iskusni vezista oporavi od povrede. Dakle, sa Dibalom je sve kristalno jasno.

Izabrane vesti

"Kod Dibale ne postoji nijedan problem. On nikada nije bio na transfer listi, vi novinari ste širili glasine. Čim se vrati u tim, biće deo projekta", rekao je Pirlo.

Nekadašnji italijanski as govorio je i o svojoj odluci da mu prvi pomoćnik bude Igor Tudor.

"On je bio moj izbor jer mi je potreban iskusan pomoćnik, koji je već radio kao samostalan trener. Bio je defanzivac, a iznad svega snažnu ličnost u svlačioici i na terenu. Plus, on je bivši igrač Juventusa, pa je stoga savšena osoba", dodao je Pirlo.

Usledilo je interesantno pitanje, a ono glasi: dali želite da vratite duh tima kakav je imao kada je trener bio Antonio Konte?

"Možda bih mogao da ostvarim takvu želju kod igrača i koheziju čitave grupe. Formirali smo sjajan tim sa snažnim principima i vrednostima i to je ono što želim: da vratim duh požrtvovanosti", pojasnio je Pirlo.

Mogu li Ronaldo i Dibala da koegzistiraju?

"Kvalitetni igrači mogu da igraju zajedno, samo moramo imati duh požrtvovanosti. Što ih je više, veće su šanse da pobeđujete", dodao je Pirlo.


tagovi

Paulo Dibala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara