Komentari na vest

Stanojević pred put u Prag: Svaki rezultat koji možemo da preokrenemo ili sačuvamo u Beogradu je pozitivan

G

Gostiona

pre preko 2 godine

Platu stavljam na Spratu
L

Luja

pre preko 2 godine

Izvestan poraz u Pragu. Nadam se petardi kao protiv Tikve Petah i Kroacije.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ja se nadam da ce ipak biti covek od tebe i da se necws blamirati ovakvim komentarima
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

Ehh kad bi njihov bjekovic mogao da bude predsednik UEFE pa da im se i u Evropi sklanjaju svi ko u nasoj lige,gde bi im bio kraj...
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Eh kad bi ti imao zivot i malo ljubavi u njemu gde bi ti bio kraj..
A

Alo decko

pre preko 2 godine

I kad bi ti neko obezbedio malo hrane da ne lupas pluseve i minuseve ceo dan za sendvic. E jado cemerna
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Da sam grobar sramotio bih se zbog ovog intervjua.
D

Djosa

pre preko 2 godine

Nema sudija da poguraju
R

Realnoo

pre preko 2 godine

Ali realno od srca ocekujem pobedu Sparte i to ubedljivu,ne kao sto ih Slavija urnisala sa 5 komada ali nadam se da ce ovi brojati do 3.
N

Navijac sa ZAPADA

pre preko 2 godine

PREOKRENI TI UPRAVU AMATERSKU !
b

batabane

pre preko 2 godine

Skroz je neozbiljno sto ekipa nije pojacana, ali ako bude pozrtvovanosti i hrabrosti i želje, Sparta ce se proci Nego veoma je važno i sa kojim sastavom i taktikom ce Stanoje izaci.Nadam se da ce izaci sa startnom postavom iz Nisa, i da se nece ograničiti na odbranu gola.Tako bi trebalo da bude u Pragu, jer nije verovatno monenat za velike promene,ali u Beogradu kao i daljem toku svih takmicenja, trebalo bi da Natha vrati na centralnog veznog,a da ofanivnog veznog preuzme Markec.To bi bio najbolji Partizan.
b

bjeka i fss

pre preko 2 godine

U EVROPI ODNOSNO PRAGU NEMA VASEG BJEKE,STO ZNACI SIGURAN PORAZ!
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Jedino sto je sigurno je to da tebi roditelji nisu pruzili dovoljno ljubavi u zivotu, ali kupili su ti tastaturu, bar nesto.
S

Samo da podsetim...

pre preko 2 godine

...ser.Samroka,tamo u Pragu nema bjekovica i fss,tako da se Sparta NECE skloniti sigurno,cisto da znate unapred!
G

Gost44

pre preko 2 godine

Nema terze madjije
A

AMATERIZAM

pre preko 2 godine

Zašto Fejsa nije doveden do početka priprema?
P

PARTIZANOVAC ali iskreni ne profiter

pre preko 2 godine

JER JE UPRAVA NESPOSOBNA FOTELJASKA ! ETO KAKO NAM POJACAVAJU TIM . NESPOSOBNI .
r

ranGo

pre preko 2 godine

па није хтео да дође чекао је неку бољу понуду... зар ти још није јасно зашто се повратници враћају на крају п.рока
S

Sudija

pre preko 2 godine

Da li neko u klubu ili ovde zna pravila? I 10:0 da izgube, dovoljno je 1:0 u Beogradu za produžetke.
@

@Sudija

pre preko 2 godine

Na cemu si lazni sudijo?
I

Ivan Bor

pre preko 2 godine

3,4 komada sigurno primate.U Bg 2komada.REALNO.
G

Gott

pre preko 2 godine

Hehe kaze igramo prolece u Evropi. Februar je zima moj Stanoje. Nije lako dočekati proleće u Evropi

Lx

pre preko 2 godine

Niste ga onda ni vi docekali, kalendarski jeste zima.
G

Gott

pre preko 2 godine

Igramo, mislim od sredine marta a tu je proleće bato. Ako ne u prvoj onda u revanšu. Nego, šalim se malo. Da smo zdravo 👋
C

Crveni botovi

pre preko 2 godine

Ostavljaju maloumne komentare da to boli...sta je sa tim mozgovima?
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Nemaju oni to.
1

187

pre preko 2 godine

Jasan cilj, ima strateg koji kaze:"Idemo da se borimo i izborimo", a ne kao sekapersa, "Mozda uzmemo bod, mozda izgubimo". Naslov vam sve kaze.
d

dežavi

pre preko 2 godine

Kakva gomila zgubidana i maloumnika ovde... Fascinantno...
V

Viđu mene

pre preko 2 godine

Dobro došao u klub.
У

Ултра....

pre preko 2 godine

ФЛОРОЈЕ ДАЈ ДА СЕ НЕ ЛАЖЕМО ВИ НИ.НА ПРИПРЕМАМА НИТИ ЈЕДНУ ИОЛЕ ОЗБИЉНУ ЕКИПУ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОБЕДИТЕ....ЗАШТО ?!?! ПА ОДГОВОР НА ТО ИМАТЕ У ЛИГИ У КОЈОЈ ВАС 90% ЕКИПА ПУШТА ПО НАРЕДБИ... СМЕШАН СТЕ ТИМ.. ОНАЈ САВИН ПРЕ ПАР ГОДИНА ЈЕ ТИМЧИНА ЗА ОВАЈ ПАРТИЗАН... ИГРАЛИ БРЕ ЉУДИ ПАТА ПАТА И СА МАНЧЕСТЕРОМ
@

@Ultra

pre preko 2 godine

Ultroje, reci nam onako sa laičke strane, koji to klub nije izgubio više od 4 utakmice za 4 godine u prvenstvu, koji je to klub što ima najviše dosuđenih penala na svetu dve godine zaredom, koji to klub ima prihode od 100 miliona a dugovi su mu 70 miliona, na meču kog kluba VAR nije radio 28 minuta, nad čijem stadionu lebdi duh nad Marakanom, čiji to navijači dobijaju svaki tender u Bg-u, čiji je predsednik bio na Interpolovoj listi i uništio OFK Beograd? (a ima još gomila pitanja na koje niko ne odgovara) I konačno pitanje, da li ti shvataš DA IGRA NA TERENU VEĆ 5 GODINA NE ODLUČUJE KO ĆE BITI PRVAK?
G

Gosttt

pre preko 2 godine

evo ja cu ti odgovoriti jer si jedan mali licemer.... pa da krenemo ovako, var je na svakoj utakmici funkcionisao ali nije funkcionisala veze izmedju sudija, zatim zvezda je ostecena na toj utakmici jer kako kazu prvo je bio faul na igracem zvezde zatim igraca zvezde nad igracem cukaricckog, zatim dalje mijailovic je oko 25 minuta morao da dobije zuti karton i to drugi sto nije dobio, samo cu sa price o zvezdi da se prebacim na jedan drugi klub koji u 16 metara igrac igra rukom iz vara kazu nije ruka a to je sanican, zatim po istom principu igra i vujacic samo par metara dalje sto sudija ni var takodje ne sankcionisu, zatim taj isti vujacic pravi faul u prvom napadu ali sudija kaze da je faul u napadu, pa na sve to fual vujacica i udaranje onog malo stulica laktom u lice nije ni zuti, ali da ne bude da samo pricam protiv vas i za start nad golmanom morao je var da reaguje sto nije gde se dodje do zakljucka da ni na vasoj utakmici nije radio.... da nastavim dalje, prosla vlas sa tadicem navijala je za partizan i mi tada nismo imali ni stuje i rasle su pecurke, bili smo prvi u ligi a vi ste isli u ligu sampiona jer drzava nije htela da nam plati licencu... zatim dok je tole bio na celu fssa i dok je bila prethodna vlas bio je kod vas jedan strani trener koji je napisao knjigu gde otvoreno govori o tome kako se namestalo u korist vassg kluba, za zvezdu nrma dokaz a mateus je to napisao i izdao knjigu sa tim... zatim prvi covek partizana zeka je u istom kosu sa terzom... zvezdine titule osporavate a zveuda dokazana u evropi najbokji nas klub, najivse osojenih bodova u grupi ls sto se tice nasih klubova, ima pobedu u ls sto vi nemate dok vi gubite od flore i igrate nereseno sa anortozisom... i ko je ovde lud?
@

@@ultra

pre preko 2 godine

sine samo se teši, za vas smo PSG lično a rezultati u Evropi, koeficijenti i sve ostalo to dokazuju. Sad ćemo da vidimo kad nema ko da preti igračima Zvezde kako ćete proći u derbiju.
@

@Gosttt

pre preko 2 godine

Prvo se opismeni pa mi odgovaraj na komentar,, licemeru''
U

UBeogradu

pre preko 2 godine

U Beogradu mi kao da smo gosti, kao sto smo videli protiv Kiprana. Imamo manje navijaca na JNA nego gostujuce ekipe. Vide ljudi da od ovog nema nista i da nam se svi sklanjaju, pa ne dolaze. A u Evropi veliki Stanoje ne mozes da pobedis Floru.
G

Gost8888

pre preko 2 godine

Levadia hohohohoh
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Znaci "Ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti"?!
O

Ojo

pre preko 2 godine

Neka bude 4-0 pa da ih u revanšu signete
0

00000

pre preko 2 godine

Svako ima pravo da misli da ce nas Sparta razbiti, zgaziti, bla bla ali na igracima i strucnom stabu je da dokazu i pokazu da grese. Imaju 4 jaka igraca, stoper iz Slovacke, levi bek, zadnji vezni i klinac u spicu procenjen na 19mil e. L.bek i zadnji vezni su bili povredjeni i ne zna se koliko su spremni tako da nema razloga za pesimizam.Stadion prima 18 000 ljudi, nece biti ni 10.000 tako da nema razloga za nervozu i strah. Napred Partizan
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ne vidim sta je lose rekao? Covek je rekao da bi bio zadovoljan pozitivnim rezultatom, pa ne vodi od Liverpul pa da kaze idem tamo da pobedim. Realno je da bi svaki normalan navijac bio zadovoljan i sa neresenim ishodom. Te price o tome kako on vodi Partizan koji uvek mora da ide na pobedu okacite macku o rep.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ko čita, Stanojevićevi komentari su realni. U redu je i kritika, uvek postoji i drugačiji koncept, ali problem imaju oni koji ne čitaju već imaju unapred spremne floskule ili ga ne vole od ranije zbog njima poznatih razloga pa i ne čitaju šta čovek kaže.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Da ćeš ići na remi to je jasno ko dan. Da ćeš moliti Boga da ne primimo gol i to je jadno jer znaci da fes u Beogradu morati da napadaš. Uzeo sam kartu za zapad, da me bolje čuješ šta ću imati da ti kažem o tome kako se igra fudbal. I, da! Želim da moj Partizan prodje dalje - makar i sa 0:0 + 0:0 pa penalima.

07.08.16

pre preko 2 godine

Bjeka ce sve da sredi bez bri....A ne,ovo nije nasa Liga,onda nista.Sparta rutinski resava.Bjeka ovde nema uticaj,ovde protivnicki stoperi skacu na loptu,bore se.Kad su mogli Flora&Fauna I Anortozis,dabome da ce moci I Sparta.
B

Brojčaniku

pre preko 2 godine

Mogla je i Omonija i Levadija a i Šerif. A daaa taj strašni Šerif što bi Mita da pokupuje na kilo.
d

dadaaaa

pre preko 2 godine

taj serif kog grobari sprdaju a on bolje rangiran od partizana na uefinoj listi a na sve to napravio je vise skalpova za 3 meseca nego li partizan od svog osvnivanja.I ne nije serif pobedio kvins park rendzers nego real madrid i ne nije ga pobedio 0 0 ko partizan nego u gostima 2 1
D

Dadada

pre preko 2 godine

Bio jednom jedan Šerif, kakav Šerif? Strašan Šerif.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

U komentarima cigani koji guraju nos u tuđe dvorište, nisu bolji ni ovi što se predstavljaju kao simpatizeri Partizana a guraju nos u njihovo dvorište i ovi muderizi kojima je vrhunac života i "intelekta" komentarisanje na sportskim portalima.
@

@Rodman moralista

pre preko 2 godine

Jel ovo neko pisao umesto tebe? Posto bi se iz tvoje moralne poruke zakljucilo da si bolji od ovih sto komentarisu, jer ti ne komentarises...
D

Dragutin22

pre preko 2 godine

Sparta će nas pojesti, samo to mogu reci.. Jedina svetla tačka je fejsa.. A koliko taj sad može da trči i koliko je spreman, videćemo
@

@Dragutin22

pre preko 2 godine

Druze, kao Zvezdas te pitam cemu taj pesimizam? Sparta nije bauk, nije ekipa iz liga petice...finansijski jesu jaci od Zvezde i Partizana, ali smatram da i te kako imate sanse za prolaz... Nema tu velike razlike u kvalitetu!
r

ranGo

pre preko 2 godine

Има Партизан шанси да прође и објективно би и требао проћи али шамрок рече да би дао све да освоји првенство тако да неко залагање се овде не може очекивати....
G

Gost1111

pre preko 2 godine

@Dragutin...pesimizam se temelji na ovim izjavama iz strucnog staba...idemo tamo da pokusamo da izvucemo neresno...to je filozofija trenutna...tako ce biti i u derbiju...i onda...cim tako kalkulises..zna se kako se to zavrsi...videli smo ovde protiv Anortozisa...a i Zvezde...nema tog pobednickog karaktera...zato sto nema kvaliteta to su cinjenice...a zbog cega je sve tako to je pitanje za vrhusku iz fotelja u klubu.
s

shulz

pre preko 2 godine

haha ma je li ozbiljnoo, smjesan si u svakom smislu samroche
A

AS-AS

pre preko 2 godine

u prevodu ganjacemo u BG 2 razlike,smatram da jeto dobar rezultat
f

fusbaler

pre preko 2 godine

ispada od sparte i to je to

Piksi_iz_kornera

pre preko 2 godine

Pa kako bre sad to? Zar ne bese posle prve utakmice komentari kako vi osvajate ovo takmicenje? Kakve su sad ovo alibi price?

07.08.16

pre preko 2 godine

Nema crnog bika ovde.
0

0211

pre preko 2 godine

Gospodo, familijo, sugrađani, ljubitelji sporta, ovaj ne da je usrao Partizan nego ga topi u muljak sve dublje i dublje. Posle klupe Partizana evo ga u Zadrugu da pomrsi račune Dalili i Caru.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Decko, ti si trener Partizana i svaka izjava osim “Mi smo Partizan i idemo na pobedu gde god igrali” je porazavajuca. A kakav si cvikator uopste me ne cudi ova tvoja izjava
@

@Hermano

pre preko 2 godine

Njegova rec je "gromada"...
S

Sf

pre preko 2 godine

On je samo realan i uplasen. A da te pitam : Sta ti znaci to " Mi smo partizan" sta vi znacite u Evropskim okvirima, koje rezultate imate pobogu. Odakle ta fiksacija da ste neko? Hahahahahahaha. Decko vi ste ispodprosecni Evropski klub a umisljas da ste neka velicina. Ajde bre spusti se na zemlju. Cuj: mi smo partizai hahahahaha
S

Sf

pre preko 2 godine

On je samo realan i uplasen. A da te pitam : Sta ti znaci to " Mi smo partizan" sta vi znacite u Evropskim okvirima, koje rezultate imate pobogu. Odakle ta fiksacija da ste neko? Hahahahahahaha. Decko vi ste ispodprosecni Evropski klub a umisljas da ste neka velicina. Ajde bre spusti se na zemlju. Cuj: mi smo partizai hahahahaha
H

Hermano7

pre preko 2 godine

@sf za vas cergare mi smo Bayern Munich. Ajde u Doljevce, znate tamo sta da radite.
@

@Hermano

pre preko 2 godine

Znao sam odmah da je hrvat u pitanju, cim pise Bayern umesto Bajern ...
K

Kakva komika

pre preko 2 godine

"mi smo partizai"??? Hahaha, jos kad to kaze hermano, to ima jos vecu tezinu... Ajde bre sine idi gledaj zadrugu. ....
M

Mr no 1

pre preko 2 godine

Što bi rekao Željko, posle izbora katanac. Na oba kluba.
T

Taktički genije

pre preko 2 godine

Hahaha, kaže prilagođavamo se protivniku. Jači protivnik - odbrana na peterac, vezni red na šesnaestercu, napadač na 30m od gola. Slabiji protivnik - odbrana na 16m, vezni red na 30m a napadač na centru :D A što se utakmice tiče, ima Partizan svoje šanse, da pre svega na iskustvo, želju, taliju ili "snašao se dobro" umuva neki gol. Sve zavisi od toga koliko će da primi. Jer ako Sparta dobije sa 2 ili više razlike, tu je kraj. Čak i 1 razlike za njih je 80% završenog posla. Očekivano, Stanoje će da postavi bunker i čeka kontre i prekide. Pa APP. Isto tako će i u Beogradu ako ima dobar rezultat iz prve. Pod dobar rezultat mislim sve sem poraza od 2+ razlike. Jer ako bude morao da se otvori, biće punjaže...
G

Gost999

pre preko 2 godine

Zar ti brojilo nisi rekao da neces vise komentarisati ovde? I opet pises pod drugim imenom.. Zar tvoja rijec manje vrijedi i od tvog poznavanja fudbala, koje je isto na jako niskom nivou?
T

Taktički genije

pre preko 2 godine

Hahaha, nemoj da ispadaš smešan. Pa je l sam ja brojilo ili onaj gore? Lika nema na sajtu već neko vreme a i dalje vam je u glavi. Svakog dana ga neko priziva. Što samo znači da je ostavio teške traume na vas Grobare, i da je bio u pravu, na vas samo argumentima, brojkama i činjenicama. Bitno da si sebi još lupio 50 lajkova, hahahahaha. Jadno.
L

Lee Addy

pre preko 2 godine

Dzaba spremas alibi, spakovece vam cesi 3 komada la ga no, al zato "gromada" vec za vikend kragujevcanima daje 5.
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Kako me samo nervira njegov način rada užas ekipa mu izgleda kao da svaki dan imaju dve utakmice bezvoljno i umorno da može na terenu bi mu igralo 6 štopera 4 zadnja vezna i u napadu kao na pustom ostrvu odsečen od svih Rikardo.Savo je bio daleko daleko bolji od ovog idi više iz svetinje i povedi svoje ljubimce.
0

0211

pre preko 2 godine

Hahaha kakva je karikatura ovaj čovek
K

Kreni22

pre preko 2 godine

A ovih "tastatura stručnjaka" cccc....
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Kako sad i remi i minimalan poraz dobri? Pa zar to nije Partizan koji melje sve u nasem prvenstvu, neke sa 3:0 neke sa 4:0. A sad nista najava na pobedu?
T

Tri zadnja vezna

pre preko 2 godine

Izaci ce na teren sa 3 zadnja vezna, vezba za Derbi parkiranje autobusa na 16 metara od gola...

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ako je tako, za derbi bi trebalo vežbati parkiranje na minimum 18 metara. Jer Romike znaju da iznude penal tu negde oko osamnaesterca. Ako lopta izađe u gol aut ispucavaj je Grobarima ili Delijama, i tu umeju da je vrate u igru kao da ništa nije bilo. Var se na utakmicama Crvene zvezde može iznenada ugasiti a sudije i tako ne vide što bi slep video.
D

Dzoni-1970-

pre preko 2 godine

Ovako ne sme da prica trener Partizana, ladno lik nista nije naucio u karijeri. Ovako samo mali trener moze da prica, pazi on vec razmislja kako tamo moze da izgubi, pa ovde da pokusa, ili tamo da odigra 1:1, pa ovde 0:0 pa penali, nerealan lik svega mi, bas nas sramoti. Setite se samo Genta ove sezone, 1:1 kod njih, nama nista ne znaci X, a njima znaci, oni kidisu na nas, a mi se izlezavamo, ispucavamo u aut, cuvamo rezultat, njihovi navijaci u soku, zvizde nam, ne veruju sta gledaju. Bruka i sramota.
M

Mamajaro

pre preko 2 godine

Ajde da pricamo malo realno, evo sutra uvece cete videti koliko je partizan spora ekipa...videcete gomilu pasova nazad...sparta je ekipa koja je sigurno jaca i od genta, a da ne pominjem floru i anortoZis...partizanu ce trebati dosta srece sa prodje u dva meca, na jedan mec bi i imao sanse, ovako zaista su male. Ovde bi recimo ekipa koja je igrala protiv videotona mogla da prodje, tada du igrali igraci koji ne dave loptu. Da li stvarno neko misli da su jojic i ekipa kadri da igraju eveopu? Po stanojevicevoj izjavi se moze zakljuciti da je i 2:0-3:0 aktivan rezultat...i da se moze preokrenuti, a ja ga pitam sa kim ces da preokrenes druze kad ti nisi mogao da uzmes 12 bodova iz meceva sa ekipama poput flore i anortozisa?
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Mamajaro..To sto smo spora ekipa to je Stanijeviceva greska i kondicionog trenera, a nemamo mi sada toliko spore igrace ako si na to mislio..
V

Vucko PFC

pre preko 2 godine

Pa i 3 0 je nadoknadoivo... samo sto je to sramota a opet realno.... ti si sraman trrner. Obraza nemas. Kukavicki po reuzltat pa i ako ga ne bude imas alibi pricu... sramota
K

Kemp

pre preko 2 godine

Budi precizni, jer i rezultat od 3:0 se može preokrenuti u 3:4, ali pitanje je da li ste kadri za tako nešto...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Izadji muski, cvrsto, jako i pobedi fudbal.je jednostavna igra, i prolazimo ih sigurno a pre toga doteraj malo ona tvoja dva stopera jer su kriminalna, jer mi koliko golova mozemo primiti ne mozemo toliko dati zato sto igras defanzivan fudbal...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Izadji muski, cvrsto, jako i pobedi fudbal.je jednostavna igra, i prolazimo ih sigurno a pre toga doteraj malo ona tvoja dva stopera jer su kriminalna, jer mi koliko golova mozemo primiti ne mozemo toliko dati zato sto igras defanzivan fudbal...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Izadji muski, cvrsto, jako i pobedi fudbal.je jednostavna igra, i prolazimo ih sigurno a pre toga doteraj malo ona tvoja dva stopera jer su kriminalna, jer mi koliko golova mozemo primiti ne mozemo toliko dati zato sto igras defanzivan fudbal...
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Ovde nema crnog bika. Puška u najavi. Omlatice ih Sparta. Sa ovim su se složili...
z

zeka bjeka

pre preko 2 godine

Ne nadaj se u bjeku i sklanjalicu. Ovi će da vas naprandaju tamo.
L

Luka555

pre preko 2 godine

Evo ga ponovo... Znači od prvog minuta će da igra destruktivno sa ciljem da izvuče nerešeno ali naravno nije mu problem ni da izgubi minimalno...Ali neka, bolje on da čuva ekipu za radnički :(
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre preko 2 godine

Samo jako i hrabro... pozrtvovano i bez straha... takve i sreca prati... neka igraju samo oni koji su za to spremni a ne penzioneri koji se vuku po terenu (Natko) i limitirani stranci ( Mening). Ne forsirati igru po bokovima jer nemamo ni kvalitetne bocne igrace da se ubacuju, niti krila koja znaju da centriraju i probijaju jedan na jedan... igrati sa dva spica Rikardom i Markom, iza njih Lazarom i obavezno Jojicem i Zdjelarom kao osiguracima... vratiti Miljkovica ili cak i sa Mileticem Celavim na desnom boku... nadam se da ce i Pop braniti iako ne mislim da je za prvog golmana naseg PARTIZAN-a, sigurno je bolji od onog cirkuzanta Celavog... VOLIM PARTIZAN
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Neka vrati Miljkona na beku sa Mileticem nikako!!!
R

Realno123

pre preko 2 godine

Hahhahah uspjeh veliki poraz od flore i jedva bod protiv anortozisa Stidi se svoje izjave
R

Realno321

pre preko 2 godine

Partizan nije ispao od Flore, a Crvena zvezda od Levadije jeste. Samo se to spinuje malo drugačije.
L

Lazii

pre preko 2 godine

@ Realno321 Zasto lazi i spinovanja kad je Zvezda prosla Levadiju,Zvezda je izgubila u gostima ali je pobedila kod kuce i prosla dalje,nemoj da iznosis neistinu samo da bi ti bilo lakse zbog vasih neuspeha i brukanja u Evropi.
A

Ada

pre preko 2 godine

Izgubili smo KPR sa 6:2 , pa smo u Beogradu dobili 4:0,. Petak tikvi\u smo dobili u gostima 2:0, u BG izgubili 5:2, znaci cista demagogija.