Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević

Stanojević: Ostavka najmanji problem, ali da sam prodao klub? Odvratno

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.09.24. | 21:29

“Stanoje odlazi? To poštujem, to je najmanji problem. Ali da sam se prodao?! Kome?“, besan je trener crno-belih

Teško, preteško veče za svakog navijača Partizana. Za Aleksandra Stanojevića možda i najteže u životu. Jer ne samo da je kao jedan od voljenijih trenera u novijoj istoriji crno-belih dočekao da doživi najteži poraz u istoriji večitih derbija u Humskoj. I na sve to da ga navijači povrede kada su u besu lomili stakla na svlačionici.

Mada, to ne boli Stanojevića toliko koliko povici sa tribina još dok je meč trajao.

Izabrane vesti

’Stanoje odlazi’ je normalna poruka, poštujem poruku navijača. Ali ono 'Prodao si klub, Stanoje?' To je odvratna poruka, ona ne može na mene da se odnosi. Za ovo prvo ćemo videti, to je najmanji problem. Ja sam otišao i kada sam osvojio 98 bodova.... Ne bežim od odgovornosti. Ali da sam se prodao... Kome?“, pita se Stanojević sa flasterom na obrvi i rasečenim nosem.

No, još jednom, to ga najmanje boli.

Žao mi je što sam ovde pred vama sa flasterima. Da je bilo 0:0 ne bih ni došao na konferenciju, nisam hteo da ovde pravimo dramu. Ali pošto je rezultat ovakav morao sam da vas ispoštujem. Nezadovoljni navijači su polomili staklo, pogodilo me je to staklo, raseklo. Nije bilo nekog fizičkog kontakta. Ali da ne pravimo sada nekakav teatar“.

O samoj utakmici...

Šta reći posle ovakvog rezultata osim da je sramota za sve nas, za mene naravno najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana što smo dozvolilo ovako da izgubimo. Bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala veliku klasu u odnosu na nas. Naravno da preuzimam odgovornost za sve ovo što se desilo. Žao mi je, posebno jer smo kod kuće igrali. Najteži poraz koji sam doživeo“.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara