Komentari na vest

Stanojević: Tu sam da menjam stvari, prvo pravim tim kakav želim, onda jurim bodove i trofeje

n

nemam pojma pravi

pre 14 dana

Ovaj priča jedno, a tim iz dana u dan sve slabiji. Sveta otišao za mele pare, odlazi i Saldanja, odlaze mladi igrači, na kraju će Šćekić biti nezamenljiv. Šta radiš ti čoveče sa ovim ološom od uprave?
M

Millee

pre 15 dana

Podrska za Stanoja doveo je 20 igraca, malo je to neka dovede jos bar 30 koje ce kao i ove predhodne drzava da plati a Shamrok da bira. Iskrena podrska Shamroku sa Severa, da si nam dugo ziv i zdrav i da si dugo trener partizana.
T

Ti

pre 15 dana

nisi Obradović. Prvo, ne umeš da vodiš utakmicu. Imaš igrača više i izvodiš jedinog koji zna fudbal Zahida. Ili ga stavljaš na zadnjeg veznog. Prošlu utakmicu uvodiš beka i sa njim želiš da napadaš. Čoveče, batali trenerski poziv. Dok igraš možeš i biti glup.
B

Briegel

pre 16 dana

Nazalost treba se skoro celom igrackom kadru zahvaliti. Izabranim juniorima,koji vole partizan dati 4 god.ugovor,bez mogucnosti prodaje.vratiti stare asove:zivkovic,prekazi itd da ih uce i vataju za usi ako treba.usparacete pare za bezveze strance. Ovako je dno dna. Naj navijaci ce se vratiti....do groba
B

Briegel

pre 16 dana

Napred partizan
Z

Zoran 86

pre 16 dana

I mi smo bili u istoj ovakvoj situaciji(mozda i goroj),za vreme Tadica,Dacica,koji je ovoreno rekao svojevremeno da se nece smiriti dok Partizan ne stigne zvezdu po broju titula sto je tada umalo i uradio. Zvezdu su tada spasili navijaci kojih je bilo po 20000 hiljada na svakoj utakmici(sada maksimalno 5000-6000)i veliki ZVEZDASI koji su se vratili da igraju za dzabe Dzoni,Tosic,Ninkovic....imali su onu stvar da se vrate

Magiko

pre 16 dana

Spasao je jedan navijač koji sada vodi državu on je ušao u ponoć u prostorije kluba ostalo je istorija i Tereza što je javno priznao kako ga je on zamolio da ne napušta Zvezdu jer kada je ona jaka jaka je i Srbija i u to smo se uverili.
k

kondor007

pre 15 dana

Zoran 86 mislis da smo mi zaboravili to vreme sa Zvezdom . Zvezda kada je postala prvak Evrope mnogi fudbaleri su otisli . Uprava je tada pokrala dobar deo novca koji je Zvezda dobila kao prvak Evrope i svetski prvak . To je ucinilo da Zvezda spadna na niske grane to ti je to i nema dalje .
N

NEKO DEBELO LAZE

pre 16 dana

STANOJE IMAJ M*DA POKAZI NA POSLUSNU NESPOSOBNU UPRAVU. KAZE VIDJA DAJE DOSTA PARE PA GDE SU ! KO OVDE LAZE VODJA ILI KILAVA UPRAVA TO TREBA GLASNO RECI. NAPOLJE BRE BAGRO IDIOTA
s

simkela

pre 16 dana

covece kako te nije sramota,pogledaj zvezdu i oni su doveli deset igraca i vidi sta rade...pa vas treba sve oterati al bas SVE,od uprave do sve jednog igraca,kao u kosarci,ostaviti jedino golmana,jadnik sta ce on sa bilmezima...SRAM VAS BILO...PRATIM PARTIZAN OD 1973 GODINE...nikad gori,nikaddd
s

sejn

pre 16 dana

jedan od najboljih komentara....sta reci vise...
N

NO

pre 16 dana

Izgubio si sve što je moglo da se izgubi, jedini u istoriji ispao iz svih kvalifikacija u jednoj sezoni. Gazda će biti zadovoljan, uradio si sve za šta te je i doveo. Uništio si Partizan konačno i definitivno. Potrošio si više od 4 miliona, na koga?! Uprava napolje!! Žvalavi, nećeš kopati!
P

Pedja108

pre 16 dana

Ovaj Stanoje je bez kompasa. Govori o dovodjenju igraca, pravljenju tima. Pa, Partizan je ove sezone doveo 10 igraca, gde ces vise? Pored desnog beka, doveo je jos dva, a igra mu onaj koji to nije. Spica mu igra najnizi igrac. Igre nema. JUcerasnji mec izmedju njih i Genta je bio da UEFA zabrani za oba kluba da igraju Evropu. Tako nekvalitetno, gresilo se obostrano celu utakmicu, jedni drugima dodavali lopte. Partizanu juce treba pobeda, a nije bilo perioda da su krenuli presing, da pritisnu Belgijance, da pokusaju da daju gol, nego onalo lagano kao rekreativci. To sto ovde ne primas golove je sa jedne strane sto Jovanovic brani i slabi timovi, a sa druge neprekidni pritisak na sudije i glumatanje zrtve. Sa sudjenjem kao u Evropi, tesko biste i do cetvtog mesta.
а

алекса1927

pre 16 dana

Мајмуне, дођи на "Маракану" да видиш како се прави прво клуб, а онда и тим. Како се праве успеси.... Курчио си се против Звезде која је била у то време крш. Иживљавао, лечио своје болесне глодарске комплексе. Сада се види твој "печат". Шамрок Станоје.
S

Soko

pre 16 dana

Tim je proizvod kluba mi vec deset godina imamo klub u propadanju. Svaka prica o samom timu je bez ikakvog uporista.
I

Istine radi...

pre 16 dana

Da li grobari sad idu u repasaz ili su skroz ispali iz svih takmicenja?
T

Trenercina

pre 16 dana

Opet cu ponoviti o Stanoju mnogo price malo dela.Prestani da se bavis svim i svacim .Pogledaj nasta ti lici ekipa.Neuspeh za neuspehom ,a ja kao Zvezdas dobro znam sta to znaci jer i mi smo prolazili kroz to za vreme vase vladavine.Druga stvar je jako bitna i po meni najvaznija.Partizan je imao kud i kamo jacu omladinsku skolu od Zvezdine iz koje je svake godine izlazio bar po jedan odlican igrac.To se ugasilo,nestalo vracajte to pod hitno da bi stizali Zvezdu jedini nacin da Partizan ustane .
Č

Čičak traka

pre 16 dana

Vidiš, ima jedna velika ''stvar'', jedan veliki problem u vezi Partizana i to je ono što prosečan Zvezdaš ne želi da zna, ili se pravi da ne zna, ili jednostavno ne razmišlja nikad u tom pravcu. E to je glavni uzrok Partizanovog teškog posrtanja a ovo je samo rezultat sprovođenja te ''stvari'' poslednjih 10-tak godina. Dok se ta ''stvar'' ne istera na čistac i utamani neće ni Zvezda uzimati više od 1 do 2 boda u grupnim fazama u Evropi, a Partizan neće ni do grupe više stizati kao u ove poslednje 2 sezone, ako uopšte preživi katanac do kraja prvenstva.
J

Joe Black

pre 16 dana

Ti ces da menjas tim kakav zelis, ma bezi bre da te ne gledam!!!
M

MICURA

pre 16 dana

Boli ga uvo.... uzeće 98 bodova u ligi , i biće iza Zvezde sa 105 bodova
S

Spacebound

pre 16 dana

Stvarno mislis da ce ova ekipa uzeti 98 bodova??! Pa ti si luckastiji I od Stanoja.
k

katastrofel

pre 16 dana

iz 3 takmicenja si ispao. nema dalje mrs u arapsku zonsku ligu
g

golub1234

pre 16 dana

Ja grobar već 55 godina. Gori partizan , već 2 godine nisam video. Svi napolje. Ni jedan igrač ne valja, sem golmana. Trener nula, Vazura i Vučelić Zna se čini su. i zna se ko ovde čija sveća vori. u srpsku ligu. i biće pun stadion. Prodane duše. Još čovića da postave umesto danilovića i završeno sve
w

west

pre 16 dana

ma sta 2 godine..gori partizan nije bio 20 godina...
F

Firmić

pre 16 dana

Košarkaškom klubu na promociji svirao simfonijski orkestar. Fudbalskom klubu je sinoć svirao onaj sa Lešća.
C

Chavela V.

pre 16 dana

A sta menjas tebra? Demagogiju i floskule? Sta si promenio za 2+ meseca osim sto si ispao iz svih mogucih evropskih takmicenja. Leto na Adi, fazon?
G

Grobari Toronto-Hamilton

pre 16 dana

Da sve ove "legende" jednostavno izadju iz kluba, Duka, Cirko, Ivica, Pandur, Stanoj... Vazura ne bi imao apsolutno nikakvu podrsku. Morao bi da ode. Jednostavno bi morao. Zamislite situaciju da u jednom danu sve te kvazi legende podnesu neopozive ostavke. Nesto bi dobrano moralo da se menja. Ali...
G

Grobari Gvangžu

pre 16 dana

Nije mu strano da dobije otkaz SMS-om. Valjda ce mu brat Vazura pustiti neku poruku danas?
S

StefanKiM

pre 16 dana

Nadam se. Ali ko će Vazuri poslati isti SMS?? To mene brine.
M

Marence Drvar Gazda

pre 16 dana

Znaju igraci (stranci) koliki je nas Stanoje grobar. Te ga zato i mnogi sabotiraju (Saldanja prvi). I oni su zapravo i jedini krivci za ovu biblijsku katastrofu. Ne vole ga jer se bori za klub. Njima je licni uspeh na prvom mestu a Partizan im sluzi kao odskocna daska da se prodaju negde u Evropu. Dolaskom Stanoja, istinskog grobara ih je uznemirio te su resili da ga na svakom koraku sabotiraju. Minimum jos dva prelazna roka da konacno moze da poslozi tim koji ce u Evropi praviti razliku. Ja verujem u njega jer je grobar do koske (i sam izjavio da vise nema zezanja, vec da ide do kraja - do titule). Podrska nasem generalu, teska su vremena, tim je los ali dajte mu jos vremena i para. Poslozice on to kao nekada.
S

StefanKiM

pre 16 dana

Izvini druže, na čemu si ti? Mrze ga stranci jer previše voli i radi za klub? Jesi li ti druže realan, da ne kažem normalan?? Njima najviše odgovara da se pokažu pogotovo u evropskim utakmicama da bi im klub bio nekakva odskočna daska, to kao prvo. Kao drugo pojedini nemaju šta da pokažu, jer nisu ni za beton ligu, a uzimao ih je Šamroje Luganski. Treće on je kao trener nikakav, i ništa za Partizan uradio nije kao trener, pa ni u drugim ligama terali ga "mušicom" kao zeca. Dok bi malo bolji trener sa većinom ovih igrača napravio mnogo više. Četvrto, zar stvarno ne vidiš, zajedno sa kriminalnom upravom, šta je njegova prava misija u Partizanu? Neće se on smiriti dok ne odemo u play out naše ionako potkupljene, prljave i odvratne lige?? Nije cilj da se samo on otera, jer će ovi kriminalco dovesti opet nekog neznalca poput Stolice (💩), Petrića i sličnih. Rešenje je danonoćna blokada stadiona i prostorija od strane navijača dok ovi ne odu! Ne dati im da dišu, da rade kako oni hoće. Ako hoće navijači da spasu klub dok nije vrag odneo šalu. Ako ne, onda....ne smem ni da pomislim šta sledi, a svi dobro znamo!
S

Stetocine

pre 16 dana

Ovo je istorijski debakl. Neka uprava sa sve trenerom i njegovom bulumentom preuzme odgovornost i povuce se iz kluba. Pritom da nadoknade svu stetu koju su napravili svih ovih godina. A ako ima elemenata i da krivicno odgovaraju.
D

Dunav Tisa Dunav

pre 16 dana

Dajte mu jos 3 prelazna roka, tonu para da se igra trenera... To sto je ukanalio klub ovim istorijskim debaklom nema veze. Kaze da klub ima para pa da mu se daju da ih trosi i da se igra trenera. Da i on nesto zaradi.
S

Smajkijaja

pre 16 dana

Prvo da napravi tim kakav zeli???? Pa doveo je 10 igraca, sad ne valjaju???? Nije zatekao te igrace, vec ih je on doveo. Bandovic je dobio otkaz u Vosi, red je da i ovaj pajc dobije otkaz. Covek nema veze sa zivotom.
B

Basketas

pre 16 dana

I od svih promena , stoper i kapeten ti odlazi prvi za 750.000 Slugo okupatora!!!! Sram te bilo.
Ž

Žerac

pre 16 dana

Kapiten im odlazi za 750000, a Aleksić koga su najurili iz kluba odlazi iz Radničkog za 3700000. I posle kažu nemaju para, traže pomoć od države.

Toto-ko-tunjo

pre 16 dana

Nije ovaj baš pri sebi. Pa on isto priča što je i u junu, a da toga izgleda nije ni svestan!?
T

Tola Karadza

pre 16 dana

6 mesecnih plata da bude kaznjen zbog istorijskog debakla u Evropi. Uradio je ono sto do sad jos niko nije. Ispao iz sva tri takmicenja bez pobede. U sledecem kolu JSL dobija 3:0. Nize pobede i uspehe... Prica nam price, dok mu svakog meseca legne ko zna koliko para sto mu klub placa da se igra trenera. A u Evropi ne moze pobediti ama bas nikoga. 0 pobeda. Slovima: nula! Plus nas je obrukao i ponizio. krivi mu igraci. Nije to njegov tim a doveo do sad 5, 6 igraca... Hoce jos. Umislio da je Žocara, sto menja sve a sebe nikad.
G

Gera 88

pre 16 dana

9 igraca dovedeno
n

nadrealnoo

pre 16 dana

Ja navijam za Zvezdu ali ovo je kriminal sta se radi u Partizanu. Covek drzi konferenciju za medije a usao u istoriju kao prvi trener koji je krenuo iz kvalifikacija za LS a nije izborio ni LE ni LK?! Kakav kriminal..hahaha...Umesto da se sakrije da ostavku i pobegne lik daje izjave koga ce da dovede a ko ce da ostane..hahhaahah...Ovo je nevidjeno!!!Uzivamo mi Zvezdasi,ali ovo je nerealno sta trpe navijaci Partizana!!!Pa ovo da se Zvezdi desilo,mislim da on ne bi smeo doci u BG jedno 3,4 godine!!!Ne iz straha,nego od blama a i straha!!!

Toto-ko-tunjo

pre 16 dana

Imali smo i mi Kosana i Živu, kojima je svaka utakmica bila "lepa za gledanje". Rezultat? Bože moj, doći će. Lagano. Mnogima je ovaj poslednji BARD! Čega, bre!? Seljaštva, prostačkog muvanja maloletnica ili Zvezdinog najcrnjeg perioda u istoriji?
k

kamawinga

pre 16 dana

Ja ne znam sta vise ovaj covek trebaa uradi da bi ga uterali, jer je sve uradio sto je mogao da Parizan bude ispid posjeka. Promasaj teski.
T

Tomislav V

pre 16 dana

Uopšte nije jasno zašto se Stanoje vratio u Partizan sem to što nije imao posao pa ajde da se ima plata i slično. Ovo je potpuni raspad sistema, 6/6 izgubljenih utakmica, neverovatno tužno i bolno. Ono što je najgore je da rukovodstvo neće dati ostavke, Vučelić i Vazuča čvrsto će držati svoje pozicije dok se Partizan ne raspadne. Raspustiti tim, upravu, smanjiti troškove, izabrati novo rukuvodstvo i krenuti od treće lige sa mladim domaćim igračima i polako dizati klub. Gde su ljudi koji su se javljali u prethodnom periodu i nudili rešenja, Sreten Nikolić, bivši igrači, privrednici, šta se dešava?
B

Best wishes

pre 16 dana

Covece,jel je tebe sramota da podignes platu?
V

Vidikovac

pre 16 dana

Stanoje definitivno ima problem.Sad vidi da mora da menja,dobro pa je ovo sve bila proba i da takmičenje nije počelo. I samo da pitam jel ove godine idemo u Šabac na vašar?
G

Greg Cverak

pre 16 dana

A sta si radio 2 meseca? Platio ti je klub pripreme u Sloveniji. Doveo sta si zeleo (sam si to izjavio). Sad si izbio klubu ko zna koliko para a trazis jos pojacanja. Krijes se iza igraca. Hoces kao Žoc da ih sve menjas. Niko ti ne valja. U Evropi 6 utakmica 0 pobeda. Slovima: nula! A to nas navodi na zakljucak da si nazalost 0 od trenera. Daj ostavku sutra ujutru. Neopozivu. I ti i Kralj i Pandurovic i cela ta parazitska ekipa. Kazes da momci imaju dobre ugovore ali to je na klubu da resi. Klub da placa a ti da se igras trenera???
K

Kreka Banovici

pre 16 dana

U prvoj polovini juna je dosao kao novi trener. Nadja, za koga verujem da bi bio 5 puta bolji su oterali kao kera. Pripreme (bazicne) u Sloveniji je poceo 20 juna. Danas je 30 avgust. Posle 2 meseca rada i "lupanja sopstvenog pecata" uspeo je ono što ranije niko nije: da ispadne iz tri kvalifikaciona kola u tri različita takimičenja, bez ijedne pobede! I sada kaze da zeli prvo da ima svoj tim a onda da juri bodove i trofeje! Prvo doveo si Arijagu, Mujakica, Peruanca, Jurcevica, onog iz Bazela i ko zna koga jos a pritom oterao Saldanju, kakav god da je, bio je najbolji u timu. Pricao je da je zadovoljan jer mu uprava "ispunjava sve zelje" i dovodi koga on zeli. Drugo, izbio je klubu ko zna koliko novca ovom sramnom eliminacijom, novac koji nam je preko potreban. Za lek nam treba. Trece, u prvenstvu nize pobede a u Evropi ne moze da pobedi nikoga! 6 utakmica, 0 pobeda. Do skora je pricao kako je Evropa merilo. I kao igrac je bio suvi prosek, grejao klupu u Maljorci godinu dana i to mu je pored Partizana i Obilica vrh karijere. Kao trener je samo mogao kod Toleta da "dominira" dok je i tad u Evropi belezio sramne poraze. Onaj od Shamrock Roversa ce mu zauvek ostati na celu. Kao trener u inostranstvu retko se gde zadrzavao duze od pulusezone. Svuda bio najuren i nigde ali bukvalno nigde nije napravio bilo kakav rezultat. I tu je bio tezak prosek, cak i ispod toga. Drzi neslavni rekord kao trener koga su oterali iz PAOK-a, jedinog evropskog kluba, pored Partizana koji je trenirao, posle citavih 25 dana!!! I to na koji nacin, gazda PAOK-a zna. U Kini je dobio otkaz SMS-om. Sad se vratio jer realno nije imao nijednu ponudu i napravio opet jos jedan, mozda i najveci rezultatski neuspeh, debakl u istoriji kluba. Ako mu jos nocas ne sašiju otkaz, neka ga sam da. I to neopoziv. Govorio je kako ide do kraja, do koske! Busa se u grudi junacke kako je vojnik Partizana, kako oseca tezinu dresa i hram fudbala a izbio klubu milione i sad jos trazi da mu dovedu jos. Kaze da momci imaju sjajne ugovora ali to je vec stvar kluba. Ne zanima ga, hoce jos pojacanja. Dok u Evropi nije mogao pobediti bar jednu utakmicu i kvalifikovati se ako nista drugo bar u LK, koja je po meri kluba danas, nazalnost. Pitajte Duljaja, Kraja, Pandurovica, Stanoja i sve one legende koje su "okupirale" klub zasto je to tako. Hoce dva prelazna roka da dovede "svoje" igrace i verovatno da se tali sa njima. Klub ce da plati. I sam je rekao da ima para.
O

Objektivac

pre 16 dana

Sve kreće od toga su kompletne neznalice i stranači paraziti postavljeni namenski da vode klub.Jedan takav klub kao što je Partizan sa vrhunskom omladinskom školom sa takvim potencijalom dat je u ruke 25-godišnjem parazitu Vazuri da ga uništi namerno to i ptice na grani znaju!
D

Dejoooo

pre 16 dana

Moj stanoje Zvezda napocetku sezone napravi razliku u novcu oko 30miliona evra.Pa pitajte odakle joj pare ?Od LS .
x

xxz

pre 16 dana

oooo tuzni skupe
l

lebe mekani

pre 16 dana

Boli ga uvce, uzimaju 98 bodova u prvenstvu, obećano mu je 🫢
!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 16 dana

bez Toleta go K od trenera !
I

Iskoristio bih i ovu priliku

pre 16 dana

da pozdravim porodice Vazura, Pandurovic i Vucelic na izuzetnom radu u fk partizani. Samo tako nastavite, nista ja tu ne bih dirao.
Č

Čičak traka

pre 16 dana

Zaboravio si glavnu porodicu, Vučić
G

GOROSTAS

pre 16 dana

Tera ga i losa karma jer je djubre od coveka.
N

NijeFer

pre 16 dana

Vucic ih Ugnjetava i u Evropi , pa ovo je strasno. Sramota.
A

Astoria

pre 16 dana

Ko god skautira i dovodi igrače u Partizanu treba krivično da odgovara. Ovakav izbor igrača (i trenera, doduše) ostaviće dalekosežne posledice po funkcionisanje FK Partizan na duže staze. Nekoliko godina će biti potrebno da se oporave od ovih štetočina u Upravi i u ostalim strukturama kluba.
B

Blade123

pre 16 dana

K A T A N A C !!!
M

Meni sve jasno..

pre 16 dana

Ali neznam kako vazura i ortaci uvek ostaju, pa ja bi svaku tekmu prekido dok ne odu ovi mafijasi!
A

Astoria

pre 16 dana

Fotografija kazuje 1000 reči.
P

Paa

pre 16 dana

Nadam se da je gledao Zvezdu večeras, da vidi kako se igra!
P

PROPALO

pre 16 dana

Partizan je konacno umro! Nama nema oporavka!
V

VelikiDrMr

pre 16 dana

Video čovek od Želimira. Veli "Ako može on da svali krivicu na ceo tim i to mu prođe, mogu i ja".
K

Karlo Veliki

pre 16 dana

Njegova izjava je bezobrazna i za Nobela... Stanojevic je dosao da sa timom koji je stekao pravo da se bori za Evropu ucini iskorak i klub odvede u neko od takmicenja.Njegov dolazak je ponizavanje Duljaja i Nadja koji su casno svoj deo price uradili. Na zavrsetku sezone bilo je reci da nam nedostaju levi bek, stoper, zadnji vezni, i eventualno spic, jer Saldanja ide.. Umesto 3-4 dovedeno je 10 igraca. A onda su krenuli Stanojevicevi promasaji. Prvo je odveo skoro 40 igraca u Sloveniju na pripreme i to sve one kojih sada skoro i da nema u rosteru, a sve to sto je tamo radio mogao je i na Teleoptiku. Drugo, umesto 3-4 igraca koji trebaju i pojacanje su, dovedeno je 10 i bar 8 ih je promasaj...Trece,umesto zadrzi sistem igre iz prethodne sezone i igrace u sastavu, on je poceo da mesetari sastavom i igracima..Cetvrto, mesetarenjem sa sastavom pokazao je da ne ume da sklopi igru, i igrace postavi na prava mesta..Peto, izjava da ce da dovede igrace kakve zeli, stvori igru i juri trofeje je bezobrazluk bez presedana.. Sesto, on je doveden da tim uvede u Evropu. Umesto toga tim je razbijen, od Evrope ni traga ni glasa. I sedmo, on se kao trener nigde nije dokazao, a ovu sansu ne da je propustio vec ju je unakazio..Dati njemu sansu da vezba je genocid nad Partizanom. Resenje je da Stanojevic ode, i da se ne okrece dok mu je glava jos citava..Bes navijaca je zastrasujuc, i pitanje je dana i trenutka kada ce se svaliti na Vucelica, Vazuru, Kralja, Stanojevica, a i na onog, mislim da se preziva Trailovic, ciji je glas presudio kada su Vucelic i kompanija oteli fk Partizan. Pozivam upravu da u punom broju u lozama prati igre Partizana na JNA.
T

Torbicis

pre 16 dana

E sada je sebe izjednačio sa igracem Stanojevicem,ocajan igrač je bio i zbog toga sam kritikovao Tumbakovica kad god bi ovaj igrao,slab,nizak ali zato spor stoper..
o

odlazi

pre 16 dana

Stanoje
K

Kalabasas

pre 16 dana

Jel praviš tim za kup sajamskih gradova,hoće ceferin da ga vrati za one koji nisu baš ni za sta...koji obraz lik ima zekin nepriznati potomak...izmisljeni trener.
B

Boske75

pre 16 dana

Mladi direktor Vazura me iznenadio sa ovim genijalnim potezem.Covjek je potpisom Stanoja, uspeo da dovede goreg od sebe u Partizan!
m

metalika moj dobar

pre 16 dana

pa koga ce drugog?ko normalan da dodje da mu vazura govori sta i kako ,ko da igra i da mu on dovlaci svoje igrace. Stanoje je lutka za mahinacije on umislio u glavi da je neki strucnjak..duze ja ispod vode ostanem bez vazduha nego on u inostranim klubovima
X

X

pre 16 dana

VAZURA? STA JOS TREBA DA SE DESI? VAZURA?? STA JOS TREBA DA SE DESI?? VAZURA??? STA JOS TREBA DA SE DESI???
b

boc

pre 16 dana

Ja tebe obozavam....veliki Stanoje
S

Sta jos nismo ispali

pre 16 dana

Dajte još neki intertoto kup da ispadnemo i iz njega...
S

Sombor

pre 16 dana

Upravo ste ispali i iz intertoto kupa,ako nisi upucen.
O

Osc

pre 16 dana

Samo ti Stanoje sve rekonstruisi pa ako ne uzmemo titulu kao vicešampioni probicemo se iduće godine u LE i uzimamo je ali kad VV postanu kosmonauti,sve se menja osim njih.
G

Galiot

pre 16 dana

Ovaj lik je baš vickast i lud....hahaha
A

Aca s traktorem

pre 16 dana

Samrok Stanoje da ima obraz i cast veceras bi dao ostavku.
U

Ujka Zitko

pre 16 dana

Koji to mali zagrebacki klub je ispao 3x na leto 😂😂😂
P

Podrška za Saleta tenis seta

pre 16 dana

Šamrojeee ostaniiii, Šestko ostaniiii oooo Devetkooooo ostaniiii!
t

trofej stanojevicu

pre 16 dana

cuj trofeje...omg
S

Smrt

pre 16 dana

Stici ce vas kletva sto unistavate Partizan.
J

Jole al oravi

pre 16 dana

Hahah.. To vam se zove karma.. Kupili ste katanac zvezdi pre 10+ godina.. Zezali za pecurke, za sampone.. Podsmevali i radovali.. I op.. Eto karme... E valjda ste sacuvali taj katanac jer ce vam trebati.. Jer eto nekom se vrati Stanoje a nekom Miloje..
K

Koga

pre 16 dana

Vazuru, Vučelu ili Stanoja?
@

@Jole al oravi

pre 16 dana

Bravo poštenjacine ko je kome pevao pre toga došlo je i taj dan umro je Partizan i to je onda postao zadatak broj jedan za sadašnjeg predsednika.
J

Jole al pravi

pre 16 dana

Pa eto.. PreCednik je ta karma izgleda
N

Nicker

pre 16 dana

A sta cemo kada Goh,Severina,Kalulu,Ovusu i druzina dodju po pare?
P

Ppp

pre 16 dana

Ovo demagogija za ljudi koji o fudbalu nemaju pojma. Pa koji to timovi sem prvih 10 na svetu mogu da skoroji tim po zelji? Igras sa tim sto imas sa pojedinacnim kupovinom.
d

dežurn1kr1vac

pre 16 dana

Liga je počela , kvalifikacije su završene a ON bi da pravi TIM ?? Onog dana kada si došao za trenera ja sam shvatio koliko si ti ..... Partizan je uništen kako u fudbalu tako će i u košarci , sve ide po planu .. Sačekajte da izađe u javnost kako i dalje dugujemo za porez . Nema razlike između Ostoje i ovih u FK i on i oni rade za jednog čoveka . Žalosno ke to što su u fudbalu uspeli da unize i obezvrede onakva imena ( Savo , Duljaj , Bata , Petrić ) .. U košarci će to malo teže jer je tu Željko ali Ostoja ne preza da i njemu zabije nož u leđa ! Crni dani našeg Partizana u fudbalu trajaće bar još nekoliko godina ! U košarci imamo EL gde koliko toliko bar je takmičenje regularno i borićemo se ! U domaćim ligama stvar je jasna i šampion se zna a da liga nije ni počela 🤷
J

Jajajahhs

pre 16 dana

Kad ste pevali da zvezda umire, da se gasimo niste bas tako casni i posteni biliEcsad kad vas deremo i u fudbalu i i kosarci sa sve zeljkom e sad bi da se malo igrate postenja…
Č

Čičak traka

pre 16 dana

Zvezdu nije gasio niko iz vrha države, niti ju je gasio iko iz Partizana, napravili ste mit o Toletu koji vam je bio kriv za sve dok su vaše legende besomučno krale i potapale Zvezdu i dovele je do samog katanca. Taj isti Tole vam je izdao licencu za Evropu pa ga je UEFA debelo napušila zbog vas jer ste dugovali na sve strane i izbacila vas iz takmičenja. Svi znamo ko je kada i kako krenuo da oporavlja Zvezdu, a Tole je bio samo izgovor za unapred planirani i pripremljeni crveno-beli kriminal na najvišem levelu. Znamo i kako je Dr s poternice Kad je taj lebdeći duh shvatio 2016/17 da to neće moći samo kroz skljanjalice, sudije i savez bez spoticanja Partizana, kad promovisaste i Kokezu u grobara koji ispade glavni krivac što Dr Interpol nije mogao da ''zatvori'' tog proleća jedino onaj Voždovac dok vas je Grof vodio (jer je zavrnuo bio vlasnike pre toga pa nisu hteli da mu se sklone), tada kreće i rušenje Partizana postavljanjem trojanaca u sve strukture Patizana a prvnstveno kroz udar na omladinsku školu. Rezultat tog dugogodišnjeg rada je ovaj Partizan danas koji neće moći da se oporavi još 5 sezona ako uopšte finansijski preživi ovu sezonu, a male su šanse jer se dug nenormalno nagomilao. Nema krštenih stranaca koji prave razliku, sve je to za beton ligu, Partizan je postao poligon za kombinacije preko menadžera kumića, burazera, zetova i pašenoga koji dovode te krševe i razigravaju ih za potencijalnu preprodaju na štetu Partizana zahvaljujući sns trojancima u klubu, nema mladih talenata za prodaju, apslutna pustoš od kluba. Zna se ko postavlja i smenjuje trenere u Partizanu, zna se zašto Savo nije smeo opet na klupu (ko to nije dao), zna se i ko je promenio pravilo bonusa 5 dana pred prvenstvo jer tako je odgovaralo Zvezdi, kao i uvođenja stranca za bonusa - a cela ideja je bazirana na promociji domaćih mladih igrača, zna se i ko i kako vodi politiku kluba tako da nas jedan Asano i Suma na kraju koštaju debelo umesto da se od njih lepo zaradi, Nađ i Kralj javno obaraju cenu Sadiku, Neci, itd. evo sad i ovaj nesrećnik isto radi sa Saldanjom a nije mu prvi put i tako prepolove ono što je realno trebalo da uđe u kasu od prodaje kako se Partizan ne bi otrgao iz kandži diktatorove kriminalne mašinerije već bio zavistan do poslednje mrvice koju mu isti udeljuje pa još raspali na sva zvona kako on eto daje i jednima i drugima pa još ispade da više daje Partizanu dok se u Zvezdu lopatama ubacuju milioni evra bez ičije odgovornosti ili objašnjenja... Partizan je postao poligon za iživljavanje diktatora Srbije, prvo je ugasio VK, sprema se isto i u KK, jednostavno propadanje svih struktura Partizana je njegova duševna terapija. Sve je krenulo od one ''ponoćne sednice'' i objave Dr Interpola da je ''Tole dosta krao'' i da će sad Zvezda malo da ''mu vrati'' sa 5-10 vezanih titula a kao svedočanstvo tome da se ne šali bila je ona čuvena utakmica na Vračaru između Ofke i Zvezde 2:6(2:0). A Tole je svrgnut opet akcijama zvezdinih navijača u Đenovi, jer morala se za taj plan promeniti struktura FSS, logično. Mnogo je to dublja i osmišljenija priča nego što na prvi mah izgleda, ko ne prati događaje iz godine u godinu ne može da poveže priču, a gde su tek sve one pljačke u derbijima koje su na kraju direktno i presuđivale kome će titula. Bolje da stanem ovde. I poručujem unapred svim zvezdašima koji će da mi preporuče nekog mentalnog terapeutav ili medicinu da nema potrebe, znam šta govorim a svako ko je pratio događaje poslednjih 10-tak godina i ko je nepristrasan zna o čemu govorim. Samo ostrašćeni ljudi ne vide šta se radi s Partizanom, imam ja dosta prijatelja zvezdaša koji se raduju što je Zvezda ponovo u LŠ ali se istovremeno stide i Ofke, i Inđije, i svih zvezdanaesteraca, itd, itd... takođe im je jasno da je plod ove politike samo 1 jedini bod uzet u LŠ prošle godine. Pozdrav svima.
z

za cicak traku

pre 16 dana

neko bod u Ligi sampiona neko ni to ne moze,poklopite se usima i resavajte vase probleme,mnogo ste se bavili i dalje se bavite drugima umesto sa samim sobom,mogao si toliko pisati i ranije,ali je bilo lepse se smejati i likovati losim rezultatima Zvezde,licemeri.
Č

Čičak traka

pre 16 dana

Za ''Licemera'' Čuj, ti nekog nazivaš licemerom? Pa ja bih se pre samospalio nego što bih se mogao radovati onakvim pobedama svoga kluba u domaćoj ligi koje na kraju i obezbeđuju titule i kvalifikacije za Evropu! Samo od one Ofke da krenemo, pa preko Inđije i penala na 18m u 90' za 1:1 i još jednog penala nakon minut za 2:1 gde golman gostiju spašava loptu koja ide u gol-aut i baca je na zicer zvedinom igracu pa ga onda ruši... pobeda u derbiju na JNA kad Glođović poništava čist gol Brašancu za 2:2, a pre toga sudi najkriminalnije od svih suđenja u derbijima, pa gol nakon gol-auta, pa gol bez da lopta pređe crtu, pa najave kojekakih trenerčića iz vaših filijala ''Zvezda igra evropu pa smo mi poveli rezervni tim, da se ne muče mnogo'' (tener Dinama iz Vranja), sudija svira penal za zvezdu a korner tek treba da bude izveden, pa rani penali i crveni kartoni ekipama koje nisu nameravale da igraju sklanjalicu. Ko god se drznuo da pokaže zube zvezdi ili je rasformiran ili je u betonjerki... Borac Čačak, Metalac, Surdulica, Voždovac, Mačva, evo i Čuka promašila evropu... toliko je providno koliko je vožd iskompleksiran i kako kažnjava ali sa zadrškom, da ne bi bilo baš toliko očigledno. Ali to sve jednom zaslepljenom zvedašu i obožavaocu lika i dela lebdećeg diktatora i njegovog podguznog Dr Poternice ne smeta ni malo. Ja mnogo prijatelja zvezdaša imam koji se gade takvih pobeda, koji se gade svega što se radi partizanu, ljudi se izvinjavaju iako nemaju ništa s tim, ljudi vole zdrav fudbal, zdravo rivalstvo, zdravu ligu, krivo im je jer nema više nikakvog zadovoljstva u tim zvezdinim pobedama u pozorišnoj atmosferi, nema više fudbalske slasti zato su vam i tribine prazne u domaćem prvenstvu, zato ćete i ove godine u LŠ uzeti bod ili dva. Ali vi se radujte kad već možete. Ja ne bi mogao kad bi bilo obrnuto.
B

Budala

pre 16 dana

Bio mi je solidan trener od ranije, ali ovo sad je vec katastrofa. Igramo ocajno, a on se ponass kao piski (namerno malo slobo) kreten. On nije nizasta kriv, a svi su drugi. Koju ti druze drugu ekipu, pa ti si i ovu pravio. Kao da je dosao u ekipu juce, a ne pre priprema i svega
G

Grga Cvarak

pre 16 dana

Apsolutno se slazem sa ovim sto si napisao. Kao da je u pitanju neki drugi covjek.
V

Voja34

pre 16 dana

Od ranije je bio klasičan indijanac koji vezee sa fudbalom nije imao. Ispao od Sam roka. Uništio skoro Savov tim posle njega, prepolovio vrednost igrača oi rada samo kroz to oštetio Partizan za preko 15 mil EUR. Nikada nista nije znao. Sada samo to i potvrdjuje. Uz loš karakter i nemanje obraza
G

Grga Cvarak

pre 16 dana

@Voja Ne pretjeruj. Ili se nisi jos uvijek bio rodio kad nas je covjek uvodio u Ligu Sampiona, pa jednostavno ne znas o cemu pricas nego samo ponavljas kao papagaj ono sto pricaju oni "sa sipke" ili si cisto jedan od tih koji sve radi po komandi i zaboli te sta je istina, a sta ne jer sendvic ces dobiti i ovako i onako. Ja tog Stanojevica i ovog sad ne mjesam. Onom nekad Stanojevicu svaka cast. On je tad uradio nesto nezamislivo. Prvi srpski trener koji je uveo neki nas tim u Ligu Sampiona. Koja je to samo bila sreca. Ja stvarno ne znam koliko djubre od covjeka moras biti, pa da se sad popisa... na to sjecanje. E sad, to sto se on u medjuvremenu popis... na to isto sjecanje i dozvolio da se ovako proda, i sebe i Partizan, to je vec nesto drugo. Ali kazem jos jednom, nema potrebe za pretjerivanjem. Mozemo istovremeno priznati i da je covjek nekad davno uradio nesto za Partizan i da je danas postao najobicniji klosar koji ce poslije ovoga sto je uradio sa Partizanom ove sezone tesko vise ikad naci novi posao kao trener. Mozda u nekoj Mladosti, Radnickom, Cukarickom, ali preko grane on posao vise ne dobija. To garantujem.
V

Voja34

pre 16 dana

@Giga Cvarak kojilo samo pojma nemas. Čovek o fudbalu ništa ne zna. Poslednje što je uradio u Partizanu je da je za 3x Sadiki da smanji cenu, oterao Asana koji je uzeo dodatnih milion EUR Partizanu posle, eno ga u Premier ligi. Oterao Sumu. Sada je to isto ponovio sa Saldanjom. Ispao od Sam roka sto je posle ispadanja od Fljamurtarija najveća bruka u istoriji Partizana. Klasičan idiot koji ništa o fudbalu ne zna Drzak, nevaspitan. Ne zna atmosferu da napravi. Ne zna odbranu da postavi ne zna napada da postavi. Samo su ga idioti opčinjen njegovim pevanjem u svlačionici obožavali došao je taman za vas takve da ugasili Partizan. Zasluženo.
G

Grga Cvarak

pre 16 dana

@Voja Ok, sad vidim da si najobicniji trol, a sa takvim se naravno ne moze normalno razgovarati. Fino sam ti napisao i sta mislim o ovome sto Stanojevic trenutno radi u Partizanu – najostrije osudjujem – i sta mislim o tome sta je nekad davno ucinio za Partizan – to je sto postujem. A ti si se dotakao svega samo ne i cinjenice da nas je covjek isto tako i uveo u Ligu Sampiona. Pa, bilo je i ono proljece u Evropi, pa dupla kruna, itd. Cinjenica da se pravis lud i ne spominjes ni jednu od tih stvari nego samo poraze mi govori da ti zapravo ni nisi navijac Partizana (znaci, ni klinac bez mozga ni onaj orangutan sa sipke isto tako bez mozga) nego si jednostavno samo s onu stranu brda. Pa, druze, Zvezda ti je veceras usla u Ligu Sampiona – pa jel te stvarno pucaju toliki kompleksi da ni veceras ne mozes da malo predahnes i da se radujes uspjehu svog tima nego i veceras moras o Partizanu? Pobogu ljudi, pa da li ste normalni?
R

Realan 2

pre 16 dana

Deset si doveo, koliko jos treba? Jel moguce da niko od igraca koji su bili tu ne valja? Sto si onda uopste uzimao posao?
Л

Лариган

pre 16 dana

Стварно се надам да је човек у шоку,ово што он говори је просто за неверовати!
G

Grga Cvarak

pre 16 dana

Kako me nerviraju ovi pristrasni clanci. Sta je tu tacno Stanojevic "u pravu"? Vec mjesecima prica jednu te istu pricu. Jel nekome od novinara palo na pamet da to prokomentarise? Da kaze, "izvinite, gospodine Stanojevicu, ali ovo isto ste nam rekli i prosle sedmice i prosli mjesec i mjesec dana prije toga. Jel imate mozda nesto novo da kazete? Nesto konkretno?" Pa, nece to naravno reci/upitati jer se boje da sutra nece znati koja postava Partizana ce istrcati na teren u sledecoj utakmici. Znaci, vaznije im je to, vaznija im je ta "ekskluziva" neko pravo novinarstvo. Recimo, ne pada im na pamet da mu postave pitanje: "Gospodine Stanojevicu, primjetili smo da ste u ovom prelaznom roku doveli 9 igraca, a uskoro ce to biti i 11 ako dodju Romanic i onaj stoper kao zamjena za Markovica... da li nam mozete objasniti zasto jos uvijek kukate kako ste naslijedili los tim kad ste maltene doveli cijeli novi tim sa sobom? Ako vam ne valjaju Kanute, Kalulu, Ovusu, Goh, Severina, Saldanja, itd. zasto onda ne pravite rezultate sa Jovanovicem, Grimaldom, Ariagom, Zubairuom, Lazarevicem, Djurdjevicem, itd?" Eto, samo jedno prosto pitanje koje mu se moze postaviti, pa da mu se sva ova opravdanja koja vam daje svaku Boziju konferenciju rasplinu u sekundi kao baloni od sapunice. Cuj, u pravu je?? Sta je u pravu? Sta je to covjek rekao sto vec nije ponovio sto puta, a rezultati svaku utakmicu isti? Pa, ovo je stvarno postalo vrijedjanje inteligencije.
M

Mance.

pre 16 dana

Svako ko hoce da unisti PARTIZAN dobice kaznu od boga,verujte mi.
Š

Šarane

pre 16 dana

Vi u boga ne verujete. Pa ti uništavaš partizan svojim nečinjenjem. Napunite stadion kukavice i selfi breskvice kao na košarci pa da vidiš da li neće da odu nego sediš i kuckaš po tastaturi.
Z

Za sarana

pre 16 dana

I to će ih kao oterati pa gde vi zivite bio lepo popunjen stadion na par meceva poslednjih godina terali ih ali njima trne lakat imaju drzavu iza sebe tjest jednog coveka ,ljudi se širom zemlje bore za čist vazduh mase se okupljaju u svim gradovima i nikom ništa ,onaj nastavlja po svom.
s

samroje

pre 16 dana

🔒
a

abrakadabra

pre 16 dana

Nema nama radosti sa ovim trenerom. Uprava i kompletan sportski sektor napolje.
A

Alo bre

pre 16 dana

Nije uprava kriva nista,zna se ko unistava klub oni rade po nalogu,navijaci najveci krivac jer cute

Toto-ko-tunjo

pre 16 dana

_@Alo bre U fudbalu "uništavanje", a u košarci "Simfonija iz Ostojinog sveta"? Sve je u glavi, pa i doživljaj poraza. Lane vam "Oktopulosova svita" došla glave, pokazala tadašnjoj Želimirovoj simfonijskoj postavi da nije dorastao njenom izbođenju, i da mora da menja sve od perkusionista do dirigenta. Dobro, ne baš dirigenta. Dirigent je poput Hipnosa iz Alan Ford-a. Ume sa masama, ali za klavirom, ili da stvori neko delo? Pa to znaju opisati samo uši članova grupe TNT, koja je ispod njegovog stana. Treba i u fudbalu da nađete nekog takvog, da uprkos s'nju, i ne osvojenom nijednom trofeju, pravite simfonije. Stanojev domet može biti samo sonatica "Igra belih košulja". I tu se završava opus. Želimir je dosta raznovrsniji. On može da tera i do 25, i ništa. Zamislite kakva dela tek u tom brojanju mogu nastati? To je emocija, nije samo broj.
d

de goll

pre 16 dana

svaki trener koji potpise za vazuru je neprijatelj partizana!!

goranc333@gmail.com

pre 16 dana

Trofeje?😂😂😂😂😂To jedino kad osnuju Kup Ere Ojdanića. Mada i tu bi ispao u kvalifikacijama 😂😂😂
z

zecm

pre 16 dana

znaci pocinjes pripreme za sledece kvalifikacije🤣🤣
b

banence

pre 16 dana

TI PRIJATELJU NEZNAS AMA BAS NISTA..TO TI JA KAO GROBAR I POSMATRAC OVE IGRE 60 GOD KAZEM..MITI TI EKIPA I.A FIZIONOMIJU STIL IGRU..NITI TI ZNAS DA ODREDIS PRVU POSTAVU..NITI TI JE JEDAN TIM POCINJAO I ZAVRSAVAO...NEZNAM DALI I PO CIJEM DIKTATU RADIS ALI NAJVISE BIH VOLEO DA DAS OTKAZ I ODES ALI DA SE VISE NEVRACAS....TVOJ PECAT NEPOSTOJI...
B

Bond

pre 16 dana

Kako te samo nije sramota!Dajes mandat samom sebi, da posle ovakvih rezultata i ovoliko pojacanja koje si doveo rekonstruises tim.Ti moras prvi da odes, a potom vecina igraca.Rekonstrukciju mora da napravi neko drugi, ko ce da vjeruje igracima koje trenira i sa kojima dijeli svlacionicu.Stanojevic niposto ne zasluzuje novu sansu.
b

banence

pre 16 dana

KAKO TU NIJE JASNO DA VUCELU VAZURU I NJEGA DRZI VELIKI BOS..PSRTIZAN JE TAKAV SADA A BICE JOS GORI DOK SE BE UGASI..TO JE ZELJA OVE DRZAVE..PARTIJE VKADE..NEMOZES SE BRANITI..STANOJE JE TO PRIHVATIO I RADI..ON KAZE STVARA....
D

Dachazvezda

pre 16 dana

Slika sve objašnjava!!!!!!!!

PFK NIŠ

pre 16 dana

Dosao u Partizan, doveo buljuk novih i trazi jos, a da istera one koje doveo Duljaj, a posto smo ispali iz svih mogucih takmicenja, krivi samo Duljajevi igraci?! Deluje bezobrazno, licemerno i kao iz nekog interesa... Ekipa je bezlicna, mlitava, puna gubitnika, losih igraca i ljudi bez hrabrosti... Svaka cast Jovanovicu, Nathu i Zahidu, ostali slobodno mogu da idu dalje. Cak bih dao Jovanovicu kapitensku traku, ako ostane, a prvi bih mu rekao da bezi sto pre!
b

batabane

pre 16 dana

Druže u pravu si, ali za naše uslove, pored ovih koje si naveo, nisu loši ni Mujakić(čvrst momak, a nije ni spor, ni neznalica), zatim Arijaga,i Grimaldo. I dao bi još vremena Đurđeviću, Zubairu, i ako se mnogi ne slažu ja se ni Trifunovića nebi još odrekao. Đotđe Jovanović takođe može neka rezerva da bude. Sve ostalo nije ni blizu za Partizan. A ne znam čime se Stanoje to kvalifikovao da reši situaciju, jer on nije napravio rez, već tvrdoglavo forsira neznalice. Severina ima i šut i dribling i brzinu, ali on ne zna da je na utakmicu i da treba da pritisne i igra. Ni od njega nema pomoći.
d

dd2309

pre 16 dana

Pih
v

vare

pre 16 dana

pa koji si ti trener bre folirant obični.severina ti počinje svaku utakmicu čovek ništa nije uradio ni na jednoj utakmici.nula.i ti ga i dalje forsiraš.pa ubaci neko dete partizana bice bokji od severine
P

Ppp

pre 16 dana

Nazalost ubacivao i bilo jos gore. Unistili su u mladi tim partizana i teleoptik. Nemamo vise kvalitetnu bazu mladih.
Р

Реално

pre 16 dana

"Uradili smo sve, bili egal na njihovom terenu, moramo to da kažemo. Igrali smo sa predstavnikom Belgije u egalu, nismo postigli golove. Oni jesu." Лептејебо, ти као да си играо са Реалом, а не са распалим Гентом.
Ј

Јјјјј

pre 16 dana

Реално донекле је у праву ,још прошле године сам причао да вас је Дуљај уништио и ово треба поправити али сигурно не доласком Лазаревића и сличних и где је та партизанова школа
Č

Čičak traka

pre 16 dana

Ej pa on ni ne pomišlja da ode
M

Mauro Tasoti

pre 16 dana

A da se malo nosiš...Skenjao si ono što nisu uspeli oni pre tebe.Na neznalice koje si zatekao doveo si još desetak novih.Sveta onakav nikakav ti najbolji igrač i jedini domaći u timu osim golmana.I sad kad smo pali najniže,ja i dalje neznam kome da verujem.Jesi li ti Juda koji je tu da uz pomoć one dvojice zadaš Partizanu završni udarac po nalogu onog odozgo ili si samo jedan izgubljeni slučaj od trenera,koji može da bude trener samo u ovakvom jadnom Partizanu.
v

vkoi

pre 16 dana

jel imas jos neki alibi
d

d. g.

pre 16 dana

Doveo si skoro ceo nov tim. Šta ti je sa recimo Lazarevićem na beku?
G

Goust

pre 16 dana

Posto ne mozes da pruzis u domacoj ligi ono sto hoces jer ti nedaju, ti se pokazi u Evropi 🤭🤭🤭
S

Stajnli

pre 16 dana

Stanoje, u ligi sampiona smo baticeeee 🔴⚪ Zvezda INSTITUCIJA
Š

Šamroje eee aaaaaaaa

pre 16 dana

Dajte osvojite neki bod u Evropi nateeeee
Z

Zokikizo

pre 16 dana

Lose sudije pa ste ispali mnogo se namesta
T

Tri meseca rada...

pre 16 dana

...nula ideja...bilo bi smešno da nije tužno.
N

Nemanja1115

pre 16 dana

Da li moze neko da istrazi zasto je doticni strucnjak oterana iz PAOK-a samo posle dve odigrane utakmice? Zasto mu tamo nisu dali da pravi novi tim...
K

Koan

pre 16 dana

U egipatskiomZamaleku je bio par sati
v

vare

pre 16 dana

provalili foliranta na vreme
I

Ivan pfc

pre 16 dana

Imas li ti covece O od obraza? Pa ko je pravio tim. Djurdjevic, Lazarevic, Jurcevic, Mujakic, Arijaga, Kovac, nesrecni Peruanac, Zubairu, Jovanovic. Devet igraca ti je dovedeno i ti i dalje pravis tim posle dva meseca rada sa ekipom? Najbolja dva igraca si nasledio, pa vidi kakav ste prelazni rok odradili ti i sporrski direktor kome je i Macva bila prevelik zalogaj. Ajde sto si nesposoban, prodat i pokvaren, ali sto nas jos pravis budalama?
R

Reč je reč

pre 16 dana

Živ bio Stanoje i što duže ostao u Partizanu jer dok ti skockaš tim po svom ukusu titula će već odavno biti rešena.
M

MirkoGrobar

pre 16 dana

Znamo mi zašto si ti tu. kao i pročli put kad si od tima koji je vodio Savo a koji je igrao egal sa Mančester Junajtedom srozao tim koji nije mogao da prodje Belgijski tim iz sredine tabele. kad si terao Sumu, Asana, spuštao cenu Sadiku a onda doveo Miljkoviće i slične penzionere.
g

gost pec

pre 16 dana

Jel ne smemo da budemo protiv trenera i uprave?Pitam administratora,pošto ne objavljuje skoro nijedan moj komentar
g

gost pec

pre 16 dana

Bruko odlazi
G

GostRadan

pre 16 dana

Covek pljuje u lice navijacima, prica neke nebuloze, a vodio je tim u ovih sest utakmica sa namerom da izgubi. Da nema zaledjinu nekog veoma mocnog, ne bi se zadrzao ni pet min. Kakav tim on da pravi, sve sto je valjalo u omladincima, oterao je Duljaj i on, pokupovali su neke strance koji sa fudbalom blage veze nemaju, ostali su bez para. Sta vise treba da se desi da nestane iz Partizana. On, duo VV, svi stranci i pet sest domacih. Jedina dobra stvar je sto konacno odlazi Sveta steta, jer mislim da gori stoper od njega nema.
š

šestoje

pre 16 dana

Pa ti isti navijači pričaju njegovu priču, kme kme na sve strane... I tako daju podršku njemu i upravi.
D

Deyan X

pre 16 dana

Ne mozete da prodjete u Evropi jer nemate spic igraca, koji ce da daje golove. Saldanja je bio taj, al od ovog leta nije. Skola je naucena, ako igrac zeli da ide, pustaj ga odma. Skola broj dva naucena, NE MOZE da se bude spokojan sa jednim kvalitetnim spicem u igrackom kadru. Ne moze. Skola broj tri, ne dovoditi igrace "na kilo" (Kanute,Ovusu,Goh,Kalulu,Severina,Mujakic...)
D

Dovla13

pre 16 dana

Oce da pravi kao bolji tim, a dovodi Jurcevice, Kovace, Lazarevicem..

Dorcolac

pre 16 dana

Dosadan ko svrab

'Ivan Stefanovic'

pre 16 dana

Marš iz Partizana i ti i uprava i barem 15 igrača sa tobom. DUNSTERU JEDAN! Za 2 i po meseca, učinio si da Partizan izgleda bedno kao da ga vodi Pekar i dalje. Ko li tebi dade diplomu trenera?
V

Voja34

pre 16 dana

Tu si da ugasiš svetlo i uzmeš i zadnji dinar od pokojnog Partizana. Nit znanja nit karaktera nit obraza
Z

Zvlat BG

pre 16 dana

Zabraniti mu da se bavi fudbalom! Treba samo da daje izjave! Svaki dan! Zabava zagarantovana!
S

Samo jedan covek

pre 16 dana

Samo polako...
Г

Гробиша

pre 16 dana

Ти си опасан фолер, инсталиран да развалиш клуб.
D

Dexaman

pre 16 dana

Ma nemoj! A gde to ima da trener promeni 20 igrača?! Zašto si dolazio u klub, ako ti se nije svidjao tim? Trebaju ti tri prelazna roka? A ovi što si ih ti doveo (Grimaldo, Lazarević, Djurdjevic, Mujakic, itd.) sve same vedete, gde ih nadjoste? Ma ajde bre, dosta demagogije...
B

Brdo

pre 16 dana

Ima u košarkaškoj sekciji
S

Sky888

pre 16 dana

Stanoje,ti si ispisao istoriju i ne moras vise nista da radis!!! Ostaces upamcen kao jedini trener na Svetu koji je uspeo da ispadne iz sva 3 evropska takmicenja u jednoj sezoni.Kako bese ono “uradite prvo nesto u evropi,prodjite bar prvo pretkolo”,e moj Stanoje…