Komentari na vest

Stanojević: Prezadovoljan sam defanzivom

b

batabane

pre 29 dana

Ma ekstra odbrana, samo onaj drugi gol, protiv Lugana, još malo pa autogol De Medine. Svaka čast na analizi utakmice i odbrane.

Boban Bovan

pre 29 dana

Stanojevic je iz kluba oterao Nastasica i Racu Petrovica koji su imali uspesnije karijere od trenera, ko ocekuje da se neki bivsi igraci vrate u klub, Sulejmani je odlazeci u inostranstvo rekao da bi pre igrao za Albaniju nego za Partizan, sada je sef skautinga, bg saneri vladaju klubom !
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Problem je, Stanojevicu, u tome sto ti tim uopste ne izgleda dobro defanzivno. U Svicarskoj smo primili 2 gola, od toga smo drugi gol primili sa IGRACEM VISE. Izvini, ali pricas gluposti.
S

Samo jedan covek

pre 29 dana

Primili gol u produzetcima sa igracem manje a on zadovoljan?! Ok, ja nesto i ne bih bio zadovoljan...
D

Doce

pre 29 dana

I mi smo zadovoljni defanzivom 4 utakmice 12 golova ...nije lose samo tako nastavite.
K

Kumovi Vrbas

pre 29 dana

Zahid i Kovac po prirodi ne igraju na istoj poziciji. Zahid je ofanzivni vezni, a Kovac defanzivni. Natho bi trebao da igra uz Kovaca. Partizan nema krsteno levo krilo, ni desno. Partizanu trebaju krilni igraci, desni bek i dva stopera. Ciroki Jovanovic, Jurcevic, Natho, Kovac, Arijaga, Zahid i Saldanja su OK. Kalulu, Severina, Antic, Filipovic, De Medina, Ovusu, Sveta Steta, Mujakic, Kanute su kriminal, i treba ih se resiti.
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Partizanu treba nova uprava. To Partizanu treba. A sve se cini i novi trener. Stanojevic hoce u jednom prelaznom roku da promjeni citav tim – pa, gdje to jos ima? Covjek misli da igra video igricu ili sta?
O

Ojo

pre 29 dana

I mi smo zadovoljni defanzivom
a

abrakadabra

pre 29 dana

Ekipa koja zna sta hoce stoji blize igraču koji je sa loptom, a ne da stoje 5m dalje i svaki igrač izgleda kao Realov primaju loptu kako hoće. Da ne govorim o pozicijama igrača Kalulua je direktno Stanojević lošom pozicijom učinio najvećim krivcem. Taktički nula od trenera - čist demagog sve dobro je upropastio težeći da uproseči ekipu.
S

Staoje

pre 29 dana

Ma batali druze fudbal,reci bratu sta te vozi tako dobro?Cuj prezadovoljan defanzivom,Polet iz Trbusana da vam da 3 komada lagano a covek je prezadovoljan...Tuga sta osta od nekad slavnog kluba.
B

Burazeru

pre 29 dana

pa primi krivicu sto ti ekipa prima gol sa igracem vise amateru

Os

pre 29 dana

I mi možemo biti zadovoljni samo time što uopšte nismo imali odbranu prošle sezone i primili oko 40 golova u 37 kola domaće lige što je nezapamćeno u istoriji a sada u prva 4 kola nismo primili ni jedan.To je ipak napredak jeste da su i timovi pola njih ni za drugu ligu ali itakvi su prosle sezone pravili probleme i davali golove a Jovanović branio po 4,5 zicer situacijae.
B

Batistuta1

pre 29 dana

Day,da,odlicno
G

Gost Gro Bar

pre 29 dana

Pa ko ne bi bio zadovoljan "defanzivom"? Pa od Dinama Kijev nismo primili ni deset komada!

Os

pre 29 dana

I ovako jadna je dobra za Ping Ping ligu i Zvezda je sinoć mogla 5 komada da primi od Bodea.
R

Raša P

pre 29 dana

Protivnici Partizana su još zadovoljni!
M

Markinjo999

pre 29 dana

Ja ne znam zašto niko ne kontaktira Nastasića i Jovetića. Zar smo toliko pali kao klub kad nas svi izbegavaju, a dovode se stene poput DeMedine i Mujkića
D

DOVIĐENJA, PRIJATNO

pre 29 dana

Gospodine Stanojeviću, ako ste prezadovoljni defanzivom, onda smatram da niste trener za Partizan, bilo bi mi drago da podnesete ostavku i, uz dužno poštovanje prema svima, sa sobom iz kluba povedete: Vučelu, Vazuru, Antića, De Medinu, Kovačevića, Živkovića, Owusua i Goha.
h

hahah2847

pre 29 dana

Sta lupetas bre zadovoljan si sa odbranom a po 9 komada primas prevaro mrs iz partizan
K

Komentator

pre 29 dana

Prezadovoljan sam defanzivom (primili 9 komada od Dinama)
N

Nemar

pre 29 dana

Za njih nema leka
G

GostRadan

pre 29 dana

Iz nekog razloga mi niste pustili komentar, pa evo da se ispravim; Stanojevic je veliki strateg, ume da skocka tim, Partizan ima supertalentovane fudbalere, i samo neostatak srece i sudije su doprineli da nemamo dobre rezultate. Ocekujem u cetvrtak, oko 23 sata Odu radosti Partizanu na ovom portalu, kao i ocene igracima preko sedam. Kapitenu 9, a odbrani generalno osmica.
Z

Zvlat BG

pre 29 dana

A možda bi pomoglo da se protivnik ne pojavi? To bi bilo najbolje? Balansero!
G

Gost V

pre 29 dana

Nastavak komentara da nisam zadovoljan trenerom: O Nikoliću sam hteo da napišem da se ne sećam da je ikada odigrao evropsku uzakmicu. Isto mišljenje imam i o Šćekiću, koji je nažalost još sporiji od Nikolića. Kad je isključen igrač Lugana i mi ostali da igračem više prvo što si uradio je bilo da uvedeš defanzivnog igrača i da uvedeš još jedno krilo neiskusnog i netalentovanog Trifunovića. Pa to ni Milojević ne bi uradio. Pazi, umesto da pojačaš ofanzivni deo tima i pokušaš da obezbediš pobedu, ti pojačavaš odbranu i ideš na pucanje penala. To normalan trener nikada ne bi uradio i sada kao prodaješ .uda za bubrege kako si sve sredio u odbrani. Pratim Partizan od 1965 godine i svečano obećavam da neću gledati utamice dok si ti trener, a ovi u upravi.
e

ercov

pre 29 dana

Gledam sinoc komsinicu i pitam se, koliko li bi mi primili golova na njenom mestu. Jedini nacin da protivnika pomeris sto dalje od naseg gola je da stalno napadas i igras presing svih 90 minuta ali onda do izrazaja dolaze kontre i brzi protivnicki igraci a za koje mi nemamo odgovor jer nam je zadnja linija prespora. Okreni, obrni nemamo mi kvalitet za Evropu, igracki kadar, ne pamtim da je bio ikada losiji i da od svih njih ne mozes dvoje ili trije da izdvojis da su nivo kluba kao sto ni danasnji klub ne mozes da uporedis sa nivoom imena FK Partizan.
P

Pa

pre 29 dana

Ako su oni primili 2,a imali srece da ne prime 5,mi bi primili 5 komada a imali srece da ne primimo jos 5.
G

Gost 94

pre 29 dana

A pazi Dinamo i Bode još samo sa njihovim igračima.

Aleksandar Trajkovic

pre 29 dana

Evo ja ti kazem da nijedan nas tim nikad ali nikad nece imati kondicije kao tim Bodoa. I ako su tamo savrseni uslovi za brzu igru, nikad nas tim bilo koji nece imati kondicije za onako nesto.
@

@Gost 94

pre 28 dana

Bode ima strance, Dinamo nema...
V

VsVs

pre 29 dana

Ovaj sto kaze da je trebao da odlozi mec pred Lugano.. Zabraniti odlaganje meceva.. sta si ti, rekreativac ili profesionalac, imaju i vise nego dobre plate, a tu se vucaraju..kakvo odlaganje meceva.. zamislite da se nasa liga igra kao kod Engleza za Boxing day.. pa oni bi crkli posle 3 utakmice za nedelju dana, moralo bi se odloziti prvenstvo do maja.. Bolje bi im bilo da uvedu jos jedno kolo u ligi, nego sto im daju toliko raspusta, kao skolarci su.. Hoce gospoda u Tursku, na Zlatibor, u Sloveniju.. Pricam uopsteno, ne samo za Partizan..
J

Jeli, jeli

pre 29 dana

Slazem se tobom,da ne treba nikom da se odlazu utakmice nego mi nije jasno zasto nije odlozio sa slabijim Luganom koji je mogao da prodje, nego sad odlozio sa jacim Gentom kojeg tesko da ce moci da pobedi
V

Visente Del Boske

pre 29 dana

Pa dobro i Bode je prosli vikend odlozio mec,nismo jedini koji to rade.

PFK NIŠ

pre 29 dana

Jaooo majkoo! Prestani da lupetas vise sa tim arogantnim stavom velikog trenera! Nikada nista ne uradis, samo galamis, igrace si trebao da rascistis na leto, ne sada, sa tobom se Partizan x puta obrukao, guras neki staromodni, spori fudbal kao kod Tumbakovica, stalno si nesto tmuran, mracis, dovodis osvedocene cigane, nazivas iz "listovima nase gore"... Gubi se bre sa onim carevim aminašima!

Bojan Urosevic

pre 29 dana

Vrati Muju u Bosnu čovek je nuklearna bomba u odbrani.
и

и Станоју

pre 29 dana

се изгледа физиотерапеут намазао кремом за ране пре него што га измасирао!!!!
I

ILIJA ELEZ

pre 29 dana

Pitaj Duljaja
J

Jeli, jeli

pre 29 dana

Sto nisi trazio odlaganje utakmica pred Lugano, nego pred Gent pusti ti tvoje bajke sta pricas koga nikog ne interesuje.
U

Ujka Zitko

pre 29 dana

Svi smo prezadovoljni sa devet komada 😂😂😂
D

Dinamo Kijev

pre 29 dana

Hahahahahahahhs
l

logicno

pre 29 dana

U sklanjalicama u prvenstvu niko ne sme da vam da gol
j

jna

pre 29 dana

O kojim bre ti sklanjalicama pričaš? Pa juče ste delovali kao da ste igrali sa Realom, a ovde su vam sve utakmice zatvorene unapred pa možete da trpate po 4-5 komada svima. Čim izađete na evro scenu stave vas na svoje mesto.

Rvc

pre 29 dana

Da vi pravite razliku između domaćih poluamaterskih timova od kojih su neki na silu izgura i u najviši rang i jednog Dinama ili Bodea ne bi vas sinoc iznenadili.
S

Stanoje samrok

pre 29 dana

Rekorder u primljenim golovima u dvomecu kaze prezadovoljan je :) Koja prevara od trenera
S

Svi smo zadovoljni

pre 29 dana

9: 2
N

Navijac2

pre 29 dana

Moze i 6:0 i 0:3 sa Bajernom sto nije bila bruka? Ili PSG kolko ono bese?
@

@alo indijanac

pre 29 dana

poredis dinamo sa bajernom i psg-om? bravo mali
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Dinamo Kiev mozda nije u istom rangu kao Bajern i PSG, ali nije ni daleko od njih. U pitanju je klub sa tradicijom, redovan ucesnik Lige Sampiona, ko god prati fudbal zna za njih... tako da nije nikakvo cudo sto je Partizan ispao od njih, jos pogotovo nakon sto smo ih nalozili sa onim nepotrebnim odlaskom u Rusiju. Pritom, uzmi i ovo u obzir – jel se mozda sjecas goreg Partizana od ovog? Ja ga se, kao navijac Partizana, ne sjecam. A vasa Zvezda je bila napravljena za Ligu Sampiona kad su ju gazili Bajern i PSG. To nemoj da zaboravis. Plus, da su imali razloga da budu nalozeni kao Ukrajinci protiv nas, pa, druze, gazili bi vas 10:0 svaku utakmicu. Zato, bolje ti je da sutis.
@

@Grga Cvarak

pre 28 dana

"Dinamo Kiev mozda nije u istom rangu kao Bajern i PSG" HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Jesi li ti ozbiljan ili sarkastican??? Ne da nije u istom rangu, nego su to 2 univerzuma!
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Druze, ja ne pratim fudbal od juce kao ti nego ipak malo duze. Dinamo Kiev definitivno nije danas ono sto je nekad bio, ali Dinamo Kiev je ime.