Komentari na vest

Stanojević: Pokazatelj gde smo, Dinamo bio u drugoj brzini

P

Penzioner

pre oko 2 meseca

Nije ovi prvi put u istoriji Partizana, da primimo sesticu, ali ovoga puta, ako uporedimo tim koji je prosao QPR od 2-6 endgleskih do 4-0 beogeadskih, ovaj je mnogo tanak. Odbrana i dalje sa Svet9n stetom, nzn gde udara. Doveli smo nova dva beka i oevog i desnog a ne igraju. Zahid nije tip igraca koji m9ze da igra defanzivnog veznog, vise bi na ovoj utakmici pomogao Scekic. Severina jos nekako ali Kakulu nikako. Goh se definitivno izgubio i za taj milion eura mogli smo dovesti dva dobra igraca iz nase lige. Vazura ne da pare za Djakovca, sta onda pricati. Zelis igrati Evropu, onda ulozi druze u ekipu, a nemoj da nam se istresaju na nama. Ako se proda Saldanja, koji jedino pored golamana Jovanovica i najvise vredi u timu, Natko jos nesto moze da doprinese, ostali tanko... Pa mi Napredak jedva pobedismo, a ne Dinamo, sastavljen od ukrajinskih reprezentativaca.
B

Burgos NS

pre oko 2 meseca

Kome je sad do borbe za titulu sa evidentno jacom Zvezdom. Sad ce svoju nemoc i svoje ekipe da pripisuje da je zvezda zvala Vucica, Ciu, Biu, Var, sudije, klubovi se sklanjaju, amerika, engleska, Makron...svi guraju nejaku zvezdu, pored ovakvog partizana...
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Ono sinoc je pokazatelj KO SI I STA RADIS. Drugorazredni Antic i De Medina ti igraju a Jurcevic i Lazarevic na klupi dok Djurdjevica ( najbolji igrac protiv Napretka) nisi ni poveo. Uvodis prevazidjenog Scekica dok je Stjepanovic a i Ovusu na klupi dok si Kanutea otpisao. Uvodis ocajnog Filipovica.Goh (koga je doveo "strucnjak" Duljaj) ti je standardan a Natho na klupi. Uvodis Trifunovica koji nije ni za nasu ligu a kamo li za ovakve utakmice itd,itd.Ali to si radio i u prethodnom mandatu tako da to nije iznenadjenje.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Sve je to ok sto si napisao, ali da li stvarno mislis da bilo koji od tih igraca koje bi ti uveo u igru promjenili bilo sta juce? Ako mislis da bi, onda si stvarno naivan. Da se razumijemo, slazem se sa dosta stvari koje si rekao. Ni meni nije jasno forsiranje odredjenih igraca (Trifunovica, Goha u sredini, Antic kao da je zacementiran u privih 11, itd), ali realno ni ovi sto su na klupi nisu nista bolji. Nemoj zaboraviti da Natho ima 36 godina, a predhodno je (ako nisi znao ili si zaboravio) imao probleme sa srcem. Sam je o tome pricao prije sezonu, dvije, tako da ne ispadne opet da je u pitanju cisto neka Stanojevica propaganda.
D

Dulenceeee

pre oko 2 meseca

Trener mora biti zdrav,biti zdrav...
N

Nikola1808

pre oko 2 meseca

Tuzna prica zaista, navijac sam Partizana i ne pamtim gore stanje u klubu nego poslednjih godina, ona igra od sinoc je zapravo realnost, nije to nikakvo iznenadjenje, klub se godinama nalazi u kanalu i nema naznaka da ce biti bolje, nije samo problem rezultat vec i sama igra, ono sto me najvise cini nezadovoljnim je to da je Partizan sinoc izgubio 6:2 a da je u sastavu bilo 7 stranaca i da su jos dvojica usli sa klupe, to je porazavajuce, draze bi mi bilo da su klinci igrali i da je bilo i ubedljivije nego ovako, koja je poenta sa 9,10 stranaca ako se ovako igra i gubi. SP
U

Uprava napolje

pre oko 2 meseca

Jel si se uverio gde smo, što se bre brukaš Stanojeviću?
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Sinoc bi cak i Duljaj izvukao nesto bolji rezultat....
G

Gorosta

pre oko 2 meseca

Bilo bi 0:5. Dok sa Nadjom bi bilo bolje ali ako kada ste ma.oumni
V

Vlada#60*

pre oko 2 meseca

Super liga je namešteno takmicenje u kome PFK ne moze vise od 2. mesta. Sudije haraju u korist prvaka Srbije. Dva bonus igraca su uvedena da se oslabi PFK. Sada smo videli da je kmečanje uzaludno. I evropsko takmičenje i evropski sudija vam je pokazao gde se nalazite.
G

Gargojle

pre oko 2 meseca

Dok god ovako razmišljate, nema pomaka.
j

jojo

pre oko 2 meseca

kakav strateg strasan strateg. po mozartu najbolje rjesenje za selektora. Zna li iko kako je jutros onaj reporter sa Arene sinoc mu ocito nije bilo dobro. Ekspresno je zanijemio.
X

XD

pre oko 2 meseca

Sreća šta pumpate koeficijent pa je Zvezda ničim zasluženo igrala direktno LŠ.
v

vladano79

pre oko 2 meseca

Lako je Dinamo kad nema bonus. Stanojevicu poltronu.
G

Grof Chaki

pre oko 2 meseca

Blamaža epskih razmera. Bruka i sramota su blage reči za ovo šta je nk partizan priredio svojim sečfi tik tok breskvicama. Što se mene tiče to je sasvim očekivano, jer samo slepac ne vidi da ovaj tim partizana nema ni repa, ni glavu. Mnogo skupih, a očajnih promašenih stranaca. Saldanja popravlja statistiku i čeka da pobegne!!!
c

cirkus

pre oko 2 meseca

sad ce samrok stanoje da naredja 20 pobeda u prvenstvu sve regularno
G

Gargojle

pre oko 2 meseca

Problem partizana je u njegovoj filozofiji: Svi su krivi samo ja nisam. Grmi trener, grmi uprava: prevara, krađa, mrze nas, rade protiv nas. Jednostavno dok je kod takav mentalni sklop u glavama radnika i navijača jsd partizan, neće biti pozitivnog pomaka. Okrenite se sebi, sami rešavajte probleme, ne čekajte na druge, i biće bolje....

Igvvb

pre oko 2 meseca

Ko je postavio upravu oni grme stalno da bi skrenuli pažnju sa sebe na nekog drugog a navijači su jasni taj duo u klubu sedi 8,9 godina vec sedam je bez titule a pune 4 bez ikakvog trofeja.I pored toga oni ostaju a sve se menja od igraca do trenera.
B

Bok

pre oko 2 meseca

"Zlatno doba" u Partizanu je u terminalnoj fazi. Stanoje ako si i ti otet, na prvoj konferenciji za štampu počeši se po lijevom ramenu 30 sekundi. U suprotnom znaćemo da si i ti otmičar. Prihvatiti se iste ekipe od prošle sezone je suludo, osim ako to nisi baš dobro naplatio.
2

22334455

pre oko 2 meseca

Samo me interesuje kakvi su to ljudi, koji mirno sede i dalje u upravi jadnog kluba i nastavljaju da pisaju po nekada slavnom klubu
A

Aleksandar Stanojevic Stanoje

pre oko 2 meseca

Pomozite srpskom fudbalu, uradite nesto u Evropi. Posto je ova liga kakva jeste i ne odgovara vam i nije to to i ne mozete da pruzite ono sto trebate, zato pruzite u Evropi. Nemojte da ispadate u pretkolima.
2

22334455

pre oko 2 meseca

TREBA DA SE POKRENE PETICIJA, POSTO NISTA DRUGO NE POMAZE, DA SE FUDBALSKI KLUB UGASI I DA PRESTANE DA POSTOJI. OVAKVU BRUKU I SRAMOTU VISE NIJE HUMANO GLEDATI.
2

22334455

pre oko 2 meseca

TREBA DA SE POKRENE PETICIJA, POSTO NISTA DRUGO NE POMAZE, DA SE FUDBALSKI KLUB UGASI I DA PRESTANE DA POSTOJI. OVAKVU BRUKU I SRAMOTU VISE NIJE HUMANO GLEDATI.
Š

Šarani

pre oko 2 meseca

Gde god izadju brukaju državu. FLJAMURTARI, ŠAMROK, TIKVA, FLORA, NORDSJILAND, KROACIJA A SADA I OVI UKRAJINCI. Većina naši neprijatelji.
L

Lajanje na zvezde

pre oko 2 meseca

Tebe je udario brzi voz Stanoje, a ti se i dalje trkaš sa putničkim.
B

Bok

pre oko 2 meseca

To je ekipa bez promila talenta i borbe, koji trčkaraju da im prođe vrijeme, pravi profesionalni amateri. Postoje stvari koje ljudi van kluba ne mogu da urade, a žele da unište klub, zato su tu insajderi koji će da urade sabotažu kupujući loše igrače. Em nema igre, a nema ni para, jednim mekom dva zeca. Ove kvalifikacije su nužno zlo koje Partizan mora da otalja jer je to isuviše visoko društvo. To je ista ona ekipa od prošle sezone koja nije ni za ligu konferencije.
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

"pomozite srpskom fudbalu, uradite nesto u evropi. posto je ova liga kakva jeste i ne odgovara vam i nije to to i ne mozete da pruzite, zato pruzite u evropi nemojte da ispadate u pretkolima... barem dodjite do prvog kola, ne morate da udjete u ligu evrope ili da ne kazem ligu sampiona..." a.s.
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Kvins Park Rendžers.... na žalost o njemu možemo samo kroz sećanja jer sa ovom ekipom i ovim trenerom mi i u Beogradu primamo bar pet komada. Možda sam pogrešio kad sam rekao ekipom, jer pored igrača koje imamo mi ekipu nemamo, imamo raspuštenu bandu koju bi prosečna ekipa sastavljena od zonaša koje poznajem vrlo lako pobedila. Mene interesuje sporazumni raskid ugovora, šta podrazumeva, kad trener dobije otkaz. Zna li neko da mi objasni. Hvala. I da ne zaboravim - UPRAVA NAPOLJE! Žao mi je što ste naši a ne naših neprijatelja, jebo vas ko vas dovede u Partizan. SVE. Do jednog.
D

Dojčilo

pre oko 1 mesec

Sećam se osamdeset i neke...Krk, more, plaža i devojke...Skupimo se sa svih strana tadašnje države plus strani turisti, podelimo se i počnemo...Niko nikog ne zna ali u roku od 10 minuta je gledalište prepuno....Aplauzi, navijanje....Ako tadašnje te dve ekipe ne bi oderale ovu grupu stranaca i domaćeg škarta koji se sad naziva "Partizan" evo moje glave....Sramota za srpski fudbal....Sve mi je jasno kad se sjajni igrači iz prethodnih generacija ne oglašavaju. Da li je moguće da jedan Ivan Golac nije za sve ove godine mogao da dobije priliku u upravi kluba??? Pitajte njega šta misli o ovoj situaciji!!!
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Dokle god su lažni navijači na Jugu, nema smene rukovodstva kluba. Ovo je najveće dno otkad gledam utakmice Partizana. Da je ovakva situacija u Zvezdi, polupali bi ceo stadion navijači, sa sve voznim parkom. Jednostavno, mora se preduzeti nešto. Klub tavori na dnu. Zavaravaju vas pojedinci koji znaju da igraju poput tog Saldanje, Belića koji je otišao u Holandiju i sličnih. I Zvezda(n) je u zabludi ako misli da će moći da jača, dovodi pojačanja u ligu bez briga. Jedan Dani Olmo je igrao za Dinamo iz Zagreba, jer je znao da će da napreduje u hrvatskoj ligi. Kod nas takvi talenti ne dolaze! Kod nas ne dolaze ni isluženi legionari (Luka Milivojević, Filip Đuričić i slični), jer neće da učestvuju u lakrdiji od srpskog prvenstva. Povremeno zaluta neki dobar igrač kao što su Hvang i Saldanja. Ali, podsetiću da je ponekad više od pola igrača prve postave odlazilo iz Zvezde i Partizana u Lige petice ili u jake ruske i ukrajinske klubove. Sada je uspeh ako prodamo nekog u MLS ligu. Transfer iz naše lige u Ligu petice je redak kao Halajeva kometa. Sve to utiče na kvalitet reprezentacije, gde tonemo iz dana u dan. Kada budu počeli svi redom da brišu pod sa nacionalnim timom, valjda će se setiti neko da ukloni one Metuzaleme iz FSS i da postavi na čelo saveza ljude koji su profesionalci. Sportski pozdrav!
G

Gott

pre oko 2 meseca

Ma sta vas briga,i onako Ce svi zaboraviti kako ste igrali.Pamtiće se samo rezultat.Ups!
O

Ovi bi Zvezdi dali

pre oko 2 meseca

Sedam kpmada
Н

НС ДУНАВ

pre oko 2 meseca

Још само да изгуби и други канцер и ја сам задовољан. Подршка свим нашим клубовима осим режимском бг двојцу.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Ako si normalna osoba (a nisi) trebalo bi da znas da netreba nikoga mrzeti I zeleti mu zlo. Tebi nije lako ta bol zavisti pakosti I neke unutrasnje muke te razdiru iznutra. Predpostavljam da navijas za Vojvodinu. Vidis ja I normalni ljudi navijaci nikada necemo biti protiv nasih. Samo bolesnici to rade. A Vojvodini zelim da pobede Ajax.
Č

Čekam zekod

pre oko 2 meseca

Prvim kolima.
M

Meni su najzanimljiviji

pre oko 2 meseca

Ljudi koji misle da su Vazura, Vuletić i slični sa namerom došli da prave loše rezultate. Jel Vama realno da mislite to, da neko ko je došao da sebi uzme pare da umesto tipa 10 miliona godišnje želi da uzme samo 1 milion? Čak i da je krajnji cilj da Zvezda bude uvek prvak, opet bi se išlo da se uzme što više para, pa da se te pare nekako prebace Zvezdi, a ne da nemaš igrače koje možeš da prodaš i da budeš u minusu.
P

Preža

pre oko 2 meseca

Ma bez brige ponoviće se QPR.🤔😂
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Dal se seća gospodin sebe i svojih izjava i svog pevanja?
C

Cz98

pre oko 2 meseca

Kad se nastavlja drugi set pitam za drugara? 🤣
j

jel tako?

pre oko 2 meseca

Stanoje samrok sta kaze Pave Ilic ponovo kriv?
T

Terrarium

pre oko 2 meseca

Ovaj meč je svakako nebitan. Bitno je ući u grupnu fazu nekog takmičenja i donositi bodove Srbiji kao prethodnih godina. A ovi iz suprotnog tabora što se smeju brzo zaboravljaju da nije bilo Partizana oni Evrope ne bi videli. 32/32!
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

valjda smo zato 25 mesta ispred vas na uefinoj listi po koeficijentu jer ste nam vi omogucili evropu...
b

bljuc

pre oko 2 meseca

Secam se kada su od Holandjana primili 5 komada ovaj kao da se nista nije desilo
R

Recite nam

pre oko 2 meseca

Posto im u prvenstvu ne daju da budu prvi sto u Evropi ne pokazu nesto?
G

Guh

pre oko 2 meseca

Kad ce Samrok Stanoje da podnese ostavku za ovo brukanje?
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

GDE STE??? Dajte amaterizujte ove ligu. Konstatuje kako mu je Dinamo Kijev druga dimemzija, fino prestani radit taj posao ili ligu u Srbiji amaterizujte i da se igra iz ljubavi, ko hoce nakon radnog vremena. Zoves se profesionalac, primas za 5 minuta tri gola. PS. Isto ocekujem i od Vojvodine protiv Ajaksa, a neke šatro zvezde glume ti fudbalerčići.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Kad ce Samrok Stanoje da podnese ostavku za ovu bruku
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Ajde bre Stanoje , šta te briga , ,,,, 6 komada pa šta ? Ako osvojite 98 bodova bićete prvaci ,,,,, ne kažem ja , mislim..... to si rekao Ti pre 3-4 dana da te podsetim. Čoveče , vi ne možete da osvojite ni 78 bodova ! Borićete se grčevito za 3. mesto ,,,, a ako kojim čudom osvojite 2. mesto to će biti uspeh ravan igranju u LŠ , čudo neviđeno, zato ćuti i ne prolupavaj se više. P.S. Voleo sam sinoć iz sveg srca da pobedite , navijaću i dalje da uđete u bilo koje evropsko takmičenje, da donesete neki bod za zajednički koeficijent, nikad neću navijati za nijedan strani tim protiv vas i bilo koji naš tim, ,,,,, ali vi ste zaista očajni.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Brze ce ovaj iz Partizana nego sto se nadao. Komsije ce valjda napokon da oteraju Vazuricu pa i ovog koji mu je dao legimitet.
P

PDK

pre oko 2 meseca

'nate, nasa deca nisu kvalitetna, 'nate sta ce nam bonisi imamo polovnjake od preko...
1

123123

pre oko 2 meseca

Terza namestio
B

Barajevac

pre oko 2 meseca

Stanoje, ovi su bili u 6. brzini i to izgleda da je automatik (lagano, cruise). 😂 A vi ste bili kao bicikl, ponika i to uzbrdo! 🤣 Osramotili ste nas. Šta bi bilo da ste igrali kao mi, protiv PSG ili Bajerna? Mislili bi ljudi da je rukometna utakmica, toliko bi golova primili. Cuti,pokrijte se ušima, ni reč više o bilo kakvom trofeju, a kamoli tituli ili kupu. Kukavac Šamrok.. Biće i ove sezone otvoren konkurs za trenera partizana, već za koji dan koliko vidim
j

jojo

pre oko 2 meseca

Stanoje Stanoje o Stanoje kako ono bi kose ono gasi. Nebrukaj se Stanoje. Spasi JSD odlazi Stanoje. Zagreb trazi od tebe.
j

jsd

pre oko 2 meseca

Ti si u rikvercu.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Dakle mera je da Kijev nije ni blizu odigrao neki poseban nivo i sto veli Stanoje bundzija “s drugom brzinom”parkirao 6 komada!!!Sta bi bilo da su zaista zapeli max sto realno mogu…10 komada????Sram bilo trenera i upravu,jer veceras nije bilo ni Tvorze ni Prepodobnog sa režijom!!!Ovo je lik u ogledalu,šta je i gde je klub!!!Revans je za par dana.Igra se bez publike dakle nema ni minimum šanse da se stvori ambijent za pokušaj stizanja -4 tako da ostaje sa se makar opet ne izbrukaju!!!
M

Marinjo1

pre oko 2 meseca

Posto je nase prvenstvo reseno, imas sansu Sestoje da napravis nesto u Evropi, da pokazes kako te kradu u Srbiji.
B

Buki18

pre oko 2 meseca

Pokazatelj da je Dinamo igrao sa samo 1 strancem zadnjih 5-6 minuta, da li u Srbiji nema 11 igraca koji mogu da igraju ili ce samo da se guraju ovi stranci koji nisu ni za ... ? Jedini se Kalulu trudi i da udari presing i da trci nazad za igracem, nesto slicno sto je radio Asano pre, Saldanja je samo imao ludacku srecu, covek se seta po terenu kao da je Ronaldo, o ostalim pojacanjima necu da trosim reci... Videlo se sinoc da ti dobrom selekcijom igraca stranci uopste nisu potrebni.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Katastrofalno izdanje Partizana a o rezultatu ni ne zelim. Vise od sramote. Igrao sam fudbal nekad ranije pre mnogo godina. I secam se mnogih trenera. U glavnom kada znas da si mnogo slabiji nema tu nikakvih taktika tipa 442 ili ti 541 itd. Vec svi nazad I puvaj loptu koliko te noge nose. Izbijaj I ako neka uleti dobro je. Seljacki tip fudbala. To su Albanci igrali na EP. Borbrno do bola I sta se uradi. A ne ovo lomataje ljudi vas ponizili plus vas I nas drkaju politicki. Obrukali ste sebe a I Srbiju. Ocekujem pobedu Dinama I u Bgd sa dva gola razlike....
u

u drugoj

pre oko 2 meseca

... Šta bi tek bilo da je bio u četvrtoj brzini. 10 ladno.
S

SilverSurfer

pre oko 2 meseca

Nije sudio Srđan Jovanović. U tome je problem.
b

banence

pre oko 2 meseca

DRUZE KAO I UVEK PRETERUJETE..A SVE CINITE ZAJEDNO SA SEFOM DRZAVE DA VIDITE OVO IZDANJE..NO I AVGUST JE BLIZU VIDECEMO STA SE OD GOLEMIH INVESTICIJA ISPLACUJE I DA LI CE MORATI KAO PROSLE GODINE..JER KOLIKO JE PARTIZAN SLAB I KRIMINALAN NE SVOJOM GRESKOM SAMO TOLIKO STE VI NABOLDOVANI ALI BEZ IKAKVIH REZULTATA U EVROPI..
K

Kmeeeek

pre oko 2 meseca

I bonusi su krivi a ni Elvis sinoć nije sudio. Bitno da Stanoje Šamrok vodi politiku kluba, brine o radu FSSa , piše saopštenja a jedino što ne radi ili radi loše to je ono za šta je plaćen, da trenira. E zato ovako i prolaze. To je u partizanu neka epidemija, moda, ne znam šta je to, da svaki trener vodi politiku kluba kao da je ujedno predsednik ili direktor kluba. Kada ste čuli trenera Zvezde da se bavi politikom kluba, da priča o radu FSSa i raznim odlukama, da ulazi u polemiku sa predsednicima i sportskim direktorima drugih klubova što treneri partizana rade redovno već dugo godina i ne samo treneri već i pojedini igrači. Setimo se Mustafe Stojkovića kada je polemisa i prozivao preko medija Mrkelu. E ovo su rezultati toga jer u vašem glubu nema discipline i ne zna se ko šta radi i ko je za šta zadužen i svako može da nastupa javno i blebeće šta mu padne na pamet, a ovo je na kraju rezultat toga. Ovo poniženje. Očekujem da će uskoro kafe kuvarica, ekonom ili onaj što šiša travu da se oglasi u medijima i da komentariše tudji rad i razne odluke pa i da napišu koje saopštenje. Dozovite se pameti. Evropa je merilo jel tako reče svojevremeno neko iz partizana.
S

Sta ga brriga

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje je sacuvao Vazuru i primio je 6 komada , bole ga briga
s

srka

pre oko 2 meseca

Stanojeviću, pusti decu koju imaš tu u klubu neka igraju, svakako titulu osvojiti nećemo, a ne treba nam ni Evropa, ako smo ovakvi, kakvi smo. Daj Djurdjevića, Stjepanovića, Jankovića, Jevremovića, Trifunovića, Jankovića, Jovanovića. Pusti ih nek se igraju.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Gde ce to da radi, moraju tkz bonisi da se zavrane na ustrb gazela.
a

aaaaaaaa sto

pre oko 2 meseca

titulu necete osvojiti zato sto vam ne daju ili 😂
G

Guh

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje jos jednom pokazuje kakva je trenercina a sada serija sklanjalica
G

Guh

pre oko 2 meseca

Kad ce da podnese ostavku za decenijsku bruku?
E

Evo ga

pre oko 2 meseca

"uradite vi nesto u Evropi" Samrok Stanojevic
L

Lao nlskxbdj

pre oko 2 meseca

Kako si nekad bio pun sebe,kako si u svlacionici pevao da zvezda imire da se gasi,pogoedaj sad gde ste ti i tvoj klub,pa da te pitam,ko je sad blizi gasenju mi ili vi?Sve je karma odradila,sve..
П

Пјер

pre oko 2 meseca

Ма, није карма, већ дух који лебди.
K

Karma

pre oko 2 meseca

Kako ti kao, pretpostavljam, pravoslavac verujes u karmu?
M

Mandoo

pre oko 2 meseca

Siši
G

Gorštak

pre oko 2 meseca

Alo bre diletantu, prevaro od trenera, o čemu ti pričaš. Pa ovaj Dinamo će Rendzers razbiti. 3 gola za 5 minuta nezapamceno. Kao neki presing na početku I onda od 25 minuta igraci kao ispumpane lopte, bez snage I kondicije, šta si dunsteru radio na priprema, pa ako već nisi ama ništa uradio sa igrom I odbranom, snaga je cista fizika, nema pameti. Otkud ti De Medina na beku, šta ti je igrao Goh, što si igrao sa jednim zadnjih veznim, stavljas Zahida da igra sto nikad nije igrao, Antic antifudbaler. Idi bre čuvaj ovce ti si karikatura od trenera I povedi sa sobom čitavu odbranu sa Gohom i ostalom boranijom.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ti si diletant iz kafića i sa albanskog primorja
n

nazaarioo

pre oko 2 meseca

Vučić je kriv! 😂😂😂
o

ostojicaaa

pre oko 2 meseca

Šamrok plakoje 😁☝️😅
B

Blaki

pre oko 2 meseca

Šamrok šestoje
!

!!!

pre oko 2 meseca

U zagrebu Muk
Б

БОРИС

pre oko 2 meseca

ПИШИ К...Ц !!! СРАМ ТЕ БИЛООООО!!!
b

batabane

pre oko 2 meseca

Nemaš ti poima! Pustaš igrače koji nemaju elementarnih fudbalskog znanjaelementarne pokretljivosti, brzine i želje za igrom i nadigravanjem protivnika.
p

placljivko

pre oko 2 meseca

zapamtite ovu konferemciju kada bude plakao da znate kako nema smisla.

FC President

pre oko 2 meseca

A, što se nije igrao drugi set, Stanoje se povredio?
a

abc

pre oko 2 meseca

Je li ide do kraja, do koske...Kako to jadno zvuči kad on kaže uz grimasu.

Delija

pre oko 2 meseca

Setih se Stanojevica od pre par godina, pa da ga CITIRAM!!!! LJUDI POMOZITE SRPSKOM FUDBALU, URADITE NESTO U EVROPI, POSTO JE OVA LIGA KAKVA JESTE I NE ODGOVARA VAM, I NIJE TO TO, ZATO PRUZITE U EVROPI NEMOJ DA ISPADATE U PRED KOLIMA, BAREM PRODJITE PRVO KOLO , NE MORATE DA UDJETE U LIGU EVROPE!!! .....Da li je veliki strucnjak ovo zaboravio? KARMA i ako su vas nakantali bas mi je drago. Za 7 dana bolje nemoj ni da izlazite na teren nego sluzbenim rezultatom izgubite.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Covjece, pojesce te rak od tolikih kompleksa. Zdrav covjek sigurno ne ide da trazi da citira clanak od prije 2 godine.

Cleo

pre oko 2 meseca

Nije ovo pre 2 godine nego pre 13 godina od tada se Stanoje srozao i kao čovek ,a igrao je LS i tim nam je tada cinilo par stranaca i 80% igraca iz mase skole a sada je malte ne obrnuto bruka jedna

Delija

pre oko 2 meseca

@grga, nista nisi naucio ? Cuvaj se KARME !
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ja ti samo kazem da si pun zlobe. Pricas o karmi, a ocigledno da ne razumijes kako karma radi. Procitaj svoje komentare, pa onda razmislis jos jednom o tome sta tebe ceka ako vec vjerujes u karmu. Ili mozda mislis da se stvari vracaju samo drugima, a da si ti licno imun na karmu, pa mozes da pricas sta hoces? Nebi me uopste iznenadilo sa tvojom inteligencijom.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Stanojevicu, nadam se samo da razumijes i to da ovaj Dinamo nije onaj nekad Dinamo. Znaci, nisu oni nama pokazali gdje smo mi u odnosu na Evropu nego gdje smo u odnosu na Ukrajinu kojoj je sport trenutno zadnja rupa na svirali. Jel razumijes razliku? Ako ne razumijes, pogledaj onda na sta ce Dinamo liciti sledece kolo u Evropi i koliko ce golova dati, a koliko primiti. E, tad ces vidjeti gdje smo stvarno u "odnosu na Evropu". Jer ova izjava kako nam je kao Dinamo nesto pokazao ne govori cijelu pricu. Pa, cak ni pola price. Mnogo smo mi jos gori od ovoga sto smo vidjeli danas.
9

94

pre oko 2 meseca

Posle Osmopulosa Srpski sport je dobio i Šestopulosa! Stop petardama!
D

Dulenceeee

pre oko 2 meseca

A ja igrao više gemova prvi set a ono 6:2
I

Istocna strana

pre oko 2 meseca

Gasi svetlo, stavljaj katanac ajde i zvanicno, bravo Stanoje, bravo Vazurkice domaci zadatak unistavanja Partizana ocena odlican 5
G

Gost namernik

pre oko 2 meseca

Sve dok verujete u priču da se bilo ko (Vučić, Arapi, Rusi ....) budi sa mišlju kako će vas da uništi ili kako će vama da napakosti, neće vam biti bolje. Naprotiv, padaćete sve niže i niže.
G

GOROSTASNEUKI

pre oko 2 meseca

Vratite Sašu Lukića, ne dozvolite da dečko trune na klupi Fulama. Jel ste videli kakav je virtuoz na Evropskom? Bolji od Sergeja sezdeset puta. Nego ne da Vucic sa njim i Zivkovicem bi bili kao Siti.
R

Rumenoglu

pre oko 2 meseca

FK KAMERUN prošao kao što će i KK KAMERUN
D

Dulenceeee

pre oko 2 meseca

Sto pre ispadnemo iz Evrope to će se pre zaboraviti i onda možemo da napadamo Terzu i Dzaju kako je liga nameštena.
D

DDF

pre oko 2 meseca

Posle ovakvog debakla svaki moralni trener daje neopozivu ostavku,kod nas trener jos"mrsomudi"gde se gresilo
J

Jole al pravi

pre oko 2 meseca

Dobro je Stanoje, pali su.. Imamo ih u Beogradu..
B

BabaVanga

pre oko 2 meseca

Očekuje se pun vojni stadion u revanšu sa 3456 duša. I 4plus tekma.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Igra se bez publike!!!Kaznjen klub!!!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Čovek promašio profesiju!
S

Slozili

pre oko 2 meseca

Najgore sto grobare posle Vazure moze voditi samo Mamic ili Zajec Mada i Zeka hteo u Zvezdu 80tih. Dakle Penava budući predsednik kluba.
s

srka

pre oko 2 meseca

U ovom rosteru Partizana može da se sastavi bar jedan solidan tim čiji bi nivo bio beton liga. Zaista tako mislim, bez ikakve ironije. Postoji jedanaest fudbalera, od dvadesetak i nešto koliko ih ima na platnom spisku, koji kada bi ih sastavio u jedan, top nivo bi im bio beton liga. Stevanović-De Medina, Filipović, Kovačević, Antić-Šćekić, Ovusu- Severina, Goh, Kalulu-Nikolić. A ima i varijanta za recimo superligaški plejof. Jovanović- Djurdjević, Marković, Mujakić, Jurčević - Zahid, Arijaga- Trifunović, Natho, Zubaira - Saldanja.
S

Smiraj

pre oko 2 meseca

Stanoje,manastiri Srbije te čekaju.. tihovanje za pocetak
P

Pfk

pre oko 2 meseca

Kupi prnje odmah. Da imas casti i obraza dao bi odmah ostavku neopozivu.
K

Kume

pre oko 2 meseca

Ubacis svu decu iz Teleoptika primis 6 komada al makar se klinci bore,ovaj Seve i ekipa su toliko nezaintersovani da boli.Pogledas svog Goha ako je imo kontakt sa loptom u prvih 30 minuta ja ti skidam kapu majstore,a Scekic je igrac za Kolubarskog okruga mada ni tu nebi pravio razliku.Nemoj biti pijun Vazure i onog laznog direktora,idi i ne vracaj se,korov je mnogo mnogo dublje...
B

Bond

pre oko 2 meseca

Kad si sve ovo znao,kao trener i strucnjak si imao potpuno pogresnu taktiku i glavni si krivac za ovu katastrofu.Koga onda zavaravas !? Poslije ovakve izjave kako ocekujes povjerenje igraca i kako ces da ih motivises? Pozdravi se sa njima i odlazi.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Ja navijam za Zvezdu ali nije mi drago sto su vas ovi napunili,Stanojevic je covek posle prosle prvenstvene utakmice koju ste na silu dobili na kraju realno i posteno rekao da je ovaj tim Partizana los i slab...ko je slusao posle meca njegovu izjavu cuo je i to,a ta izjava je bila najava ovoga sto se desilo,covek je video koga trenira.
K

Kunde

pre oko 2 meseca

Dinamo je ocajan, ovo se ovako zavrsilo zato sto niko nista nije pratio u odbrani. Bukvalno poklonjeno 5 od 6 golova zbog tromosti veznih igraca i nemanja zdravog razuma defanzivnih igraca. Rendzers ce da ih unisti.
N

Nekoiznutra.

pre oko 2 meseca

Cele pripreme sa kondicionim trenerom koji radi za tebe i ostali tim strucnog staba posle priprema da se vuku po terenu meni je neobjasnjovo. Odradio si selekciju ekipe imao sastanke posle rusije i bio zadovoljan ekipom i svim pojacanjima po tvojoj meri. Izvukli se na srecu posle napretka sada dva gola takodje sreca bez uigrane akcije, bez ritma. Saldanja radibza sebe covek zna da ide i bas ga briga, Severina odsutan, nemas kreatora igre, Zahid i Natho previse spori, odbrana katastrofa.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Vratite Strahinju Pavlovića da budete u prvenstvu treci da primate od svih tri četiri komada , evo sad bio je stub odbrane Salzburga prvi put su nakon decenije drugi. Preveliki je to talenat. Zamislite Partizan sa Kalabom Žilom i Lučom biće to modera fudbal koji zagovara Bjeka u reprezentaciji.
J

Just

pre oko 2 meseca

Podnesi ostavku bruko, osramotio si nas ponovo
B

BG11000

pre oko 2 meseca

Pa DULJAJ se i smeje jer zna šta nam.je uradio kad je sve te igrače doveo pre godinu dana!!!ZLO

Delija

pre oko 2 meseca

Sta pises, sada ste doceli 12 i vise igraca po zelji stanojevica, penaltko, i jovanovic su bili tu, scekica ste vratili isto po zelji stanoja, i sve novajlije su njegova zelja, sta je izjavio pre 10 dana? Da su mu sve zelje ispunjene i radi se na jos nekim transferima!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Vratite Žila i Lukića da bi slepi videli koliko nam unazađuju igru reprezentacije i Sašo Luča Lukić ima petarde sa Partizanom tako da nemojte da vas čudi pozivanje Trifunovića u reprezentaciju lada su pozvali Ilića nakon 0:9 i 0:5 zašto ne bi ovog?
s

sms

pre oko 2 meseca

Duljaj je bio bolji.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Da, primila mu ekipa samo pet komada. Ali ima jedan problem Duljaj nije dao ni jedan gol izgubio je 0:5 ali pozvan je uredno Mihajlo Ilić da bi se prodao. Tako da sad će da pozovu Trifunovića. Zbog sličnih zasluga igra i Saša Lukić i on je nakon petarde pozvan, zato sto mnogo dobri u reprezentaciji. Vratite Žila da javnost koja ne gleda utakmice koliko ne zna ništa posto 50 utakmica 1 gol i 3 asistencije vam nije jasno ko koči srpski fudbal. UZIVAJTE u igračima menadzera Faljija Ramadanija
M

MaKakoDaNije

pre oko 2 meseca

Duljaj 0:5 Stanojevic 2:6. Možda se tebi vise svidja 0:5, ipak mislim da je 2:6 bolji rezultat. Ali ako si tako pročitap na internetu da je Partizan bio super sa Duljajem ne bih ti vise objašnjavao zato što si malo.man očigledno.
L

Lokki

pre oko 2 meseca

Ovaj Dinamo će Rendzers da izbaci u sledećem kolu. Nije Dinamo jak, nego je Partizan slab.
a

abrakadabra

pre oko 2 meseca

Antić, Filipović, Marković, Živković, Goh, Ovusu, Kovačević, a i Severina nisu za nivo takmičarskog fudbala. Uprava, pa i trener treba da podnesu ostavke da se bar sezona ne ode u vetar. Uprava napolje
T

Tek šest

pre oko 2 meseca

Rekao si da ti je uprava dovela sve igrače koje si tražio. Rekao si da će odbrana biti utegnuta, da ti golove ne daju oni koji prođu centar. Kako ti večeras Duljaj smeje. Rekao si da će napadački potencija ovog tima biti iskorišćen protiv svake ekipe. Skakao si kao u onom nameštenom besnilu i plašenju mečke rešetom. Kaži kako te je Seit abi iz uprave Konje ispratio. Ono što ti je rekao uradili ti Ukrajinci. Ti Vazuri serdare, on tebi vojvodo i deli evriće.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Momci,nema sta da budete razocarani.Ovo je nas limit,nismo za vise od nasih oranica.Tu smo gde je smo,cutite i radite svoj posao.A komsiluk nek pravi jos neki "nikad jaci tim jos od barija" za demonstraciju sila u Lucanima😂😂😂😂
D

Dulenceeee

pre oko 2 meseca

Mirno spavaj nano sve je zaključeno. AV
A

A baš

pre oko 2 meseca

ste lukovski i bili presrećni kad je Zvezda gubila od PSŽ,Totenhema,Bajerna... Gde ste sada da se zajedno smejemo vašem uspehu? Sve one dobijene utakmice u nadoknadi,oni penali,ono tendenciozno suđenje u vašu korist dolazi na naplatu.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

To je sad bitno. 'Ajde, pokazi nam sad, Srbine, koliki si Srbin. Ccc... koliko smo mi glup i zlonamjeran narod, pa to je strasno.
V

Von

pre oko 2 meseca

Ljudi dali ima i jedan trener da kaze nemamo ekipu za ozbiljan fudbal i to je tako.Nego svaki kaze treba radit docice rezaltati,pa kada vise kada.
V

Vokra kapiten

pre oko 2 meseca

Sve je ovo zbog drugog bonusa.
G

GostKaoGost

pre oko 2 meseca

Problemi su daleko dublji. Mi smo mnogo daleko od ozbiljnog fudbalskog sveta. Ovo su samo posledice. Nije ovde stvar o Partizanu ili bilo kom drugom klubu. Stvar je u tome da su poltroni i neznalice svuda infiltrirani i da su oni ti koji donose odluke. Pa znate li vi uopšte na koji način se dobijaju trenerske licence? Poslovi? Toliko ima mladih, talentovanih i poštenih trenera, sportskih radnika ali ne mogu da dodju od fosila i lažnih mistera, supermenova i sličnih. Povraća mi se od kompletne trenerske struke koja aminuje sve anomalije trenerske škole. Isto tako, opšte kulture, vrednosti, kriterijuma nema. Sramota da se vrte jedni te isti koji sole pamet svima a zapravo ne znaju gde su šuplji. Trenerska organizacija na celu sa Milošem Miljanicem. Smehoteka. Ima tu da se piše u tomovima.
D

Dojčilo

pre oko 1 mesec

Ne mogu da shvatim trenera koji prihvati angažovanje u klubu uoči sezone pri čemu ga niko nije ni pitao koga treba dovesti ili mu, iz postojćeg rostera, pružiti priliku. Pa ovo je posledica......
s

srka

pre oko 2 meseca

Ma fudbal je bre stvar inteligencije. Džaba ti i brzina i borbenost i zalaganje i taktika i tehnika, kad si glup!
I

IVAN 82

pre oko 2 meseca

Ti si bio i ostao Samrok Stanoje.Ovo lud i slep covek bi vidio da ovome timu treba 80% remont ekipe. Ali ne da se dovodi zadnji vezni iz SAD gdecekipe primaju po 3,4 gola.Ne znam kome on zapade za oko. Jos se om visok upari sa Scekicem od 1,92 i hocemo brzinu na sredini terena. Bruka kakvo neznanje. I kakav sarlatan od trenera
m

mx

pre oko 2 meseca

A vi koji sad velicate zvezdu odnosno tesite se setite se da niste ni jang bojs dobili u 2 utakmice.A to sto ste bolji od partizana je uteha za decu koja igraju PES na level amater i pobedjuju 10:0.A vi se pronadjite gde spadate.Ako mislite da nekog boli 6 2 verujte ne boli nikog,bole samo Vazura i Stanojevic.
e

e

pre oko 2 meseca

Jak si ti navijac,kad te ne boli 6:2 od Dinama.
@

@mx

pre oko 2 meseca

zvezda je primila duplo manje golova od prvaka evrope i cak vodila na poluvremenu u gostima nego vi od ovog trecerazrednog tima sa 11 prosecnih ukrajinskih igraca, zvezda 7 godina za redom igra grupu i to LS i LE a ne ove cipiripi konferencije, pobedila Liverpul, Bragu, Olimpijakos, Ferenc, Trabzon..., izbacila Kopenhagen, Salcburg, Jang Bojs...ispala sa igracem manje od Milana zbog pravila gola u gostima, a vas nema ko ne trpa i u nasoj sasagan ligi i u Evropi, od Surdulice do Nordsjelanda

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Covece, ne lupetaj! Mene ovo pece kao nikad! Ovaj prosecan tim Dinama nas ponizio kao nikog! Oni bre prosle sezone jedva prosli Aris prosecni koliko se secam, ili ispali, nebitno, jer na sta lice igraci Partizana je za analizu! Nekoliko igraca zasluzuje da bude tu, ostali su glupi, netalentovani i bez zelje i volje! J*bo ih onaj ko ih dovede!
m

mx

pre oko 2 meseca

Taj rezultat su dozivele i mnogo vece ekipe od partizana.S tim komentarima da je zvezda primila manje golova od sampiona evrope mozete da ubedite i isprovocirate nekog klinca jer istina je da je sampion evrope igrao sa 30 posto a malo se vise ispromasivao.Statistika iz toga meca je pokazala gde je zvezda u odnosu na mancester.PRava mera je da ste najlaganije izgubili od jang bojsa i sad dolazite ovde da zaboravite te muke jer vas to vise boli nego mene ovih 6 2.Ja sam svestan da je ovaj tim los a vi se lozite kako imate nikad jaci tim od Barija a u sustini ste truba,cak ste derbi izgubili od jadnog partizana.Previse ste naduveni da biste se raspravljali sa nekim ko nema sta da izgubi.
J

Jang bojs

pre oko 2 meseca

Dad da vidimo vas sa strasnim Luganom
d

darkok

pre oko 2 meseca

Da nisam ja možda sastavio prvih 11,da nisam ja možda doveo 7 pojačanja od kojih ti igraju samo 2 Arijaga i Mujakić ,zašto su pojačanja a nisu u prvih 11 kada se dovode to se radi da bi ojačao selekciju i dovedeš bolje od postojećih šta smo mi doveli 7 igrača da popunimo roster, toliko stranaca a uništavamo našu decu pustimo Mirčetića i Miličića,pre toga Aleksića garantujem da ova tri igrača po pozicijama Aleksić je za Goha lično Inijesta,Mirčetić za Severinu je Roben a Miličić je bolji i od Svete i Mujakića,zar nismo mogli da vratimo naše igrače iskusne i proverene Jovetić,Nastasić,Ljajić i Brašanac svi bili slobodni igrači daš im platu kakvu zaslužuju i oko njih pustiš 2-3 igrača iz omladinskog pogona i dovedeš 3-4 stranca ali koji vrede a ne 10 koji ne vrede ništa i ranijih godina smo vraćali naše igrače na zalasku karijera i koji su nam donosili rezultat i pored njih stasavali klinci koji su godinama bili nosioci igre i osvajali titule.Stanoje pokazuje koliko nema pojma današnji tim je trebalo umesto Goha mali Stjepanović koji bre trči,kida,bori se do zadnje kapi znoja jer zna čiji grb nosi a i ima kvalitet,Jurčević umesto Antića koji je direktni krivac za dva gola i još dva pala po njegovoj strani ja nikada u svom životu od kada pratim Partizan nisam video da je zbog nekog igrača primljeno toliko golova kao zbog Antića on je najgori igrač u istoriji kluba,Severina je cirkuzant umesto njega je morao Zubiru i bez Natha ne može Zahid je u teškom kanalu morao je Natho umesto njega iza Špica verujem da sa ovim igračima ne bi izgubili lako čak mislim da bi i nerešeno izvukli,ono što je potrebno Partizanu su Djakovac i Ljajić,levi bek Dimitrije Kamenović štoper Nikola Maraš,i krilo Nikola Čumić samo sa našim igračima kojima je crno bela boja u srcu može da se napravi rezultat a ovim nabrojanim pojačanjima samo je Partizan u srcu i moramo da ih dovedemo jer su suvi kvalitet za neznalice poput,Antića,Svete,Goha,Severine,Zahida,Ovusua,Šćekića i ostalih panjeva
s

srka

pre oko 2 meseca

Majke mi moje, da sam sakupio društvo iz kraja, bolje bi izgledali nego ovaj Partizan. Primili bi možda deset komada, ali bi sastavili bar dva, tri dodavanja na sredini terena. Verujte mi da poznajem ljude amatere koji znaju da igraju fudbal i bolji su od ovih koji u Partizanu zaradjuju silan novac.

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Ovo veceras je bilo za batine! Sram vas sve komplet bilo! Da imate malo morala i casti, sami bi raskinuli ugovore i pobegli!
P

Pokazao

pre oko 2 meseca

Si se ti
R

Reda 11

pre oko 2 meseca

Kada u fudbalu Stanojevic, Duljaj, Milosevic na celu sa Vazurom i Vucelom prave lose rezultare, odmah se odrzava skup protiv njih da odu. Kada Željko Obradovic za 3 godine osvoji 1 (JEDAN) trofej. Pa ga veciti rival nakanta sa penzionerima 8x. Jos izjavi neka nas pobede jos 25x pa staaaa?? Njemu se produzuje ugovor, kace transpatenti da mu se veruje vise nego ocu. Sve samo zato sto je trofeje osvajao sa drugim timovima. To se zove idolopoknostvo!!!
s

samo hrabro sinovac

pre oko 2 meseca

Ne daj se pasjim sinovima , Pacoje.. I ovaj zestoki pad je , ustavri , let ...
B

Budva555

pre oko 2 meseca

A sto je ovoooooo

Gold Digger

pre oko 2 meseca

nesudjeni sampioni srbije 😂
V

Vazurac..

pre oko 2 meseca

Ovo je pokazatelj da je čovek po zadatku tu da zakuca partizan i da ga ugasi. Sa 26 godina došao bez ijednog dana radnog staža da stavi katanac na Pfk! Lepo mu ide.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ako smo se mi protiv Sitija u grupi LŠ obrukali voleo bi onda da mi navijači Partizana objasne kako se ovo zove.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Dinamo je bukvalno igrao u leru, kakva druga brzina, ljudi se zezali sa ovim amaterima. Inače ni Dinamo nije nikakva ekipa ali su za ove Real Madrid.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Bitno da kmečiš o bonusima. Evo ovde nisi imao nijednog i? Kako si se proveo. Samo kmečite ljudi bez karaktera.
V

Vldblk9a

pre oko 2 meseca

Napiao sam ovo u komentaru utakmice, ali da ponovim i ovde. Kao nekadasnji navjac partizana koji srpski fudbal ne prati vec 20ak godina, na moju veliku zalost bio sam primoran veceras da gledam ovu utakmicu jer je vecinski deo drustva u mome sam se nasao hteo da gleda ovu tragediju. Ovo najozbiljnije kazem, da se ovaj tim posalje na paraolimpijske igre ne bi grupu prosao, ne bi bod osvojili. Kako se golman, igrac sa brojem 5 i kapiten bave profesionalno ovim sportom je misterija. Nekada, kada se na ovim prostorima igrao fudbal oni ne bi mogli ni na tribinama biti u svojstvu navijaca. Ja iskreno u zivotu nisam video onakvo odsustvo prvo mozga a onda i bilo cega sto ima veze sa fudbalom.
V

Vidi

pre oko 2 meseca

Što je najcrnje ovaj golman je najbolji igrač Partizana zvanično.
D

Delija Severa

pre oko 2 meseca

Stanoje ostani !!!
L

Lazete i lazete

pre oko 2 meseca

Taj Dinamo Kijev je prosle sezone jedvs izbacio Aris na penale ,nije ni igrao evropu, sad je dinamo odjednom nivo Lige Sampion ahhahah kako vi uvek uspete da izmanipulisete javnost
g

grobarpg

pre oko 2 meseca

Raspadamo se u svakom smislu. Teško je gledati klub koji toliko voliš u ovome stanju ali kad se sagleda čitav ambijent u i oko kluba polako postaje svejedno. Ova uprava je rušitelj Partizana i u Boga se nadam da će posle ovoga otići. Stanoje nije Ancelotti mada ni on od ovih igrača ne bi mogao napraviti takmičarski tim, teške dijabole. Bolje 11 bonusa, možda bi prodali nekog jer ove kante neće niko..
P

Prti

pre oko 2 meseca

Bice za mesec dva kuoanje kako ih kradu u domacici inace bi bili sampioni drzave. Realno ovakva ekipa je sramota da bide u top 4 u Srbiji SRAMOTA! Ali kod nas se sve brzo zaboravi pa i ova Evro odiseja..
A

Agh

pre oko 2 meseca

Ozbiljnim ekipama se to ne dešava ali Partizan nije ozbiljna ekipa. I koji smo to egal imali u prvom poluvremenu kaf smo gubili?
L

Lik

pre oko 2 meseca

Gost4...kažeš ne bi ni Zvezda bolje prošla...druže,ovaj Dinamo je jedna prosečna ekipa. Zvezda bi ih lagano ispeglala. Vi nemate snage,pameti da izbijete loptu,voljni momenat nikakav,a taktički izgubljeni. Ovo je ekipa za 6-7 mesto u Srbiji.
G

Gprostas

pre oko 2 meseca

Trifa mali i Jovanovic odmah u reprezentaciju da se pravi okosnica oko Žila i Sase Lukica
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Neka ste pokazali ovim ukrajincima kako se igra fudbal
A

Automacki menjač

pre oko 2 meseca

Večeras sam prvi put u životu video kod slobodnog udarca da se svi igrači razbeže i neće niko da ga izvede. Svaka čast Stanoju na toj taktici.
M

MalogTrifu

pre oko 2 meseca

Odmah u reprezentaciju kao Ilica nakon prošlogodišnje petarde
M

Ma daj malo lobe

pre oko 2 meseca

Bice sve ok
M

Minhen

pre oko 2 meseca

Srpski fudbal je na nivou bugarskog
N

NeZaludjujSe

pre oko 2 meseca

Mislis Partizan? Mi smo za vas vasiona.
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Da si možda počeo sa 3 štopera, Lazarevićem i Jurčevićem po bokovima, Arijagom, Stepanovićem i Ovusuom u sredini i Kaluluom (Zubairu ili Severina) uz Saldanju napred, sigurno ne bismo primili 6 komada, ali tebi počinju rekreativci Goh i Zahid, uvodiš Šćekića najsporijeg igrača u ligi, Trifunović, Natha još jednog rrekretivca, držiš najgoreg levog beka u istoriji Partizana Antića i onda se nečemu čudiš, e moj ti?
e

ej

pre oko 2 meseca

Najveca bruka od trenera u istoriji odlazi zauvek
N

Nema veze...

pre oko 2 meseca

Sto kazu neki iz vaseg tabora, uzecete 99 bodova i to bi trebalo biti dosta za titulu
S

Slavija

pre oko 2 meseca

Polako Stanoje ima i drugi set.
S

StanojePetljavino

pre oko 2 meseca

Cudi me da nije bilo” kradu nas” , “ svi protiv nas” , “bonusi”
7

777

pre oko 2 meseca

Dada u drugoj a ima jos cetiri znaci bez gasa vas zgazili u leru.
J

Joksaaaa

pre oko 2 meseca

daj neki tekst da partizan nema kome sta da dokazuje
G

GostRadan

pre oko 2 meseca

Pisao sam vec, ovaj je doveden da dokusuri Partizan. Nismo ni svesni kakva nas tek ponizenja ocekuju. Kao prvo, lose odradjene pripreme. Sta su trazili u Rusiji? Novine ne pisu cija je ideja da se vreme za ozbiljne treninge i stvaranje tima sprovede na karnevalskim danima u Moskvi. Drugo, trener, na osnovu kojih rezultata je doveden. Poceo je odmah da se tali sa menadzerima. Pa mu igraju Antic, De Medina, Scekic, Goh. Ubacuje Trifunovica, znaci svesno gura tim u debakl. A sta reci o VV, nadam se da su zadovoljni. Teski dani slede za Partizan. Jedini spas je ostavka celokupnog Strucnog staba i Uprave i naravno otkaz svim igracima. Igrati sa omladincima pa za pet sest god mozda se krene ka nekom oporavku.
P

Ppp

pre oko 2 meseca

I Mujakic...
c

cirkus

pre oko 2 meseca

Taj Dinamo Kijev je prosle sezone jedvs izbacio Aris na penale ,nije ni igrao evropu, sad je dinamo odjednom nivo Lige Sampion ahhahah
1

123123123

pre oko 2 meseca

па ти дођи прошле године
j

jan

pre oko 2 meseca

I ti da budes prvak?Covece ti imas amatersku ekipu,a taj pokazatelj gde ti je ekipa,je tvoja sramota,pa znao si da igras kvalifikacije za LS,i da makar treba da ti ekipa odigra barem borbeno
Č

Čudilo

pre oko 2 meseca

Koliko bi još golova dali da su bili u trećoj brzini...?
Р

Реално

pre oko 2 meseca

Да, да, геније. Потребни су нам бржи и квалитетнији играчи, а зашто их немамо? Зато што издајници попут тебе дају легитимитет уништавању Партизана. Шта си, геније, очекивао од управе? Да ти доведу Јамала? Свлачионице вам се распадају, коров по трибинама, а ви кривите играче. Битно је да ти глумиш Фергусона и да управу не помињеш. Бруко, одлази, ако имало образа имаш
V

Vikktor

pre oko 2 meseca

Ti si najgori trener u istoriji kluba
h

hvala cika stanoje

pre oko 2 meseca

brzine idu u H hahaahahah
d

djovani

pre oko 2 meseca

duljaj se ovoliko nije brukao, bolje mu igrala ekipa a imao i goru od ove
D

Duljopetarduljo

pre oko 2 meseca

Petardu si zaboravio?!
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Jel zna neko gde stanuje vazura u Beogradu?
r

razočarenje

pre oko 2 meseca

a ono, kriv terza, džaja.....pa nije u redu ovako

Nikola Kotur

pre oko 2 meseca

igru nemamo, taman smo za sredinu tabele domace lige.... imamo tri SRB prezimena u startnoj postavi.....
G

Gogi123

pre oko 2 meseca

Bilo je bas Dinamicno.

Delija

pre oko 2 meseca

98 bodova i gazi sta te briga sto vas sudije guraju na skoro 80% utakmica sto vas jedan prosecni klub isprati sa 6 komada, bitno je davati saopstenja mazati oci navijacima partizana kako vas kradu, kako su svi protiv vas, itd... svuda u svetu bi uzeli titulu sa 98 bodova a derbi pobedio nisi, kada se pogledate u oci priznate sami sebi da ste osrednji klub NAŠE LIGE kada manje ocekujete od sudija i manje gledate u tudje dvoriste a vise u svoje mozda krene na bolje do tada uzivajte u EVROPI ali pored ARENE SPORT PREMIUM! Pozdrav 👋
?

??

pre oko 2 meseca

0 od trenera. Da je nesto vise od nule ne bi dosao u ovaj partizan i dokazao to na ovoj utakmici
2

24.232

pre oko 2 meseca

Evropa je merilo... ali Lakovic je namestio.
K

Kuvelja

pre oko 2 meseca

Druže sta da je bio u 5-oj brzini... Znači bilo bi 21-2 🤣

Nikola Kotur

pre oko 2 meseca

kpr 6:2 revans 4:0 sve je moguce....
н

нс бој

pre oko 2 meseca

укупно 10-2,слажем се,могуће је
G

Gost 323

pre oko 2 meseca

Rodjace jesi li ti lud ???
m

mrva zemunac

pre oko 2 meseca

izgube 6-2 protiv dinama i opet će završiti sa 98 bodova u ligi... izgledaće potpuno regularno
K

Karioka

pre oko 2 meseca

Jel te nije sramota? I za tvoju informaciju,niste primili cetiri nego šest golova! Posle samroka,flore i ostalih velikana kao trener si uspeo i ovo da postignes! A pre samo par dana si izjavio da si dobio od uprave sve sto si trazio....
T

To je to

pre oko 2 meseca

Mislim da je pravilo o dva bonusa poremetilo Stanojevu taktiku protiv Dinama. Sreća što je logistika pomogla da osvoje 2. mesto pa sada imaju više šansi da se nadaju da će ugrabiti nekako LK. Jer treba da urade nešto u Evropi, kako reče Stanoje.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

POSLE 2007 I FUZIJE U LAKTASIMA,SAD OPET MORAMO DA MENJAMO IME,OVAJ PUT U 6TARDIZAN!
K

Ksks

pre oko 2 meseca

Kakav si ti meni kralj
S

Sho

pre oko 2 meseca

Beži Šamroje dok je vreme, će da radi motka.
b

bakarinjo

pre oko 2 meseca

A mi onda u R(rikverz)ipak realnije P(parking)tako smo izgledali kao da stojimo dok oni "jure" u drugoj brzini!!!
N

Nicker

pre oko 2 meseca

Pa care ti si trazio ovog Arijagu koji je gori od svih tamnoputih zadnjih veznih koje smo doveli u protekle dve godine!
D

Danjo10

pre oko 2 meseca

Ovi su nam se smijali kad primimo tri od Citya..
1

12345ss

pre oko 2 meseca

Da bre..... ccccc
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Posto su oni brzi ti si zato uveo scekica i ostavio antica. Stanoje fergusone 👏🏻👏🏻👏🏻
A

Ako je

pre oko 2 meseca

bio u drugoj brzini,u kom rikvercu ste vi bili ?!!!..............
S

Sada ....

pre oko 2 meseca

....su krive brzine,oni su u prvoj a Dinamo u drugoj brzini!🥶
F

Fru

pre oko 2 meseca

Svake komentar je suvisan. Onog dana kada se kopletan savez smeni od babe sere do presednika mozda cemo nesto uraditi.
i

ime gosta

pre oko 2 meseca

Sto bi rekao vas dragi MozzartSport: "Jeftini, a dobro igrate"
Z

ZZ Crew

pre oko 2 meseca

Jel se javio Zeks iz Kotora? Ja mislim da je ovo Gasprom namestio, a da Gasprom je u Rusiji... Zeks brt pusti Kotor i Tivat daj analizu kvalifikacija za Ligu sampiona... Zeks Zeks dzavolcicu izvalili smo da ti Scekara zavrsio da uzivas dok on place, place
J

Junker

pre oko 2 meseca

I ovaj tipus ce vec za vikend da se zali na sudije, protivnike, skupstinu, Zvezdu i vanzemaljce..
G

Goat123

pre oko 2 meseca

Bio je u šestoj brzini
s

samo napreDNO

pre oko 2 meseca

JESI PODNEO OSTAVKU ČOVEČE????
C

Chiki laf

pre oko 2 meseca

Kakva si ti prevara od trenera, bruka taj partizan godinama!! Ko je sada kriv, bonus igrači možda, Terić, Zvezda, Sudije... E Slinoje jadan si
v

vare

pre oko 2 meseca

uzima pare čovek ima masnu platu,tali se sa menadžerima a pojma nema o fudbalu.folirant jedan obični
i

ijaooo

pre oko 2 meseca

evo ga sad je Dinamo kijev postade mancester siti ahahahah
B

Beboni

pre oko 2 meseca

Šta bi im uradili tek da nisu u ratu sa Rusima
B

Bingole

pre oko 2 meseca

Pa kako niste na tom nivou kada vam Zvezda krade titulu...Vi bi ste trebali da ste ispred ovog takmicenja...Vi ste mini Atletiko. Ne brini,sada ces po Srbiji da se sepuris i deres na sudije i tako pobedjujes lazno kao i u proslom mandatu. Bruke jedne
g

gost4

pre oko 2 meseca

ne bi ni tvoja zvezda prosla drugacije, nemoj da se zavaravas, nas fudbal je na amaterskom nivou kako na klubskom tako i na reprezentativnom
B

Brateeeeeeeee

pre oko 2 meseca

Druze ti si taj koji se zavarava, ova Zvezda bi ovaj Dinamo pregazila ko plitak potok
m

mrva zemunac

pre oko 2 meseca

@gost4 neko je prolazio bragu, nego jedva prolazio floru i anorthosis... neko je jedva gubio od velikana, nego gubio protiv nordsjaellanda.. ako mi radimo sve obrnuto od vas ovih nekoliko godina, a obrazac se nastavi, mi se možemo nadati 1/8 finala LŠ...
M

Mali stanoje samrok

pre oko 2 meseca

Kako ste daleko od Lige sampiona? Zar se vama ne otima titula , Zvezda je usla u LS bez stranih igraca maltene igracima koje niko nije hteo,povratnicima sa jednim Pavkovim i Vukadinović Vi ste daleko jer ste sramota od kluba , sad sledi serija pobeda tj sklanjalica kao pre tri godine sa istim trenerom
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Nama su Simić i Milić (inače veliki radnik i tihi heroj) bili starteri ejjj, Vujadin i Gobelja komadanti odbrane
Z

ZingaroBL

pre oko 2 meseca

Imali smo samo jednog stranca u postavi, brata Bena. Imali smo srece, ali smo imali i srce i mu....
V

Vidoviti

pre oko 2 meseca

Apsolutno se slazem sa tobom sem u jednom.Da je Vukadinovic bilo bi super vec Vukanovic a plus Srnic,Gobeljic,Savic...
B

Bljak

pre oko 2 meseca

kakav bestidni trener ,taj dinamo prodle godine nije ni evropu igrso ahhahaha sad se prsvi prica kako je on mnogo jak
M

Mali stanoje samrok

pre oko 2 meseca

Kako ste daleko od Lige sampiona? Zar se vama ne otima titula , Zvezda je usla u LS bez stranih igraca maltene igracima koje niko nije hteo,povratnicima sa jednim Pavkovim i Vukadinović Vi ste daleko jer ste sramota od kluba , sad sledi serija pobeda tj sk

Ole

pre oko 2 meseca

I Partizan pre okupacije je usao u ligu šampiona sa jednim pojacanjem od 30 hiljada evra Radisa Ilic. Sada se svi razbacuju parama kada nisu njihove poceli tako i ostali klubovi grade se stadioni nikad vise rasipništva a rezultati sve gori.